- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
canım iki isimde güzel ama özellikle mina çok güzel bir isim. Benim kuzenimin çocuğunun adı Mina , şimdi 7 yaşında ve doğduğundan beri o kadar güzel, narin ve kibar bir kız ki. Çok güzel bir seçin yapmışsın.
benim de 3 hafta 1 ay sonra olsa evlilik yıldönümümüze denk geliyor ama böyle daha iyi.. ikisi aynı gün olunca olmuyor sevmiyorum ben... aslan burcu... çok anlamam burçlardan ama aslan burcu yakından tanıdığım biri var hiç hazetmiyorum kendisinden şahsen.. inş. burcunun özelliklerini almaz... :Saruboceq:lmaz:
canlarım allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
annem aradı şimdi fal baktırmış falcı kadın bilmiş hamiş olduğumu erkek torunun olacak demiş. ama kızın kendine iyi baksın biraz sorunlu olacak gebeliği demiş. bende rahim tersliği var acaba sorun olur mu?
evet canım mucize bu :Saruboceq:
rahim tersliği ne bilmiyorum ama şimdiden bunları düşünme canım, dr.un seni bilgilendirir, ona güvenn.. hayırlısıyla güzel bi hamilelik ve doğum olur inşallah..
canım benim baby 24 temmuzda olursa yani 1 ay önce babası ile aynı gün doğar. eşim aslan burcu ve evine çok bağlı titiz ve bana çok düşkündür. gece uykumdan uyandırıp süt içirir bulaşıkları makineye atar süpürür maşallahh kocişime...:dance:
benim de 3 hafta 1 ay sonra olsa evlilik yıldönümümüze denk geliyor ama böyle daha iyi.. ikisi aynı gün olunca olmuyor sevmiyorum ben... aslan burcu... çok anlamam burçlardan ama aslan burcu yakından tanıdığım biri var hiç hazetmiyorum kendisinden şahsen.. inş. burcunun özelliklerini almaz... :Saruboceq:lmaz:
canlarım allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahh....
annem aradı şimdi fal baktırmış falcı kadın bilmiş hamiş olduğumu erkek torunun olacak demiş. ama kızın kendine iyi baksın biraz sorunlu olacak gebeliği demiş. bende rahim tersliği var acaba sorun olur mu?
canım avucunu yumruk yap düz tut. bu düz rahim bir de yumruğunu ters çevir. bu da ters rahim. doktorum bir sorun teşkil etmez dedi. rahim büyüdükçe düzleşşiyormuş. ama ne biliyim... yine de teredüt ettim....:dilcikar:
canım benimde rahim ters ama bende bilmiyorum inş. sorun olmaz :Saruboceq:
yok canım merak etme bir sorun olmaz dedi bebek büyüdükçe rahim düzleşirmiş. zaten doğumdan sonra normale dööner dedi. bütün bayanlarda olur genelde dedi. sorun değl merak etme..sen nasılsınsın cnm nasıl gidiyor bulantılar başladı mı bakalım? bebişimiz nasıllar?
slm aylinda senin ikizlerinmi olcak canım çok sevindim Allah hayırlı etsin inş.
iyim demetcim bebişimizi de dün keseyi gördük yolk kesesini de gördü dr um çok iyi şimdilik dedi,bende baya rahatladım biliyosun dış gebelik olur diye korkuyodum ama çok şükür rahime yerleşmiş bebişim bi de kalp atışını duyalım niş. daha iyi olcaz opuyorumnanaktan
kızlar günaydınn, biz de kesemizi gördük sonunda:)) minnacık daha, kaç haftalık olduğunu bile söyleyemedi doktor, vajinal yaptı ıyyy çok kötüydüyara filan var mı diye de bakıcam o yüzden vajinal yapıcam dedi, ama bebeişimi görünce ağrı-korku neyim kalmadı yaaa
kızlar buarada benim kociş taş düşürüyor:gitme: bildiğiniz taş düşürücü etkiye sahip bişeler varsa söyleyiverin, taşımız çok küçük(2mm) ama acısı da o kadar büyükmafoldumben
maşallah canım allahım nazardan korusun çok sevindim. kaç cm olmuş kuzummm
sanırım cm değildi canım 8 mm di galiba:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?