2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tamam canım bekliyorum...

çiğdemcim....kombi takılmış hayırlı olsun...rahat edersiniz artık....bol bol sıcak su...kışın isteğe göre sıcaklık...ohhhh...büyük rahatlık doğrusu....sağlıcakla kullanın canım benim...

Ya işte o döngüyü kırmak lazım. Tam uykusu gelmedne mi iyice dıyursan acaba. Doktor bana aslında kaşık maması ver demişti, yatmadan önce. Ama ben oğlum zaten kilolu diye devam sütünü tercih ettim. Sen kaşık maması deneyebilirsin.
tamam canım bekliyorum...

Aldığım yer Optimum Outlet'in içinde. Kapalı otoparktan girerken yürüyen merdibenleri çıkarken sağda bir stand var, mağaza değil. Etikete de bakıp söylerim. Yalnız şimdi sen sorunca biraz baktım nete başka markaların da mikrojel yastığı varmış.

Son düzenleme:

canım bazen benim oğlan da öyle yapıyor ama sanmıyorum açlıktan olduğunu öyle olsa 1 dakika emip uyuyamaz. şu sıralar bebeklerin uykuları ile ilgili araştırma yapıyorum çünkü ilk5.5 ay çok güzel olan uykuları sonra çok çok çok bozuldu..
geçen pazar gece çok güzel uyudu açlıktan olsa o gün uyuyamayacaktı...bütün birgün 1 tane yumurta sarısı , 1.5 muz çok az 1/6 kadar balık yedi ve 3 kez doyumluk emdi...gece sadece 1 defa uyandı ama gündüz yaklaşık 5 saat uyumuştu yorgun olması da çok bozuyormuş bebişlerin uykularını...
umarım düzelirler.. bu günde akşam belki az yoğurt vericem yada sadece emzirecem hergün bir şey deniyorum umarım yakında düzelir. en azında şunu biliyorum artık benim kokumu duymadığı için uyanmıyo oğlum başka bi nedeni var...

haklısın canım.....geçen gün o kadar doyurup yatırmıştım ki....o gece daha çok uyandı...çok tuhaf yani....neyse...bizimki yürütecinde bağırmaya başladı iyice....görüşürüz canlarım..hepinizi seviyorum...burada sizlerle olmak çok ama çok mutlu ediyor beni...

selam kızlar.benim oğlum 1haftadır çok huysuz.emziriyorum.emme konusunda çok güzel emiyor...sık sık..ekgıdayıda günde 4-5 öğün alıyordu.ama 1 haftadır çok istemiyor ağzını kilitliyor.ağzını bir şekilde kandırıp açtırıp yediriyorum.ağzına soktummu kızmıyor yutuyor.ama ağzını açmıyor.başka birşey gösterip kaşığı sokuyorum.yutuyor....4 tane dişi var.acaba dişmi çıkıyor anlamıyorum....birde 20 gündür kendi evmizde değiliz.memleketteyim (annemlerde) babamız yanımızda değil babasınıda özlemiş olabilirmi? yoksa anlamazmı!:26:kızlar 3. çocuğum ama sanki ilk defa çocuk büyütüyor gibiyim....:93:

Her cocuk farklı oluyo zaten. Daha oncede yazmıştım 8. ay bebeklerin en zor aylarından biriymiş doktor söylemişti. Yemez uyumaz kilo almazmış. Annelerin cildirdigi ayların basında gelir dedi. Benim oğlumda aynı zorla acıyorum ağzını ama sonra yutuyo. Ama istemedimi tukurmeyi biliyo, zorla yedir diyo resmen. Ki bundan bir ay önce herseyi herseyi yerdi.

Günaydın,
Geçen hafta da benim oğlum mızmız yiyordu. Gün gün değişiyor sıpalar. Bugünlerdeki numarası kaşık. Kaşığı kendi eline istiyor. Eline kaşığı vermezsem ağzını kilit yapıyor. Ben de bir kaşık ona veriyorum. Bir kaşık da ben alıyorum. O kendi kaşığıyla yediğini zannediyor, ben arada katıyorum ağzına. :)))

bende herseyı kolıledım ve ılk defa tasınıcam benımde annem gelıcek ama kızım hıc bı yerde durmuo sadece benım kucaımda duruo bazen babaaya bıle gıtmıo ıns.olup bıtsın artık:92:

Allah yardımcın olsun canım ya, bir de hayırlı olsun diyeyim. Kocanın arkadaşı yok mu yardımcı olsun??

tesekkur ederım valla varda kımsenın kımseye faydası yok

Nereden nereye taşınacaksınız bilmiyorum ama bir evden eve nakliye firması ile anlaşın derim ben. Biraz pahalı oluyor ama bebek varken gerçekten iyi olur. Onlar özel eşyalarınız hariç herşeyi kendileri paketliyor, söküyor, kuruyor, yerleştiriyor. Bardak bile sarmaya gerek kalmıyor. Sadece çamaşırlarınız filan gibi dokunulmasını istemediğiniz şeyleri siz sarıyorsunuz.

