eşime 1,5 yıl önce anlaştık o sigarayı bırakcaktı bende süte başlıcaktım söz verdik birbirimize.. o 1,5 yıldır sigara içmiyo ben hala sütü içemiyorum.. onun dışında hergün koca bir bardak portakal suyu, 1 kivi ve havuç yiyiom.. zaten izmirliyim bütün yeşil olan olmayan sebzeleri yerim.. otların hepsi dahil..
serdemcım daha once uc kere kurtajla alınmıs dusugum var ama hıcbırı 9,haftaya ulasamadı bence bu bılgı dogrudur,,zaten dusuklerın cogu ya 6 ,ya da 7,haftalarda oluyo,,cevremdede hıc duymadım 10,hafta dusuk yaptım dıye,,pantolonla ılgılı soru sormussun ben hamıle kıyafetlerımı cıkardım valızden yıkamaya basladım ben beymenden almıstım hamıle pantolonu..bıde zaradan ..beymenın kı gercekten cok kalıtelıydı rengı bıle solmadı zara nın kılerde cok guzel fıyatlarıda cok uygun
kalpleri atmış mıydı öldü de mi alındılar yoksa hiç atmadı mı kalpleri canım:çok üzgünüm:
dr bana 5 haftalıkken 1 mm dedi ya.. sanırım kesenin ölçüsü deil bu, olabilir mi?
Peki sigara içeniniz var mı?bıraktınız mı? Ben bıraktım 1 paket içiyordum ama bazen çok bunalınca 1-2 günde 1 adet yakıp 2 nefes çekip atıyorum sizce bir şey olur mu bebğime. Doktor max. 4 adet iç başka içme dedi gerçi ben o kadar da içmiyorum ama korkuyorum
bende dün çok sinirlendim işe bi tane içtim ama her zmaan içmiyorum. zaten onda da midem bualndı vijdan azabı çektim yaaaaa içmicem bir daha asla :sinifsinif:
yaz hallisna cım yaz alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ferayeb in bebeğininde pıt pıt atıyor kalbi
çok yazmışsınız şöyle bi göz gezdirdim.bi ikizimiz daha geliyormuş:)
ne güzel ya:))
bide rahmi ters olanlar var.ben evlenmeden önce yani bi 5 ay kadar önce çektirdiğim ultrasonda ters gözüküyordu.hamileyken ilk çektirdiğim ultrasonda düz dü.bugünkü
ultrasonumda yine düz:))
çok teşekkürler,ayrıca çok tatlısınız opuyorumnanaktan kızını öpüyorum anneciği.
bende aynı şekil hiç bişi yapmıyorum evde desem yeri yani eşim süpürüyo saolsunufak tefk işleride aralıklı aralıklı yapıyorum.gelen gidenimiz pek yok bu ara pis pasaklı otursakta olur diyo kocacımda kaydirigubbakcemile3
bilmiyorum ben çok mu abartıyorum dr umda bu konuda bişi demedi bende sormayı unutmuşum heyecandan kızlar sizler nelere dikkat ediyosunuz?özellile düşük yaşamış olanlar :uhm:
yaz hallisna cım yaz alkisalkisalkisalkisalkisalkis
ferayeb in bebeğininde pıt pıt atıyor kalbi
çok yazmışsınız şöyle bi göz gezdirdim.bi ikizimiz daha geliyormuş:)
ne güzel ya:))
bide rahmi ters olanlar var.ben evlenmeden önce yani bi 5 ay kadar önce çektirdiğim ultrasonda ters gözüküyordu.hamileyken ilk çektirdiğim ultrasonda düz dü.bugünkü
ultrasonumda yine düz:))
Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.
Canlarım malesef aranızdan ayrılmak zorundayım bugün bebeği aldılar kalbi durmuş. Aslında şansıma hiç atmasını duyamadık ama bir ara atıp 4 gün önce falan durmuş dedi dr. aldıktan sonra.
Pamukseeel canııım..geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm okuyuncaa..memelğine dua edicem..taktir rabbimin can veren o alanda oo nolur güçlü ol allah sana sabır versin gülüm..toparlan rabbim en kısa zamanda acını unutursun sana meleğini gene göndersiiin..dualarımdasın sağlıcakla kal
kızlar bugün dr gittim keseciğimizi gördük :dance: yarın sabahta tahlillerimi vereceğim bakalımmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?