2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Son düzenleme:

çiğdoş güle güle kullanın yürütecinizi bizmkide aynısı tabanlarının yere basmasına dikkat et orta kademe iyi oluyor aslında biraz yayılıp oturdumu en üst seviyeye kaldırıyorum ben yürütecin içinde yayılıp oturmaları sakıncalımyış

Derin mevzular desene. Ama yavaş yavaş işle bence sen. Birden kabul ettirmeye çalışma ama ufak ufak yerini yap. Bebeğimi deli gibi özlüyorum ama çalışmak gibisi de yok.

Kısmet bakalım. Belki bir gün... Tabş o ke.i inadı kırılırsa...

Sağol canım benim. İlk gün kornasından ödü kopmuştu Bir de geri geri ve yana yana gidiyor nedense. Hatta ilk akşam istemsiz gitmişti de, ayaklarını altına dayadı kaymamak için, eee şaşkın 6 teker var altında durur mu vınn diye kaydı geriye

Cigdemcim hayırlı olsun yeni dudutu oglusunun. Ayaklarını tam bassın ve oturmiycak kademede olsun. Bizimki 4 kademe 2 de yaparsam yayiyo poposunu 3 yapıyorum o yüzden. Bizimde boy 72 ama kilo 9. Sizinkiler tombik maşallah. Benim oğlanda mizirdaniyo istediğini yapmazsam oksuruyo aynılar yani. Birde merak etme önce yan yan gidiyo sonra ustalasiyo, şimdi bizimkinin giremediği yer yok. Eğer gecemiyosa Yuruteci kaldırıp geciyo sipa halılardan falan:)

kızlar bizim yürüteçte kademe yok.yaylı oğlum hareketine göre kalkıp iniyor.acaba ne sorun olurki yayılsa..:26:..gerçi içinde yayılıp oturmuyor.ordan oraya koşuşturuyor.girmediği yer yok...

selam annecikler benim oğlum emekliyor hemde öyle hızlı ki patır patır maşallah
yemek konusunda ben oğluma herşeyi tattırıyorum bal süte bende karşıyım ama az tuz atıyorum çorbasına ve şeker de koyuyorum muhallebisine eskiler herşeyi vermiş ve en sağlıklısıda onlarmış korkmayalım herşeyden

Günaydın herkese. Biz iyiyiz. Benim oğlum artık sabahları gideceğim zaman zor bırakmaya başladı beni. Bir dönem zorluk yaşayacğaız önümüzdeki aylarda galiba.

benim kız 7,5 kilo :79:
zaten 3 kilonun altında doğdu ondan normal karşılıyorum
emeklemeyi çok deniyor ama beceremedi daha
yürütec ben iş yaparken çok iyi oluyor sabitliyorum arkadan olduğu yerde yürüyüp duruyor

yazdıklarıma pekte yorum yapan yok ama ben yınede yazıım
bende dun doktora goturdum fıstıkımı kılo 8.270 boy 73 bız hep normal kıloda bıraz uzunuz
artık sadece gecelerı emdıgı ıcın gunduzlerı formul sute basladık ama bıberon ıstemıo bu seferde cekmıo ısırıyo korkuo alısıcak ısallah dısımızde 4 oldu emeklemeye gelırsek artık usta olduk ben mutfaga gıdırıom hanım efendyı antrede buluorum

Maşallah baya uzun sizin fıstık. Benim oğlumun hiç emeklemeye niyeti yok. Yani emekliyor ama etrafında biri varsa onu götürsün istiyor. ama kucakta değil yürüterek. Bir de şimdi oyuncak sepetini keşfetti. Dikdörtgen çamaşır sepetlerinden birini ona oyuncak sepeti yaptık. Onu ters çeviriyor, tutnup ayağa kalkıyor, yürüteç gibi kullanıyor onu. :)))

cvp ıcın tskrlr sızınkıde fenaymıs bu hareketlılıkle emeklemeden yurur

bizimki yürütecinde yürüyor fakat emeklemeye hiç niyeti yok...herşeye elini uzatıyor...eline almak ve kemirmek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…