2010 Ağustos Anneleri

hosgeldin canim
hic su gibi gecmiyo ya suan 2 aylik hamileyim ama artik kabuslardan korkulardan endiselerden biktim
ben herseyi kafaya takiyorum okudugum her kotu sey sanki benimde basima gelecekmis gibi icimi sikintilar basiyor
sizdede oluyormuydu bilmiyorum ama surekli bebegim sakat olurmu ? kalbi dururmu ? dogurabilcekmiyim ? tasiyabilcekmiyim ? cok kilo alip geri veremezsem ? ay sorular sorular bi insan hicmi iyi bisey dusunmez canim ya kafayi yicem ((

bizde 2011 agustos annelerine yazariz insallah bir gun :)))

insallah saglicakla alirsin bebegini kucagina canim .. bizde tecrubelerinden yararlaniriz :)

benim hira cok hosuma gitti oyum hiraya :)

insallah saglicakla alirsin bebegini kucagina canim .. bizde tecrubelerinden yararlaniriz :)

benim hira cok hosuma gitti oyum hiraya :)

amin canım darısı sizinde başınıza
hira benimde hoşuma gidiyor ama destek çıkmadı hira ya tamamen kararsız kaldım şimdi.
sizede kolay sorunsuz hamilelik diliyorum kendinize dikkat edin kızlar

canım merhaba banada geçen haftalarda böyle oluyordu. hatta internette birşey okumek bile istemiyordum. ama şimdi içimi ferah tutuyorum.

canım bende sıgara kullanıyordum hamile oldugumu ögrennce günde birkaç tane içmeye başladım paket almadım.şimdiyse çok şükür içmiyorum hiç zaten içsemde bişi anlamıyorum mıdem bulanıyo senn bulantın yokmu?
:CüvCüv:

canım merhaba banada geçen haftalarda böyle oluyordu. hatta internette birşey okumek bile istemiyordum. ama şimdi içimi ferah tutuyorum.

insallah bende rahatlarim canim .. surekli korkularimi yenmeye calisiyorum bide ben kilo almadim ama gobegim cikti iki pantolonum haric ne bi etegim nede diger kiyafetlerim olmuyo .. dun cok moralim buzuktu galiba bununda etkisi vardi moralsizligimde
cok uyusugum nerdeyse yataktan kalkmam 12 1 i buluyo egitimim olmadigi gunler aksama kadar uysuk uyusuk yatiyorum bi is yapasim gelmiyo .. zaten surekli migdem bulaniyo hayattan koptum resmen ...
ya anlatabiliyormuyum bilmiyorum bu bebegi cok istedim cok bekledim esim biseyler yapmak istiyo sinemya gidelim diyo buz pateni yapardik her noelde en az 10 15 defa, esim gidelim diyo koltuktan kalkasim yok ...
yarin soldlar basliyo fransada yani ucuzluklar hersey yari fiyatina dusuyo kiyafetler beyaz esyalarin bazilari bulasik makinem bozuk 10 gundur yenisini almam lazim yarin super firsatlar vardir ama hic gidesim yok ... iste boyle karmakarisigimmmm ..

aramiza hosgeldin canim ...
lutfen icindeki minnacik bebisi dusun .. sigara icmek degil sigara icilen ortamlardan bile uzak durmaya calis ..

canim ayni seyleri bende yasadim..ama düzeldim biraz..birazda piskolojiye bagli..aklina öyle seyler getirmemeye calis..vesveselere kanma canim..yanina kuran al...konsantre olarak ayetel kürsi duasini oku..ben cok sükür iyiyim simdi...

slm kızlar .benim mide bulantıları ve istifra etme tabi hala devam ediyor.baş ağrım eklendii.başım hep ağrıyor.ve halsizlik,sabah uyandığımda bile devam eden bir yorgunluk.benim kontrolüm 21 inde ayın ikili test yapılacak bakalım.

canim ayni seyleri bende yasadim..ama düzeldim biraz..birazda piskolojiye bagli..aklina öyle seyler getirmemeye calis..vesveselere kanma canim..yanina kuran al...konsantre olarak ayetel kürsi duasini oku..ben cok sükür iyiyim simdi...

evet canim bencede psikolojiyle alakali eger gecmesse psikolog yardimi almayi bile dusunuyorum .. annem bulantilar yuzunden oluyor kizim diyor eski hayatini ozluyorsun gucun eski yaptiklarini yapmaya yetmeyincede sinirlerin alt ust oluyor uzuluyorsun diyor .. insallah bulantilar gecince hepsi gecer ..

insallah az kaldi canim bu bulantilarin halsizliklerin bitmesine genelde 13. haftada bitiyormus .. tabi 9 ay surmezse ..
benim bi ayin sekizinde var randevum bide 22 sinde ayrintili ecografiye koyacaklar bebisimin butun organlarini herseyini tek tek inceleyeceklermis genelde 3. ayda ve 6. ayda yapiyorlarmis her anneye ... ben ikili test yaptirmiycam .. sadece ense kalinligi olcumu yaptirmayi dusunuyorum bu uzmana ... hakkimizda en hayirlisi olsun insallah ...

canim insallah yakinda azalir mide bulantilari..benimde var mide bulantisi ama istifra edecek kadar deyil..leblebi iyi geliyor..belki sanada iyi gelir..

inş biter canımherşeyi denedim.inanırmıısnız sabah yediğim tuzlu çubulu krakeri bile istifra ettiğim olduartık bebeği düşünüp katlanıyorum zaten.inş hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar doğururuz:)artık bizimde anneler günümüz var ihihhi:)

selam kızlar nasılsınız bakalım hepinize bebişlerinizle hayırlı bir yıl diliyorum..
benimde moralim bozuldu dün gece yine kahverengi akıntım geldi. sabah drumu aradım çalışmıyormuş.. durumu anlattımaspirini kes dedi.bi iğne verdi oldumç canım çok sıkıldı. yarın yakında biyere muayene olmaya gidicem. lekenlemesiolan varmı aramızda...saece bi kaç damla leke geldi..umarım önemli bişey değildir....

benim kaherengiye yakın lekem bşından beri var.vajinal iltihap çıkımştı.bence kanam yoksa çok pnik yapma.

benim kaherengiye yakın lekem bşından beri var.vajinal iltihap çıkımştı.bence kanam yoksa çok pnik yapma.

çok şükür yok. baştada oldu bende bu lekeler ama 3 haftadır felan yokdu. birden yeniden olunca çok korktum ne yalan sölim..bide drumu ardım yakında ultrasonla bakdır dedi ama drlar çalışmıyomuş ne yazıkki bugün.öle deyince daha bi endişe ettim...allahım korusun bebeklerimizi...
senin hala varmı lekelerin...?

evet var canım ama beni çok endişelendirmiyor kan görürsem panik olurum sadece.akıntım var kahverengi açık.

selam kizlar yeni yilimiz insallah daha hayirli olur...yeni yilimizda hepinize saglik mutluluk huzur diliyorum

benide araniza alirmisiniz..benim bebisde agustos ayinda dogacak allahin izniyle...

baklava seninde ilk bebeginmi canim ?

insallah onemsiz lekelerdir ve en kisa zamanda gecer canim .. yinede doktor bulamazssan bile en azindan pazartesiye kadar uzan ayaklarini yuksekte tutup bol bol dinelen .. gecmis olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…