2010 Ağustos Anneleri

Kızlar ben son doktora gittiğimde sezeryan olursa temmuz 10'undan sonra her an alabilirim dedi ne yani ben şimdi temmuz annelerinin yanına mı gidiyim? Ama ben size çok alıştım hem belki sizin de temmuz olur di mi?

Benim de herhalde sezeryan olursa Temmuzda doğum yapacağım, biz SAT birliği oluruz, birbirimize bağlandık . Hem sırayla kese görme , kalp duymalarımız gibi doğumları da sırayla yaparız erken doğum yapanlar da bir kaç hafta sonra doğum yapacak arkadaşlarına rehberlik yapmış olur artık. Sevgiler

KISLAR BıŞı DıCıMM...

bende 4-5 gündür sarı akıntı var önceden yine vardı ilk zamanlar sonra durdu şimdi yine başladı kötü birşey yoktur inşallah.. haftaya doktora soracağım ama size de danışmak istediğim. sarı kokusuz i rakıntı nedendir acaba kıslar?

Merhabalar herkese bende ağustos annesi olucam inşallah.Benim ikinci bebeğim,herkesin ilk hamileliğimi

Merhaba hoşgeldin aramıza. Allah tamamına erdirsin su gibi hamilelikler ve hayırlı sağlıklı kısmetli bir evlat diliyorum. Benim de ilk gebeliğim inşallah herşey güzel gider, allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Sevgiler

cnm hamilelikte oluyo bu tür akıntılar eğer üşüttüysen daha da fazla olabilir
benimde vardı ben doktoruma sordum

kızlar merhaba bende dün kontrole gittim bir süprizle karşılaştık bizim bebiş ikizmiş hem şaşkın hemde çok mutluyum Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin inşallah

Maşallahhhhhhhhh maşallahhhhhhhhhhh ne güzel bir haberrrrr. Allah kolaylık versin arkadaşım inşallah. Herşey gönlünce olsun, Sevgiler

Bende de var canım lökasitim de yüksek çıktı zaten ama dr hamilelerde olur dedi önemli birşey değilmiş. Takma kafana, Sevgiler

Kızlar merhaba, bugün yeni gelebildim. çokkkkk uykum vardı ..sabah uyandım birşeyler yedim sütümü içtim sonra yine bir uyku bastırdı yattım uyudum..sonra kalktım yine birşeyler yedim ve size bakmaya geldim. sevgili çilek çokkkk tebrik ederim okudum geçmişten ikizler geliyormuş..ne harika :)

Kızlar bu gün çok iş vardı malum hem ay sonu hem yıl sonu ama başım ağrımaya başladı.Ne yaparımda bu ağrı geçer bilemiyorum.

çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş. ama ben temmuz annelerindeyim zaten benim temmuz sonu gibi olcak bebeğim kısmetse inş.

Bende de var canım lökasitim de yüksek çıktı zaten ama dr hamilelerde olur dedi önemli birşey değilmiş. Takma kafana, Sevgiler

saol cnm inşallh kötü birşey değildir bende bu hafta yaptıracqğım testlarımı ama lökasit ne oluyor canm anlamadım

cnm hamilelikte oluyo bu tür akıntılar eğer üşüttüysen daha da fazla olabilir
benimde vardı ben doktoruma sordum

saol cnm bilgilerin için..vereliniortak

mayıs annesi olarak ziyaretinize geleyim dedim. nasılsınız hanımlar. nasıl gdiyor hamileleik

merhaba hopiğimize hoşgeldin..

şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür...size birşey sorabilir miyim? sizde sarı akıntı olmuş muydu ilk zamanlarda? veya şimid de olabilir.:asigim:a.s.

şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür...size birşey sorabilir miyim? sizde sarı akıntı olmuş muydu ilk zamanlarda? veya şimid de olabilir.:asigim:a.s.

CADIARZUhım sanırım olmamıştı ama benim kanamam çok olmuştu akıntı onun yanında çok masum bence korkmayın güzel düşünün herşey güzel olsunopuyorumnanaktan

Merhaba ağustos anneleri.Mayıs annelerinden sevgiler.Bu sene erkek senesi haberiniz olsun

slm kızlar bende mayıs annesiyim ve ağustos doğumluyum aslan burcu olcakalar ne güzellllzemuszemus

SAtı değil de beyaz oluyo benim.Dr normal, hatta olması gerekir dedi.Ama bence bi druna danış yine de.Koku, kaşıntı var mı

canım benim de dün sarı akıntım vardı çok üstüne düşmedim sanırım dün çok ayakta kaldım bide geceleri bi titriyorum bi de su gibi terliyorum yani üşütmekten kaynaklanıyo olabilir içimizi ferah tutalım

Merhaba ağustos anneleri.Mayıs annelerinden sevgiler.Bu sene erkek senesi haberiniz olsun

hoşgeldiniz Mayıs Anneleri mutlu ettiniz bizleri :) bebişleriniz nasıl? büyümüşlerdir artık maşallah... bir çoğumuzun ilk hamileliği o yüzden sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…