2010 Ağustos Anneleri

yaaaaa ne güzel allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kısçelerim yaa....

keşke benim de ikizim olsa ne çok isterim allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhhturkbayragi

Canım inşallah seninki de ikizdir. Allah gönlüne göre versin inşallah. Bu arada ağustosda başladık, bir yere ayrılmayız burdan :))

a.s
Valla canım 1 ay geç olsa evlilik yıldönümüm ama olmuyor. Bu arada benim eşim cimbomlu olduğu için 23ünü geçsin bari temmuzun da aslan olsun burcu diyor. Bakalım kısmet tabii bu doktorun dediği en erken sezeryan tarihi daha ne kadar kalırsa kar yani...Normal doğarsa ağustos başını bile bulabilir dedi. Ama benim omurgamda sorun var bel doktorum normal doğum olmaz dedi bakalım sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun :icecream:

kızlar erkek isimler daha fazla dolaşıyoo.. erkek annesi çok olucak herhalde bu topikte.. benimde içime erkek doğuyoo..

hıc dert etme hemen alısıyosun,,ılk aylar belkı annen yada aıle buyuklerınız gelır sonra kımseyı ıstemıyosun zaten,,her gun aynı telasla gunlerın nasıl gecıyo anlamıyosun aılenı ozlemeye fırsatın bıle kalmıcak cogu zaman,,

kızlar erkek isimler daha fazla dolaşıyoo.. erkek annesi çok olucak herhalde bu topikte.. benimde içime erkek doğuyoo..

bende oyle dusunuyorum sankı cogu kısının oglu olcak gıbı ..benım 1,5 yasında kızım var adı zehra selın,,yıne kız olcak dıyorum ben onunda adını zeynep ıstıyoruz..erkek olursa ya sınan yada edız

haklısın, herkes öyle diyor.. onun telaşıyla mutluluğuylaa unuturum herşeyi inşallahh

zehra selin çok hoş... zeynep, sinan, ediz bence hepsi güzell.. sizce çin takvimi doğru mu ki?? bakan varmı çin takviminee?

canım iki isimde güzel ama özellikle mina çok güzel bir isim. Benim kuzenimin çocuğunun adı Mina , şimdi 7 yaşında ve doğduğundan beri o kadar güzel, narin ve kibar bir kız ki. Çok güzel bir seçin yapmışsın.

zehra selin çok hoş... zeynep, sinan, ediz bence hepsi güzell.. sizce çin takvimi doğru mu ki?? bakan varmı çin takviminee?

benım kızımda tutmustu..sımdıde erkek dıyo ama benım ıcımden kız gecıyo,,yanı eglence amaclı kullanılacak seyler sonucta yuzde 50 ıhtımal var ıkısı ıcınde,,

canlarım allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
annem aradı şimdi fal baktırmış falcı kadın bilmiş hamiş olduğumu erkek torunun olacak demiş. ama kızın kendine iyi baksın biraz sorunlu olacak gebeliği demiş. bende rahim tersliği var acaba sorun olur mu?

benim de 3 hafta 1 ay sonra olsa evlilik yıldönümümüze denk geliyor ama böyle daha iyi.. ikisi aynı gün olunca olmuyor sevmiyorum ben... aslan burcu... çok anlamam burçlardan ama aslan burcu yakından tanıdığım biri var hiç hazetmiyorum kendisinden şahsen.. inş. burcunun özelliklerini almaz... :Saruboceq:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…