2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

meryem üst dişleri çıkmadı mı? Eyvah üst dişler mahvediyor adamı bizim 3 tane birden çıktı hastanelik olduk 39,5 u geçti ateşi Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin,inşallah çabuk çıkarır malum hamilesin.
Her "off artık iş yapamıyorum" deyişimde meğer yapabiliyormuşum.Ama gerçekten yapamıyorum artık çünkü evin halinden belli oluyor.Yürüteçte bütün evi dolaşıp ne varsa karıştırıyor ,yere bıraksan komando gibi her deliğe giriyor (örn:dün mutfağa kadar gittiğimde onu çekyatın altındaki arada buluşum gibi,bulmam da kolay olmadı tabi),oyun parkında durmaz oturmaz hep karıştırma halinde.
Bu ay alacağına 300 gr a yakın vermiş anlayın yani kıppır kıppır.Dr bile dedi baksanıza hiç durmuyor.Kaynanamda diyor pelin şuna fındık fıstık verme
Alah yardımcımız olsun.Onlar kollarını açıp bize sarlsın,başkasının kucağında bizi istesin arkamızdan ağlasınlar yeter

Son düzenleme:
ıyıkı kız kardeslerın varmıs ınsanların daha dusuncelı olması gerekır bence cocuklusun sonucta allah kolaylık ve guc kuvvet versın

tamda ıs bıttı dıe sevınırken ıns. kırılıp dokulmeden hallalur evın ıcınde ınsaat cook zor cunku kolaylıklar

kolay gelsin ya çok zor bu işler

merhaba canlarım....bizim kuzucuk iyi...çok hareketli ve iş yaptırmıyor bana..yemeği bile zar zor yetiştiriyorum...hiç ihmal etmiyorum ama kuzucuğu..herşeyi 4/4 lük...kendimi çok ama çok ihmal ediyorum ama...çok yiyorum süt olsun diye...55 kilo olmuşum...

bize de pek gelen giden olmuyor...bebekten sonra çok azaldı gelenler...bizim miniğin 4 dişi çıktı...dişlerle çok komik duruyor....baktıkça yiyesim geliyor...bir de çoooooook öpüyorum ben yaaaa...yanakları tahriş olmasın diye kimseye öptürmüyorum ama ben çok öpüyorum ...dayanamıyorum na'pim......:82:

Bu Günü'de başarıyla atlattım kendimi tebrik ediyorum

Ya soru sormuştum kızlar, kimse cevap vermeyecek mi??

Benim oğlan bir hafta on günde alışmıştı. Valla ilk koyduğumda 5 aylıkti. Günde yarım saat tutuyodum. Şimdi günde 2-3 saat belki duruyo, Cok istemiyo bı haftadır falan yeni favorimiz kendine has sürünmek. İnmek istediği zaman paçama yapisiyo zaten dibimde geziniyoda almamı istediğinde cekistiriyo. Binmek istediğinde Yurutece bakıp mizmizlaniyo. Ama her bebisin tarzı farklıdır bizimki usta oldu artık.

günaydın nasılsınız biz kızımla sürünüp gidiyoruz kızım sürekli yerlerde emekleme çabasında o kadar inatki pes etmiyo hem emeklemeye çalışıyo bu aralar hemde tay tay durmaya çok komik hepsini birden yapmaya çalışıyo yaaa aslında biraz emekliyo ama sonra bacaklarını düz yapıncada gidemiyo tabi
çiğdemcim yaa inş. açılır yoksa çok iş çıkıyo gerçekten kolay gelsin oğluşunda muhtemelen yan gitmek daha kolay geliyo ondan öyle gidiyodur yada yürütecin ön kısmında oyunacaklar falan varsa o tarafı ittirmek zor oluyodur benim kızımda ilk başlarda öyleydi ama sonra düzeldi gerçi ben gün içinde en fazla bir saat tutuyorum o da işim varsa iş yaptırmıyosa ancak o zaman koyuyorum hatta bazı günler hiç binmiyo bile

merhaba annişler ve bebişleri ben şuan heycan içerisindeyim yarın oğlumu sünnet ettireceğiz erkekliğe ilk adım ne kadar erken olursa okadar çabuk düzeliyormuş canısının canı inş çok yanmaz
çiğdemcim ben sanırım 6 aylıkken bindirmeye başlamıştım alışması 1 hafta falan sürmüştü şimdi fellik felik heryere girip çıkıyo çekmeceleri falan karıştırıyo pc başındayken oturma odasından kendi odasına kadar geliyor.kimisi yürüteci tavsiye etmiyor ama inan yarı yardımcı benim oğlan sürünmüyo ama destekli adımları çok güzel dümdüz basıyo giderken tutunarak 2 3 adım atabiliyor.alışmadığı için yan yan geri geri gidiyor alışması da bir hafta falan sürer uzun süreli durursa üzerinde
herkese mutlu günler diliyorumbu arad sünnet yaptıran var mıydı aramızda?

Şu an karşımda bir sağa bir sola yan yan gidiyor. Her bindiğinde ortalama 45dk kadar kalıyor. 2 hafta filan olmuştur herhalde koyalı. Ama çok binmiyordu. Son birkaç gündür yürüteçte fazla vakit geçiriyor, heryere de gidebiliyor ama önüne doğru değil işte. Ya Meralcim haklısın galiba, yürütecin önünde direksiyon filan var, ondan sanırım. Bi arkadaşta benim yürütecin aynından vardı, o görse de bunları söylese nasıl alışmış onunki??

Reyhancım Allah kolaylık versin canım, gelene git denmez ama kabul etmeme şansın yine de var.

valla çiğdemcim bilemicem ozaman bizim yürütecin önüde oyuncaklı falan ama umarım düzelir yürümesi

valla çiğdemcim bilemicem ozaman bizim yürütecin önüde oyuncaklı falan ama umarım düzelir yürümesi

merhaba kızlar
yürüteçten konuşuyosunuz biz henüz almadık bizim kızda hiç hareket yok sadece azıcık ayakta tutabliyoruz ne emekleme ne yuvarlanma.. herhalde faydası olur içime daral geliyo evin hertarafında bişey mama sandalyesi mutfakta ayağıma dolanıyo zaten bi de yürüteç düşünemiyorum ama almak lazım

güle güle binsin paşa
hımmm önündekiler çıkıyorsa çıkarıp dene biraz istersen ben öyle yaptım alışana kadar bizimkide bu

biz de 2-3 hafta önce aldık yürüteç ama kızım en fazla 15-20 dk duruyor üzerinde o da müzikleriyle ve oyuncaklarıyla oynuyor diye.. bikaç adım geri bikaç adım yana gidiyor hemen sıkılıyor.. boşuna aldık galiba

Çiğdemcim...yürüteç bizim olmazsa olmazımız...daha doğrusu benim...yürüteç sayesinde oğlum içinde kalarak ben deen azından biraz nefes alabiliyorum...yoksa kucaktan başka oyalanmıyor...her dakika kucakta olunca yemek bile yapamıyorum çoğu zaman...en azından yürütecin içinde azar azar kalarak zaman geçiriyor..ben fazla uzun süreli tutmuyorum...bizim kuzucuk da ilk binişlerinde hep yan ve arka giderdi..şimdi zamanla öne doğru atıyor kendini ...ön tarafa da öğrendi...senin minik de öğrenir..endişelenme hayatım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…