2010 Ağustos Anneleri

göz kapağının üstüne altın rengi,gözünün altına yeşil kalem çekebilirsin.

Süper fikirmiş, hiç böyle düşünmemiştim... Teşekkür ederim... Ben de kaçar arkadaşlar herkes kendine iyi baksın... Yeni yılınız kutlu olsun...zemuszemuszemuszemuszemuszemus

bir şey dicektim. kociş bana esprili t-shırtleren almış. bebek uyuyor karnımda görünümlü. bu gece aliecek olacağımız için bende altıma siyah tayt üzerine de o t-shırt giyeceğimmmm süper olacak. makyaj sevmiyorum yapmayacağım. saçımı da toplaım sağınık yeter... zaten 10 dedim mi uyurum ben

Valla ben bgn PTT tarifesini uygulayacağım..Evde kocişle olacağım..o espirili t-shirt leri nerden almış,bize de alsın ya da adres versin :)

selam kızlar bugün giremedim şimdi de hemen yeni yılınızı kutlamak için girdim yine çıkıcam
bebişlerinizle ve sevdiklerinizle mutlu yıllar sağlık ve mutlukla geçirmeniz dileğiyle

Lütfen şöyle düşün yeni doğmuş bebeğinin suratına araba egzosu tutar mısın ? aynen öyle işte sen sigara içiyorsun bebeğinin suratına ve daha oluşmamış iç organlarına duman veriyorsun hem de bilerek (( umarım çok acımasız olmamışımdır ama 9 ay sonra yeniden içersin canım benim şimdilik iradeni kullanabilirsin..

kızlar hepinize mutlu yıllar; seneye allahımnasi,p ederse bebeklrimizi alalım elimize kısmet olursa.......

Herkese merhabaa!
Dün doktordaydık, keselerden birisi kaybolmuş, yani artık ikiz beklemiyorum. Kaybolan ıkiz Sendromu diye birşey varmış, ilk 12 hafta içinde - özellikle de kalp atışı duyulmadan önce - ikizlerden birisi içeride yokolabiliyormuş. Ama çok takmadım kafaya çünkü diğer minik bebişimin kalbi pıtpıt atıyorduuu :ecrin_bebek: Öyle sevindim ki kesesinin içinde hareket eden 1 cm boyunda minnacık bir şey..! Pirinç tanem benim :)))
Buarada ben zaten geç yumurtlama olduğunu tahmin ediyordum, doktor da bebişin boyutlarına göre 6+5 olduğumu söyledi dün, yani 1 hafta geriden geliyor SAT'a göre... Bir daha 1 ay sonra 2li test için gidicem ÇOOKK MUTLUYUUM kaydirigubbakcemile2
Hepinizin yeni yılını kutlarım. 2010a karnımızda bebişlerimizle giriyoruz seneye bu zamanlar kucağımızda olacaklar hem de 4 aylık kocaman bebişler olacaklar opuyorumnanaktan Herkese mutlu güzel seneler... a.s.

Kızlar herhalde 2009 bebeğimize kavuştuğumuz 2010 da inşallah bebişimizi kucağımıza alcağımız bi yıl olacak
herkese sevdikleriyle geçireceği mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum

selam kizlar yeni yilimiz insallah daha hayirli olur...yeni yilimizda hepinize saglik mutluluk huzur diliyorum

benide araniza alirmisiniz..benim bebisde agustos ayinda dogacak allahin izniyle...

selam kizlar yeni yilimiz insallah daha hayirli olur...yeni yilimizda hepinize saglik mutluluk huzur diliyorum

benide araniza alirmisiniz..benim bebisde agustos ayinda dogacak allahin izniyle...

hoş geldin aramıza arkadasım seninde yeni yılın hayırlı olsun inşallahhihoyyyt

kızlaaaarr allah bu yılın size ve bebişlerinize sağlık mutluluk ve huzur getirmesini nasip etsinnn

guzel 2010 anne adayları 2009 agustos annelerınden gelıorum nekadar heycanlandım yazdıklarınızı okuyunca . hersey su gıbı gececek ve meleklerınızı saglıkla kucaklayacaksınız ınsallah..bızım aramızda cok sıkı dostluk kuruldu ıns sızlerde oyle olursunuz. herzaman topiğimize bekleriss sevgiler

herkese iyi yıllar arkadaşlar...
yılbaşına evde giren erken yatanlardanım:)
ama nar patlattım kapıda kısmet bolluk bereket için bide eşimle jenga oynadık.

bende giyecek bişey bulamıyorum artık

bu yılın hepiniz için son derece sağlıklı ,kolay doğumlu , hayırlı evlatlara sahip olacağınız bir yıl olmasını dilerim.

bu yıl daha çok kişiye hediye vermeniz,daha fazla bebek sevmeniz,daha çok dua edebilmemiz,ve daha sağlıklı olmanız temennisi ile....

günaydın kızlar,
dün çok güzel geçti aileye söyledik anam bizimkiler başladı ağlamaya :gitme:
sonra teyzemlere ve diğer akrabalara da telefonla söyledik,herkes çok mutlu umarım fındığımda beni mutlu eder annesine tutuna tutuna yolumuza devam etmemiz için bana destek olur.pazartesi doktora gidicez kalp atışları için bakalım hayırlısı olur inşallah :Saruboceq:

herkese sağlıklı bebişleriyle birlikte mutlu huzurlu başarılı ve güzel bir yıl dilerim...
ağustosta hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah çok öpüyorum opuyorumnanaktan

yeni yılınız hayırlı olsun kızlar ben de onbir buçuk gibi dalmışım 12 de havai fişek sesine uyandım sonra gene uyumuşum
ee bebiş bizi seneye uyutmayacak bu sene uykunun tadını çıkaralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…