Cigdem tahmin ettim bu kız temizlik yapiyodur diye. Evin kucukmu benim ev 220m2 temizle temizle bitmiyo birde butuuunnn eşyalarım beyaz. Koltuklar mobilyalar dolaplar yatak odaları halılar.... Ev temizliği kadar nankör is görmedim, temizle bütün evi arkanı don bak yine toz olmuş. Benim oğlanda Sariliyo kendince bı öpme tarzı bile var. Öpmek istedimi çekip opuyo:)Selam kızlar... Üff sonunda işim bitti gibi oldu. Kombiyi taktılar, her yer battı. Günlerdir onunla uğraşıyorum. Camlarım kaldı bir tek. O da artık yağmur bitince.
Oğluşumla sarılmaya başladık birbirimize. Biraz oyun biraz sarılma. Yapıştık kaldık, uyku da yok. Haydi bakalım hayırlısı. Sizin minnoşlar da iyidir inşallah.
Haydi kendinize iyi bakın, kuzulara da...
Benim de annem ve babam olmasa ne yaparım bilemiyorum. Haklarını nasıl ödeyeceğiz? Evlerini düzenlerini bırakıp bizim yanımıza geldiler. Kreş yaşı gelene kadar da bakacaklar eğer bir aksilik olmazsa. O yüzden aslında çalışan kadınlar arasında en rahat olanlardanım. Akşam yemek hazır, oğlum gül gibi bakılıyor.
ben hiç bir değişiklik yapmadım yediklerinde ama benimki de uyanıyor sık sıkGünaydın,
Ben de birkaç gündür gece yatmadan verdiğim devam sütünü kesme denemeleri yapıyordum. akşam yemeğine biraz karbonhidratlı birşeyler ekleyeyim yatmadan devam sütü vermeyeyim diyordum.İlk iki gün iyi gitti. Ama iki gecedir 3 kez uyanmaya başladı. Pazartesi gecesi ve dün gece üçer kez uyandı. Gerçi tahmin ediyordum, sütüm azdı yatmadna önceki emmelerinde. Ama uyuyakaldı diye vermedim mamayı. Gece bölündü uykusu.
Sanırım sütün durumuna göre mama vermeye biraz daha devam etmem gerekiyor. Aslında sütüm toplamda ona yetecek kadar var. Ama akşam işten gelince boşaltıyor saat 18.18.30 gibi. Saat dokuza kadar onu tüm gece tok tutacak kadar birikmiyor demek ki. Zaten günün en yorgun anları olduğu için normal.
Selam kızlar... Üff sonunda işim bitti gibi oldu. Kombiyi taktılar, her yer battı. Günlerdir onunla uğraşıyorum. Camlarım kaldı bir tek. O da artık yağmur bitince.
Oğluşumla sarılmaya başladık birbirimize. Biraz oyun biraz sarılma. Yapıştık kaldık, uyku da yok. Haydi bakalım hayırlısı. Sizin minnoşlar da iyidir inşallah.
Haydi kendinize iyi bakın, kuzulara da...
ben hiç bir değişiklik yapmadım yediklerinde ama benimki de uyanıyor sık sık
anlayamadım, hep diştendir diyorum ama 2 aydır yeni diş yok
off ne guzel bıtırmıssın ısını ben haftaya tasınacam bebekle nası olucak hııc bılmıorum ya
Ne güzel uzun uzun anlatmışsın Norsis. Öp bebeğini benim için.
canım oğluşun açlıktan değil de susuzluktan uyanıyor olabilir bir de yeni öğrendim bebişler tokluktan da uyanabiliyorlarmış...
Yastık kullanabilirsiniz artık bence. Ben kullanıyorum. İlk bronşiolit olduğunda doktor yastıkla yatırın demişti. Ona alıştı ve sanırım daha rahat etti, ben de bırakmadım. Yalnız iyi bir yastık aldım. İçinde mayt, toz filan biriktirmeyecek, zararlı kimyasal içermeyen bir yastık olmalı. Biraz pahalıydı, 50 TL ama 10 yaşa kadar kulalnılabilecek.
[/B]
Cigdem tahmin ettim bu kız temizlik yapiyodur diye. Evin kucukmu benim ev 220m2 temizle temizle bitmiyo birde butuuunnn eşyalarım beyaz. Koltuklar mobilyalar dolaplar yatak odaları halılar.... Ev temizliği kadar nankör is görmedim, temizle bütün evi arkanı don bak yine toz olmuş. Benim oğlanda Sariliyo kendince bı öpme tarzı bile var. Öpmek istedimi çekip opuyo:)
off ne guzel bıtırmıssın ısını ben haftaya tasınacam bebekle nası olucak hııc bılmıorum ya
benim oğlum emmeyi çok seviyor 30 dakika, 40 dakika bazen de 1 saat emdiği oluyor .
hergün mutlaka 3-4 kez 30 dakika ben emziriyorum ve 2 öğün ek gıda veriyorum acaba fazla mı geliyor yedikleri siz napıyorsunuz merak ettim...
merhaba canım benim..bahsettiğin yastık hangisi canım?..ben de almayı düşünüyorum da....
Yok canım ya şükürler olsun ki 125m2 evim. Yalnız benim mobilyalar k.rengi deri. Acayip toz gösteriyor. Bugün kombi servisi gelecek, termostatı takacaklar veeee finitooo. Benim oğluşum da ara sıra öpüyor, ağzını kocaman açıyor yapıştırıyor suratımda nereme denk gelirse.
Allah yardımcın olsun canım ya, bir de hayırlı olsun diyeyim. Kocanın arkadaşı yok mu yardımcı olsun??
Aaah ah maşallah, eskiden benim oğluşum da 1 saat emerdi. Allah sütünü bol etsin canım.
Günaydın,
Ben de birkaç gündür gece yatmadan verdiğim devam sütünü kesme denemeleri yapıyordum. akşam yemeğine biraz karbonhidratlı birşeyler ekleyeyim yatmadan devam sütü vermeyeyim diyordum.İlk iki gün iyi gitti. Ama iki gecedir 3 kez uyanmaya başladı. Pazartesi gecesi ve dün gece üçer kez uyandı. Gerçi tahmin ediyordum, sütüm azdı yatmadna önceki emmelerinde. Ama uyuyakaldı diye vermedim mamayı. Gece bölündü uykusu.
Sanırım sütün durumuna göre mama vermeye biraz daha devam etmem gerekiyor. Aslında sütüm toplamda ona yetecek kadar var. Ama akşam işten gelince boşaltıyor saat 18.18.30 gibi. Saat dokuza kadar onu tüm gece tok tutacak kadar birikmiyor demek ki. Zaten günün en yorgun anları olduğu için normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?