2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle merhaba bence mümkün olduğunca kullanma ben pek güvenmiyorum herşeyin doğalı en iyidir.

Merhaba ben siteye yeni katildigim icin ozelden mesaj atamiyorum. Ben 29 yasindayi bende pko var ama cok kotu diil bazen igne ve ilacla bazende kensiligimden yumurtlayabiliyorum. Esimde isesperm sayisi 150 milyon ama morfoloji %2-3 civari. Doktorlar olur diyorlar ama bazi yerlerde okuyorum bu durumda mikroenjeksiyonen iyisi yaziyor. Ben 1 asilama yaptim. Olumsuz oldu. Bu ay ignelerle yumurtam buyutuldu asilama olacakti ama yumurta gecbuyunce doktor dogala birakalim dedi. Bekliyorum simdi. Erkek infertilitesi ile hamile kalanlar listesinde gordum.Sizin de sanirim morfoloji sorunu varmis ve dogal yolla hamile kalmissiniz. Allah bagislasin evladinizi. Sizin morfoloji kacti, sayi ne kadardi? Ve ne kadar surede hamile kaldiniz? Bunlara cevap verirseniz sevirim. Simdiden cok tesekkur ederim.

Evet canım benim oğluşum, çok sağol. Senin kuzu da pek bir güzel gülüyor maşallah :nazar:

selam kızlar...arada fırsat bulup okuyorum ama cevap yazmaya fırsat olmuyor.bebişler huysuz sanırım.diş ağrısı için çok huysuz olduklarında dolven yada calpol verebilirsiniz rahatlatır.bir de diş jelleri var kullanmayı ihmal etmeyin iyi geliyor diş etlerine.bizim alttan iki tane var 2 oldu çıkalı ama üsttekiler hala çıkmadı.hep eli ağzında.baya şişmiş çıksada rahatlasa yavrum.

çiğdem çok tatlı olmuş oğlun.kocaman mşlh

Evet ya mahvolduk dişlerden. Çıksa da uyusak biraz .

Sağol canım, çok teşekkür ederim. Doruk'un yeni resmi yok mu kine???

Anam çok datlu kıyamammm ben paşamaaa

Maşallahhhhhh 40000 kere.

Şükür fena değilizdir herhalde. Benim minik maaamunum öğle uykusu yapıyor. Sen nasılsın?

İyi fena değil. İşe geç geldim bugün. Gece devam sütünü kesme maceramız bu hafta bizi baya etkiledi. Gece 3-4 sefer kalkıp sabah da işe gitmek yordu. Bu sabah kalkamadım. Kullanmadığım süt izinlerine sayıp yarım gün kafa izni yaptım. :))
Yeni birşey yok aslında. Ama keyfili oğlum. Yolunda herşey çok şükür.

Şükür fena değilizdir herhalde. Benim minik maaamunum öğle uykusu yapıyor. Sen nasılsın?

çiğdemcim ev işlerinde sana kolay gelsin.ufaklıkla işlerin bayağı zor olmuştur. ay pambuk şeker yerim seni ne tatlı çıkmışsın maaşaallah...............

Cigdem seni tebrik ediyorum ve nası temizlik yaptığını merak ediyorum. Ben bı süpürge acıyorum beyfendi benle birlikte 5 dk is oluyo bir saat. Toz almanın imkanı yok ben alıyorum pesimdi bidik her yer el izi. Oynatmaya cok az kaldı yarın misafirim var hem gündüz hem aksam bu oglanla nasıl olucak bilmiyorum. Daha ortada hiç birsey yok. Of of... allahım yardım et ve en acilinden sabır ver!

selamlar herkese bugün hava ne kadar güzel yaa öğlen bir ara dışarı çıktık şimdi kızım uyuyoda onu bekliyorum uyansın tekrar dışarı çıkıcaz
çiğdemcim ne güzel temizliğini yapmışsın benimde yapmam lazım ama kzımla nasıl olur bilemiycem bu aralar yapışık bana sarılıp öpmesi yokmu hele öldürüyo beni
kendilerine nasıl baktırcaklarını o kadar iyi biliyolarki

Yorgunluk haricinde her şey yolundaysa sorun yoktur. Anneyiz yorulacağız tabiki de...

çiğdemcim ev işlerinde sana kolay gelsin.ufaklıkla işlerin bayağı zor olmuştur. ay pambuk şeker yerim seni ne tatlı çıkmışsın maaşaallah...............

