2010 Ağustos Anneleri

Benim içime de erkek doğuyor erkek olursa eşimin babasının adı (çok küçükken ölmüş) olacak kız olursa da masal koyarım diye düşünüyorum.

haha super ya bıan bu mesajı ben mı yazdım dıye dusundumkaydirigubbakcemile2 ben hamile kalmadan önceden beridir ve hala kızım olursa masal koycam diye böğürüyorum ama izin vermiyorlar, kıza laf atarlar sonra gel okiyim seni diye diyorlarlaelaelaelaelae pek umudum kalmadı okonuda oyuzden, hatta ıkıncı kıza da öykü istiyordum konusunu açmadım bile:1ninca:

merhaba hopiğimize hoşgeldin..

şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür...size birşey sorabilir miyim? sizde sarı akıntı olmuş muydu ilk zamanlarda? veya şimid de olabilir.:asigim:a.s.

guzelım bende de cok var o, kokuyor hemen bı de ıyyy habıre camasır degsıtırıyorum, onemlı bse oldugunu dusunmuyorum ben.

Sağol canım.Bizim de genelde ilk hamilelikler.Oğluşlarımız fazla.Benim kızım olacak inşallah :asigim: Ben 13. haftada ilk hareketleri hissettim.Göz seğirmesi gibi sekmeler.18 19. hafta falandı tekmelerimiz başladı.Doktorunuzu iyi seçmenizi öneririm.Mutlu hamişler olun a.s. Allah bağışlasın evlatlarınızı.Bir de size balık yağı almanızı öneririm.Haftada 2 3 gün.Balık çok yiyemiyorsanız.

hiiiii ölürüm ben onlara yaa... nasıl istiyorum onun hareketlerini hissetmeyi anlatamam sizlere... onunla konuştuğunda tepki veriyor mu? yada siz güldüğünüzde, üzüldüğünüzde en çok bunları merak ediyorum lütfen açıklayın bize de :))):ecrin_bebek:

çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş. ama ben temmuz annelerindeyim zaten benim temmuz sonu gibi olcak bebeğim kısmetse inş.

Amin canım, Allah seninde bebeğini sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşallah. Canım benimde Sata göre bebişlerin doğumu 13 Ağustos ama ikizler 1-1,5 ay erken doğdukları için doktorum haziran sonu veya temmuz ortası gelirler dedi :)) Heralde bende Ağustos anneleri arasında en erken doğuracaklardan biriyim :))

guzelım bende de cok var o, kokuyor hemen bı de ıyyy habıre camasır degsıtırıyorum, onemlı bse oldugunu dusunmuyorum ben.

cnm bendeki kokusuz yaa hiç kokmuyor. ben de değiştiriyorum bir de hamile olduğumdan beri günlük ped kullanmıyorum. iç çamaşırım daha hijyenik. ütülüyorum çamaşırlarımızı.. onlara güvenemiyorum yaaa

Hoş geldiniz Mayıs annelleri :)) Ne güzel yolu yarılamışsınız, darısı bizim başımıza olsun :))

amiin amiin aylinda, bir bitirsek şu korkulu günleri tadını çıkarmaya başlasak hamileliğimizin e tabi birazda karnımız şişse hiç fena olmaz yaniii kaydirigubbakcemile3

kızlar ben şehit heberleri vardı ya bir ara izlerken nasıl sıktıysam kendimi krnımda sancı oldu üzülünce onlarda hissediyo tabi mutlu oluncada bizim mutlu ya da üzüntülü olunca bebeğin içinde yüzdüğü amniyon sıvısına geçiyo ve bebk üzüntülüüysek geriliyo benimde kızım olacak o yüzden izlemiyorum daha öyle haberler değiştiriyrum kanalı çünkü onlar bizimle içimizde onları üzmeye hiç hakkımız yok canımızdan can onlar darısı başınıza kızlar ben ilk gerçek tekmemi cumartesi aldım kızımdan ama heyecanı hala taze siiz şimdi bu aylarda kendinize çok dikkat edin sakın yormayın sizi üzen olaylardan uzak durun ben ev işimi bile aksatıyodum bir ara düşük riski vardı sağ salim 2. trimestra geçmeniz dileğiyleeeee hepinize kızımla birlikte sağlıklı hamilelik ve doğum diliorummmmmopuyorumnanaktan

kendi adıma konuşayım beklemediğim anda tepki veriyor. ama akıllı kızım benim diye konuşuyorum:kedi: ben hareketlerini hissedeli 1 hafta kadar oldu şimdi hergün bana ben burdayım diyor. hatta bugün biraz geç tepki verince endişelendim:Saruboceq: Rabbim hepimizin cablarını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese buduyguyu yaşatsın inşAllah.

Bu arada çin takvimi bana erkek dedi:CüvCüv:ama kızım olucakmış inşAllah. zaten sevmezdim çinlileri şimdi hiç sevmiyomkötükedihüso

evet cnm haklısın içimiz ferah tutalım herşey güzel olacak allahın izni ile inşallahhhh

amiin amiin aylinda, bir bitirsek şu korkulu günleri tadını çıkarmaya başlasak hamileliğimizin e tabi birazda karnımız şişse hiç fena olmaz yaniii kaydirigubbakcemile3

kısss benim baya karnım çıktı dışardan görer anlar hamiş olduğumu iç karnım mı ufak nedir olabilri mi acaba? kasıklarım da şiş ki nasıl hemde

amiin canm amiiin çok sağol...

eheheh anlamış olduk ki çin takvimi yalan oldu.. kısmetimizde ne varsa o... offf daha da çok var cinsiyet öğrenmeye beklemek çok zoorrr :sinifsinif:

Bugün ilk kez mozart dinletmek için karnıma sesini kısıp kolonu koyduğumda kolonun üstüne üstüne vurdu hep.Başka verdiği tepkiyi farketmedim ama strese girdiklerinde top gibi büzüşüyolarmış.Dün muaynede elleriyle yüzünü kapatıyodu.Dr biz onu rahatsız ettik, kendini korumaya geçti dedi.İyi akşamlar herkese.Mutlu hamilelikler dilerim a.s.

allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.....

amin kızlar hiçdert etmeyin geçiyo zaman sorunuz olduğundfa topiğe bekleriz sağlıcakla kalınnn

btopiğimize geldiğiniz için çok mutlu olduk teşekkürler.. kendinize ve bebişleirnize çok iyi bakın sağlıckla kalın...a.s.

evet okuduğuma göre portakal büyüklüğüne yaklaşması gerekiyormuş ( nasıl oluyor anlamadım ama ) benim de büyüdü sanırım.. sanırım diyorum çünkü önceden göbeğim vardı içime çekiyordum dümdüz oluyordu artık olmuyor.. alt tarafta sürekli bir çıkıntı.. bikaç kişi de sordu hatta göbekte değişiklikler var hayırdır diye opuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…