kızlar ben yurtdışındayım ama ailem istanbul anadolu yakasında yaşıyor. bağdat caddesinde Bellamom diye bir mağaza var..ve önünde çok güzel ve komik bebek ile ilgili şeylerin yazılı olduğu t-shirtler satılıyor. fiyat konusunda bir fikrim yok.
kızlar ben yurtdışındayım ama ailem istanbul anadolu yakasında yaşıyor. bağdat caddesinde Bellamom diye bir mağaza var..ve önünde çok güzel ve komik bebek ile ilgili şeylerin yazılı olduğu t-shirtler satılıyor. fiyat konusunda bir fikrim yok.
peki sigara içeniniz var mı?bıraktınız mı? Ben bıraktım 1 paket içiyordum ama bazen çok bunalınca 1-2 günde 1 adet yakıp 2 nefes çekip atıyorum sizce bir şey olur mu bebğime. Doktor max. 4 adet iç başka içme dedi gerçi ben o kadar da içmiyorum ama korkuyorum
kızlar ben şehit heberleri vardı ya bir ara izlerken nasıl sıktıysam kendimi krnımda sancı oldu üzülünce onlarda hissediyo tabi mutlu oluncada bizim mutlu ya da üzüntülü olunca bebeğin içinde yüzdüğü amniyon sıvısına geçiyo ve bebk üzüntülüüysek geriliyo benimde kızım olacak o yüzden izlemiyorum daha öyle haberler değiştiriyrum kanalı çünkü onlar bizimle içimizde onları üzmeye hiç hakkımız yok canımızdan can onlar darısı başınıza kızlar ben ilk gerçek tekmemi cumartesi aldım kızımdan ama heyecanı hala taze siiz şimdi bu aylarda kendinize çok dikkat edin sakın yormayın sizi üzen olaylardan uzak durun ben ev işimi bile aksatıyodum bir ara düşük riski vardı sağ salim 2. trimestra geçmeniz dileğiyleeeee hepinize kızımla birlikte sağlıklı hamilelik ve doğum diliorummmmmopuyorumnanaktan
RıCA EDERıM :)) istanbula geldiğimde beraber bir süt içeriz belki buluşup :))ben bayılıyorum o t-shirtlere bağdata yakın oturuyorum, bakayım canım saol .))
yasemeencim valla bende evde birşeye elimi sürmüyorum..kocamda anlayışlı davranıyor tabiiki. haftada bir yardımcım geliyor o zamana kadar herşey havada :)) sakın ağır kaldırmayın kızlar..birşey olmaz demeyin oluyor çünkü...çok teşekkürler,ayrıca çok tatlısınız opuyorumnanaktan kızını öpüyorum anneciği.
bende aynı şekil hiç bişi yapmıyorum evde desem yeri yani eşim süpürüyo saolsunufak tefk işleride aralıklı aralıklı yapıyorum.gelen gidenimiz pek yok bu ara pis pasaklı otursakta olur diyo kocacımda kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ben çok mu abartıyorum dr umda bu konuda bişi demedi bende sormayı unutmuşum heyecandan kızlar sizler nelere dikkat ediyosunuz?özellile düşük yaşamış olanlar :uhm:
RİCA EDERİM :)) istanbula geldiğimde beraber bir süt içeriz belki buluşup :))
RİCA EDERİM :)) istanbula geldiğimde beraber bir süt içeriz belki buluşup :))
Canım t-shirt vs pazardan alalım da pantalonları bence daha iyi bir yerden alalım çünkü ayarlanabiliyormuş yani 9 aylıkkken de giyilebiliyormuş beli ayarlananlar varmış onları sordum
yasemeencim valla bende evde birşeye elimi sürmüyorum..kocamda anlayışlı davranıyor tabiiki. haftada bir yardımcım geliyor o zamana kadar herşey havada :)) sakın ağır kaldırmayın kızlar..birşey olmaz demeyin oluyor çünkü...
Özel lastikler var (pantolon askılarını hatırlarsınız onun bir karışlığı gibi birşey), kumaş pantolonun yanlarını açtırıyorsun ve bu lastikleri tutturuyorsun, böylece normal pantolon hamile pantolonuna dönüşüyor, hamilelikten sonra da bu tutturmalı lastikleri çıkartıp dikiş attırıyorsun açtırdığın yerlere normale dönüyor. Ben genellikle evde olduğumdan eşofman ile dolaşıyorum kotlarımı halen giyebiliyorum ama lastikli bir kotum var esnek olduğundan daha rahat ediyorum. Ben de geçen gün bol kesim elbiselere baktım altına yün çorap bot güzel olur diye düşündüm. Asıl ben hamile tshirtlerine bayıldım hiç baktınız mı internetten çok güzeller ve çok komik resimler var üzerlerinde. Sevgiler
Kızlar bende oxxo dan beli lastikli bol bir pantolon aldım. Aynı hamile pantalalonu gibi, kumaşıda kalın hiç üşütmüyor ve inanılmaz rahat belimi ve göbeğimi de sıcak tutuyor. Tavsiye ederim gerçi ayarlanmıyor ama rahat 5-6 aya kadar giyerim lastik kısmı genişlemeye müsait.
Bu arada internetten baktığıma göre 9 haftayı geçince düşük riski azalıyormuş sizce doğru mu? Daha önce düşük yapan arkadaş var mı? Hayırlısıyla o riskin atlatıldığını bir bilsem her tuvalette korkuyorum ya b,ir şey olursa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?