aa evet canım ya,
bu sefer sütüm çok yok, mamayı epey alıyoruz bu yüzden
gerçi kızımda da çok vardı diyemeyeceğim ama bu sefer gerçekten az
emziriyorum hala ama, hiç yetmiyor, bir öğününün yarısı kadar falan çıkar ancak
helva yedim, su içtim falan yok artmadı gitti
artık olanı içsin de o yeter kısmeti buymuş diyorum
Hayırlısı canım kısmeti böyleymiş takma kafana6 ay çekmiş ek gıdalara da başlarsın büyür gider
değil mi canım ya,
ek gıda için uğraşıyorum yavaş yavaş alışacak inşallah
evet canım kışın başı gibi düşünüyordun
zamanı ancak geliyor demek ki
4 yaş farkı en iyisi diyorlar ya hayırlısı olsun
paylaşmayı öğrenirken evde epey ses yükseliyor
çok zorlandığım zamanlar oluyor bu aralar
Kış başı diyordum ama kızamıkçık aşısı oldum. Aslında 3 ay bekleyecektim ama kızamıkçık yerine kızamık aşısı yapmışlar önce. Doğrusunu yaptırmak için bir ay bekledim. 3 ay da kızamıkçık aşısından sonra korunmak gerekiyor. İşte yavaş yavaş geliyor zamanı.
Zorlandığını tahmin edebiliyorum ama güzel yanından bak, iki tatlı evlat birden büyüyor. Maşallah onlara.
Ben ikiz81 canım nehaber
Evet benim tanımadığını farkettimİkiz sen misin? :)) İyiyim işte ya ne olsun. Bugün bir kaçamak yapıp takılayım dedim buralara. Sen nasılsın? Herkes iyi mi evde?
doğrudur yaYavaş yavaş alışıyorlar zaten acele etme canımbenim kızlar da çok mama yediler
Kış başı diyordum ama kızamıkçık aşısı oldum. Aslında 3 ay bekleyecektim ama kızamıkçık yerine kızamık aşısı yapmışlar önce. Doğrusunu yaptırmak için bir ay bekledim. 3 ay da kızamıkçık aşısından sonra korunmak gerekiyor. İşte yavaş yavaş geliyor zamanı.
Zorlandığını tahmin edebiliyorum ama güzel yanından bak, iki tatlı evlat birden büyüyor. Maşallah onlara.
Evet benim tanımadığını farkettimİyi yapmışsın canım topiğimiz sessiz bayağıdır İyiler canım çok şükür
doğrudur ya
iki bebişe süt mü yetişir
anladım canım, geçmiş olsun.
artık aşı takviminde 9. ayda kızamık aşısı var bebekler de, takvim değişti, su çiçeği de yapılacak artık.
ben ikinci bebişle yakından takip ediyorum ya
iki ay sonra da benim küçüğün kızamık aşısı var
evet canım büyümelerini görmeketn daha güzel ne var ki
Allah herkese, evlatlarına ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler versin
doğrudur ya
iki bebişe süt mü yetişir
anladım canım, geçmiş olsun.
artık aşı takviminde 9. ayda kızamık aşısı var bebekler de, takvim değişti, su çiçeği de yapılacak artık.
ben ikinci bebişle yakından takip ediyorum ya
iki ay sonra da benim küçüğün kızamık aşısı var
evet canım büyümelerini görmeketn daha güzel ne var ki
Allah herkese, evlatlarına ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömürler versin
Su çiçeği yaplıyor olması güzelmiş
Bizimkilerin bu ay hepatit a aşıları var son aşı okula kadar
E nasıl tanıyayım yavrum? :))) Kızlar artık baya kurtardılar kendilerini değil mi? Oğlan da büyüdü... Sevindim sizleri gördüğüme.
Amin amin. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, kimseyi de ihtiyacı olduğu yaşta annesiz babasız koymasın.
Artık Hepatit A da sağlık ocaklarında yapılıyor Kelebek. Daha vakit var ama küçük için aklında olsun. Biz doktorda yaptırmıştık.
Büyüdüler maşaallahEvet artık okula kadar başka aşımız kalmadı. :)
Evet kızlar 2. sınıfa gidiyorlar ama çok yoğunumöğleden sonra okuldalar allahtanEvet oğlum da büyüdü Ama bana çok yakışık herşeyi benden istiyor ve sürekli beni sevdiğini söylüyor
Hepatit A lar sağlık ocağında yapılıyor mu
Büyüdüler maşaallahSen de iknciyi düşünüyorsun madem biraz topla kendini sonra düşün Hakkınız da hayırlısı olsun
E nasıl tanıyayım yavrum? :))) Kızlar artık baya kurtardılar kendilerini değil mi? Oğlan da büyüdü... Sevindim sizleri gördüğüme.
Amin amin. Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın, kimseyi de ihtiyacı olduğu yaşta annesiz babasız koymasın.
Artık Hepatit A da sağlık ocaklarında yapılıyor Kelebek. Daha vakit var ama küçük için aklında olsun. Biz doktorda yaptırmıştık.
Su çiçeği yaplıyor olması güzelmiş
Bizimkilerin bu ay hepatit a aşıları var son aşı okula kadar
Evet kızlar 2. sınıfa gidiyorlar ama çok yoğunumöğleden sonra okuldalar allahtanEvet oğlum da büyüdü Ama bana çok yakışık herşeyi benden istiyor ve sürekli beni sevdiğini söylüyor
Hepatit A lar sağlık ocağında yapılıyor mu
ay sorma, benimki de bana çok yapıştı bu ara. normalde babacıdır aslında... :)) Evet artık sağlık ocaklarında Hepatit A var. Hatta ilk dozunda yoktu. Sonradan başladı. Ben ikinciyi ilkini doktora yaptırdık belki marka farklıdır diye doktora yaptırdım, normalde sağlık ocağında da yaptırabilirdim.
Ozaman yine bu bir dönemay sorma, benimki de bana çok yapıştı bu ara. normalde babacıdır aslında... :)) Evet artık sağlık ocaklarında Hepatit A var. Hatta ilk dozunda yoktu. Sonradan başladı. Ben ikinciyi ilkini doktora yaptırdık belki marka farklıdır diye doktora yaptırdım, normalde sağlık ocağında da yaptırabilirdim.
evet valla bu aşı olayı da baydı beni
aşılarla ilgili kötü şeyler de söyleniyor ya,
düşünmemeye çalışıyorum artık
çocuklarına aşı yaptırmak istemeyenler epey çoğalmış
ben kesinlikle cesaret edemem öyle bir şeye
sağlık ocağında olabilir de, mesela su çiçeği aşısı yapılacak ama ellerinde olmuyor falan
benimki bana çok yapışık değil ama huysuzluk gene başladı
havalar bir düzelse hemen parka gideceğiz kuzumla, daralıyor evde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?