2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende 6aylıktan berı kullanıorum yurutec cok ısımı gordu kızımın oyalanması acısından benımkıde 1 2 hafta yan gıttı sonra alıstı sımdı zaten emekledıı ıcın sevmıo hıc karıstırma alanı daralıo hanımefendının

güle güle binsin paşa
hımmm önündekiler çıkıyorsa çıkarıp dene biraz istersen ben öyle yaptım alışana kadar bizimkide bu
Eki Görüntüle 184188

Benimkine benziyor önü. Önündeki direksiyona yandaki aynalara tutunuyor, çıkarsam mı ki? Deneyeyim bakalım.

Benimki de başta istemiyordu binmek. Baktı ki istediği yere götürüyor sevdi. Hatta dün salondaydık benimki de yürütecindeydi. Kocamla bir şey konuşuyorduk, bu afacan bize baktı "hihihih" dedi başladı deli gibi son hızla geri gitmeye. Resmen koşarak karşı odaya kaçtı desem yeridir. Ben kısa zamanlarla ; 10-15dk gibi, sık sık; günde 4-5 kere bindirdim. Hatta hoşuna giden şeyleri orta sehbaya bıraktım, sonra da yavaş yavaş çektim oraya doğru. Sonra kendi gitmeye başladı.

Aslında yürütece karşıydım, ama benim tosuncuğun emeklemeye; bırak emeklemeyi sürünmeye bile niyeti yok. Mecburen de olsa fena olmadı. Şimdi pıtır pıtır peşimden geliyor. Sanırım biraz aceleciyim. Hadi inşallah düzelir.

İlk arabamı da var üzerine bindiriyorum ayakları bassın diye. Daha açmadım tutunup kalkamıyor. Bir de yürüteçte pek dik durmuyor. En yüksekte bile dizleri kıvrık duruyor, kendi ayağa kalkıyor. Normal mi ki??

merhaba
ben de 2010 ağustos annesiyim
yürüteçten bahsetmişsiniz
ben çok taraftar olmasam da oğlum bayılıyor ilk zamanlarda yan yan gidiyodu ama şimdi istediği her yöne gidebiliyo en sevdiği oyuncağı yürüteç diyebilirim
bizim doktorumuz önermedi aslında ama her doktorum görüşü farklı işte
yararlı diyen de var gereksiz diyen de
gene de en doğrusu uzun süre bırakmamak
Allah hepimizin bebişlerini korusun...

İlk arabamı da var üzerine bindiriyorum ayakları bassın diye. Daha açmadım tutunup kalkamıyor. Bir de yürüteçte pek dik durmuyor. En yüksekte bile dizleri kıvrık duruyor, kendi ayağa kalkıyor. Normal mi ki??[/QUOTE]

reyyanında bacakları kıvrılıo hep kendını ıterek hareket edıo zaten ılk arabam bende aldım acınca hosuna gıdıo kendısı tutup kalkıo ama sureklı arkasına bakıo bırakma der gıbı tam cesaret edemıo uzerınde oturmayı hııccc sevmıo

Herkese meraba.. Yorgunluktan ölüyorum ev evlikten çıktı. Cok geç yattım ama daha bitmedi isler. Topla topla bitmiyo nasıl dağıldı bilmiyorum. Ama bu hafta bidaha misafir kabul etmiycem kusura bakmasınlar. Küçük cocuğu var diyen yok valla bı ev nasıl dağılır bu kadar ya ağlamak istiyorum
Kızlar oğlumun hala disi yok deli olucam ya. Kafama Cok taktım , bizim gibi olan varmi?? Ya başka bı sitede okumuştum 10 aydan sonra Dr ilac verdi diye bilgisi olan varmi. Etraftaki herkese dert oldu dişlerimiz ee durum böyle olunca kafama takiyorum:/

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.haftaya iznim bitiyor okula başlıyorum ama bebeğim hala emiyor ve emmeden uyumuyor.napacağım?birde bi sabah birde gelince 4te emzirsem sütüm kesilirmi?

Bir bahane uydurursun artık. Haklısın vallahi halden anlamıyor insanlar. Ya dağınıklık deyince aklıma geldi, kombiciler haftaya salı gelmeyeceklermiş, yarından sonra geleceklermiş üfff üfff...

kızlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var.haftaya iznim bitiyor okula başlıyorum ama bebeğim hala emiyor ve emmeden uyumuyor.napacağım?birde bi sabah birde gelince 4te emzirsem sütüm kesilirmi?

