meryem üst dişleri çıkmadı mı? Eyvah üst dişler mahvediyor adamı bizim 3 tane birden çıktı hastanelik olduk 39,5 u geçti ateşi Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin,inşallah çabuk çıkarır malum hamilesin.selam kızlar...arada fırsat bulup okuyorum ama cevap yazmaya fırsat olmuyor.bebişler huysuz sanırım.diş ağrısı için çok huysuz olduklarında dolven yada calpol verebilirsiniz rahatlatır.bir de diş jelleri var kullanmayı ihmal etmeyin iyi geliyor diş etlerine.bizim alttan iki tane var 2 oldu çıkalı ama üsttekiler hala çıkmadı.hep eli ağzında.baya şişmiş çıksada rahatlasa yavrum.
çiğdem çok tatlı olmuş oğlun.kocaman mşlh
Her "off artık iş yapamıyorum" deyişimde meğer yapabiliyormuşum.Ama gerçekten yapamıyorum artık çünkü evin halinden belli oluyor.Yürüteçte bütün evi dolaşıp ne varsa karıştırıyor ,yere bıraksan komando gibi her deliğe giriyor (örn:dün mutfağa kadar gittiğimde onu çekyatın altındaki arada buluşum gibi,bulmam da kolay olmadı tabi),oyun parkında durmaz oturmaz hep karıştırma halinde.Cigdem seni tebrik ediyorum ve nası temizlik yaptığını merak ediyorum. Ben bı süpürge acıyorum beyfendi benle birlikte 5 dk is oluyo bir saat. Toz almanın imkanı yok ben alıyorum pesimdi bidik her yer el izi. Oynatmaya cok az kaldı yarın misafirim var hem gündüz hem aksam bu oglanla nasıl olucak bilmiyorum. Daha ortada hiç birsey yok. Of of... allahım yardım et ve en acilinden sabır ver!
Cigdem inşallah Mayıs'a kadar açılır digeri Cok zor çünkü, acayip dokuntusu pisliği oluyo. Evi badana yaptırmak ondan daha kolay bence. Annemin basına gelmişti ordan biliyorum.
Bu Günü'de başarıyla atlattım kendimi tebrik ediyorum
ıyıkı kız kardeslerın varmıs ınsanların daha dusuncelı olması gerekır bence cocuklusun sonucta allah kolaylık ve guc kuvvet versınBanada eskiden pek gelen olmazdı, hamileliğim de 8 ay migdem bulandı ve çıkardım. Kendime yemek yapamadım ilk 4 ay. Mutfağa su icmeye bile gidemiyorum. Şimdi herkes acısını cikartiyo hafta en az 2 defa gelenim oluyo. Allahtan kız kardeslerim varda servise yardım ediyolar. Tabi hazırlanmak ev isleri bana ait ama zor zamanda yalnız birakmiyolar. Keske 4-5 defa uyansa raziyim.
Üff kızlar ya moralim çok bozuk. Bizim 2 radyatör çalışmıyordu ya, sorun radyatörlerde değil, tesisattaymış. Mayısa kadar duracakmış böyle, belki tıkanıklık açılabilirmiş. Açılmazsa mayısın ilk haftasında yeni hat döşeyecekler. Bu sefer kırılıp dökülecek bir sürü yer. Off ya offfff.
Üff kızlar ya moralim çok bozuk. Bizim 2 radyatör çalışmıyordu ya, sorun radyatörlerde değil, tesisattaymış. Mayısa kadar duracakmış böyle, belki tıkanıklık açılabilirmiş. Açılmazsa mayısın ilk haftasında yeni hat döşeyecekler. Bu sefer kırılıp dökülecek bir sürü yer. Off ya offfff.
Ya kızlar ya benim oğlan yürüteçte hala yan yan ve geri geri gidebiliyor. Ne kadar yürüteçte tutayım? Ne kadar zamanda ileri yürüyebilir?
Bu Günü'de başarıyla atlattım kendimi tebrik ediyorum
Ya soru sormuştum kızlar, kimse cevap vermeyecek mi??
Ya soru sormuştum kızlar, kimse cevap vermeyecek mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?