2010 Ağustos Anneleri

kızlar ben yurtdışındayım ama ailem istanbul anadolu yakasında yaşıyor. bağdat caddesinde Bellamom diye bir mağaza var..ve önünde çok güzel ve komik bebek ile ilgili şeylerin yazılı olduğu t-shirtler satılıyor. fiyat konusunda bir fikrim yok.

canım önce şu pantolonları halledeliiimm sonraa daaaa azcıkda göbişlerimiz şiştimi başlarız esprili tişörtler giymeye :))) ozaman orayada gideriz... kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan teşekkür ederiz bilgi için

ben bayılıyorum o t-shirtlere bağdata yakın oturuyorum, bakayım canım saol .))

canım benim bende içiyordum sigarayı 10 yıl kuandım.

Bebek istediğim için ramazan ayında bıraktım içmedim ama haftada bir yada 2 tane içiyorum ama hamile olduğumu ögrendiğimden buyana hiç içmiyorum canım.

Benimde sana tavsiyem kesinlikle içme.

Bebişinin cigerlerine gireceğini düşün nikotinin aklına bile gelmez benim gibi. (zaten sigarayı bıraktım oruç tutarken 5 kilo aldım toplamda)

bende dün çok sinirlendim işe bi tane içtim ama her zmaan içmiyorum. zaten onda da midem bualndı vijdan azabı çektim yaaaaa içmicem bir daha asla :sinifsinif:

çok teşekkürler,ayrıca çok tatlısınız opuyorumnanaktan kızını öpüyorum anneciği.

bende aynı şekil hiç bişi yapmıyorum evde desem yeri yani eşim süpürüyo saolsunufak tefk işleride aralıklı aralıklı yapıyorum.gelen gidenimiz pek yok bu ara pis pasaklı otursakta olur diyo kocacımda kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum ben çok mu abartıyorum dr umda bu konuda bişi demedi bende sormayı unutmuşum heyecandan kızlar sizler nelere dikkat ediyosunuz?özellile düşük yaşamış olanlar :uhm:

yasemeencim valla bende evde birşeye elimi sürmüyorum..kocamda anlayışlı davranıyor tabiiki. haftada bir yardımcım geliyor o zamana kadar herşey havada :)) sakın ağır kaldırmayın kızlar..birşey olmaz demeyin oluyor çünkü...

aaaaaaaaaaaaaa ben süte bayılırım bu sabah içmedim akşam içeceğim ama hergün 1 havuç ve bir meyve yiyiyorum arkadaşlar. bir de hergün 1 muz bazen 2 de oluyor ama yemekte fayda var...

eşime 1,5 yıl önce anlaştık o sigarayı bırakcaktı bende süte başlıcaktım söz verdik birbirimize.. o 1,5 yıldır sigara içmiyo ben hala sütü içemiyorum.. onun dışında hergün koca bir bardak portakal suyu, 1 kivi ve havuç yiyiom.. zaten izmirliyim bütün yeşil olan olmayan sebzeleri yerim.. otların hepsi dahil..

kızlar ben artık evime gidiyorumm... pantolonla ilgili çeşitli görüşler bekliyoruz.. haber alan bizi de bilgilendirsin lütfen.. elimde olsa işe de pijama ile gelicem ama olmuyor mafoldumben

Canım t-shirt vs pazardan alalım da pantalonları bence daha iyi bir yerden alalım çünkü ayarlanabiliyormuş yani 9 aylıkkken de giyilebiliyormuş beli ayarlananlar varmış onları sordum

Özel lastikler var (pantolon askılarını hatırlarsınız onun bir karışlığı gibi birşey), kumaş pantolonun yanlarını açtırıyorsun ve bu lastikleri tutturuyorsun, böylece normal pantolon hamile pantolonuna dönüşüyor, hamilelikten sonra da bu tutturmalı lastikleri çıkartıp dikiş attırıyorsun açtırdığın yerlere normale dönüyor. Ben genellikle evde olduğumdan eşofman ile dolaşıyorum kotlarımı halen giyebiliyorum ama lastikli bir kotum var esnek olduğundan daha rahat ediyorum. Ben de geçen gün bol kesim elbiselere baktım altına yün çorap bot güzel olur diye düşündüm. Asıl ben hamile tshirtlerine bayıldım hiç baktınız mı internetten çok güzeller ve çok komik resimler var üzerlerinde. Sevgiler

ya tatlım ben zaten dikkat ediyorum ama bazen de abartıyo muyum diye düşünüyorum.bazayı açmam gerekti bugün açmadım akşama kalsın dedim ne bileyim ıslakçamaşırları alıyorum makineden aklıma kötü şeyler geliyo sepeti kaldırınca.yumuşatıcıyı yeni almıştım altı kiloluk onu kaldırmaya bile korkuyorum :çok üzgünüm sonra azıcık bişiler yapsam ayakta kalsam kasıklarım belim ağrıyor hemen :uhm:

gerçekten abartıyorum galiba

ben çıkıyorum kısçeler
herkese iyi akşamlar bebişlerinize iyi bakın. biz bu akşam kocişle dışarda yemek yicez.

bebişlerimize de ii bakın emi

evet canım ben baktım.. yakında geliyor... it is a boy veya girl.. çeşit çeşiit bayılmamak elde değil :))) allah nasip etse de giysek

Arkadaşım da oxxo'dan 2 farklı renkte beli eşofman gibi esnek pantolon almıştı . Altı kanvas gibi güzel kesimliydi , üstü de çok güzel sarıyordu korse gibi ama esnek tabi. Bayaa rahat etmişti. Biraz daha büyüsün ben de o pantolonlardan alacam, işe gitmediğimden spor takılabilirim. Ama iş pantolonu için bir önceki mailimde ki lastik uygulamasını yapabilirsiniz.

serdemcım daha once uc kere kurtajla alınmıs dusugum var ama hıcbırı 9,haftaya ulasamadı bence bu bılgı dogrudur,,zaten dusuklerın cogu ya 6 ,ya da 7,haftalarda oluyo,,cevremdede hıc duymadım 10,hafta dusuk yaptım dıye,,pantolonla ılgılı soru sormussun ben hamıle kıyafetlerımı cıkardım valızden yıkamaya basladım ben beymenden almıstım hamıle pantolonu..bıde zaradan ..beymenın kı gercekten cok kalıtelıydı rengı bıle solmadı zara nın kılerde cok guzel fıyatlarıda cok uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…