2010 Ağustos Anneleri

ızmırlıyız bız otcuyuz ıstanbulda hıcbı otu bılmıyolar,,bızım pazarlarda kısın sırf ot olur ahhh ızmır ahhh,,arapsacı turp otu ebegumecı,radıkac,cıbes,kuzukulagı yazsam bı sayfa dolar...evaa valla canım cektı,,

kalpleri atmış mıydı öldü de mi alındılar yoksa hiç atmadı mı kalpleri canım:çok üzgünüm:

kalpleri atmış mıydı öldü de mi alındılar yoksa hiç atmadı mı kalpleri canım:çok üzgünüm:

bırının kalp atısını hıc duyamadık 8,haftanın ıcınde aldı doktor,,ıkısınde kalp atısı vardı sonra durdu ,,bırının kalp atısında problem vardı zaten bı umut beklemıstık,,kısmet degılmıs,,sonra kızım oldu allah yasatmasın ama zor bı surec,,

yaz hallisna cım yaz alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ferayeb in bebeğininde pıt pıt atıyor kalbi
çok yazmışsınız şöyle bi göz gezdirdim.bi ikizimiz daha geliyormuş:)
ne güzel ya:))
bide rahmi ters olanlar var.ben evlenmeden önce yani bi 5 ay kadar önce çektirdiğim ultrasonda ters gözüküyordu.hamileyken ilk çektirdiğim ultrasonda düz dü.bugünkü
ultrasonumda yine düz:))

selam kizlar dunden beri 30 40 sayfa ilerlemis hepsini okuyamadim .. yeni gelen varsa hosgeldi sefa geldi :))
bugun egitimdeydim geberdim toplantimizda vardi aksama kadar surdu .. basim catliyo ve cok yorgunum ..
bugun benimkilerin azginliklari uzerlerindeydi ilk defa oglusumun birini azarladim .. sonrada aldim kucagima onunla birlikte agladim .. bebislerimiz 2 ile 4 yas arasi inanin cok kudurgun olcaklar ... bilmiyorum hamileliktenmi yorgunluktanmi artik kafam kaldirmiyo seslerini bugun bide cok kalabalikti .. migdem bulaniyordu, basim agriyordu asiri halsizdim inanin bitti pilim ... insallah 3 ay sonra gecer bu yorgunluk cunku hazirana kadar devam etmem lazim ...

dr bana 5 haftalıkken 1 mm dedi ya.. sanırım kesenin ölçüsü deil bu, olabilir mi?

canim bende 5 hafta 5 gunlukken gittigimde bebegimin olcusu 2mm idi o yuzden seninkide kesenin olcusu degil bebegin olcusudur ..

icme hayatim ne olursun icme .. ben marketlerin magzalarin kapi onlerinde sigara icenlerin yanindan gecerken bile nefesimi tutup geciyorum bebegim bi nefes bile cekmesin o dumandan diye .. 4 aylik hamile arkadasimla ayni doktora gidiyoruz ben icmedigim icin doktorum bir sey demiyor ama arkadasima acayip kiziyo bazi doktorlar gunde 5 diyormus arkadasima yarim sigara bile icmeyecekesin demis sen o kucucuk seyin nasil etkilendigini biliyormusun o dumandan demis .. icen anneler dogum yaptiklarinda plasenta yani bebegin esi kapkara cikiyormus ... ve anne karninda bebek hangi tatlara hangi yiyeceklere hangi kokulara alistiysa dogdugunda ve ileriki yasaminda o aldigi kokulara tatlara cok yatkin oluyormus .. bunu kagan kocatepenin sitesinde okumustum

bende dün çok sinirlendim işe bi tane içtim ama her zmaan içmiyorum. zaten onda da midem bualndı vijdan azabı çektim yaaaaa içmicem bir daha asla :sinifsinif:

icme canim sakin icme sinirlendigin zaman bebegini dusun onu hayal et .. bu hayalin rahatlamaya cok faydasi oluyor :)))

hayirli olsun hayatim .. inan senin kadar sevindim bu aralar mutlu haberler duymak cok iyi geliyor .. ve cevremde arkadaslara gorumceme eltime takiliyorum surekli hadi bana arkadas olun diye .. nedense herkes hamile olsun herkes bu duyguyu yasasin herkesin pit pitlari atsin hep beraber yasayalim bu duyguyu istiyorum :) delumuyum ne

Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.

