2010 Ağustos Anneleri

Canım bende de en başıntan beri kahve akıntılarım var. Doktorum akıntı kana dönmediği ve sancın olmadığı sürece korkucak birşey yok ama akıntın çoğalırsa kontrole gel bebişlere bakarız dedi. İnan ben artık o kadar alıştım ki hiç kafama takmıyorum. Hamilelerin %30 u lekelenerek veya kanamalı hamilelik geçirirmiş canım. Birde bir ikiz bebekler bekliyoruz, bebeklerin biri yapmasa diğeri kanama yapıyor olabilir. Rahat ol bir de doktorum bana eğer bebeklerden birisi düşerse diğerine zarar vermez korkma dedi. Hakkımızda hayırlısı canım inşallah...

Hayırlı olsun canım ya, benimkilerde ikiz ve 6+5 de kontrole gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ve aralarında 2 günlük fark vardı. Acaba benim bebişlerden biride yok olucakmı bu pazartesi kontrolum var çok merak ediyorum.

Günaydın kızllarrrrr...Ben de muayenede 2 (doktorum hatta galiba 3kese var ded)kese gördük.11 ocak kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah kalpleri atıyordur.Kızlar hiç bia lekelenme ağrı sancı yok.Arada kasıkta az ağrı oluyor.göyüzlerim şişkin ve damarlanma var.Bir de acıyo.Mide bulantısı da akşama dooğru başlıyor.Acaba kalp atışlarını duya bilicekmiyiiizzz...

hakkında hayırlısı olsun inşallah.sen stres yapma rahat ol nşallah herşey güzelce devam edecek. lekelenmenin olmaması çok normal bence ben lekelenme var die korkuom kaydirigubbakcemile3 çokşükürki benim bebiklerimde çok iymiş.dilerim allahtan rabbim gönlüne göresini nasip etsin.bebeklerimizi bizlere hayırlı kılsın inşallah....

çok teşekkür ederim canım.. bugün sabah kontrole gittim. çok şükür bebişlerim çok iyi...2 doktora birden gidiyorum ben.bri telaş edio biri normal dio bende anlamadım gittikaydirigubbakcemile3 allahım hepimizin bebiklerini korusun inşallah....

slm kızlar bende agustso 25 de dogurcam sanırım 11 ocakta kalp atımlarını dınlemeye gıdıcem ama 11 ocakta 6 haftalık oluyo bebegım aacba duyulurmu kalp atımı

slm kızlar bende agustso 25 de dogurcam sanırım 11 ocakta kalp atımlarını dınlemeye gıdıcem ama 11 ocakta 6 haftalık oluyo bebegım aacba duyulurmu kalp atımı

duyulabılr cnm benmıkı 6+1 de duyulmustu..herkeste degişebılıyor ama bence duyabılırsın..

merhaba kızlar,
benimde mide bulantısı kusma yok diyordum ama dün hem tansiyonum düştü hemde midem bulandı sürekli nazar değdirdim kendime :sinifsinif: bu arada bi şey sorucam karnına kramp giren oldu mu hiç?

slm kızlar ben 6+5 de dr gittim ultrasonda 7+2 çıktı ama kalp atışlarını göremedim dr bişey söylemedi bu durum normalmi acaba? Anormal bi durum olsa dr söylerdi heralde değilmi, yazılanları okuyunca kafam karıştı şimdi.

normalde 6 ya da 7.haftada kalp atışları alınır die biliyorum doktor ne dedi?

ya kızlar benimde bugün biraz moralim bozuk..zaten ne mide bulantısı var ne de öyle göğüs sancısı falan..birkaç gündür karın alt bölgemde hafif hafif karıncalanma hissediyordum ve bebiş büyüyor diye moralim düzeliyordu ama bugün tık yok..hiç sanki hamile değilmişim gibi...benim gibi lan var mı ?

