Tabanları basıyor mu yere, onu merak ettim ben.
bızımkının basıyo canım...
Tamam canım, bizimki de basıyor, doğru mu yapıyorum anlamamıştım, doğru yapıyormuşum demek ki.
Yok normal olduğunu biliyorum da sanki doktorun söylediği kadar bir yaş ölçülende de değil gibi..
Baktım canım ben. Seninkinin kilosu 1 yaşın alt sınırında, boyu da öyle. 68cm'den başlıyormuş. Bir sorun yok işte.
Ay aklıma ne geldi. Sağlık ocağında sıra beklerken kadının biri bana: Bebeğiniz çok güzel, ajansa yazdırsanıza, reklamlarda oynar" dedi. Nasıl kızdım anlatamam. O sinirle "yok sağolun, iyi böyle" dedim sakin sakin. Ama cidden okkalı ve ters bir cevabı haketmişti.
Tamam canım, bizimki de basıyor, doğru mu yapıyorum anlamamıştım, doğru yapıyormuşum demek ki.
Baktım canım ben. Seninkinin kilosu 1 yaşın alt sınırında, boyu da öyle. 68cm'den başlıyormuş. Bir sorun yok işte.
:))) Yok canım sorun. Benimki aylaklıktan işte. Bugün biraz boşum da işyerinde.
:))) Yok canım sorun. Benimki aylaklıktan işte. Bugün biraz boşum da işyerinde.
Keşke benim de yapacak bir işim olsa. Hep ev hep ev =(( Ya benim oğlanda bir huy peydah oldu. Beni isteyince cik cik bağırıyor, gitmezsem bu sefer öksürmeye başlıyor. Ben de bu yüzden hani ciddi mi sorun diye doktora dedim böyle böyle. O da sırtını dinledi, bir şeyi yokmuş. Sanırım ben her öksürdüğünde onun yanına gittiğim için yapıyor afacan velet.
Keşke benim de yapacak bir işim olsa. Hep ev hep ev =(( Ya benim oğlanda bir huy peydah oldu. Beni isteyince cik cik bağırıyor, gitmezsem bu sefer öksürmeye başlıyor. Ben de bu yüzden hani ciddi mi sorun diye doktora dedim böyle böyle. O da sırtını dinledi, bir şeyi yokmuş. Sanırım ben her öksürdüğünde onun yanına gittiğim için yapıyor afacan velet.
İşte artık yandığımızın resmi. Benimki de yapıyor kendine baktırmak istediğinde öksürmeyi. :))) Numaracı kerata bunlar. Gözümün önüne geliyor valla.
Sen çalışıyor muydun önceden? Başlayabilirsin belki yeniden.
İşte artık yandığımızın resmi. Benimki de yapıyor kendine baktırmak istediğinde öksürmeyi. :))) Numaracı kerata bunlar. Gözümün önüne geliyor valla.
Sen çalışıyor muydun önceden? Başlayabilirsin belki yeniden.
Çalışıyordum ama eşim izin vermez bana. Hem kıskançtır hem de ben İzmirli değilim ya. Bilmem sağı solu diye.
Çalışıyordum ama eşim izin vermez bana. Hem kıskançtır hem de ben İzmirli değilim ya. Bilmem sağı solu diye.
Derin mevzular desene. Ama yavaş yavaş işle bence sen. Birden kabul ettirmeye çalışma ama ufak ufak yerini yap. Bebeğimi deli gibi özlüyorum ama çalışmak gibisi de yok.
çiğdoş güle güle kullanın yürütecinizi bizmkide aynısıtabanlarının yere basmasına dikkat et orta kademe iyi oluyor aslında biraz yayılıp oturdumu en üst seviyeye kaldırıyorum ben yürütecin içinde yayılıp oturmaları sakıncalımyış
Çıktım ben, servis kaçmasın.:))
çiğdoş güle güle kullanın yürütecinizi bizmkide aynısıtabanlarının yere basmasına dikkat et orta kademe iyi oluyor aslında biraz yayılıp oturdumu en üst seviyeye kaldırıyorum ben yürütecin içinde yayılıp oturmaları sakıncalımyış
kızlar bizim yürüteçte kademe yok.yaylı oğlum hareketine göre kalkıp iniyor.acaba ne sorun olurki yayılsa..:26:..gerçi içinde yayılıp oturmuyor.ordan oraya koşuşturuyor.girmediği yer yok...Cigdemcim hayırlı olsun yeni dudutu oglusunun. Ayaklarını tam bassın ve oturmiycak kademede olsun. Bizimki 4 kademe 2 de yaparsam yayiyo poposunu 3 yapıyorum o yüzden. Bizimde boy 72 ama kilo 9. Sizinkiler tombik maşallah. Benim oğlanda mizirdaniyo istediğini yapmazsam oksuruyo aynılar yani. Birde merak etme önce yan yan gidiyo sonra ustalasiyo, şimdi bizimkinin giremediği yer yok. Eğer gecemiyosa Yuruteci kaldırıp geciyo sipa halılardan falan:)
kızlar bizim yürüteçte kademe yok.yaylı oğlum hareketine göre kalkıp iniyor.acaba ne sorun olurki yayılsa..:26:..gerçi içinde yayılıp oturmuyor.ordan oraya koşuşturuyor.girmediği yer yok...
Cigdemcim hayırlı olsun yeni dudutu oglusunun. Ayaklarını tam bassın ve oturmiycak kademede olsun. Bizimki 4 kademe 2 de yaparsam yayiyo poposunu 3 yapıyorum o yüzden. Bizimde boy 72 ama kilo 9. Sizinkiler tombik maşallah. Benim oğlanda mizirdaniyo istediğini yapmazsam oksuruyo aynılar yani. Birde merak etme önce yan yan gidiyo sonra ustalasiyo, şimdi bizimkinin giremediği yer yok. Eğer gecemiyosa Yuruteci kaldırıp geciyo sipa halılardan falan:)
yazdıklarıma pekte yorum yapan yok ama ben yınede yazıım
bende dun doktora goturdum fıstıkımı kılo 8.270 boy 73bız hep normal kıloda bıraz uzunuz
artık sadece gecelerı emdıgı ıcın gunduzlerı formul sute basladık ama bıberon ıstemıo bu seferde cekmıo ısırıyo korkuoalısıcak ısallah dısımızde 4 oldu emeklemeye gelırsek artık usta olduk ben mutfaga gıdırıom hanım efendyı antrede buluorum
Maşallah baya uzun sizin fıstık. Benim oğlumun hiç emeklemeye niyeti yok. Yani emekliyor ama etrafında biri varsa onu götürsün istiyor. ama kucakta değil yürüterek. Bir de şimdi oyuncak sepetini keşfetti. Dikdörtgen çamaşır sepetlerinden birini ona oyuncak sepeti yaptık. Onu ters çeviriyor, tutnup ayağa kalkıyor, yürüteç gibi kullanıyor onu. :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?