Sağol canım, yarın şu çalışmayan radyatörler için servis gelecek asıl iş ondan sonra. Pazar-p.tesi perde yıkama, temizlik; salı boşta gezerim dinlenirim. Çarşamba hava güzel olursa başlayacağım halı silmeye. Perşembeye kadar o da biter sanırım. Çok teşekkür ederim. Çok çikin değil mi oğluşum

Canım ben misafir geleceği zaman ya da ütü gibi el oyalayıcı işleri gece geç saatlere kadar oturup yapıyorum. Kocam bazen börek istiyor kahvaltıda. Mecbur geceden hazırlayıp dolaba atıyorum, sabah da doğru fırına. Oğlan pek durmuyor ama bir atcığı var çıngıraklı onu veriyorum eline mama sandalyesinde 1 saate yakın oturuyor. Eh tabi benim ev büyük değil, övünmek gibi olmasın elim de hızlıdır. Çocuğumun uykusu gelene kadar işin çoğu bitiyor. O uyuyunca da toz almak silmek filan kalıyor geriye.

Ay yerim ben onu yaaa... Allah dağına göre kar veriyor herhalde. Ben tekim, yardım edecek kimsem yok, Allah'tan duruyor oğlum. Ay kıyamam benim oğlum da sarılır öper. Hatta onunla şarkı söylüyoruz. Bana "eiyyyyğğğhhhheeeiiihhhğğğ" diye bağıra bağıra eşlik ediyor.

çiğdemcim sen bayağı iş çıkarmısın.allah yardımcın olsun.oğluşunada maşaallah.................

Cigdem benim oğlanı bir saat değil yarım saat bile oyalayabilen birsey yok malesef surekli degisiklik istiyo. Gece uyumasida 12 falan Sabah'ta en geç 7 de ayaktayiz, bu 7 saatte sende 10 benzeyim 15 defa uyanıyoruz. Hangi arada uyuyum hangi ara is yapayım bilemiyorum. Yani sen benim el cabuklugumu duşun. Bı defasında soğan dograrken oğlanı sırtıma bağladım eskiler gibi yapcak birsey yok başka. Birde diyorum ya evim Cok büyük ve misafirim cok sık gelir. Yani bana dua edin isim Cok zor

allah yardımcın olsun benden daha kotusude varmıs bızde 12de yatıoruz gece 4 5 defa kalkıoruz ama hııc mısafırım gelmez cunku kımse yok

Son düzenleme:
Banada eskiden pek gelen olmazdı, hamileliğim de 8 ay migdem bulandı ve çıkardım. Kendime yemek yapamadım ilk 4 ay. Mutfağa su icmeye bile gidemiyorum. Şimdi herkes acısını cikartiyo hafta en az 2 defa gelenim oluyo. Allahtan kız kardeslerim varda servise yardım ediyolar. Tabi hazırlanmak ev isleri bana ait ama zor zamanda yalnız birakmiyolar. Keske 4-5 defa uyansa raziyim.

çiğdemcim sen bayağı iş çıkarmısın.allah yardımcın olsun.oğluşunada maşaallah.................

Evet canım ya bahar temizliği gibi işte. Canım çıktı ve daha da işim var, bakalım nasıl bitecek? Bu arada teşekkür ederim çikin oğluma iltifatın için...

Vallahi senin işin zor. Hem oğlan durmuyor hem evin kocaman. Benim 2 saatlik işim olursa senin 4 saatlik işin oluyordur. Allah sana yardım edecek birini çıkarsın karşına, ne diyeyim?

Ya kızlar ya benim oğlan yürüteçte hala yan yan ve geri geri gidebiliyor. Ne kadar yürüteçte tutayım? Ne kadar zamanda ileri yürüyebilir?

Üff kızlar ya moralim çok bozuk. Bizim 2 radyatör çalışmıyordu ya, sorun radyatörlerde değil, tesisattaymış. Mayısa kadar duracakmış böyle, belki tıkanıklık açılabilirmiş. Açılmazsa mayısın ilk haftasında yeni hat döşeyecekler. Bu sefer kırılıp dökülecek bir sürü yer. Off ya offfff.

Cigdem inşallah Mayıs'a kadar açılır digeri Cok zor çünkü, acayip dokuntusu pisliği oluyo. Evi badana yaptırmak ondan daha kolay bence. Annemin basına gelmişti ordan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…