Ya Kaz ya da Kazz diye bir marka. Dükannını görmedim alışveriş merkezinde satıyorlardı standda. Kaz tüyü değil ama. Kaz tüyü şu anda alerjik olaiblir sanırım. Mikro jel diye birşey var içinde. Eve gidince etiketi var mı diye baakr yarın yazarım. İstanbul'daysan aldığım yeri tarif edeyim.
Ya işte o döngüyü kırmak lazım. Tam uykusu gelmedne mi iyice dıyursan acaba. Doktor bana aslında kaşık maması ver demişti, yatmadan önce. Ama ben oğlum zaten kilolu diye devam sütünü tercih ettim. Sen kaşık maması deneyebilirsin.benim kuzucuk da gece 3 defa kalksa şükredeceğim...çok sık kalkıyor...emmek için kalkıyor tabi ki,ama içmeye başladıktan 1 dakika sonra uyuyor tekrar.....yani şöyle güzlece karnını doyurup uyusa bizimki de çok sık uyanmayacak...ben de buna bir çare bulamadım..acıkıyor...kalkıyor..1 dakika emip uyuyor....uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor...daha sonra,yattıktan kısa bir süre sonra doymadığı için tekrar kalkıyor ve bu bütün gece devam ediyor...:44::44:
tamam canım bekliyorum...
benim kuzucuk da gece 3 defa kalksa şükredeceğim...çok sık kalkıyor...emmek için kalkıyor tabi ki,ama içmeye başladıktan 1 dakika sonra uyuyor tekrar.....yani şöyle güzlece karnını doyurup uyusa bizimki de çok sık uyanmayacak...ben de buna bir çare bulamadım..acıkıyor...kalkıyor..1 dakika emip uyuyor....uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyor...daha sonra,yattıktan kısa bir süre sonra doymadığı için tekrar kalkıyor ve bu bütün gece devam ediyor...:44::44:
Bende 2 ay önce taşındım. Sen yine iyisin havalar daha iyi. Biz taşındık kar kıyamet felaketti havalarda Cok soguktu. Ama annem kardeslerim falan geldi o gun hemen hemen herseyim yerleşmişti. Tabi ben herseyimi kolilemistim ve ilk defa taşınmıştım ve başardım ki bebiste daha küçüktü ve hiç uyumuyodu( hala uyumuyo aslında). Kafana takma olup bitiyo hersey:)
bende herseyı kolıledım ve ılk defa tasınıcam benımde annem gelıcek ama kızım hıc bı yerde durmuo sadece benım kucaımda duruo bazen babaaya bıle gıtmıo ıns.olup bıtsın artık:92:
Allah yardımcın olsun canım ya, bir de hayırlı olsun diyeyim. Kocanın arkadaşı yok mu yardımcı olsun??
tesekkur ederım valla varda kımsenın kımseye faydası yok
çiğdemcim....kombi takılmış hayırlı olsun...rahat edersiniz artık....bol bol sıcak su...kışın isteğe göre sıcaklık...ohhhh...büyük rahatlık doğrusu....sağlıcakla kullanın canım benim...
Ev taşımak işkence gibikolay gelsin hanımlar..
yemiyo yemiyo yemiyo,bende çıldırmıyım diye ısrarcı olmuyorum..dün akşam köfte yaptım çiğneyip çiğneyip tükürdü..bugün kahvaltısını bulamaç yapmıyım,yumurtayı yağda pişirdim,ağzında biriktirdi..acaba benim oğlan yutmayı mı bilmiyorum..ee ama eline bisküvi verdiğimde hiç öyle sıkıntısı falan olmuyor..şimdi ayaklarımda uyutmaya çalşıyorum,bakalım ne kadar uyuyacaksa.yarım saatlik uykularla devam ediyoruz..
Alah'ım herkese sabır ihsan eylesin..
Selam kızlar, herkesin bebeği huysuzmuş. Benimki de bana yapıştı kaldı. Zar zor temizlik yaptım. Sonunda camlarımı silebildim. Amma da kirlenmiş, o kombi servisi batırmış ortalığı. Hala da iş var ama belim ağrıyor artık, yarın yaparım. Benim oğluşum da bu aralar uyumuyor sanırım dişlerinden. Uykusunda çok sızlanıyor çünkü. Gece ağrırmış ya diş. Başka bir şey gelmiyor aklımıza. Bir de kulağını çekiyor, sanırım diş ağrısı kulağına vuruyor.
Sağol canım ya, kombide ilk firemizi verdik. Mutfakla yatak odası cehennem gibi. Çocuk odasıyla salonun 1 radyatörü yanmıyor. Yerleri sıcak ama radyatöre gitmiyor. Banyo da soğuktu onu hallettik. Eski hattan döşendiği için içinde pislik birikmiş olabilir, servis "birkaç gün çalışsın gelip temizleriz" dedi. Cumartesi bakacaklar işte. Üff şu iş bitse de kurtulsam.[/B]
Hepimize sabır versin Allah evet. Ama geçecek bunlar da. Bir yandan huysuzlanırken bir yandan büyümelerini izlemek gibisi yok.
Daha bitmedi mi işler? :))) Bir geldiler pir geldiler herhalde sizin kombiciler. Isınmayan peteklerde hava olabilir. Havasını çıkartın.
Dün servisçi çıkardı havasını. Ya anlamadığım bi odada 2 petek biri çalışıyo biri çalışmıyor. Peteğin önündeki yer sıcak borular buz. Böyle garip şeyler beni bulur sadece.
Yok anam ya adamlar hakkaten her yeri iyice pislettikler ya da ben en ufacık tozda çıldırır oldum. Camlar silinmekten inceldi, temizlik hastası mı oldum ki??
:)))) Aman aman olma. Çok zor o insnalar için hayat. Valla ben de pek bir rahatım, benimki de fazla. Ev dökülüyor. Halı yıkatmam lazım, çekmeceleri dökmem laızm. Seneye inşallah. :))))))
Evde oturmaktan sıkıntı geldi. Çocuk uyuyor gün içinde. Ben de ne yapayım? İş icat ediyorum. Yarın banyonun karolarını parlatayım.. Ben de halıları kombiler tamamen çalışınca kendim silerek temizleyeceğim. Haftasonu da kocamla perde yıkayacağız, yani ben yıkıyacağım, o asacak. Boy fukaralığının gözü kör olsun =((
İzmir'e yaz gelmedi mi daha? Çık dolaş boşver ev işini. Ben de haftaya evdeyim. Annemler İzmir'e geliyor. Bir hafta izin aldım ben de.
Daha gelen bir şey yok. Acayip rüzgar esiyor. Arada bir de ne bulursa yağıyor buraya. Hem ben hiçbir yer bilmiyorum nereye gideyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?