2010 Ağustos Anneleri

serdem bende içiyordum ama o nasıl bir irade ve sabırdır ki bırakamadığımız sigaradan evladımız için nefret ediyoruz.

ben 5 haftalıktı öğrendim önce 3 sonra 2 sonra 1 yaptım ve sonra neden içicem ki dedim ve hepsi bitti suan nefes bile aklıma gelmiyor.ama babamız içiyo biraz onla kavga ediyoruz çünkü artık çok pis kokuyor .
önceden bende mi böyle kokuyordum diyorum

iyi akşamlar kızlar,

pamuksel çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur canım benim :Saruboceq:

kızlar bu arada benimde 5.haftada 4.4mm demişti doktor ama kese için söyledi sanırım.şimdi de 6.haftamın içindeyim.bende 4ünde doktora gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım:Saruboceq: bu arada benim hala mide bulantısı filan başlamadı normal mi bilemiyorum bi de sürekli karnım kaşınıo o niye çözemedimkaydirigubbakcemile3 bi de annemle babam süreki esniyip duruosun diomirmirmirmir

yarında yeniyıla gireceğiz,şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun kızlar.bende babam ve kayınpederime söylicem ilk defa bakalım ne tepki verecekler mrk ediyorumkaydirigubbakcemile3

Allahım bütün bebişleri nazarlardan koru aminnn :Saruboceq::Saruboceq:

en önemli soruyu unuttum :kedi:
kızlar benim canım ilk yaprak sarma çekti sonra sırasıyla adet olacağımı düşündüğüm günden bugüne şokella,muhallebi ve muzlu puding çekti canım...sizce kız mı erkek mi olacak yoksa çok mu erken???hihoyyyt

amin canım...yeni yıl inşallah herkese hayırlı gelir hepimize sağlıklı mutlu paralı huzurlu bir yıl getirir..canım benim kendi hesaplarıma göre bugün 5+4 günlük yani 6. hafta olarak bakılıyomuş aynen bendede hiçbir belirti yok hamilelikle ilgili ne mide bulantısı nede başka bişey tek fark göğüsler hassaslaştı ve tuvaletten çıkamıyorum bence midemizin bulanmaması normal sanırım rahat bir dönem geçireceğiz inşallah:CüvCüv:

merhaba canım,aa sen aş ermeye başladın mı???

pamuksel arkadaşım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun
Allah en kısa zamanda yeniden kucağını doldurdursun...

berrakada senide tebrik ediyorum hayırlı olsun....

bizde bugun bebişle aktara gittik çok midemiz kazınıyor sık acıkır olduk o nedenle yaban mersini,keçi boynuzu,kuşburnu,,siyah üzüm aldık.

kızlar acıktıkca bir iki bunlardan ara öğünlerde yemek faydalıymış isterseniz sizede öneririm...:)

birde nar aldık yarın tam 12 de patlatmak için bereket ve bolluk adına

yani keyifli bir gündü ....

ama artık sabırsızlanıyorum 20 ocak olsada görsem diye bayada var ama bakalım...

ne güzel canın istemişken ye :))valla bizde ye tatlıyı al HAKKI YI derler...canı tatlı çekiyosa erkek olabilie

damlacım aynı belirtiler bende de var aşkım havlu amma ıslak dio,anneme gittim havlu ıslanmış asayım da kurusun dio, onlar da benim kadar tuvalete gitsin görürüm ben o havluyu.bu arada yaşadıklarımız aynı.bende de karında şişlik göğüslerde aynı(hatta evdeki kedimiz sağolsun inadına midir nedir yattığımda sürekli karnıma ve göğsüme atlıyo, kardeş istemio belli ki kaydirigubbakcemile3)sürekli tuvalet ve 2 gündür karnım kaşınıo (hatta pijamanın lastiği mi acaba dedim de annem hamileliktendir dedi) :kedi:

aswerya hiç sorma canım o yaprak sarması için neler çektim 5 dakka da bir aşkıma sarma istiyorum diyip durdum,en son avm den çıkarken yoldan giderken yaprak alalım da kendim sarıım bari dedim(yaprak sarması tecrübem hiç yok)o da gitti marketten zeytinyağlı aldı,direk yedim 1-2 tane.bu sabahta barbunya yemeğini muhallebi kokuyo die mutfağa giren komik bir insan olarak anneme muhallebi yapıcan mı yaptın mı yarın mı yapıcan diyip durdum kaydirigubbakcemile3 muzlu pudingte geçen avm de gezerken muzlu puding gibi koktu dedim anneme ama hakkaten bi muz kokusu geldi.bugün markette muzlu puding bulamadım hazırda,gittim süt ve puding aldım yarına yapıcam :roflol:

