merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir ben benim yaramazla başa çıkmakta çok zorlanıyorum emekliyor tutunarak kalkıyor ağlıyor uyumak istemiyor ağlaya ağlaya beni delirtiyor çok zorlanıyorum offf offff
benim oğlumda 3 kilo,boyuda 49 cm doğdu.şuan 8.700 kg boyuda 73 cm.ama herkes aaa bu çocuk çok küçük hiç gelişmemiş diyor.beni çıldırtıyorlar.herhelde bebek ,küçük çocuk bayağıdır görmemişler.daha ne olsun anlamıyorum.... oturuyor,yuvarlanıyor,geri geri gidip,etrafından yer değiştiriyor.yürüteçtede fır dönüyor.özellikle banyo ,tuvalet,kapalı kapıların önünde bekliyor....girmeye çalışıyor.bulaşık makinasına çıldırıyor.kapağı açılır açılmaz koşuyor...bütün bebişlerimizi allahım korusun......
benim oğlumda 3 kilo,boyuda 49 cm doğdu.şuan 8.700 kg boyuda 73 cm.ama herkes aaa bu çocuk çok küçük hiç gelişmemiş diyor.beni çıldırtıyorlar.herhelde bebek ,küçük çocuk bayağıdır görmemişler.daha ne olsun anlamıyorum.... oturuyor,yuvarlanıyor,geri geri gidip,etrafından yer değiştiriyor.yürüteçtede fır dönüyor.özellikle banyo ,tuvalet,kapalı kapıların önünde bekliyor....girmeye çalışıyor.bulaşık makinasına çıldırıyor.kapağı açılır açılmaz koşuyor...bütün bebişlerimizi allahım korusun......
Aynı durum bizdede var her gören biriyle kiyaslayip senin oğlan Cok küçük hiç sana çekmemiş diyo. Artık doktora dedimki böyle böyle diyolar diye, doktorumuzda bunumu buldun kafana takicak dedi ve ekledi boyuta kilosuna gelisimide Cok Guzel maşallah diye.
Ya bu insanlar bebek kavramını bilmiyor heralde!!! Anca moral bozsunlar .
Cigdemcim hayırlı olsun yeni dudutu oglusunun. Ayaklarını tam bassın ve oturmiycak kademede olsun. Bizimki 4 kademe 2 de yaparsam yayiyo poposunu 3 yapıyorum o yüzden. Bizimde boy 72 ama kilo 9. Sizinkiler tombik maşallah. Benim oğlanda mizirdaniyo istediğini yapmazsam oksuruyo aynılar yani. Birde merak etme önce yan yan gidiyo sonra ustalasiyo, şimdi bizimkinin giremediği yer yok. Eğer gecemiyosa Yuruteci kaldırıp geciyo sipa halılardan falan:)
selam annecikler benim oğlum emekliyor hemde öyle hızlı ki patır patır maşallah
yemek konusunda ben oğluma herşeyi tattırıyorum bal süte bende karşıyım ama az tuz atıyorum çorbasına ve şeker de koyuyorum muhallebisine eskiler herşeyi vermiş ve en sağlıklısıda onlarmış korkmayalım herşeyden
Günaydın herkese. Biz iyiyiz. Benim oğlum artık sabahları gideceğim zaman zor bırakmaya başladı beni. Bir dönem zorluk yaşayacğaız önümüzdeki aylarda galiba.
merhaba güzel anneler umarım hepiniz iyisinizdir ben benim yaramazla başa çıkmakta çok zorlanıyorum emekliyor tutunarak kalkıyor ağlıyor uyumak istemiyor ağlaya ağlaya beni delirtiyor çok zorlanıyorum offf offff
Aynı durum bizdede var her gören biriyle kiyaslayip senin oğlan Cok küçük hiç sana çekmemiş diyo. Artık doktora dedimki böyle böyle diyolar diye, doktorumuzda bunumu buldun kafana takicak dedi ve ekledi boyuta kilosuna gelisimide Cok Guzel maşallah diye.
