2010 Ağustos Anneleri

Akşama anneme yemeğe gidiyoruz, 2 saattir gardolapların içinden çıkamadım. O elbiseyi giy öbürünü çıkart, hepsinde göbeğim pörtlediiii... Neyse biraz daha estetik gözüken siyah bir elbise bulmayı becerebildim. Altına siyah çorap ve süet bot ile güzel bir model yapabildim. Banyo saç sarma v.s. çoook yoruldum. Birazdan giyinmeye makyaja v.s. başlıyacam az dinleneyim dedim. Neler konuşulmuş öyle kanlı nigar durumları v.s. :))

Kalbinizden geçen herşey 2010'da gerçek olsun inşallah. 2010'da da hep birlikte olalım, hiç ayrılmamamız dileğiyle. Sevgiler

Ebru&Mercimek

ayyyyyyy
senin mercimeğini yerim canım

topuklu giymiyorsun değil mi

Aaah ah eskiden benim de tatlı krizim tutardı, şimdi çikolata görünce kaçasım geliyor...
:sinifsinif:

çok kısma ama canım.bebeğe enerji sağlıyoöuş tatlı gıda.tabi yeterince fazlaya kaçmadan.

bende yelekler örmek istiom ama hiç elimden gelmez öyle şeyler benim.bikaç ay geçsin annem başlar örmeye

Ben de demete söylediklerimi yaptım, biz evdeyiz maalesef kıslarr. Büyükannelere gidemiyoruz, sigara içiliyor çok, bebeğe zarar gitmeyelim dedik. Şimdi saçlarımı yapacağım, şöyle dağınık bir topuz, Bihterin saçı gibi...
Takıp takıştıracağım, süreceğim bol bol parfüm, yeni yıla yeni biri olarak gireceğim, dertlerim bitecek inşallah...

Hani şu pişirmeden çırpılarak yapılan kremli - çikolatalı tatlılar var ya (zaten 1marka var) onu yapmıştım geçen, kokusundan az daha bayılıyordum, zor yedim...

amin insallah canim her guzel seyler bizi bulsun 2010 da ...
benimde iki gundur gobegim cikti .. ya diyorum gobusum sis yada artik bebisim kendini belli ediyo yavastan yavastan ... bide benim herseyim dar yani iki kilo alsam olmayacaklar .. heralde yeni ciciler almamizin vakti geldi .. bebislerde bize yavas yavas sinyalleri veriyo ...

Göbük deyince aklıma geldi kısslar... Ben dikkat ettim de göbüşümün sağ tarafı sol tarafından daha şiş duruyor, bebek orada sanırım :bbo:

arkadaşlar selam.ben aranıza yeni katıldım.Allah kısmet ederse bende agustos annesi olucam.yalnız bi sorunum var.sigara kullanıyorum.bırakamıyorum.kullananlar varsa nasıl bıraktığı hakkında yardımcı olursa çok sevinirim.

merhaba bacılarım,yeni yılınız kutlu olsun,bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inş.hepinizi kocaman öpüyorum.. bu gece dikkat edin kendinize..

Kızlar sizden bir ricam var: Şimdi akşam yeşil degaje yaka bir kazak giyeceğim. Tenim de beyaz... Ama küçük bir sorunum var: Göz makyajında ne renk kullansam?? Siyah mı? Altın rengi mi? Yoksa aynı renkte yeşil kullanıp kurbiş mi olayım??:bbo:

kıslar ben çıkıyorum hepinize mutlu seneler..

bebişlerinize de iyi bakın hepinizi çok seviyorum.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…