bende ilk 7 hafta senin gibiydim canim .. nerdeyse elimi birseye surmedim bu hafta yavas yavas yapmaya basladim ev isi dun ilk defa evi supurdum hep esim yapiyordu sagolsun ...
kanama olmayinca korkmaya gerek yok dedi doktorum kendini zorlama ve bol bol dinlen dedi ama hareketlerini kisitlayip kendini hasta gibi hissedip psikolojini bozma dedi ...

az once kiz kardesimle konustum takip edenler bilir kiz kardesim 7 aylik hamileydi gecen hafta bebegin suyu cok azaldigi icin nerdeyse sezeryana aliyorlardi ...
bebegin kilosu 1 170 gramdi gecen hafta hastanede kaldi serum verdiler bebegin suyunun tamamlamasini bekledirler .. suan kardesim hastanede bunaldigi icin annemlerde yatiyor
doktoru surekli sol tarafina yatacaksin demis ve mumkun oldugu kadar ayaga kalkmayacaksin demis .. zaten annem hic kaldirtmiyor insallah bebek biraz kilo alirsa 15 20 gune kadar sezeryan yapacaklar riske atmadan .. yada risk gecerse 9 ayi tamamliycak yatarak .. her neyse doktoru 6 aya girdiginde en cok bebegin kodonu icin uyarmis onu ... kesinlikle bi yere uzanmayacaksin mutlaka ayaginin altina tabure koyacaksin demis ... ustteki dolaplara uzanmayacaksin sunme harakeletleri yapmayacaksin demis ... cunku bebegin kordonu en cok yukarilara uzanmaktan kopuyor demis veya cocugun boynuna dolaniyor demis o yuzden kizlar dusuk riskini atlattiktan sonra dikkat etmemiz gereken cok seyler var daha ... aman dikkat cici anneler sonucta o bebsiler bize emanet ...

Ne güzelllllllll haberrrr ferayebbb, gözünaydın, allah tamamına erdirsin canım.

Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.

Gerçekten çok üzüldüm ne diyeceğimi de tam toparlayamıyorum ama inşallah yine bebeklerin olacak umudunu yitirme . Bizi unutma , müsait olduğunda uğra istersen. Öptüm & Sevgiler

pamukselcim çoook ama çok geçmiş olsunn çok üzüldüm olsun.. hayırlısı böyleymiş demekki... üzülme sakın lütfen.. Allah yardımcın olsun ve en yakın zamanda duyun yeni pıt pıtları inş. :çok üzgünüm:

Pamukseeel canııım..geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm okuyuncaa..memelğine dua edicem..taktir rabbimin can veren o alanda oo nolur güçlü ol allah sana sabır versin gülüm..toparlan rabbim en kısa zamanda acını unutursun sana meleğini gene göndersiiin..dualarımdasın sağlıcakla kal

şu saatte yalnızca ikimiz varız cnm galiba :))) herkes kocişleriyle birlikte kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün dr gittim keseciğimizi gördük :dance: yarın sabahta tahlillerimi vereceğim bakalımmm.

kızlar bugün dr gittim keseciğimizi gördük :dance: yarın sabahta tahlillerimi vereceğim bakalımmm.

Çok güzel bir haber tatlım allah tamamına erdirsin inşallah. Gözüken haftası SAT'ın ile tuttu mu ? Ben gittiğimde verdim aç tok farketmez dedi dr bana. ınşallah tahlillerin de güzel çıkar. Sevgiler

Son düzenleme:

verende O alanda O canimin icin bize dusen ancak sabretmek ..
insallah seni yeni haberlerle yeni pit pitlarla aramizda yeniden gorucez ...

2010 un güzel anneleri herkese merhabalar ne zamandır nete giremiyodum hepiniz iyisisiniz değil mi... bebeişlerde iyidir inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..yılbaşı dönüşü doktora gideğim inşallah hayırlı haberleri iletirim size iyi akşamlar herkese:))

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..hayırlısı böyleymiş üzülme lütfen inşallah yeni bebişlerinin haberleriyle seni yine buralarda görürüz allah hepimizin hakkında hayırlısını bilir canım sakın üzülme...

canım çok geçmiş olsun benim de ilk gebeliğim 7. hafta da kalp atışları duyulmadığından bundan 6 ay önce sonlandırılmıştı şimidyse 5 hafta 3 günlük hamileyim ve bugün akşam hafif pembemsi akıntım oldu çok korkuorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…