Benim içime de erkek doğuyor erkek olursa eşimin babasının adı (çok küçükken ölmüş) olacak kız olursa da masal koyarım diye düşünüyorum.
merhaba hopiğimize hoşgeldin..
şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür...size birşey sorabilir miyim? sizde sarı akıntı olmuş muydu ilk zamanlarda? veya şimid de olabilir.:asigim:a.s.
hoşgeldiniz Mayıs Anneleri mutlu ettiniz bizleri :) bebişleriniz nasıl? büyümüşlerdir artık maşallah... bir çoğumuzun ilk hamileliği o yüzden sağlıklı olsun kız olsun erkek olsun farketmez.. opuyorumnanaktan
Sağol canım.Bizim de genelde ilk hamilelikler.Oğluşlarımız fazla.Benim kızım olacak inşallah :asigim: Ben 13. haftada ilk hareketleri hissettim.Göz seğirmesi gibi sekmeler.18 19. hafta falandı tekmelerimiz başladı.Doktorunuzu iyi seçmenizi öneririm.Mutlu hamişler olun a.s. Allah bağışlasın evlatlarınızı.Bir de size balık yağı almanızı öneririm.Haftada 2 3 gün.Balık çok yiyemiyorsanız.
çok sevindim canım Allah hayırlısıyla kucağınada almayı nasip etsin inş. ama ben temmuz annelerindeyim zaten benim temmuz sonu gibi olcak bebeğim kısmetse inş.
satı değil de beyaz oluyo benim.dr normal, hatta olması gerekir dedi.ama bence bi druna danış yine de.koku, kaşıntı var mı
guzelım bende de cok var o, kokuyor hemen bı de ıyyy habıre camasır degsıtırıyorum, onemlı bse oldugunu dusunmuyorum ben.
Hoş geldiniz Mayıs annelleri :)) Ne güzel yolu yarılamışsınız, darısı bizim başımıza olsun :))
kızlar ben şehit heberleri vardı ya bir ara izlerken nasıl sıktıysam kendimi krnımda sancı oldu üzülünce onlarda hissediyo tabi mutlu oluncada bizim mutlu ya da üzüntülü olunca bebeğin içinde yüzdüğü amniyon sıvısına geçiyo ve bebk üzüntülüüysek geriliyo benimde kızım olacak o yüzden izlemiyorum daha öyle haberler değiştiriyrum kanalı çünkü onlar bizimle içimizde onları üzmeye hiç hakkımız yok canımızdan can onlar darısı başınıza kızlar ben ilk gerçek tekmemi cumartesi aldım kızımdan ama heyecanı hala taze siiz şimdi bu aylarda kendinize çok dikkat edin sakın yormayın sizi üzen olaylardan uzak durun ben ev işimi bile aksatıyodum bir ara düşük riski vardı sağ salim 2. trimestra geçmeniz dileğiyleeeee hepinize kızımla birlikte sağlıklı hamilelik ve doğum diliorummmmmopuyorumnanaktanhiiiii ölürüm ben onlara yaa... nasıl istiyorum onun hareketlerini hissetmeyi anlatamam sizlere... onunla konuştuğunda tepki veriyor mu? yada siz güldüğünüzde, üzüldüğünüzde en çok bunları merak ediyorum lütfen açıklayın bize de :))):ecrin_bebek:
kendi adıma konuşayım beklemediğim anda tepki veriyor. ama akıllı kızım benim diye konuşuyorum:kedi: ben hareketlerini hissedeli 1 hafta kadar oldu şimdi hergün bana ben burdayım diyor. hatta bugün biraz geç tepki verince endişelendim:Saruboceq: Rabbim hepimizin cablarını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese buduyguyu yaşatsın inşAllah.hiiiii ölürüm ben onlara yaa... nasıl istiyorum onun hareketlerini hissetmeyi anlatamam sizlere... onunla konuştuğunda tepki veriyor mu? yada siz güldüğünüzde, üzüldüğünüzde en çok bunları merak ediyorum lütfen açıklayın bize de :))):ecrin_bebek:
amin kızlar hiçdert etmeyin geçiyo zaman sorunuz olduğundfa topiğe bekleriz sağlıcakla kalınnnHoş geldiniz Mayıs annelleri :)) Ne güzel yolu yarılamışsınız, darısı bizim başımıza olsun :))
canım benim de dün sarı akıntım vardı çok üstüne düşmedim sanırım dün çok ayakta kaldım bide geceleri bi titriyorum bi de su gibi terliyorum yani üşütmekten kaynaklanıyo olabilir içimizi ferah tutalım
amiin amiin aylinda, bir bitirsek şu korkulu günleri tadını çıkarmaya başlasak hamileliğimizin e tabi birazda karnımız şişse hiç fena olmaz yaniii kaydirigubbakcemile3
kendi adıma konuşayım beklemediğim anda tepki veriyor. ama akıllı kızım benim diye konuşuyorum:kedi: ben hareketlerini hissedeli 1 hafta kadar oldu şimdi hergün bana ben burdayım diyor. hatta bugün biraz geç tepki verince endişelendim:Saruboceq: Rabbim hepimizin cablarını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese buduyguyu yaşatsın inşAllah.
Bu arada çin takvimi bana erkek dedi:CüvCüv:ama kızım olucakmış inşAllah. zaten sevmezdim çinlileri şimdi hiç sevmiyomkötükedihüso
hiiiii ölürüm ben onlara yaa... nasıl istiyorum onun hareketlerini hissetmeyi anlatamam sizlere... onunla konuştuğunda tepki veriyor mu? yada siz güldüğünüzde, üzüldüğünüzde en çok bunları merak ediyorum lütfen açıklayın bize de :))):ecrin_bebek:
kendi adıma konuşayım beklemediğim anda tepki veriyor. ama akıllı kızım benim diye konuşuyorum:kedi: ben hareketlerini hissedeli 1 hafta kadar oldu şimdi hergün bana ben burdayım diyor. hatta bugün biraz geç tepki verince endişelendim:Saruboceq: Rabbim hepimizin cablarını saglıkla kucagına almayı nasip etsin. Ve isteyen herkese buduyguyu yaşatsın inşAllah.
Bu arada çin takvimi bana erkek dedi:CüvCüv:ama kızım olucakmış inşAllah. zaten sevmezdim çinlileri şimdi hiç sevmiyomkötükedihüso
amin kızlar hiçdert etmeyin geçiyo zaman sorunuz olduğundfa topiğe bekleriz sağlıcakla kalınnn
evet cnm haklısın içimiz ferah tutalım herşey güzel olacak allahın izni ile inşallahhhh
kısss benim baya karnım çıktı dışardan görer anlar hamiş olduğumu iç karnım mı ufak nedir olabilri mi acaba? kasıklarım da şiş ki nasıl hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?