aswerya hiç sorma canım o yaprak sarması için neler çektim 5 dakka da bir aşkıma sarma istiyorum diyip durdum,en son avm den çıkarken yoldan giderken yaprak alalım da kendim sarıım bari dedim(yaprak sarması tecrübem hiç yok)o da gitti marketten zeytinyağlı aldı,direk yedim 1-2 tane.bu sabahta barbunya yemeğini muhallebi kokuyo die mutfağa giren komik bir insan olarak anneme muhallebi yapıcan mı yaptın mı yarın mı yapıcan diyip durdum kaydirigubbakcemile3 muzlu pudingte geçen avm de gezerken muzlu puding gibi koktu dedim anneme ama hakkaten bi muz kokusu geldi.bugün markette muzlu puding bulamadım hazırda,gittim süt ve puding aldım yarına yapıcam :roflol:[/QUOTE]

ayy canım benm kıyamam...walla bende de bi mısıra istek var aş mı bilmiyorum ama..3-4gündür çok canım istiyor ama bulamıyoruz yaaa(

pamuksel geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zaman da tekrar kavuştursun bbeğine ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Kızlar bu kusmalar ne zaman geçecek akşamları çok kötüyüm ben kusmaktan canım çıkıyo sonra da midemden ağzıma kadar bi yanma ki hiç sormayın
mide bulantısı çekmeyen arkadaşlar dua etsin de başlamasın

Kızlar çok sağolun eksik olmayın üzülmedim demiyorum ama bu bebek ne ilkti nede son olacak Allahın izniyle belli şeyler elimizden gelir ondan sonrası Allaha kalmış verende alan da o hep hayırlısını sağlıklısını versin diye dua ettim demek ki buymuş hayırlısı herkese iyi geceler.

şu saatte yalnızca ikimiz varız cnm galiba :))) herkes kocişleriyle birlikte kaydirigubbakcemile3

ah aaah benimde kociş yanımdaa ama okadar kardeş kardeş oturuyooooz:dilcikar::umursamaz: napalım bebişimin canı sağolsun bekliyceez bakalım.. sende yazmayınca ben çıktım keşke daha önce görseydim.belim ağırdı yordum kendimi pasta yaptım yarın için..güzel oldu ama burda olsanızda beraber yeseydiiik.

kızlar bugün dr gittim keseciğimizi gördük :dance: yarın sabahta tahlillerimi vereceğim bakalımmm.

ay ne güzeeeeel maşallaaaaah..darısı başıma inşallaaah bende yarın gidiyorum kızlar dua edin noluuuur..çok korkuyorum.geçen okudum yok dış gebelikle karşılaşan çok oluyomuş..bide bende belirti yokyaa iyice panik oluyoruum...oooof

opuyorumnanaktanÇok teşekürleeeer damlaa amin canım benim DUACILARLA BERABER İNŞALLAAAH..

Bende bugün ultrasonda gördüm bebişimizi. :ecrin_bebek:

, yaa ne güzeeeeel allahım nolur bende bebişimi sağlıklı göreyim karnımda..iyi olduğunu göreyim bişey istemeeem..:Saruboceq::Saruboceq:

sana hayran kaldım canım benim helal olsun sana ..inan kaç kişi tanıdım hep kendilerinin morallerini bozdular ama sen inançlı bir insansıın allah gene vericek sen yeterki ümidini kaybetmee yeterki böyle düşün isyan etme vardır bir hayıır..seni kucaklıyorumm sanada iyi gecelleeer:teselli:

ya kızlar çok korkuyorum dün akşam pembemsi akıntım başladı bugünse daha koyu geliyo ve 5+4 günlük hamileyim ilki de düşük olmuştu ama kahverengi lekelenmeyle başlamıştı bugün dr.gidicez tabi burda yılbaşı öncesi dr. bulabilirsek, zaten sadece bi tane var.. bu arada sizde böyle kanamalar oldu mu hiç?

Günaydın kızlar,nasılsınız.

Dün akşam öldüm baş ağrısından dr. aradık o da vermidon içsin demiş.

Bi de ilk defa dün akşam çıkardım. Sizinde başınız ağrıyor mu ağrıdığında falan hap yuttunuz mu?

Günaydın kızlarrr.Hepimize mutlu senelerrrr.Gelen sene bu vakit bebişlerimizle çam süstleyelim inşallahhh....Hepinizi çpüyorum anneciklerr.Nice mutlu senelereee...

kıslar günaydın...
happy new years

nasılsınız bakalım? ya kıslar bende çok mide bulantısı var yaa başım dönüyor mide bulantısında yaaa,

sizde de öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…