2010 Ağustos Anneleri

Canım sen ikiz istiyordun değilmi? İkiz olabilir senin bebişler, benim karnım 4 aylık hamile gibi daha şimdiden, hamile olduğumu bilmiyen herkes ilk görüşte anlıyor hamile olduğumu küçük bir top yutmuş gibi karnım çıktı :)) Çok hoşuma gidiyo göbeğime baktıkça mutlu oluyorum :))

ayyyyyyyyyyyyyyy
yerim ben onu yaaa ne güzel ya rabbime şükürler olsun ne büyük mucize yaaa
allahım cümlesine sağlık sıhhat ve uzun ömür nasip etsin inşallahh...(aaaaaaaaaaammmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn)

kızlar ben dün doktora gitmiştim ve ondan önce iki hafta önce gitmiştim
dün kalp atışlarını duyduk ve o kadar büyümüşki ilk keseyi gördüğümüze göre
hemen fark ediliyo

inşallah cnm ayyyyy ne çok sevinirim var yaa
sağlıklı olsun da allahın izni ile. bir de doktor büyük dedi 5 haftalıkken 8 mm normale göre büyük mü? bende tosun olcak diyorum ama
babası benen çok besliyo valla

benim de benim deeekaydirigubbakcemile3 azcık daha büyüse :))) dediğin gibi aylindacım.. göbeğime baktıkça içim bir hoş oluyor.. çok hoşuma gidiyor...opuyorumnanaktan

evet kızlar birazda göbeklerimiz çıkmaya başlayınca daha da çok heyecanlanıcaz
helede hareketlerin hissetmeye başlayınca :asigim:

Hoşgeldiniz mayıs anneleri, hepimiz inşallah kolayca güzel bebeklerimize sahip olalım inşallah. Kim nerde ben nerdeyim biliyor musunuz "yaprak sarma" rumuzunu görünce canım ilk defa birşey çekti :)) Neyse yarın yılbaşı annem sarma yapıyor bol bol yerim artık. Şimdiden herkesin yeni yılını kutlamak istiyorum, 2010'a içimizde atan minik kalplerle giriyoruz çok heyecanlı. Herşey gönlünüzce olsun, Sevgiler

Canım ben 6+5 de gittiğimde bebişlerden biri 8mm. diğeri 5,6 mm.di :)) Seninki hakkaten büyükmüş canım maşallah tombişime.

işte bende acaba dedim tek yumurta ikizi olabilir mi diye tereddüt ettim... ki iyi yemek yemedim yani 5 haftaya kadar. kahvaltı olsun yemek olsun çok yiyemedim. şimdi iyi besleniyorum bakalım ne kadar olacak bebeğim... inşallah bebişlerim olur allahım sen nasip et ya rabbim....

Selam kızlar bugün pek uğrayamadım buraya ama aklım sizdeydii..nasılsınıız kendinizi nasıl hisediyosunuz ana kraliçeleeeeer???..
Mercimek tanelerim kıpraşıyolarmıı??
ben çok heycanlıyım yarın ilk defa doktora gidicem.ilk defa görecem bebşim..bana şans dileyin nolur inşallah sağlıklı olduğunu görürüüümm...
SıZCE ALTTAN MI KONTROL YAPIYOLAR BEN 7 HAFTALIK OLUCAM DA YARIN.YUKARDAN BAKSA GÖRÜRMÜ Kı..ÇOK KORKUYORUM BıŞEY OLURMU DıYEE..OFF FıKıR VERıN NOLUR..

7 haftalık bence karından bakar.. hem keseyi hemde kalp atışını duyarsın hayırlısıyla..

allahım cümlesine sağlık versin. bu iki hafta iyi besleniyorum çok şükür. inşallahdaha da büyümüştür bebeğimin de kalp atışını duyarım

cnm hayırlı oslun allahı bi çırpıda kurtarsın bebeğine de sağlık versin inşallah...
7 haftalıksan hem kalp atışını hem de keseyi rahat görürsün canm

Ben 5+1 de gittiğimde sadece nokta gibi bir kese görünmüştü, diğer bebişin kesesi bile görünmemişti. Sizin bebişler erkenden görünmüşler ne güzel :))

Benimkinin 5 haftalıkken kesesinin ölçüsü 6.8 mm idi , şimdi gittiğimde bebek gözüktü tam 7 haftalık 9.8 mm çıktı ölçülere göre. Ben 2 hafta bekleyip gittim 7 haftalıkken bebeği gördüm belki önce de gitsem gözükürdü ama bekledim biraz. Sevgiler

bence üstten görülebilir canım benim adetim 10 gecikmişti gittiğimde yani yaklaşık 5 haftalık falandı üstten baktığında keseyi görmüştük.. daha sonraki hafta bebeğimiziii kaydirigubbakcemile3

Yukarıdan da bakabilirler 7 haftalık ama ilk olduğu için alltan yapabilir ve simir testinin üzerinden 1 sene geçtiyse örnek de alabilir test için. Korkacak hiçbirşey yok merak etme. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…