Ya bu insanlar bebek kavramını bilmiyor heralde!!! Anca moral bozsunlar .
Ay sağol canım. Bizimki en üst kademede bile basabiliyor ayaklarını ama canı istemeyince kenarına koyuyor o patilerini duruyor. Aman tombik deme n'olur, obez yazmışlar dosyasına. 2 ayda 1100gr almış oysa ki. Hem anne sütü alırken tombikti. Tamamen bittiğinde 9500gr filandı. 5. aydı işte. 6 aya kadar hiç ek gıda vermedim, hep formül süt. 3,5 ayda 2,700gr almış yaklaşık. Ondan gözlerine çok görünüyor. Çok canım sıkıldı yazıyı görünce.
Ne güzel emekliyormuş. Benimki de emekleseydi hiç yürütece koymayacaktım. Ben tuz ve şeker koymuyorum canım. Şekeri glukozdan değil fruktozdan alıyoruz, yani meyveden. Tuz da sudaki ve bebek sütündeki sodyumdan alıyoruz. Eskiler sağlıklı demişsin, o konuda sana katılıyorum; yerden göğe kadar haklısın ama, onlar rafine tuz kullanmazlardı. Kaya tuzu kullanırlardı. Rafine tuz çok zararlı, hem büyüğe hem küçüğe. Eskiler şeker de kullanmazdı. İlk şeker fabrikası 1930'lu yıllarda açıldı. Sonrası malum, pankreas kanseri, bağırsak kanseri vs vs vs
9. ayda doruk noktasına çıkacak; seni bırakmak istemeyecek, o zaman üzülürsün canım...
Nurcaaaaan, çok ösledim seni niye gelmiyorsuuunnnnn???
Aynen canım, onlar azman gibi düşünüyorlar, benim oğlan tombiş de ne oluyor? Belim ağrıyor uğraşmaktan. Boşveeer, takma kafana.
Kızlar bugün misafirim gelicek yardım edicek kimsem yok ve oğlum hiç durmuyo son günlerde Cok huysuz. Dun tv Ünitesi'nin en alt gözü acikti oraya girmiş bagiriyo. Çıkamamış sipa, emeklemiyo ama kendine has ve Cok ilginc bı sürünme tarzı var. Allah yardımcın olsun bugün Cok yorulucaga benziyorum. Yorulmak sorun değil misafirlerle nasıl ilgilenicem bilmiyorum
Ne haber Çiğdem?
Bozma moralini. Şimdi bu kuzular hareketlenmeye başlayınca atacaklar fazlalıklarıi merak etme. Biz d ekontorle gittiğimizde eşim sürekli ayakta durmak istiyor filan diye sohbet ediyordu doktorla, doktor da hareketli olması iyi yoksa kilosu fazla 2 yaşında sonra obezite riski başlar demişti. Daha erken yani bunu düşünüp üzülmek için. Yürümeye başlasın da gör sen. Süzülecek.
Benimki bu sabah da boynuma yapıştı çıkarken. Önceden güzelce öptürür gülümserdi ben kapıdan çıkarken, şimdi bozuluyor. Umarım kolay atlatırız bu dönemi.
İyi, çok yorgunum sadece. Velet uyumuyor geceleri. Cumartesi de eve kombi bağlanacak. Adamlar pisletsin diye evi dip tırnak temizledim. Balkonlarımı yıkadım yağmur yağdı iyi mi?
Oğluşunun böyle yapması normal. Üff kafayı yedim galiba. Friends'i izliyorum. Çok üzülüyorum Rachel ve Ross için. Ağlamak üzereyim.
