2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bizim doktor gün aşırı bi çay kaşığı mutlaka yemeli beyin gelişimi için çok önemli dedi ve biz ekmeğe de başladık 3 gündür tam buğday unundan yapılmış ekmekler verebilirsin dedi veriyoruz artık..

merhaba bu zamana kadar bukadar zor bir gün geçirmemiştim bu kadar huysuzluk ağlamak yememek uyumamak ikimizinde sinirleri yıprandı resmen kendimi çok kötü hissediyorum bi çıksada şu dişleri artık rahatlasa yavrum sürekli benim ellerimi tutuyor ağzına götürüp ısırıyor...

hasta minnoşlarada çok geçmiş olsun...

Son düzenleme:

Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir dönem benim kızımın iki tane çıktı daha gerisi gelmedi, ilk dişlerinde anlamadık biz çıktığını huzursuz olmadı inşallah öbürkülerde öyle çıkar. ilk dişleri mi ki bebişinizn? umarım en kısa zamanda çıkarda rahatlar kuzucuk sabırlı olun en zor dönemleri

amin hepimizin Allah yardımcısı olsun bebişlerimize güç kuvvet versin... ilk 2 dişimiz 2 buçuk ay önce çıktı şimdi üstlermi patlıycak anlamadım ama çok zor bu sefer... ilk 2 dişte bizde bişe anlamadık keşke hepsi öyle çıksalar minnoşlar eziyet çekmeseler...

Günaydın,
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Dişi çıkan kuzulara kolay gelsin. Biz de bugün güne gayet kesyifli başlamıştık ama üzüldük. Sabah oğlum uyandı aldım kendi yatağımda oturarak emzirdim. Sonra biraz oynadık yatakta. Bebem babası kalkınca onla birlikte yerde durmak istedi ben daha uzanıyordum. İndirdim yere. Yatağın kenarına tutnarak ayağa kalktı, orda oynuyordu, bana laf atıyordu. Tam gülümsediği anda popo üstü oturdu ama otururken dişini yatağın kenarındaki tahtaya çarptı. Karyolanın kenarlığına yani. Dişi dudağını kesti herhalde, kanadı baya. Baktırmadı da. Sabah çok zor ayrıldı bendne canı acıdığı için. İçim kesildi benim yaa. Ayaklandığından beri ufak tefek kazalar oluyor hatta daha 15 günlükken karyolasındna düştü ama ilk kez bir yeri kanadı. ((

Canım ya gecmis olsun. Bizdede Cok oluyo ufak kazalar ama Cok sukurki bı yerimiz kanamadı daha.
Bizim bidikta Cok huysuz bu ara oyun istemiyo yemek emmek istemiyo yürümek (en büyük zevki) bile istemiyo Anca uyutun sallayın beni. Yorulup durdukmu basliyo ağlamaya anlamadık nesi olduğunu:/

Üff çok geçmiş olsun yaa...
Bugün sağlık ocağına gittik. 12300gr; 73cm olmuş oğlum. Yürüteci de geldi. Geri geri ve yan yan gidebiliyor şimdilik. Yalnız bilmediğim şey yürütecin yüksekliğini nasıl ayarlamalıyım? Yardımcı olabilir misiniz kızlar??

çok geçmiş olsun.kıyamam ben ona...............

canım bız yukseklıgını egıldıgınde saga sola aşşagıya sarkmayacak sekılde ayarladık ı kafası agır gelıp dusmesın belınden desteklesın..

Size de kolay gelsin. Yürümeyi benimki de çok seviyor. İşte başımıza da o yüzden geldi bu kaza sabah sabah. Böyle böyle büyüyecekler. Beterinden korusun Allah.

Oooo tombike bak sen. Ya bu arada benim oğlum 70 cm ve 10.500 gr. Doktor "çok iyi, neredeyse bir yaş ölçülerinde" diyor. Kilosu iyi ama sanki boyu o kadar da uzun değil gibi. Dert değil d ekonu açılınca merak ettim.

çok geçmiş olsun.kıyamam ben ona...............

Çok teşekkür ederim. Bugün daha bir özledim sanki, akşam olsa da gitsem.

canım bız yukseklıgını egıldıgınde saga sola aşşagıya sarkmayacak sekılde ayarladık ı kafası agır gelıp dusmesın belınden desteklesın..

Tabanları basıyor mu yere, onu merak ettim ben.

Yoo boyu gayet normal seninkinin. Benim oğlanın baba tarafı hep uzun. Eşim de sülalesindeki tüm erkeklerden uzun. Ondan boyu ona çekmiştir muhtemelen.

Tabanları basıyor mu yere, onu merak ettim ben.

Yoo boyu gayet normal seninkinin. Benim oğlanın baba tarafı hep uzun. Eşim de sülalesindeki tüm erkeklerden uzun. Ondan boyu ona çekmiştir muhtemelen.

Yok normal olduğunu biliyorum da sanki doktorun söylediği kadar bir yaş ölçülende de değil gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…