2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim kuzucuk da iyi sayılır..iyi sayılır diyorum çünkü çok hareketli ve kendini yorup bazen de canını acıtıp duruyor...gece çok kalkıyor hala...kuzucuklarınızın boy ve kilo durumu nasıl arkadaşlar?...bizimkinin boyunu çoktandır doktora gitmediğimizden bilmiyorum ama kilosu 14 kg....

Slm kızlar umarım herkes iyidir buraya yazmayalım baya oluyor oluşum baya büyüdü artık reflusu ve migde kapaklı dışında başka bi sorunyok hamdolsun 20kilo herald reflusu olmasa obesite olur allah korusun yani asa tukursen sakal yukarı tüküren bıyık aşırı hareketli ve şımarık bizden bu kadar

Mrblar Ben ilk defa yaziyorum..kizim 28 agustos dogumlu.iki yasini gectik tabi sizinkiler gibi..
Boyu 86 cm kilosu 11.5 biraz zayif...
Bu arada Ben ikinciye. Hamileyim..
Kizimin tuvalet egitimini tamamladik..cok sukur saglik problemimiz yok
Sizlerde durum nasil?

canım benimki 12 kg.
pek bir şey yemiyor ama ona yetiyor demek ki
uykumuz bizimde düzene girmedi
benim küçük de uyumuyor zaten

çok geç uyumak istiyor benim kız,
gece nasıl uyutuyorsun?
erken yatmasını ya da kendi kendine yatmasını sağlayabildin mi?

benimki zayıf zaten canım
benimki de hareketli
valla epey boş kaldı buralar kızlar

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok zor canım iki küçük çocuk
ama çok mutluyum gerçekten Allah bozmasın
çıldırmanın eşiğine geliyorum sürekli ama
ben tuvalet eğitimine giremedim henüz.
kızım hiç niyetli değil.
zorlamak istemiyorum.

Son düzenleme:

Merhaba canım
İki çocuk bayağı zor olur ama sonrası iyi olur
Bizde tuvalet eğitimine başlayamadık yazın olmadı şimdide soğuk yapamıyoruz yazı bekliyorum artık
Kilosu 14 oldu ama boyunu yarın ölçtüreceğim inşaallah..

Mrb kizlar tuvalet egitimine mayista basladim tennis gibi falan yolu yariladik simdi de bitirdik cok sukur..
Cok xorlandik ama degdi baya bi masraftan kurtulduk:)
Iki cocugun bez masrafi da olmamis olacak:)
Guzel dilekler icin tskler bu arada..bide ikinciyi de isteyerek yaptik cunku yasadigimiz sehirde hicbir akrabamiz yok ve kizimizin yalniz buyuyup antisosyal paylasimsiz vs vs daha birsuru sayilabilecek sekilde buyumesini istemedik..
Hem ikisi bir okula giderler bende keyfime bakarim iste fena mi:)
Bende hala kizimi yalniz uyumaya alistiramadim..yaninda uyuyorum uyuyunca kalkip yatagima.gidiyorum..alisma surecinde benim yatagima gittigim zamanlar cok sikinti yasadik gecede 10 defa uyandigi oldu.bogazima sarilip tedirgin uyudugu oldu..ama baya yol kateddik cok sukur..
Yememiz icmemiz iyi bizim ama bana 65 kilo Anne 45 kilo cocuk napsin genetik:)

ben de mi yaza bıraksam yoksa acaba lazımlık alıp heveslendirsem mi çok kararsızım
pepeeli falan bir lazımlık bence benimkinin çok hoşuna gider
ama zorlama mı olur bilemedim
azcık daha gözlem yapayım en iyisi

canım ikizim nevrestem adaylıkların hayırlı olsun bu arada

biz de isteyerek yaptık canım ikinciyi, ben de beraber okula gitsinler falan hayali kuruyorum
yaşım da var o yüzden de istedik tabi
bizimki çok geç uyumak istiyor
tam çözüm bulamadım,
pedagogların yazılarını falan okuyorum
geç uyumasına çare arıyorum

Canım ben lazımlık aldım benim ki kesinlikle oturmuyor..Tuvalete gitmek istiyor..Gittiğindee yapıyorAma hiç açmadım açmadan olmuyormuşBuda benim için şuan çok zorOkul var sürekli dışarı çıkabiliyorum
Sen bir dene bakalım
Sağol canımNasılsın bebişler nasıl