Kızlar bugün misafirim gelicek yardım edicek kimsem yok ve oğlum hiç durmuyo son günlerde Cok huysuz. Dun tv Ünitesi'nin en alt gözü acikti oraya girmiş bagiriyo. Çıkamamış sipa, emeklemiyo ama kendine has ve Cok ilginc bı sürünme tarzı var. Allah yardımcın olsun bugün Cok yorulucaga benziyorum. Yorulmak sorun değil misafirlerle nasıl ilgilenicem bilmiyorum
:)) O kadar temizlik yaparsan olacağı budur yani. Kombi bağlanacak derken petekler filan yeni döşenecekse, geçmiş olsun. Boşa temizlik yaptın. Ama sadece kombi kısmı takılacaksa o kdar kirlenmez, merak etme.
Hepi topu 157'ye 49 kiloyum, ne kadar mobilya varsa kaldırıp altlarını temizledim, temizi temizledim yani. Oğlumla yaptığım antremanlar işe yaradı nihayet.
Bizim site kat kaloriferine uygun yapılmış, hattı kontrol edecekler, 10 senelik borular. Yani belli değil olan hattan mı yoksa yen hattan mı çekecekler. Bir de kazan dairesi ters tarafa bakıyor, o yüzden ana hattan taaa balkona çekecekler. Bana koridordan 1-2 karo kırılacak gibi geliyor. Suyu oradan çekebilirler. O karoları da çok aramıştık ilk taşındığımızda, banyoyu kırdırdık. Bulamadık; pek genişlemedi yeni duşakabin o yüzden.
İş çetrefilli desene. Hiç sevmem ben de böyle işleri ya... Benim de koltuk işim var. Haftasonu küçük bir kaza yaşadık, koltuğun köşesi yandı. Allah korudu hepimizi. Şimdi aynı kumaşı nereden bulacağım bilmiyorum. Yaptırdığımız yeri aradım, o kumaş fabrikası kapandı dediler. Yanan ikili; herhalde ikili ile teklinin birini farklı renk yapacağım, üçlü ile diğer ikili aynen kalacak. Kombinler moda ya şimdi. :)))
Neyse ben işe bkayım biraz, süt de sağacağım. Görüşürüz.
Üfff anam tam ağlayacakken gülmeye başladım, çok özür dilerim. Diziden dolayı sinirim bozuldu. Minik pisi nasıl sığmış oraya? Kıyamam yaaa. Canım mama sandalyesi filan yok mu? Oturtup eline de oyuncak verip biraz rahatlayabilirsin. Bebek arabasının içinde de yapabilirsin aslında. Ben mama sandalyesine koyuyorum işim olduğu zaman.
merhaba canım bize göre eksik bişe yazmışsın hiç bişe yemek istemiyor anne sütü dışında aynen çok zorlanıyorum... ama oflama çok şükür elleri ayakları düzgün sağlıklı sıhhatliler
Gulunucek halimiz var zaten ben nasıl güldüm bina inliyodu. Ben gülünce sipada guluyo Cok komiktik yani. Ay Cigdem hiç öyle koyduğun yerde duran bı oğlum yok valla. Oturt mama sandalyesine 2 dk sonra ınne (anne) diye agliyo yanıma alıyorum aynı, hatta gecen gun yemek yapicak koydum yanıma arabası var nasıl attı bilmiyorum yere eğilmiştim kafama dan!!! diye. İnanmazsin şişti kafam. Ah ah ılerde neler yapicak bilmiyorum
selam anneler.sizin ufaklıklar insanları yabancılıyormu.benim oğlum kucaktan kucağa atlıyor.özellikle erkeklere bayılıyor.aslında biz gurbetteyiz.pekte kimseyle görüşmüyoruz.nadir arkadaşlarımızla görüşürüz.ama 6 yaşında ikiz kızlarım var.kardeşleriyle çok ilgililer,babamız birde ben.15 gündür memleketteyim.ama oğlum hiç kimseyi yadırgamıyor.kucaktan kucağa atlayıp gülücük saçıyor .yabancılaması için erkenmi yoksa benim oğlum böylemi anlamadım.:26:sizde durumlar nasıl.............................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?