Selam herkese uzun zamandir giremedim gecmise bir goz attimda herkes iyi heralde hasta olan kuzucuklarda iyilesmistirler heralde bende ayagimi kirdim annemde kaldik bu hafta ciktim eve iyiki annemde kalmisim bir haftafir evdeyim canim cikti tek ayakla kizimla ugrasirken neyseki persembe bi aksilik cikmazsa cikartilcak alcim ins.bizde son iki azimizi ciksrttik simdilik baska cikicak disimiz kalmadi ikk gun hafif ates ve mizmizlik yapti ama gecti ayagim alcidan ciktiktan sonrada hepatit asisi icin dr gidicez.bunun disinda iyiyiz ama cok bunaldim bir aydir evde durmaktan kizimda ayagin alcidan ciktiktan sonra yapicaklarimizi sayiyo o bile ozlemis benle vakit gecirip gezmeyi firsat buldukca yine ugrarim...
Selam herkese uzun zamandir giremedim gecmise bir goz attimda herkes iyi heralde hasta olan kuzucuklarda iyilesmistirler heralde bende ayagimi kirdim annemde kaldik bu hafta ciktim eve iyiki annemde kalmisim bir haftafir evdeyim canim cikti tek ayakla kizimla ugrasirken neyseki persembe bi aksilik cikmazsa cikartilcak alcim ins.bizde son iki azimizi ciksrttik simdilik baska cikicak disimiz kalmadi ikk gun hafif ates ve mizmizlik yapti ama gecti ayagim alcidan ciktiktan sonrada hepatit asisi icin dr gidicez.bunun disinda iyiyiz ama cok bunaldim bir aydir evde durmaktan kizimda ayagin alcidan ciktiktan sonra yapicaklarimizi sayiyo o bile ozlemis benle vakit gecirip gezmeyi firsat buldukca yine ugrarim...
Ayyyyyy çok üzüldümArkadaşlar kırk yılda bir giriyorum artık KK'ye. Kişisel nedenlerden dolayı. Burayı özlüyorum. Nasıl yazacağımı bilmiyorum ama Elizzsa'yı kaybetmişiz. PAylaştıklaırmız az değildi. Allah'tan rahmet diliyorum. Evladını düşünemiyorum. Allah ona ömür versin.
Arkadaşlar kırk yılda bir giriyorum artık KK'ye. Kişisel nedenlerden dolayı. Burayı özlüyorum. Nasıl yazacağımı bilmiyorum ama Elizzsa'yı kaybetmişiz. PAylaştıklaırmız az değildi. Allah'tan rahmet diliyorum. Evladını düşünemiyorum. Allah ona ömür versin.
Çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin...
Canım seni çok merak etmistim, biz de seni çok ozlemistik,
umarım bir sorun yoktur
Tamam canım özel mesaj kutunun dolu,Yok bir sorunum da işlerle ilgili sıkıntılarım oldu. O yüzden bir süre girmemeye karar verdim. Arada uğramaya çalışıyorum.
Selamlar canımSelam kızlar
Tamam canım özel mesaj kutunun dolu,
keyfin yerinde olsun da,
biz buralardayiz
Oğlun nasıl,
ben iki çocukla başetmeye çalışıyorum
Selamlar canım
nasılsınız
Allah kolaylık versin canımTamam canım özel mesaj kutunun dolu,
keyfin yerinde olsun da,
biz buralardayiz
Oğlun nasıl,
ben iki çocukla başetmeye çalışıyorum
Selamlar canım
nasılsınız
Selam canım bayağıdır yoksun ortalar daBoşalttım şimdi Kelebekcim. Oğlum iyi aslında ama anneanne artık evine döndü, oğlum da kreşe başladı. Kreşe alıştı aslında ama anneannenin gidişi onu biraz sıkıntıya sokacak gibi. alışmaya çalışıyor. Bakalım nasıl atlatacağız.
Senin yavruların nasıl, herşey yolundadır umarım. Sağlıkları iyi olsun da gerisi boş.
bu ara benimki de okula gitmek istiyorum diyip duruyor,Boşalttım şimdi Kelebekcim. Oğlum iyi aslında ama anneanne artık evine döndü, oğlum da kreşe başladı. Kreşe alıştı aslında ama anneannenin gidişi onu biraz sıkıntıya sokacak gibi. alışmaya çalışıyor. Bakalım nasıl atlatacağız.
Senin yavruların nasıl, herşey yolundadır umarım. Sağlıkları iyi olsun da gerisi boş.
Allah kolaylık versin canım
İyiyim canım sağol sen nasılsın
Selam canım bayağıdır yoksun ortalar daNehaber
bu ara benimki de okula gitmek istiyorum diyip duruyor,
ben kreşe henüz veremedim
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da...
oğlum 7 aylık oldu Allah'a şükür
biraz daha büyüdü şimdi ablasından ayırmıyor gözünü
hep arkadaş gibi büyüsünler istiyorum umarım öyle olur
şimdiden epey kavga çıkıyor
kızım sürekli benim diyor, küçüğün elinden her şeyi alıyor
zor bir süreç olacak belli ki,
olsun sağlıklı olsunlar da...
teşekkür ederim canım, senin mutfağı takip ediyorum ama pek yazamıyorum
çocuklar epey vaktimi alıyor,
seninkiler nasıl,
tuvalet eğitimine hala başlamadım ben, hala daha kızım hazır değil gibi hissediyorum
sen yaza bırakacağım demiştin var mı bir gelişme?
Maşaallah oğlun da büyümüş
Teşekkürler canımİyiler canım sağol Yok ne yazık ki başlamadım havalar ısınsın ondan sonra düşünüyorum
bu ara benimki de okula gitmek istiyorum diyip duruyor,
ben kreşe henüz veremedim
dediğin gibi sağlıklı olsunlar da...
oğlum 7 aylık oldu Allah'a şükür
biraz daha büyüdü şimdi ablasından ayırmıyor gözünü
hep arkadaş gibi büyüsünler istiyorum umarım öyle olur
şimdiden epey kavga çıkıyor
kızım sürekli benim diyor, küçüğün elinden her şeyi alıyor
zor bir süreç olacak belli ki,
olsun sağlıklı olsunlar da...
teşekkür ederim canım, senin mutfağı takip ediyorum ama pek yazamıyorum
çocuklar epey vaktimi alıyor,
seninkiler nasıl,
tuvalet eğitimine hala başlamadım ben, hala daha kızım hazır değil gibi hissediyorum
sen yaza bırakacağım demiştin var mı bir gelişme?
Posta kutusunu boşalttım zannettim ama en alttaki kutuya tıklamamışım, özür dilerim Kelebek. Şimdi hallettim. Kardeşler böyle böyle öğrenecek paylaşmayı tabi. Ne güzel. Belki biz de yakın zamanda oğluma bir kardeş düşünebiliriz. Bilirsin ben hep isterdim. Zamanı geliyor artık yavaş yavaş.
dur bakalım primayı ben zengin ediyorum bu aralar,
iki bezli bebekle
HaklısınCanları sağolsun ne yapalım
evet canım aynen öyle
mamasıydı, beziydi falan epey bir oluyor, olsun
bez olayı bitince tekrar farmasi'nin kirli çıkılar topiğine gidip, o paralarla birikime başlayacağım inşallah
Allah kolaylık versin ikiz büyüttüm ben çok iyi bilirimEvet bu günler de gelip geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?