Ben lazimligi onceden almistim ama iyi birsey degil oyuncak haline getirmisti..AMA cocuktan cocuga da degisebilir tabi..biz Su an klozet kullaniyoruz.adaptor aldim uzerine hem boylelikle tuvalette uzerini,ayagini islatma derdi olmuyor..ev kaloriferliyse problem olmaz kisin baslamak bence..biz hala hasta olmadik mesela..
Ben 24 um daha:)sonrasinda kendim okumak gibi planlarim var da:)

Benim kizim da cok gec yatiyo bizimle ayni saatte uyuyo hep..yerine zorla alistirdim saati nasil ayarlicam bilmiyorum
Kardesi gelince belki ikisini bir duzene sokarim Su an hamileligimin son gunleri ugrasamicam..
Ilk aylarda ugrasamam heralde..
Bide bizimki gunduz 3 saat uyuyo onunda etkisi var tabi..kesin cozum gunduz uyutmayip gece erken uyumasini saglamak..

canım azıcık bir deneme yaptım
hiç oralı değil
zamanını beklemek en iyisi galiba
bebişler iyi nevrestecim
uykusuzum tabi tahmin edeceğiniz gibi
ama şükür sağlıkları iyi, o bana yeter
senin kızların oğlun nasıl?
keyfin yerindedir inşallah
maşallah canım 24 te iki çocuğun olacak Allah'ın izniyle
umarım gönlüne göre olsun her şey

Benimkide tuvalete gidince yapıyor.. Yaptıktan sonra söylüyor bezi çıkartmak lazım ama oa mümkün değil
Allah kolaylık versin canım zordur eminim
İyiler canım çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz

uzun bir aradan sonra herkese merhaba biraz geçmişe göz attımda yeni gelen arkadaşlar olmuş ne güzel.Herkesler iyi anladığım kadarıyla bizde iyiyiz kızımla geçen hafta biraz ateşimiz vardı halsizlik falan vardı sebebide arka azılarımız çıkmamıştı onun birini çıkarttı diğeride beyazlaşmış ama artık ağzını açmıyo bakamıyorum onunda çıkıp çıkmadığına ama çok mızmızlık yaptı iştehsızlık yaptı iki günden beri doğru düzgün yemeye başladı.Haftada 3 gün oyun evine gidiyo kızım çok mutlu oluyo bazen geç kaldığımız falan olunca ağlıyo ''men okula ditcem ama''diye onun içinde değişiklik olmuş oluyo güzel yani.Kilo konuşulmuş benim kızımda zayıf ama sağlıklı olsunlarda yeter gerisi boş.Artık iyice konuşuyo herşeyi ama herşeyi anlatıyo bilmediği bişry yok nerdeyse meraklı cimcimemin.Karanfilde uğramamış ne zamandır umarım onlarda iyidir.Kelebekçim senin kızında geç yatıyomuş gündüz uykusunu biraz azaltsan yada öğlen uykusu için erken yatırıp çok uyumasına izin vermesen belki akşamda erken uykusu gelir belki sen bunlarıda denemiş olabilirsin uykusu sevmiyo demek senin kızın:))bizde akşamları saat 22 de yatıyoruz en geç 22.30 olur onuda pek geciktirmem.bizden haberler böyle fırsat buldukça daha çok uğramaya çalışıcam bende.

Dün kizim kafasini koltugun demirine oyle bir vurdu ki yaramazlık yaparken
Aninda şişti mosmor oldu alni..metal sürünce morarmaz diye duymuştum,sürdüm çoğunu aldı ama biraz mor ve şiş

Tskkler :)umarim senin icinde oyle olur..
Senin de iki cocuk sanirim?
evet canım
ikincisi 6. ayına girdi şükürler olsun

Benimkide tuvalete gidince yapıyor.. Yaptıktan sonra söylüyor bezi çıkartmak lazım ama oa mümkün değil
Allah kolaylık versin canım zordur eminim
İyiler canım çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz
biraz deneme yaptım ya nevrestecim
kakadan rahatsız oluyor artık
biraz daha bekleyip tekrar deneyeceğim inşallah
rahatsız olması bile şimdilik iyi bir gelişme benim sıpa için
canım gündüz uyutmazsam 23.00 te, uyutursam 1.30 da falan uyuyor
uykuyu oldum olası sevmiyor ne yapsam kar etmiyor
Dün kizim kafasini koltugun demirine oyle bir vurdu ki yaramazlık yaparken
Aninda şişti mosmor oldu alni..metal sürünce morarmaz diye duymuştum,sürdüm çoğunu aldı ama biraz mor ve şiş

geçmiş olsun, iyi mi bugün biraz daha?
doğumun ne zaman canım sezaryen mı olacaksın?

Benimkide yapar yapmaz bez getiriyor yaptım değiştir diyorYazdan önce alışsalar ne güzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…