Kızlar ben son doktora gittiğimde sezeryan olursa temmuz 10'undan sonra her an alabilirim dedi ne yani ben şimdi temmuz annelerinin yanına mı gidiyim? Ama ben size çok alıştım hem belki sizin de temmuz olur di mi?
Merhabalar herkese bende ağustos annesi olucam inşallah.Benim ikinci bebeğim,herkesin ilk hamileliğimi
KISLAR BİŞİ DİCİMM...
bende 4-5 gündür sarı akıntı var önceden yine vardı ilk zamanlar sonra durdu şimdi yine başladı kötü birşey yoktur inşallah.. haftaya doktora soracağım ama size de danışmak istediğim. sarı kokusuz i rakıntı nedendir acaba kıslar?
kızlar merhaba bende dün kontrole gittim bir süprizle karşılaştık bizim bebiş ikizmiş hem şaşkın hemde çok mutluyum Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin inşallah
KISLAR BİŞİ DİCİMM...
bende 4-5 gündür sarı akıntı var önceden yine vardı ilk zamanlar sonra durdu şimdi yine başladı kötü birşey yoktur inşallah.. haftaya doktora soracağım ama size de danışmak istediğim. sarı kokusuz i rakıntı nedendir acaba kıslar?
Canım hoşgeldin Ağustos annelerinin arasına, bende seni buraya davet etmek için özelden mesaj atmayı düşünüyordum. Ben mesaj atmadan sen gelmişsin ne güzel. Evet canım ikizlerim olacak, bayağı bir süpriz şekilde öğrendim, kanamam oldu doktora gittim ağlaya ağlaya düşük yapıyorum diye ve ikizlerim olacağını öğrendim. Kanama yapan bir tanesiymiş dikkatli ol dedi doktor. Bir hafta sonra kontrole gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu çok şükür. Sonrasında da kanamam olmadı ama mide bulantılarım hat safhada canım.
Bende de var canım lökasitim de yüksek çıktı zaten ama dr hamilelerde olur dedi önemli birşey değilmiş. Takma kafana, Sevgiler
cnm hamilelikte oluyo bu tür akıntılar eğer üşüttüysen daha da fazla olabilir
benimde vardı ben doktoruma sordum
mayıs annesi olarak ziyaretinize geleyim dedim. nasılsınız hanımlar. nasıl gdiyor hamileleik
merhaba hopiğimize hoşgeldin..
şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür...size birşey sorabilir miyim? sizde sarı akıntı olmuş muydu ilk zamanlarda? veya şimid de olabilir.:asigim:a.s.
merhaba hopiğimize hoşgeldin..
şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür...size birşey sorabilir miyim? sizde sarı akıntı olmuş muydu ilk zamanlarda? veya şimid de olabilir.:asigim:a.s.
Merhaba ağustos anneleri.Mayıs annelerinden sevgiler.Bu sene erkek senesi haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?