2010 Ağustos Anneleri

ınsallah canımmm tum dıleklerımız kabul olur.. kaydirigubbakcemile5 senınkısı kac haftalık neden Bhcg takı geregı duydun ? keseyı gordukten sonra grek yok dedı benm dktrum ama sımdı bende meraklandım..

albüm bence guzel fıkır kızlarr.. ılerde buyudklerınde kendılerıne sunarız :)) beniım esımde daha nokta kadar ultrason resmını almıs aynı bana benzıyor degılmı dıyor :teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ay gülmekten ölcem, benim kocam en fazla resme bakarken yuvarlanıyordu.

Fotokopiyle mi çoğaltacaksınız?? delikafadulden

ınsallah canımmm tum dıleklerımız kabul olur.. kaydirigubbakcemile5 senınkısı kac haftalık neden Bhcg takı geregı duydun ? keseyı gordukten sonra grek yok dedı benm dktrum ama sımdı bende meraklandım..
Ben bugün 6+3 oldum ve keseyi gördük ama bu benim 4. gebelik ve açıkçası korkuyoruz her dakika birşey olursa diye. Bir de burada şimdi yeni yıl tatili ve doktorumda tatilde ve ayın 7 sine kadar ulaşmam çok zor. Bugün son gündü laboratuvarın açık olduğu gün. Bende dedimki fırsat bu fırsat bir bakalım en azından içimiz rahat etsin. ayın 7 sinde kalp atışı göreceğiz. hergün karından iğne oluyorum ve crione progesteron kullanıyorum. bana dua edin kızlar..

mrb kısslarr herkesin yeni yılı kutlu olsun hepimize hayırlı olsun 2010 bizim yılımız inşallah herşey herkesin gönlüne göre olur 2010 uğur yılımız olur :)))

merhaba kızlar. bu aralar pek gelemiyorum işler malum yıl sonu.
hapimize 2010 dolu dlou geçecek.
geçirdiğim en heyecanlı yıl olacak kendi adıma.her haftasını sayacağım,her gününü özlemle yaşayacağım...
doya doya...

iyi bir anne ,iyi bir evlat
iyi bir eş ve iyi bir kul olmak isiyorum bu yıl...

rabbim hepimize özlemini duyduğumuz şeyleri hayırlarla yaşatsın bu yıl

kısslarr ben bebişi rüyamda gördüm kızmış ve tosun gibiydi nasıl tombişti anlatamam.. sarı bir elbise vardı üstünde emziriyodum inanılmaz bir rüyaydı çok güzeldi ve bütün sevdiğim insanlarda yanımdaydı:)

canım süpersin gerçekten çok teşekküreler cümlemiz inşallah canımmm

aminn canım:CüvCüv::

Kızlar yeni yılda herşey gönlünüzce olsun inşallah. 2010 yılının hepimizde yeri ayrı malum bu yıl bebeklerimize kavuşacağız, kimimiz ilk defa kimimiz 2. 3. defa anneliği tadacak. Allah bebişlerimize uzun sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür versin inşallah.

Jinekoloji bölümünde konu okuyordum birbirine girmiş herkes... sırnaşık şey

ananmmmmmmmm
valla yorum yazdım duramadım yani o ne beeee

hem bekar hem ne haltlar ediyo tuuuu
yazıklar olsun yaa
nereye giriyor bu gençlik allahım hayırlı evlatlar nasip et ya rabbimmm

ananmmmmmmmm
valla yorum yazdım duramadım yani o ne beeee

hem bekar hem ne haltlar ediyo tuuuu
yazıklar olsun yaa
nereye giriyor bu gençlik allahım hayırlı evlatlar nasip et ya rabbimmm

Aah ah boşuna beklemişiz 2,5 sene, dalmak lazımmış çıtıra :roflol: Benim kanamam olmamıştı hiç, o zaman çok ağlamıştım, Allah bana bir hapşuruk gönderdi, kan da yanında hediye oldu. Hala saklarlar o bez parçasını; dost var düşman var... Herhangi bir iftiraya karşı saklıyor kadıncık akannehir

Ben ilk evliligimi yaptıgımda ufak bir beldede oturuyorduk o beldenin ileri gelenlerinden birinin oglu idi esim. 1993 ylıydı.. Inanın ne kayınvaldem ne bir baskası ne carsaf istedi ne baska bisi , esim zaten kimse benim esime boyle birsey sormaya kalkmasın yıkarım ortalıgı demis.. Bana o akdar sacma geliyorki.. kime ne ispatlamak zorundayız ki eşimizden baska .. kime ne .. cok cahilce cok sacma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…