Sohocum şimdi gördüm ve kabul ettim :)))
Bu arada benim daha önceki yazışmalarımı görenler bilir devamlı Bhcg takibi yaptırıyorum. Pazartesi günü 7404 idi bugun 14708 olmuuşşşşşş :))) allahım öyle içim rahatladıki. Bir de pıt pıtlarını görsem başka ne isterim .... Kızlar size çokkkk güzel sağlık ile geçen bebeğinizi kollarınızda tutacağınız mutlu bir 2010 diliyorum...tabii kendime de ...
albüm bence guzel fıkır kızlarr.. ılerde buyudklerınde kendılerıne sunarız :)) beniım esımde daha nokta kadar ultrason resmını almıs aynı bana benzıyor degılmı dıyor :teytey:
kıssss biz bir albüm aldık bile mavi püsküllü felan. 5 haftalığı koyduk içine kaynananm da istiyor her seferde ona da çıkarttırcazz artık yoksa yolar valla bunu vermedik diye kıyameti kopardı yaffdelikafaduldendelikafadulden
Ben bugün 6+3 oldum ve keseyi gördük ama bu benim 4. gebelik ve açıkçası korkuyoruz her dakika birşey olursa diye. Bir de burada şimdi yeni yıl tatili ve doktorumda tatilde ve ayın 7 sine kadar ulaşmam çok zor. Bugün son gündü laboratuvarın açık olduğu gün. Bende dedimki fırsat bu fırsat bir bakalım en azından içimiz rahat etsin. ayın 7 sinde kalp atışı göreceğiz. hergün karından iğne oluyorum ve crione progesteron kullanıyorum. bana dua edin kızlar..ınsallah canımmm tum dıleklerımız kabul olur.. kaydirigubbakcemile5 senınkısı kac haftalık neden Bhcg takı geregı duydun ? keseyı gordukten sonra grek yok dedı benm dktrum ama sımdı bende meraklandım..
Fotokopiyle mi çoğaltacaksınız?? delikafadulden
merhaba kızlar. bu aralar pek gelemiyorum işler malum yıl sonu.
hapimize 2010 dolu dlou geçecek.
geçirdiğim en heyecanlı yıl olacak kendi adıma.her haftasını sayacağım,her gününü özlemle yaşayacağım...
doya doya...
iyi bir anne ,iyi bir evlat
iyi bir eş ve iyi bir kul olmak isiyorum bu yıl...
rabbim hepimize özlemini duyduğumuz şeyleri hayırlarla yaşatsın bu yıl
merhaba kızlar. bu aralar pek gelemiyorum işler malum yıl sonu.
hapimize 2010 dolu dlou geçecek.
geçirdiğim en heyecanlı yıl olacak kendi adıma.her haftasını sayacağım,her gününü özlemle yaşayacağım...
doya doya...
iyi bir anne ,iyi bir evlat
iyi bir eş ve iyi bir kul olmak isiyorum bu yıl...
rabbim hepimize özlemini duyduğumuz şeyleri hayırlarla yaşatsın bu yıl
YOK CANIM İSTEYİNCE İKİ TANE VERİYORLAR YA RASİMDEN fisfisfis
Jinekoloji bölümünde konu okuyordum birbirine girmiş herkes... sırnaşık şey
ananmmmmmmmm
valla yorum yazdım duramadım yani o ne beeee
hem bekar hem ne haltlar ediyo tuuuu
yazıklar olsun yaa
nereye giriyor bu gençlik allahım hayırlı evlatlar nasip et ya rabbimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?