2010 Ağustos Anneleri

dr bana 5 haftalıkken 1 mm dedi ya.. sanırım kesenin ölçüsü deil bu, olabilir mi?

Kızlar,

Hamile pantalonu vs alan var mı?Nereden aldınız?Memnun musunuz? Fiyatlar nasıl? Ben hem bahçıvan hem kot hem de 2-3 tane kumaş pantalon almalıyım bana bilgi verir misiniz?

Bu arada internetten baktığıma göre 9 haftayı geçince düşük riski azalıyormuş sizce doğru mu? Daha önce düşük yapan arkadaş var mı? Hayırlısıyla o riskin atlatıldığını bir bilsem her tuvalette korkuyorum ya b,ir şey olursa diye

Kızlar,

Hamile pantalonu vs alan var mı?Nereden aldınız?Memnun musunuz? Fiyatlar nasıl? Ben hem bahçıvan hem kot hem de 2-3 tane kumaş pantalon almalıyım bana bilgi verir misiniz?

serdemcim bende aynı soruyu soracaktımm. artık kot pantolon giyemiyorum.. sıkıyor hemde korkuyorum bebeği rahatsız eder diye lütfen daha önce tecrübesi olanlar bize yardım etsin bu konuda.. bir arkadaşımın dediğine göre ben istanbulda yaşıyorum.. bakırköy cumartesi pazardında varmış.. şimdilik ucuz bişeyler almak lazım göbeğimiz şiştiğinde daha iyi yerlerden alırız diye düşünüyorum...

Arkadaşlar benim bu 4. gebeliğim tecrübeli olduğum için size bilgi verip içinizi rahatlatayım.

1- Öncelikle mide bulantısı gebeliğin sağlıklı ilerlediğine dair bir işaret. olmayada bilir ama oluyorsa bilinki herşey yolunda
2- 10.haftadan sonra düşük riski büyük ölçüde azalır
3-Bebeğin kalp atışını görmek düşük riskinin çok büyük ölçüde azaldığının işaretidir.

Bütün bunlara rağmen bebek kaybı yaşanabilir o zamanda allah sabrını veriyor zaten ...hiçbirşeyin sonu olmuyor yine de hayata tutunup önüne bakmalı insan...

Herşeyi sakın kafanıza takmayın lütfen..bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz inşallah...

7 haftalık bence karından bakar.. hem keseyi hemde kalp atışını duyarsın hayırlısıyla..

inşallaaaaaaah evaaa inşallah yaa:Saruboceq: :Saruboceq::1hug:

cnm hayırlı oslun allahı bi çırpıda kurtarsın bebeğine de sağlık versin inşallah...
7 haftalıksan hem kalp atışını hem de keseyi rahat görürsün canm

çok teşekürederiiiiiim amin canım benim amin rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı güzel bebişler versiiin.. hadi inşallah dediğiniz gibi bakar doktorum,ben söylerim zaten yukardan baksın diye madem seçme şansım oluyomuş.. :1rolleyes: :sm_cool:

bence üstten görülebilir canım benim adetim 10 gecikmişti gittiğimde yani yaklaşık 5 haftalık falandı üstten baktığında keseyi görmüştük.. daha sonraki hafta bebeğimiziii kaydirigubbakcemile3

ağzınızdan bal damlıyo valla inanın beni çok rahatlattınıııız:asigim: :1hug: opuyorumnanaktan

yok daha bir yıl dolmadı testi yaptırdığım..
inşallah ebrum mutlaka yazıcam gelişmelerii yılbaşı günü bana güzel bir süpriz olur inşallaaah..sağolun hepinize teşekürederim bilgilendirdiğiniz için..iyiki varsınız:1hug: :1hug: kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 a.s. a.s. a.s.

yok canım ilk 3 ay her haliyle her zaman riskli 2.5 aylıkken düşük yapan insanlar biliyorum ben.. sen korkma içini ferah tut emin ol ozaman hiçbişey olmuyor kaydirigubbakcemile5

tabiki 3 ay daha riskli fakat eeğer riskli bi durum yoksa kanama felen.. dr bana hareketlerinde kısıtlama yapma dedi tabiki çok yorma kendini fakat rahat ol dedi.. bebeği sen düşüremezsin, eğer bebek tutanamamıştı zaten düşer, senin hareketlerine bağlı deil dedi.. sonra düşündüm eski insanlar bebeklerini istemediklerinde kendini ordan oraya atarlarmış düşsün diee düşmezmiş yinede bana mantıklı geldi..

Canım t-shirt vs pazardan alalım da pantalonları bence daha iyi bir yerden alalım çünkü ayarlanabiliyormuş yani 9 aylıkkken de giyilebiliyormuş beli ayarlananlar varmış onları sordum

Canım t-shirt vs pazardan alalım da pantalonları bence daha iyi bir yerden alalım çünkü ayarlanabiliyormuş yani 9 aylıkkken de giyilebiliyormuş beli ayarlananlar varmış onları sordum

tamam olur bir bulan alan olursa birbirimize bilgi verelim... benim çok ihtiyacım var.. sürekli uzun giyip fermuarım açık geziyorum :kedi: biri görecek diye ödüm kopuyor ama napiim kaydirigubbakcemile3

Peki sigara içeniniz var mı?bıraktınız mı? Ben bıraktım 1 paket içiyordum ama bazen çok bunalınca 1-2 günde 1 adet yakıp 2 nefes çekip atıyorum sizce bir şey olur mu bebğime. Doktor max. 4 adet iç başka içme dedi gerçi ben o kadar da içmiyorum ama korkuyorum

tamam olur bir bulan alan olursa birbirimize bilgi verelim... benim çok ihtiyacım var.. sürekli uzun giyip fermuarım açık geziyorum :kedi: biri görecek diye ödüm kopuyor ama napiim kaydirigubbakcemile3

Sorma canım valla bazen kazak sıyrılıyor işallah gören olmuyordur beni de napıyım ya kilotlu çorabı da kestim bel kısmını şimdi o da düşüyor üff hamileler için kilotlu çorap varmış onu da almak lazımüşütmemek için-tatlicadiarzu-

Kızlar bende oxxo dan beli lastikli bol bir pantolon aldım. Aynı hamile pantalalonu gibi, kumaşıda kalın hiç üşütmüyor ve inanılmaz rahat belimi ve göbeğimi de sıcak tutuyor. Tavsiye ederim gerçi ayarlanmıyor ama rahat 5-6 aya kadar giyerim lastik kısmı genişlemeye müsait.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…