Sabah akşam emebilir bebeğin, ama okulda aralarda muhakkak dolan sütünü sağmalısın, yoksa kesilir.

peki bana önerebileceğiniz bir makina var mı?

selam herkese nasılsınız bakalım kızım sonunda emeklemeye başladı dün öğleden sonra sanırım çok inat çünkü hiç pes etmedi inatla yaptı ve sonunda başardı prensesim şimdilik halı üzerinde gidiyo parkeye gelince kaymaya başlıyo ama dün bir bugün iki yakında oralarda da emeklemeye başlar o kadar hoşuna gidiyoki emeklemek hemen benim arkamdan pıtış pıtış geliyo
şimdiki hedefide yerde otururken koltuğa tutunup kalkmaya çalışıyo bakalım onu ne zaman başarcak

Cigdem bence daha iyi olsun bitsin biran önce. Ama büyük temizliğini yapmasaydın keske. İnşallah batirmazlar da emegin bosa gitmesin. Ben sınır olurum cam silerim yağmur yağar, temizlikci gelir aksama misafir aynen batar heryer. Bari bı gun temiz dursun:)

sana kolay gelsin cnm ama yeter yani bu kadar misafir yaaa birazda insan halinden anlamalılar çocuklu bir yere giderken düşünmeliler diş konusunada gelince bir yaşına kadar diş çıkarmaması normal onun için endişe etme

Yok kimsenin beni düşündüğü yok valla. Cocuğum uyuyan ve sakın bı bebek olsa hiç sorun değil günde 5 saat uyusam dua ediyorum tabi deliksiz uyku bile değil. Dun aksam gelenlerde cocukta vardı perdemi sokmus ya perde nasıl sokulur. Dokuntuye razı oluyorumda koca perde ya perde. Evimde yeni yani duşun.
Dis konusuna gelince haklisin 10-12 aylar en geç dedi doktorda ama kafama takiyorum iste:0

selam anneler bizim dişimiz 5 tane oldu.6.da çıktı çıkacak.oğlum dişleri rastgele çıkarıyor.önce alt iki sonra üst yan.şimdide üst ön iki dişten biri çıktı diğeride çıktı çıkacak............ama bu dişi çok zor çıkardı.çok huysuzdu...birde benim oğlum 1 haftadır mama yediremiyorum.kaşık maması veriyordum.ama artık zorla birkaç kaşık yiyor.yediğimiz yemeklerden verirsem yiyor......emziriyorum acaba yeterlimidir...günde 500 ml alıyormudur emin olamıyorum..yoğurtta yiyor ama...mamayı görünce bile istemiyor.biberonda devam sütü vereyim dedim onuda istemiyor......ayranı ,meyve suyunu biberonda içiyor ama sütü istemiyor.........acaba bu hafta diş probleminden dolayımı istemedi anlamadım.dişini dün gece farkettim.........sizinkiler neler yapıyor?:26:

Çok sevindim canım, maşallah. Keşke benimki de emeklese... Yürütecinin önündeki oyuncağı söktüm. Biraz da böyle deneyelim bakalım. Sanki önünü görünce daha kolay olacak gibi. Hayırlısı artık.

Ben de öyle düşünüyorum canım ya, bir an önce bitsin. Ne yapalım bir daha yapacağız. Daha halılarla perdeler vardı. Onları da haftaya hallederim. O yağmur lanet gibi bir şey sanırım. Bende yok -meteorolojiye bakıyorum da siliyorum- ama annemde vardı. Rahmetli ne zaman cam silse ertesi gün yağmur yağardı.

Ne garip anneler var, benimkiyde anneydi, misafirliğe gittiğimizde kıpırdamazdım yerimden. Artık nasıl eğitmişse. İnsan bakar çocuğuna. Hiç ilgilenmiyorlar. Hatta bazıları ev sahibi ilgilensin diye bakıyor. Bebek bakıcısıyız sanki.

merhaba arkadaşlar...bebeğim şimdiye kadar yorganda yatıyordu...bugün değiştireyim dedim.....battaniye örteceğim fakat bebek battaniyesi almdığım için tek kişilik basttaniyeyi nevresime geçireyim dedim...fakat yatağına göre çok büyük oldu..kenarlarını kıvırıp öylece bıraktım...battaniye olarak şöyle kılıfı birlikte satılan bir battaniye var mı?..varsa alacağım....sizler nasıl battaniye kullanıyorsunuz?...benim için çok önemli cevaplarınızı bekliyorum sevgili anneler...

Valla benimki peluş battaniye, onu da gece çok terlediği için örtmüyorum. Bebekler için nevresim takımları var olur mu bilmem ama.

battaniye ile satılan hazır kendi nevresimi olan birşey olsa keşke...var mı acaba?...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…