kızlar ya bıse sorucam cnm hıc bıse ıstemıyo mıdem bulanıyo gıbı ama ogurme felan yok yemek yemk ıstemıyo cnm bırde doktorun verdıgı vıtamını kullanmasam bı zararı olurmu ben ılac ıcemeyen bı ınsanım azıma ılacı aldıgım anda kusuyorum nolur bı cvp kızlar

Selam kızlaaar iki gündür malum yılbaşı telaşından uğrayamadım..Öncelikle herkeze iyi mutlu ve sağlıklı yıllaaar..Bu bizim son yılbaşımız eşimizle kutladığımız yani bebişlerimiz olmadan..seneye kucaklarımızda 2011' e giricez hepberaber..
Ben belki hatırlarsınııız yılbaşı gübü ilk ultrasyon muanem vardı gittik sabah 9 gibi..çok heycanlıydım busefer eşimde yanımdaydı..ve işteeeeeeeeeee MUCİZELERİM BİRİ KOCAMAN TEYZELERİ KALBİ ÖYLE GÜZEL ATIYOKİ ZATEN AĞLAMAYA BAŞLADIM BUNLAR BENİMMİ DİYEEEmafoldumben ALLAHIM harika bir duyguu tarifi çok zor ancak yaşayan anlayabiliyomuş..sonra yanında bitane daha ondan küçüük ve işte en arkada sinirli kalbi hepisinden atan üçüncü afacanım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Maşallaaaaaaahçok güzellerdiiiii allahım korusuuun harikaydıııı hiç bitemiz istedim o göüntüü..dünya durmuştu sankiii..sonra üzüldüm çünkü doktorum rahmin sadece 2 sini alır dedi üçüncü için karar vermeniz gerek dediimafoldumbenmafoldumben ben nasıl kıyarım onaa nasıl ayırırım diyerlerinden Bu olsun diye nasıl derim hangisini seçeriiiim ooooooooooooooof tatlı ve acı aynı andaa çok kötü oldum hala aklıma geliyo düşünmek dahi istemiyorum duymasın beni üzülmesin onlardaa.allahım bana yardımcı olsuuun allahım hayırlısı ne ise ona yönlendirsin beniii...neyapıcam beeen bitaraftan sağlığımız diğer ikisinide düşünmem lazım bitaraftan tekini nasıl yoke ederiiiiiimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Merhaba italyadan arkadasim..hic uzme canini bende oyleyim bugun..
Her gun ayni olamaz bitanem,takma kafana..
Sarildim.

hafif karıncalanmalar kaşıntı gibi mi oluyor?o bende de var annem hamilelikten dedi.seninki kaç haftalık canım?bende şimdilik birşey hissetmiyorum çünkü,söyle bi karnım çıkınca anlıcam daha çok minik olduğu için hareketlerini hissedemiyoruz malesef kaydirigubbakcemile2 takma kafana zemuszemus

vitamin bebek için gerekli,doktorunla görüş başka vitamin verir bence yerimseniben

hiç bişey söylemedi olumsuz bişey olsa söylerdi heralde ama yinede kafama takıldı
hiçbirşey söylemeden olur mu yaww??iyi ya da kötü bir şey söylemesi gerekirdi bence.doktorundan memnun musun?değilsen başka tanıdık ve tavsiye edilen bi doktora gidebilirsin.doktor çok önemli kesinlikle :umursamaz:

canım hayırlı olsun, kısmetse bende pazartesi doktora gidicem.inşallah bende kuzuşumu görürüm kalp atışıyla birlikte.3 tane olmasına çok sevindim ama okudukça üzüldüm, sen ve eşin için çok zor bir karar.kendim olsam ne yapardım bilemiyorum açıkcası,yine de en doğru kararı sen vereceksin canım.Allah öbür ikisine bol sağlık verir inşallah. :Saruboceq:

vitamin bebek için gerekli,doktorunla görüş başka vitamin verir bence yerimseniben

canım vıtamınle bı sorunum yok sadece ılac ıcemıyorum bu vıtamın agrıkesıcı her ne olursa olsun kusuyorum yada acayıp sekılde mıdem bulanıyo ılacı elıme almam yatıyo yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…