merhaba canım benm,ayy çok sewindim yaa ne kadar güzel Allah ikisinde saglık versin uzun ömür versin inş..:Saruboceq:
yaaaaa ne güzel allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kısçelerim yaa....
keşke benim de ikizim olsa ne çok isterim allahım herkesin gönlüne göre versin inşallahhhturkbayragi
senin 10 temmuz olursa.. benim sat 1 kasım 15-20 temmuz arası mı olur :))) bu arada doğumu özel bir güne gelen veya yaklaşan var mı? benim bir tanıdığımın 1. evlilik yıldönümlerinde olmuştu bebekleri aynı gün doğum günü ve evlilik yıldönümü? kaydirigubbakcemile3
benim 3,5 yıl oldu ist.da.. yinede yakınlaşmışsın ailene nede olsa aynı ülkedesiniz artık .)) dün gece eşimle onu konuştuk.. kimsemiz yok aileden burdaa.. nasıl bakabilcekmiyiz die.. aile desteği olmadan büyütmek biraz zor olcak ama napalımm.. yaparız herhalde die gazlıyoz birbirimizi .)))
kızlar erkek isimler daha fazla dolaşıyoo.. erkek annesi çok olucak herhalde bu topikte.. benimde içime erkek doğuyoo..
hıc dert etme hemen alısıyosun,,ılk aylar belkı annen yada aıle buyuklerınız gelır sonra kımseyı ıstemıyosun zaten,,her gun aynı telasla gunlerın nasıl gecıyo anlamıyosun aılenı ozlemeye fırsatın bıle kalmıcak cogu zaman,,
İnşallah canım Allahım ikisinide sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin mucize bu :Saruboceq:
amiin canım...süper birşey yaa ne güzel...
bende oyle dusunuyorum sankı cogu kısının oglu olcak gıbı ..benım 1,5 yasında kızım var adı zehra selın,,yıne kız olcak dıyorum ben onunda adını zeynep ıstıyoruz..erkek olursa ya sınan yada edız
Benim eşimde kendi kendine bir isme karar vermiş :))) ama benim de hoşuma gitti.. onların ailede illaki ismin sonunda han olmalı bütün erkeklerde var :)) Efehan sizce nasıl bir isim? kız olursa daha çok araştırmadım ama kulağıma Mina diye bir isim geldi çok hoşuma gitti.. anlamı da çok güzel...
zehra selin çok hoş... zeynep, sinan, ediz bence hepsi güzell.. sizce çin takvimi doğru mu ki?? bakan varmı çin takviminee?
a.s
Valla canım 1 ay geç olsa evlilik yıldönümüm ama olmuyor. Bu arada benim eşim cimbomlu olduğu için 23ünü geçsin bari temmuzun da aslan olsun burcu diyor. Bakalım kısmet tabii bu doktorun dediği en erken sezeryan tarihi daha ne kadar kalırsa kar yani...Normal doğarsa ağustos başını bile bulabilir dedi. Ama benim omurgamda sorun var bel doktorum normal doğum olmaz dedi bakalım sağlıklı olsun da ne zaman olursa olsun :icecream:
Ben baktım çin takvimine kız çıkıyor ama ikisidemi kız olucak demek oluyor bu acaba :)
zehra selin çok hoş... zeynep, sinan, ediz bence hepsi güzell.. sizce çin takvimi doğru mu ki?? bakan varmı çin takviminee?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?