Sohocum şimdi gördüm ve kabul ettim :)))
Bu arada benim daha önceki yazışmalarımı görenler bilir devamlı Bhcg takibi yaptırıyorum. Pazartesi günü 7404 idi bugun 14708 olmuuşşşşşş :))) allahım öyle içim rahatladıki. Bir de pıt pıtlarını görsem başka ne isterim .... Kızlar size çokkkk güzel sağlık ile geçen bebeğinizi kollarınızda tutacağınız mutlu bir 2010 diliyorum...tabii kendime de ...
Ben ilk evliligimi yaptıgımda ufak bir beldede oturuyorduk o beldenin ileri gelenlerinden birinin oglu idi esim. 1993 ylıydı.. Inanın ne kayınvaldem ne bir baskası ne carsaf istedi ne baska bisi , esim zaten kimse benim esime boyle birsey sormaya kalkmasın yıkarım ortalıgı demis.. Bana o akdar sacma geliyorki.. kime ne ispatlamak zorundayız ki eşimizden baska .. kime ne .. cok cahilce cok sacma
Ben ilk evliligimi yaptıgımda ufak bir beldede oturuyorduk o beldenin ileri gelenlerinden birinin oglu idi esim. 1993 ylıydı.. Inanın ne kayınvaldem ne bir baskası ne carsaf istedi ne baska bisi , esim zaten kimse benim esime boyle birsey sormaya kalkmasın yıkarım ortalıgı demis.. Bana o akdar sacma geliyorki.. kime ne ispatlamak zorundayız ki eşimizden baska .. kime ne .. cok cahilce cok sacma
aynen canım. biz eşimle 10 sene çıktık zaten. kimsede ne oldu nasıl oldu şu bu demedi. ama ben hala saklarım. ne olursa olsun birine birşeyi ispat etmek için değil sadece ne bilim annemden öyle gördüm ben.
Ya aklıma ne geldi kızlar.. Benim idrarım hamilelikten önce berraktı. Şimdi neden sapsarı, bilen var mı??
günaydın kıslaaarrr,
ben bişi sorcam.. ben gülerken bile yada kahkaha atarken bile rahmim kasılıyor bebeğime bişey olmaz dimi, öksürürken aynı şekilde.. kusan anneler beni daha iyi anlar diye düşünüyorum.. kusarken bile sanki herşey oradan geliyor çok korkuyorum
:hulya: anlamış bulunmaktayım... teşekkür ederim, yine doktora gitmeyeceğim şükür ki...
herkese mutlu yillar mutlu seneler arkadaslar .. 2010 bize saglikli cici cici oglanlar kizlar getirsin insallah ...
fransada tam bi bayram havasi var herkes sokaklarda
iki uc saat once hemen evimin assagisindaki labaratuara gittim tahlillerimi yaptirmaya ben igneden felaket korkarim ama labaratuarda calisan tum bayanlar sekreterinden seflerine kadar hepsi rengarenk peruklar takmislar kimisi pembe kimisi yesil kimisi mor bonus reklamlarindaki gibi acayip iyi geldi bana, nesem yerine geldi ignenin acisini bile unuttum ...
hem idrar tahlili hemde 9 tane kan tahlili yaptirdim .. 9 tup kan aldilar 7 sini bi kolumdan ikisini diger kolumdan aldilar kolum felaket acidi ilk defa ..
sonuclari haftaya doktoruma goturucem .. ve her ay duzenli bu kan tahlilleri yapilacakmis mecburmus ... bide bende demirsizlik var onun icinde extra iki tane tahlil yaptircakmisim ... of offfff hersey onun icin ...
saglikli olsun baska bir sey istemiyorum ... endiseler korkular uf anne olmak ne zormus
canım benden de 4 tane test istedi ben o testler için 7 tüp kan mı vercem. ben en son 3 tüp kan verdim bayıldım.... hemen tansiyonum düşer hele şimdi daha da düşer aaaaaaaaaaaaaaa
:1shok::1shok::1shok:
ya hülyayı koydun aklıma geldi. kıslar yelek falan örüyor musunuz bebeklerinize ya bende örmek istiyorum ama
Ya aklıma ne geldi kızlar.. Benim idrarım hamilelikten önce berraktı. Şimdi neden sapsarı, bilen var mı??
butun hamilelerinki ayni hayatim kandaki hcg hormonunun yukselmesindenmis... zaten hamilelik berlitilerinin biride idrarin normalden koyu sari olmasi ve kokmasiymis ...
bu bulantilar kusmalarda hep bu hcg hormonu yuzunden Çok üzgünüm çoook
ama yinede allahim eksiltmesin hcg lerimizi delikafadulden
canım benden de 4 tane test istedi ben o testler için 7 tüp kan mı vercem. ben en son 3 tüp kan verdim bayıldım.... hemen tansiyonum düşer hele şimdi daha da düşer aaaaaaaaaaaaaaa
:1shok::1shok::1shok:
ay tatlı krizim tuttu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?