Meral tskler allah razı olsun..
2 çocuklu günlerim başladı kızım ara ara kıskanıyor,onu bırak biraz da beni kucagina al diyo bırakıp alıyorum bazen,bazen pek mümkün olmuyo,malum daha 16 günlük bebek sürekli emmek istiyo.cok şükür asiri huysuz bir bebek degil..kizim da kardeşini seviyo ayaklarını ellerini seviyo yüzünü öpüyor falan..insallah böyle devam eder..
Kimse yazmiyo buraya bu aralar:)
canım çok geçmiş olsunUzzzun günlerden sonra merhabalar herkese... aksilikler peşimizi bırakmıyo..Mert paşam doğum günüe 1 gün kala kaşını yarmıştı..4 gün öncede Mete paşam top havuzunda oynarken düştü ve kolu kırıldıonun öncesinde de bronşit olmuş,doktorlarda sürünmüştük,yemez içmez bir çocuk oldu,nazlı sinirli ve üstelik 2 yaş sendromuna yakandık..sendromun neredeyse tüm özelliklerini yaşıyoruz..o kadar zorluyor ki beni..
zaman ne kadar çabuk akıp geçiyor aslında,geçen sene bu zamanlar gaz probleminden dolayı yakınan ben bu sene nerdeyse 2 kocaman çocuk annesi oldum :) birlikte oynayı eğlenmelerinin mutluluğu paha biçilemez ama gel gelelim birde kavgaları var :) :) Mert nerdeyse Meteyi dövecek :) Mete onu kabullendi yawrum ama MErt kabullenmedi,çok kıskanç,sanki büyük olan o :) :)
Tuvalet eğitimine başladım ben güzel de gidiyordu aslında ama kötü olan şu ki (evde yalnızım),Merti uyuturken çişim geldi diye tutturuyordu ama bazen yapıyor bazende yapmıyordu bende hemen bıraktım..hiç birşey olmaz yaa,hep bezli kalacak değil ya bu çocuk elbet bırakacak,isterse askere giderken bıraksın
Çok süt içiyoruz,gece uyanmaya devam ediyoruz,en az 2 kere kalkıyor,kolu kırıldıktan sonra daha da sık uyanır oldu..
artık kimseler uğramaz olmuş buralara..bu arada herkese mutlu yıllar diliyorummm...
Ben dogum yaptim bugun sabaha karsi 4 te.cok zor bir dogum yaptim,arada hala sancilarim oluyo..2 kizim oldu:)
Norsis gecmis olsun oglan cocugu iste kipir kipirdir o simdi:)
evet Meralcim kimse yok,
senem çok geçmiş olsun cnm umarım herşey yoluna girmiştir artık gelince zaten üst üste gelir herşey küçük demek daha cazgır olucak desene:)))mete içinde çok zordur kolu alçıda rfalan olması ama neyseki daha kötüsü olmamış.Tuvalet olayıda slında iyi gidiyomuş ama tabi iki çocuckla daha zor olur yanında biri olsa en azından hallederdiniz bu işide ama yaza belki yanınada birileri olunca hallolur.Evet buralar ısızlaştı iyice bend epek uğramıyorum artık kimseler olmuyo diye.Benim cadıda bir haftadır çok fena dediğim dedik bişey oldu inatlaşması tavan yaptı çok cabuk atlatalım bu dönemide artık.Sende arasıra girip cee demeye devam et.
Çok geçmiş olsun sanada allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş.
Konuya ve paylaşımlarınıza ben de katılmak istiyorum..........Ben de 2010 ağustos annesiyim...
Ikinci mesajý gormemisim:):)
Tskkler evet 18. Günümüz bugün.ilk kýzým 2010 23 aðustos. Ikincide yýlbaþý bebegi:):)
Senin ikinci yok gibi geldi:):)
Durumlar nasil kizinda benimki su an dis cikariyo..huysuz bu ..
canım çok geçmiş olsun
iyidir şimdi inşallah, kıyamam ya...
tuvalet eğitimine ben de başlamadım
kızımın niyeti yok
yaza kadar ara ara durum değerlendirmesi yaparak devam edeceğim
bırakacaklar nasılsa dediğin gibi.
benim kız bu ara 5. hastalık geçiriyor küçüğe bulaşacak diye ödüm kopuyor
dur bakalım kazasız atlatırız inşallah.
canım oyun ablası vardı Mete'nin, ayrıldı mı?
keşke yalnız kalmasaydın
yalnızlık zor kendimden biliyorum
iki sıpa bir anne çoook zor
senem çok geçmiş olsun cnm umarım herşey yoluna girmiştir artık gelince zaten üst üste gelir herşey küçük demek daha cazgır olucak desene:)))mete içinde çok zordur kolu alçıda rfalan olması ama neyseki daha kötüsü olmamış.Tuvalet olayıda slında iyi gidiyomuş ama tabi iki çocuckla daha zor olur yanında biri olsa en azından hallederdiniz bu işide ama yaza belki yanınada birileri olunca hallolur.Evet buralar ısızlaştı iyice bend epek uğramıyorum artık kimseler olmuyo diye.Benim cadıda bir haftadır çok fena dediğim dedik bişey oldu inatlaşması tavan yaptı çok cabuk atlatalım bu dönemide artık.Sende arasıra girip cee demeye devam et.
