Bende bugün ultrasonda gördüm bebişimizi. :ecrin_bebek:
Peki sigara içeniniz var mı?bıraktınız mı? Ben bıraktım 1 paket içiyordum ama bazen çok bunalınca 1-2 günde 1 adet yakıp 2 nefes çekip atıyorum sizce bir şey olur mu bebğime. Doktor max. 4 adet iç başka içme dedi gerçi ben o kadar da içmiyorum ama korkuyorum
iyi akşamlar kızlar,
pamuksel çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir bebeğin olur canım benim :Saruboceq:
kızlar bu arada benimde 5.haftada 4.4mm demişti doktor ama kese için söyledi sanırım.şimdi de 6.haftamın içindeyim.bende 4ünde doktora gidicem inşallah kalp atışlarını duyarım:Saruboceq: bu arada benim hala mide bulantısı filan başlamadı normal mi bilemiyorum bi de sürekli karnım kaşınıo o niye çözemedimkaydirigubbakcemile3 bi de annemle babam süreki esniyip duruosun diomirmirmirmir
yarında yeniyıla gireceğiz,şimdiden herkesin yeni yılı kutlu olsun kızlar.bende babam ve kayınpederime söylicem ilk defa bakalım ne tepki verecekler mrk ediyorumkaydirigubbakcemile3
Allahım bütün bebişleri nazarlardan koru aminnn :Saruboceq::Saruboceq:
en önemli soruyu unuttum :kedi:
kızlar benim canım ilk yaprak sarma çekti sonra sırasıyla adet olacağımı düşündüğüm günden bugüne şokella,muhallebi ve muzlu puding çekti canım...sizce kız mı erkek mi olacak yoksa çok mu erken???hihoyyyt
en önemli soruyu unuttum :kedi:
kızlar benim canım ilk yaprak sarma çekti sonra sırasıyla adet olacağımı düşündüğüm günden bugüne şokella,muhallebi ve muzlu puding çekti canım...sizce kız mı erkek mi olacak yoksa çok mu erken???hihoyyyt
Berrakadacım çokkkkk sevindim senin adına..darısı başıma :)))Bende bugün ultrasonda gördüm bebişimizi. :ecrin_bebek:
şu saatte yalnızca ikimiz varız cnm galiba :))) herkes kocişleriyle birlikte kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün dr gittim keseciğimizi gördük :dance: yarın sabahta tahlillerimi vereceğim bakalımmm.
2010 un güzel anneleri herkese merhabalar ne zamandır nete giremiyodum hepiniz iyisisiniz değil mi... bebeişlerde iyidir inşallah Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah..yılbaşı dönüşü doktora gideğim inşallah hayırlı haberleri iletirim size iyi akşamlar herkese:))
Kızlar çok sağolun eksik olmayın üzülmedim demiyorum ama bu bebek ne ilkti nede son olacak Allahın izniyle belli şeyler elimizden gelir ondan sonrası Allaha kalmış verende alan da o hep hayırlısını sağlıklısını versin diye dua ettim demek ki buymuş hayırlısı herkese iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?