Ev taşımak işkence gibi kolay gelsin hanımlar..
yemiyo yemiyo yemiyo,bende çıldırmıyım diye ısrarcı olmuyorum..dün akşam köfte yaptım çiğneyip çiğneyip tükürdü..bugün kahvaltısını bulamaç yapmıyım,yumurtayı yağda pişirdim,ağzında biriktirdi..acaba benim oğlan yutmayı mı bilmiyorum..ee ama eline bisküvi verdiğimde hiç öyle sıkıntısı falan olmuyor..şimdi ayaklarımda uyutmaya çalşıyorum,bakalım ne kadar uyuyacaksa.yarım saatlik uykularla devam ediyoruz..
Alah'ım herkese sabır ihsan eylesin..

Selam kızlar, herkesin bebeği huysuzmuş. Benimki de bana yapıştı kaldı. Zar zor temizlik yaptım. Sonunda camlarımı silebildim. Amma da kirlenmiş, o kombi servisi batırmış ortalığı. Hala da iş var ama belim ağrıyor artık, yarın yaparım. Benim oğluşum da bu aralar uyumuyor sanırım dişlerinden. Uykusunda çok sızlanıyor çünkü. Gece ağrırmış ya diş. Başka bir şey gelmiyor aklımıza. Bir de kulağını çekiyor, sanırım diş ağrısı kulağına vuruyor.

Sağol canım ya, kombide ilk firemizi verdik. Mutfakla yatak odası cehennem gibi. Çocuk odasıyla salonun 1 radyatörü yanmıyor. Yerleri sıcak ama radyatöre gitmiyor. Banyo da soğuktu onu hallettik. Eski hattan döşendiği için içinde pislik birikmiş olabilir, servis "birkaç gün çalışsın gelip temizleriz" dedi. Cumartesi bakacaklar işte. Üff şu iş bitse de kurtulsam.[/B]

Hepimize sabır versin Allah evet. Ama geçecek bunlar da. Bir yandan huysuzlanırken bir yandan büyümelerini izlemek gibisi yok.

Daha bitmedi mi işler? :))) Bir geldiler pir geldiler herhalde sizin kombiciler. Isınmayan peteklerde hava olabilir. Havasını çıkartın.

Dün servisçi çıkardı havasını. Ya anlamadığım bi odada 2 petek biri çalışıyo biri çalışmıyor. Peteğin önündeki yer sıcak borular buz. Böyle garip şeyler beni bulur sadece.
Yok anam ya adamlar hakkaten her yeri iyice pislettikler ya da ben en ufacık tozda çıldırır oldum. Camlar silinmekten inceldi, temizlik hastası mı oldum ki??

:)))) Aman aman olma. Çok zor o insnalar için hayat. Valla ben de pek bir rahatım, benimki de fazla. Ev dökülüyor. Halı yıkatmam lazım, çekmeceleri dökmem laızm. Seneye inşallah. :))))))

:)))) Aman aman olma. Çok zor o insnalar için hayat. Valla ben de pek bir rahatım, benimki de fazla. Ev dökülüyor. Halı yıkatmam lazım, çekmeceleri dökmem laızm. Seneye inşallah. :))))))

Evde oturmaktan sıkıntı geldi. Çocuk uyuyor gün içinde. Ben de ne yapayım? İş icat ediyorum. Yarın banyonun karolarını parlatayım.. Ben de halıları kombiler tamamen çalışınca kendim silerek temizleyeceğim. Haftasonu da kocamla perde yıkayacağız, yani ben yıkıyacağım, o asacak. Boy fukaralığının gözü kör olsun =((

İzmir'e yaz gelmedi mi daha? Çık dolaş boşver ev işini. Ben de haftaya evdeyim. Annemler İzmir'e geliyor. Bir hafta izin aldım ben de.

İzmir'e yaz gelmedi mi daha? Çık dolaş boşver ev işini. Ben de haftaya evdeyim. Annemler İzmir'e geliyor. Bir hafta izin aldım ben de.

Daha gelen bir şey yok. Acayip rüzgar esiyor. Arada bir de ne bulursa yağıyor buraya. Hem ben hiçbir yer bilmiyorum nereye gideyim?

Daha gelen bir şey yok. Acayip rüzgar esiyor. Arada bir de ne bulursa yağıyor buraya. Hem ben hiçbir yer bilmiyorum nereye gideyim?

Hadi yaa, buraya bahar ve yaz gelmeden direk sonbahara geçeceğiz diyordum. Demek İzmir de öyle. Buca tarafını ben de pek bilmem ama en azından sokağa çıkardık hava güzel olsa.

Merhaba kızlar nasılsınız uzun zaman oldu buraya gelemyeli saat kaç oldu yatamadım gene bi bakayım dedim umarım herkes iyidir bebişler pıtpıtlar .Artık yaz da geliyor kışa yandık evde durmak istemeyecekler...
Çiğdem resimdeki kuzun muı? maaşallah çok tatlu yaaw :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…