1.5 aylıktan beri ayrı yatıyor ama haklıymışsın yanlızlık değilmiş derdi zaten mutlu uyanıyordu benim oğlum konuşa konuşa yatağında yarım saat 45 dakika uyanınca kalabiliyordu bizi görmezse..
dişler oğlumu çok zorladı 1 ayda 2 dişi zor çıkardı çok kaşıntısı ve ağrısı vardı vardı yavrumun sanırım biraz düzeni bozulmuştu ve gündüa halası yastıkla yatırıyordu ben biz gece yastıksız yatırıyorduk ve sanırım biraz da açlıkmış... dün gece uykusu çok güzeldi 2+4 saat uyudu oğlum gece seslenir seslenmez hemen yanında bittim ağlatmadan mutlu oldu beni görünce umarım böyle devam eder iyi ki varsınız ...
selam kızlar birşey soracağım.hem emzirip,hemde biberon kullana varmı?ben emziriyorum.ama biberonda kullanmak istiyorum.ama emmeyi bırakır diye korkuyorum...sizce ne yapmalıyım.artık büyüdü ayırt edermi acaba..............
Yaz gelsin artık oglusumu parka götürmek istiyorum. Bunaldım valla bu saat aksam gibi
Of ya sorma. İnanaır mısın hava böyleyken sütüm de azalıyor. :)) hiç sevmem karanlık havayı. Oğlumu da çıkaramıyor anneannesi, dedesi.
tamda kilo konusu üzerine gelmişim
yercekimlikaranfil canım sen süt arttırmak için dereotunu denedin mi? çok faydalı oldugunu okudum aksam saracoglunun kitabında hemen sen aklıma geldin
Benim sütümde Cok nazli seninki gibi. Ama yaz geliyo. Bende doguma 86 kiloyla girdim, hamile kaldığımda 68 kiloydum. Tabi sana göre Cok ama boyum 1.80 kiloda olunca Cok iri duruyorum. Gerçi etraftakiler kilomu duyunca hiç göstermediğimi soyluyolar ama ben Cok rahatsizim. Fazlalıklarımin cogu popo ve bacaklarda. Hep elbise yada etek giymek zorunda kalıyorum. Pantolonu özledim valla. Oğlumda sagolsun uyumuyo evde spor yapayım diyorum bırakmıyor.
ya kızlar hala regl olmayan varmı aranızda.ayrıca kilolarınızı verirsiniz bol bol yürüyerek.
selam herkese umarım herkes iyidir kızımı uyuttumda umarım güzel uyur çünkü bügün daha bir kere uyudu o da yarım saat bakalım şimdi uyursa iyi olur
bende çok sıkıldım bu havalardan yaaa artık düzelsin şu havalarda dışarlara çıkıp gezinelim
bende evde spora başlamıştım pşlates topu şişirtim ama 2 gün yapabildim her yerim tutuldu walla özellikle karnım çok ağırdı ama sağolsun kızım 2 gündür yaptırmıyo pilates topuna deli oldu yaa onuda üstüne çıkartıp zıplattım bi kaç kezde şimdi onun için ağlıyo resmen umarım yaza kadar birazda olsa şu göbek gitse çok güzel olcak ama bişey yapmadanda gitmez tabii
Ya işte gerçekten çok ilginç bir durum. Çok seviniyorum annem bizi yalnız bırakmadı diye hem de suçlu hissediyorum, onları yoruyorum diye. Sanki benim yüzümden emekliliklerinde başlarına iş çıkmış gibi. ama onlara sorarsan oğlumun bir öpücüğü dünyaya bedel. Umarım öyledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?