Arkadaşlar kızım hala grip ve ilaç kullanıyor, antibiyotik verdikçe kendimi kötü hissediyorum, aranızda yok mu bebişi antibiyotik kullanan
Biz varız antibiyotik kullanıyoruz hemde bu ikinci daha oncede(4 ayliktik daha) kullandık.
çok geçmiş olsun sizin bebiş de grip mi?
İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Ama gecen hafta gripte vardı. Biz 14 gündür iciyoruz ve daha icicezde.
merhaba bu zamana kadar bukadar zor bir gün geçirmemiştim bu kadar huysuzluk ağlamak yememek uyumamak ikimizinde sinirleri yıprandı resmen kendimi çok kötü hissediyorum bi çıksada şu dişleri artık rahatlasa yavrum sürekli benim ellerimi tutuyor ağzına götürüp ısırıyor...
hasta minnoşlarada çok geçmiş olsun...
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor bir dönem benim kızımın iki tane çıktı daha gerisi gelmedi, ilk dişlerinde anlamadık biz çıktığını huzursuz olmadı inşallah öbürkülerde öyle çıkar. ilk dişleri mi ki bebişinizn? umarım en kısa zamanda çıkarda rahatlar kuzucuk sabırlı olun en zor dönemleri
Günaydın,
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Dişi çıkan kuzulara kolay gelsin. Biz de bugün güne gayet kesyifli başlamıştık ama üzüldük. Sabah oğlum uyandı aldım kendi yatağımda oturarak emzirdim. Sonra biraz oynadık yatakta. Bebem babası kalkınca onla birlikte yerde durmak istedi ben daha uzanıyordum. İndirdim yere. Yatağın kenarına tutnarak ayağa kalktı, orda oynuyordu, bana laf atıyordu. Tam gülümsediği anda popo üstü oturdu ama otururken dişini yatağın kenarındaki tahtaya çarptı. Karyolanın kenarlığına yani. Dişi dudağını kesti herhalde, kanadı baya. Baktırmadı da. Sabah çok zor ayrıldı bendne canı acıdığı için. İçim kesildi benim yaa. Ayaklandığından beri ufak tefek kazalar oluyor hatta daha 15 günlükken karyolasındna düştü ama ilk kez bir yeri kanadı.((
Günaydın,
Hasta bebeklere geçmiş olsun. Dişi çıkan kuzulara kolay gelsin. Biz de bugün güne gayet kesyifli başlamıştık ama üzüldük. Sabah oğlum uyandı aldım kendi yatağımda oturarak emzirdim. Sonra biraz oynadık yatakta. Bebem babası kalkınca onla birlikte yerde durmak istedi ben daha uzanıyordum. İndirdim yere. Yatağın kenarına tutnarak ayağa kalktı, orda oynuyordu, bana laf atıyordu. Tam gülümsediği anda popo üstü oturdu ama otururken dişini yatağın kenarındaki tahtaya çarptı. Karyolanın kenarlığına yani. Dişi dudağını kesti herhalde, kanadı baya. Baktırmadı da. Sabah çok zor ayrıldı bendne canı acıdığı için. İçim kesildi benim yaa. Ayaklandığından beri ufak tefek kazalar oluyor hatta daha 15 günlükken karyolasındna düştü ama ilk kez bir yeri kanadı.((
Günaydın,
çok geçmişolsun.biz daha hiç ilaç kullanmadık.bir ,iki sefer ağrı kesici verdim sadece.şu bebişler bu kışı ,baharı bir atlatsalar..........................İdrar yolu enfeksiyonu olmuş. Ama gecen hafta gripte vardı. Biz 14 gündür iciyoruz ve daha icicezde.
Üff çok geçmiş olsun yaa...
Bugün sağlık ocağına gittik. 12300gr; 73cm olmuş oğlum. Yürüteci de geldi. Geri geri ve yan yan gidebiliyor şimdilik. Yalnız bilmediğim şey yürütecin yüksekliğini nasıl ayarlamalıyım? Yardımcı olabilir misiniz kızlar??
Canım ya gecmis olsun. Bizdede Cok oluyo ufak kazalar ama Cok sukurki bı yerimiz kanamadı daha.
Bizim bidikta Cok huysuz bu ara oyun istemiyo yemek emmek istemiyo yürümek (en büyük zevki) bile istemiyo Anca uyutun sallayın beni. Yorulup durdukmu basliyo ağlamaya anlamadık nesi olduğunu:/
Üff çok geçmiş olsun yaa...
Bugün sağlık ocağına gittik. 12300gr; 73cm olmuş oğlum. Yürüteci de geldi. Geri geri ve yan yan gidebiliyor şimdilik. Yalnız bilmediğim şey yürütecin yüksekliğini nasıl ayarlamalıyım? Yardımcı olabilir misiniz kızlar??
çok geçmiş olsun.kıyamam ben ona...............
canım bız yukseklıgını egıldıgınde saga sola aşşagıya sarkmayacak sekılde ayarladık ı kafası agır gelıp dusmesın belınden desteklesın..
Size de kolay gelsin. Yürümeyi benimki de çok seviyor. İşte başımıza da o yüzden geldi bu kaza sabah sabah. Böyle böyle büyüyecekler. Beterinden korusun Allah.
Oooo tombike bak sen. Ya bu arada benim oğlum 70 cm ve 10.500 gr. Doktor "çok iyi, neredeyse bir yaş ölçülerinde" diyor. Kilosu iyi ama sanki boyu o kadar da uzun değil gibi. Dert değil d ekonu açılınca merak ettim.
Tabanları basıyor mu yere, onu merak ettim ben.
bızımkının basıyo canım...
Tabanları basıyor mu yere, onu merak ettim ben.
Yoo boyu gayet normal seninkinin. Benim oğlanın baba tarafı hep uzun. Eşim de sülalesindeki tüm erkeklerden uzun. Ondan boyu ona çekmiştir muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?