evet cnm haklısın içimiz ferah tutalım herşey güzel olacak allahın izni ile inşallahhhh
kısss benim baya karnım çıktı dışardan görer anlar hamiş olduğumu iç karnım mı ufak nedir olabilri mi acaba? kasıklarım da şiş ki nasıl hemde
Bugün ilk kez mozart dinletmek için karnıma sesini kısıp kolonu koyduğumda kolonun üstüne üstüne vurdu hep.Başka verdiği tepkiyi farketmedim ama strese girdiklerinde top gibi büzüşüyolarmış.Dün muaynede elleriyle yüzünü kapatıyodu.Dr biz onu rahatsız ettik, kendini korumaya geçti dedi.İyi akşamlar herkese.Mutlu hamilelikler dilerim a.s.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.....
:
Canım sen ikiz istiyordun değilmi? İkiz olabilir senin bebişler, benim karnım 4 aylık hamile gibi daha şimdiden, hamile olduğumu bilmiyen herkes ilk görüşte anlıyor hamile olduğumu küçük bir top yutmuş gibi karnım çıktı :)) Çok hoşuma gidiyo göbeğime baktıkça mutlu oluyorum :))
Canım sen ikiz istiyordun değilmi? İkiz olabilir senin bebişler, benim karnım 4 aylık hamile gibi daha şimdiden, hamile olduğumu bilmiyen herkes ilk görüşte anlıyor hamile olduğumu küçük bir top yutmuş gibi karnım çıktı :)) Çok hoşuma gidiyo göbeğime baktıkça mutlu oluyorum :))
inşallah cnm ayyyyy ne çok sevinirim var yaa
sağlıklı olsun da allahın izni ile. bir de doktor büyük dedi 5 haftalıkken 8 mm normale göre büyük mü? bende tosun olcak diyorum ama
babası benen çok besliyo valla
Canım ben 6+5 de gittiğimde bebişlerden biri 8mm. diğeri 5,6 mm.di :)) Seninki hakkaten büyükmüş canım maşallah tombişime.
Benim mercimek 5 haftalıkken 6.8 mm idi maşallahhhh tombişe...
Selam kızlar bugün pek uğrayamadım buraya ama aklım sizdeydii..nasılsınıız kendinizi nasıl hisediyosunuz ana kraliçeleeeeer???..
Mercimek tanelerim kıpraşıyolarmıı??
ben çok heycanlıyım yarın ilk defa doktora gidicem.ilk defa görecem bebşim..bana şans dileyin nolur inşallah sağlıklı olduğunu görürüüümm...
SİZCE ALTTAN MI KONTROL YAPIYOLAR BEN 7 HAFTALIK OLUCAM DA YARIN.YUKARDAN BAKSA GÖRÜRMÜ Kİ..ÇOK KORKUYORUM BİŞEY OLURMU DİYEE..OFF FİKİR VERİN NOLUR..
Selam kızlar bugün pek uğrayamadım buraya ama aklım sizdeydii..nasılsınıız kendinizi nasıl hisediyosunuz ana kraliçeleeeeer???..
ben çok heycanlıyım yarın ilk defa doktora gidicem.ilk defa görecem bebşim..bana şans dileyin nolur inşallah sağlıklı olduğunu görürüüümm...
SİZCE ALTTAN MI KONTROL YAPIYOLAR BEN 7 HAFTALIK OLUCAM DA YARIN.YUKARDAN BAKSA GÖRÜRMÜ Kİ..ÇOK KORKUYORUM BİŞEY OLURMU DİYEE..OFF FİKİR VERİN NOLUR..
Ben 5+1 de gittiğimde sadece nokta gibi bir kese görünmüştü, diğer bebişin kesesi bile görünmemişti. Sizin bebişler erkenden görünmüşler ne güzel :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?