2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayırlısı canım kısmeti böyleymiş takma kafana6 ay çekmiş ek gıdalara da başlarsın büyür gider

Kış başı diyordum ama kızamıkçık aşısı oldum. Aslında 3 ay bekleyecektim ama kızamıkçık yerine kızamık aşısı yapmışlar önce. Doğrusunu yaptırmak için bir ay bekledim. 3 ay da kızamıkçık aşısından sonra korunmak gerekiyor. İşte yavaş yavaş geliyor zamanı.
Zorlandığını tahmin edebiliyorum ama güzel yanından bak, iki tatlı evlat birden büyüyor. Maşallah onlara.

Ben ikiz81 canım nehaber

Yavaş yavaş alışıyorlar zaten acele etme canım benim kızlar da çok mama yediler
doğrudur ya
iki bebişe süt mü yetişir

anladım canım, geçmiş olsun.
artık aşı takviminde 9. ayda kızamık aşısı var bebekler de, takvim değişti, su çiçeği de yapılacak artık.
ben ikinci bebişle yakından takip ediyorum ya
iki ay sonra da benim küçüğün kızamık aşısı var

evet canım büyümelerini görmeketn daha güzel ne var ki
Allah herkese, evlatlarına ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler versin

Evet benim tanımadığını farkettimİyi yapmışsın canım topiğimiz sessiz bayağıdırİyiler canım çok şükür

E nasıl tanıyayım yavrum? :))) Kızlar artık baya kurtardılar kendilerini değil mi? Oğlan da büyüdü... Sevindim sizleri gördüğüme.

Amin amin. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, kimseyi de ihtiyacı olduğu yaşta annesiz babasız koymasın.

Artık Hepatit A da sağlık ocaklarında yapılıyor Kelebek. Daha vakit var ama küçük için aklında olsun. Biz doktorda yaptırmıştık.

Su çiçeği yaplıyor olması güzelmiş
Bizimkilerin bu ay hepatit a aşıları var son aşı okula kadar

Evet kızlar 2. sınıfa gidiyorlar ama çok yoğunumöğleden sonra okuldalar allahtan Evet oğlum da büyüdü Ama bana çok yakışık herşeyi benden istiyor ve sürekli beni sevdiğini söylüyor
Hepatit A lar sağlık ocağında yapılıyor mu

Büyüdüler maşaallahSen de iknciyi düşünüyorsun madem biraz topla kendini sonra düşünHakkınız da hayırlısı olsun

ay sorma, benimki de bana çok yapıştı bu ara. normalde babacıdır aslında... :)) Evet artık sağlık ocaklarında Hepatit A var. Hatta ilk dozunda yoktu. Sonradan başladı. Ben ikinciyi ilkini doktora yaptırdık belki marka farklıdır diye doktora yaptırdım, normalde sağlık ocağında da yaptırabilirdim.

Su çiçeği yaplıyor olması güzelmiş
Bizimkilerin bu ay hepatit a aşıları var son aşı okula kadar

evet valla bu aşı olayı da baydı beni
aşılarla ilgili kötü şeyler de söyleniyor ya,
düşünmemeye çalışıyorum artık
çocuklarına aşı yaptırmak istemeyenler epey çoğalmış
ben kesinlikle cesaret edemem öyle bir şeye

sağlık ocağında olabilir de, mesela su çiçeği aşısı yapılacak ama ellerinde olmuyor falan

Ozaman yine bu bir dönemHem güzel hem kötü

Ben de ilkini özel yaptırdım ikinci bu sıralar yapılması lazım çok değildi zatn yaptırırız artık

Evet hiç yaptırmayanlar var ama ben cesaret edemem bitirdik zatenSen de yaptır oğluna boşver takma kimseyi

benimki bana çok yapışık değil ama huysuzluk gene başladı
havalar bir düzelse hemen parka gideceğiz kuzumla, daralıyor evde sanırım

benimki bana çok yapışık değil ama huysuzluk gene başladı
havalar bir düzelse hemen parka gideceğiz kuzumla, daralıyor evde sanırım

Öyle biz neyse ki okula gidiyoruz arada yakın bize dönüşte eve gitmeyelim diyor..Parka gidiyoruz birazAma senin küçük bebek var havaların bayağı düzelmesi lazım çıkman için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…