Benimkinin 5 haftalıkken kesesinin ölçüsü 6.8 mm idi , şimdi gittiğimde bebek gözüktü tam 7 haftalık 9.8 mm çıktı ölçülere göre. Ben 2 hafta bekleyip gittim 7 haftalıkken bebeği gördüm belki önce de gitsem gözükürdü ama bekledim biraz. Sevgiler
sevgili evaa sen ne zaman kalp atışı dinlemeye gideceksin sanırım seninle satlarımız aynı. 16 kasım ..ben 7 ocakta gideceğim.5 haftalıkken gittiğimde dr. 1mm demişti.. benimki çok ufak olcak herhalde.. babamız 193 ben 173 ama..
sevgili evaa sen ne zaman kalp atışı dinlemeye gideceksin sanırım seninle satlarımız aynı. 16 kasım ..ben 7 ocakta gideceğim.
Kızlar,
Hamile pantalonu vs alan var mı?Nereden aldınız?Memnun musunuz? Fiyatlar nasıl? Ben hem bahçıvan hem kot hem de 2-3 tane kumaş pantalon almalıyım bana bilgi verir misiniz?
7 haftalık bence karından bakar.. hem keseyi hemde kalp atışını duyarsın hayırlısıyla..
cnm hayırlı oslun allahı bi çırpıda kurtarsın bebeğine de sağlık versin inşallah...
7 haftalıksan hem kalp atışını hem de keseyi rahat görürsün canm
bence üstten görülebilir canım benim adetim 10 gecikmişti gittiğimde yani yaklaşık 5 haftalık falandı üstten baktığında keseyi görmüştük.. daha sonraki hafta bebeğimiziii kaydirigubbakcemile3
Yukarıdan da bakabilirler 7 haftalık ama ilk olduğu için alltan yapabilir ve simir testinin üzerinden 1 sene geçtiyse örnek de alabilir test için. Korkacak hiçbirşey yok merak etme. İnşallah güzel haberlerle dönersin. Sevgiler
Bu arada internetten baktığıma göre 9 haftayı geçince düşük riski azalıyormuş sizce doğru mu? Daha önce düşük yapan arkadaş var mı? Hayırlısıyla o riskin atlatıldığını bir bilsem her tuvalette korkuyorum ya b,ir şey olursa diye
hayırlı haberler veririz inşallah burada birbirimize...bende 9 ocakta daha da çok var .))
Bu arada internetten baktığıma göre 9 haftayı geçince düşük riski azalıyormuş sizce doğru mu? Daha önce düşük yapan arkadaş var mı? Hayırlısıyla o riskin atlatıldığını bir bilsem her tuvalette korkuyorum ya b,ir şey olursa diye
serdemcim bende aynı soruyu soracaktımm. artık kot pantolon giyemiyorum.. sıkıyor hemde korkuyorum bebeği rahatsız eder diye lütfen daha önce tecrübesi olanlar bize yardım etsin bu konuda.. bir arkadaşımın dediğine göre ben istanbulda yaşıyorum.. bakırköy cumartesi pazardında varmış.. şimdilik ucuz bişeyler almak lazım göbeğimiz şiştiğinde daha iyi yerlerden alırız diye düşünüyorum...
Canım t-shirt vs pazardan alalım da pantalonları bence daha iyi bir yerden alalım çünkü ayarlanabiliyormuş yani 9 aylıkkken de giyilebiliyormuş beli ayarlananlar varmış onları sordum
tamam olur bir bulan alan olursa birbirimize bilgi verelim... benim çok ihtiyacım var.. sürekli uzun giyip fermuarım açık geziyorum :kedi: biri görecek diye ödüm kopuyor ama napiim kaydirigubbakcemile3
arkadaşım 6 aylık hamile.. next'den 50 liraya kenarlarından ayarlanabilen pantolon almış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?