Akşama anneme yemeğe gidiyoruz, 2 saattir gardolapların içinden çıkamadım. O elbiseyi giy öbürünü çıkart, hepsinde göbeğim pörtlediiii... Neyse biraz daha estetik gözüken siyah bir elbise bulmayı becerebildim. Altına siyah çorap ve süet bot ile güzel bir model yapabildim. Banyo saç sarma v.s. çoook yoruldum. Birazdan giyinmeye makyaja v.s. başlıyacam az dinleneyim dedim. Neler konuşulmuş öyle kanlı nigar durumları v.s. :))
Kalbinizden geçen herşey 2010'da gerçek olsun inşallah. 2010'da da hep birlikte olalım, hiç ayrılmamamız dileğiyle. Sevgiler
Ebru&Mercimek
ay tatlı krizim tuttu yaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aaah ah eskiden benim de tatlı krizim tutardı, şimdi çikolata görünce kaçasım geliyor... :sinifsinif:
Aaah ah eskiden benim de tatlı krizim tutardı, şimdi çikolata görünce kaçasım geliyor... :sinifsinif:
Akşama anneme yemeğe gidiyoruz, 2 saattir gardolapların içinden çıkamadım. O elbiseyi giy öbürünü çıkart, hepsinde göbeğim pörtlediiii... Neyse biraz daha estetik gözüken siyah bir elbise bulmayı becerebildim. Altına siyah çorap ve süet bot ile güzel bir model yapabildim. Banyo saç sarma v.s. çoook yoruldum. Birazdan giyinmeye makyaja v.s. başlıyacam az dinleneyim dedim. Neler konuşulmuş öyle kanlı nigar durumları v.s. :))
Kalbinizden geçen herşey 2010'da gerçek olsun inşallah. 2010'da da hep birlikte olalım, hiç ayrılmamamız dileğiyle. Sevgiler
Ebru&Mercimek
çok kısma ama canım.bebeğe enerji sağlıyoöuş tatlı gıda.tabi yeterince fazlaya kaçmadan.
bende yelekler örmek istiom ama hiç elimden gelmez öyle şeyler benim.bikaç ay geçsin annem başlar örmeye
Ebru&Mercimek
amin insallah canim her guzel seyler bizi bulsun 2010 da ...
benimde iki gundur gobegim cikti .. ya diyorum gobusum sis yada artik bebisim kendini belli ediyo yavastan yavastan ... bide benim herseyim dar yani iki kilo alsam olmayacaklar .. heralde yeni ciciler almamizin vakti geldi .. bebislerde bize yavas yavas sinyalleri veriyo ...
Göbük deyince aklıma geldi kısslar... Ben dikkat ettim de göbüşümün sağ tarafı sol tarafından daha şiş duruyor, bebek orada sanırım :bbo:
cnm bende de öyleydi doktora sordum. bebek rahmin ortasında olur dedi sağda solda değil:dance:
Hani şu pişirmeden çırpılarak yapılan kremli - çikolatalı tatlılar var ya (zaten 1marka var) onu yapmıştım geçen, kokusundan az daha bayılıyordum, zor yedim...
İlginçç....-tatlicadiarzu-
evet cnm sadece ya sağa ya sola batma oluyor ya, o zaman rahme ya sağdan ya soldan gidermiş sonra ortaya yerleşirmiş kısçeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?