Evet canım yaa ayrıldı 4 aydır yalnız bakıyorum..Zor oluyor mu evet oluyor ama daha zor olan kısımlarını atlattık diye düşünüyorum,en azından mert biraz olsun kucağımdan indi ve bişeylerle meşgul oluyor..bugün tuvalet denemesine başlıyım dedim,4 takım kıyafet koltuk ve yatak faciamız var,bakalım daha neler olcak..
aynen benim de seninki gibi olacakevet canım yolunda herşey metenin alçısı çıktı,bende pek uğrayamıyorum ama kimselerde gelmiyo zaten..umuyorumki ghemen atlatırız bu inatçılık evresini..gerçi ben tam atlattım derken diğeri gelecek :) :)
merhaba arkadaşlar...kandiliniz mübarek olsun...
bizim küçük kuzucuk gece çok huysuzluk ediyor...bazen de uyanıp yatmıyor artık...yeme problemi yok sayılır...hırçın ve inatçı bu aralar...bazen uzun uzun bağırıp duruyor..açıklamama ve sakinleştirmeme fırsat tanımıyor..zor oluyor yani...bizden şimdilik bu kadar..kış olduğu için hep evde...
ne güzl iki tane bebeğiniz var...Allah hayırlı uzun ömürler versin......Tuvalet eğitimini geçtiğimiz yaz verdim ben alıştı çok şükür ama geceleri hala daha bez kullanıyoruz....Tabi senin ikinci bebeğin yazın olmuş heralde, tuvalet eğitimini o yüzden verememişsindir....Biraz geç alışır acele etme , ilk başlarda saatlerce oturur ama tuvaletini yapmaz...Sonra sonra kavrıyorlar...kolay gelsin canım
zor kısmını hayırlısıyla biz de atlatırız inşallah
6. ay bitmek üzere Allah'ın izniyle, artık yürütece falan koyabilirim yavaş yavaş, dediğin gibi kucaktan biraz inebilir.
tuvalet durumları nasıl canım?
halloldu mu?
aynen benim de seninki gibi olacak
benimki de uyumak bilmiyor tatlım ya..
hep evdeler ya huysuzluk hat safhada,
kreş işini daha doğrusu oyun grubu işini çözemedim gitti, resmen yılan hikayesi
biraz arkadaşı olur, sosyalleşir ama bir taraftan da hastalık vs.
bizden de böyle işte.
darısı başına canımKUCUKKEEBEK SEN ISIN EPEY KISMINI ATLATMISSIN DARISI BASIMA:) BIZIM DAHA KIRKIMIZ CIKMADI SU AN YARDIM EDENIM YK AMA ALAHTAN IKI KIZIM DA SAKIN..BIZ KIZIMLA SU AN YAPBOZ YAPIYRUZ, BN RESIM CIZIYORUM BERABER PASTEL BOYAYLA BOYUYRUZ.4 cesit yapboz var birinden sikiinca oburune geciyo.biraz cizgi film izliyo záman geciyo.tabi arkadas olsa daha iyi ama burada kimsemiz yok máleseff
teşekkür ederimne güzl iki tane bebeğiniz var...Allah hayırlı uzun ömürler versin......Tuvalet eğitimini geçtiğimiz yaz verdim ben alıştı çok şükür ama geceleri hala daha bez kullanıyoruz....Tabi senin ikinci bebeğin yazın olmuş heralde, tuvalet eğitimini o yüzden verememişsindir....Biraz geç alışır acele etme , ilk başlarda saatlerce oturur ama tuvaletini yapmaz...Sonra sonra kavrıyorlar...
darısı başına canım
maşallah kızlarına hep uslu olurlar inşallah
yalnızlık, gurbet çok zor Allah kolaylıklar versin sana...
teşekkür ederim
evet yaza denk geldi ikincinin doğumu, pek uğraşmadım ama kızımın niyeti de yok
hala da bekleme niyetindeyim
yaza kaldı benim işler
inşalah dediğin gibi hallolur biter.
Bu ara hiç kimseler giremiyor galiba...Neler YApıyorsunuz bakalım......Kuzucuklarınız nasıl , yemek yeme saatleri filan düzenli mi...???
Abur cuBUr tarzı şeylere alşımamışlardır inşllh.
duzenli degil canim
bizim uyku sorunumuz var ya ne zaman yatip kalkacagi belli degil. abur cubura cook ugrasmama engel olmaya calismama ragmen alisti(
sebebi malesef buyukler oldu, yok cikolata olmadan cocuk mu buyur vs. deli oluyorum, artik hepsini biliyor ve istiyor. bir de su pepee ye toto sponsor oldu ya onu da ogrendi isteyip duruyor, nasil almadan halledecegimi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?