selam kızlar nasılsınız bakalım hepinize bebişlerinizle hayırlı bir yıl diliyorum..
benimde moralim bozuldu dün gece yine kahverengi akıntım geldi. sabah drumu aradım çalışmıyormuş.. durumu anlattımaspirini kes dedi.bi iğne verdi oldumç canım çok sıkıldı. yarın yakında biyere muayene olmaya gidicem. lekenlemesiolan varmı aramızda...saece bi kaç damla leke geldi..umarım önemli bişey değildir....
Herkese merhabaa!
Dün doktordaydık, keselerden birisi kaybolmuş, yani artık ikiz beklemiyorum. Kaybolan İkiz Sendromu diye birşey varmış, ilk 12 hafta içinde - özellikle de kalp atışı duyulmadan önce - ikizlerden birisi içeride yokolabiliyormuş. Ama çok takmadım kafaya çünkü diğer minik bebişimin kalbi pıtpıt atıyorduuu :ecrin_bebek: Öyle sevindim ki kesesinin içinde hareket eden 1 cm boyunda minnacık bir şey..! Pirinç tanem benim :)))
Buarada ben zaten geç yumurtlama olduğunu tahmin ediyordum, doktor da bebişin boyutlarına göre 6+5 olduğumu söyledi dün, yani 1 hafta geriden geliyor SAT'a göre... Bir daha 1 ay sonra 2li test için gidicem ÇOOKK MUTLUYUUM kaydirigubbakcemile2
Hepinizin yeni yılını kutlarım. 2010a karnımızda bebişlerimizle giriyoruz seneye bu zamanlar kucağımızda olacaklar hem de 4 aylık kocaman bebişler olacaklar opuyorumnanaktan Herkese mutlu güzel seneler... a.s.
Günaydın kızllarrrrr...Ben de muayenede 2 (doktorum hatta galiba 3kese var ded)kese gördük.11 ocak kalp atışlarını duymaya gidicez inşallah kalpleri atıyordur.Kızlar hiç bia lekelenme ağrı sancı yok.Arada kasıkta az ağrı oluyor.göyüzlerim şişkin ve damarlanma var.Bir de acıyo.Mide bulantısı da akşama dooğru başlıyor.Acaba kalp atışlarını duya bilicekmiyiiizzz...
Canım bende de en başıntan beri kahve akıntılarım var. Doktorum akıntı kana dönmediği ve sancın olmadığı sürece korkucak birşey yok ama akıntın çoğalırsa kontrole gel bebişlere bakarız dedi. İnan ben artık o kadar alıştım ki hiç kafama takmıyorum. Hamilelerin %30 u lekelenerek veya kanamalı hamilelik geçirirmiş canım. Birde bir ikiz bebekler bekliyoruz, bebeklerin biri yapmasa diğeri kanama yapıyor olabilir. Rahat ol bir de doktorum bana eğer bebeklerden birisi düşerse diğerine zarar vermez korkma dedi. Hakkımızda hayırlısı canım inşallah...
slm kızlar bende agustso 25 de dogurcam sanırım 11 ocakta kalp atımlarını dınlemeye gıdıcem ama 11 ocakta 6 haftalık oluyo bebegım aacba duyulurmu kalp atımı
normalde 6 ya da 7.haftada kalp atışları alınır die biliyorum doktor ne dedi?slm kızlar ben 6+5 de dr gittim ultrasonda 7+2 çıktı ama kalp atışlarını göremedim dr bişey söylemedi bu durum normalmi acaba? Anormal bi durum olsa dr söylerdi heralde değilmi, yazılanları okuyunca kafam karıştı şimdi.
ya kızlar benimde bugün biraz moralim bozuk..zaten ne mide bulantısı var ne de öyle göğüs sancısı falan..birkaç gündür karın alt bölgemde hafif hafif karıncalanma hissediyordum ve bebiş büyüyor diye moralim düzeliyordu ama bugün tık yok..hiç sanki hamile değilmişim gibi...benim gibi lan var mı ?
ya kızlar benimde bugün biraz moralim bozuk..zaten ne mide bulantısı var ne de öyle göğüs sancısı falan..birkaç gündür karın alt bölgemde hafif hafif karıncalanma hissediyordum ve bebiş büyüyor diye moralim düzeliyordu ama bugün tık yok..hiç sanki hamile değilmişim gibi...benim gibi lan var mı ?
kızlar ya bıse sorucam cnm hıc bıse ıstemıyo mıdem bulanıyo gıbı ama ogurme felan yok yemek yemk ıstemıyo cnm bırde doktorun verdıgı vıtamını kullanmasam bı zararı olurmu ben ılac ıcemeyen bı ınsanım azıma ılacı aldıgım anda kusuyorum nolur bı cvp kızlar
hiçbirşey söylemeden olur mu yaww??iyi ya da kötü bir şey söylemesi gerekirdi bence.doktorundan memnun musun?değilsen başka tanıdık ve tavsiye edilen bi doktora gidebilirsin.doktor çok önemli kesinlikle :umursamaz:hiç bişey söylemedi olumsuz bişey olsa söylerdi heralde ama yinede kafama takıldı
Selam kızlaaar iki gündür malum yılbaşı telaşından uğrayamadım..Öncelikle herkeze iyi mutlu ve sağlıklı yıllaaar..Bu bizim son yılbaşımız eşimizle kutladığımız yani bebişlerimiz olmadan..seneye kucaklarımızda 2011' e giricez hepberaber..
Ben belki hatırlarsınııız yılbaşı gübü ilk ultrasyon muanem vardı gittik sabah 9 gibi..çok heycanlıydım busefer eşimde yanımdaydı..ve işteeeeeeeeeee MUCİZELERİM BİRİ KOCAMAN TEYZELERİ KALBİ ÖYLE GÜZEL ATIYOKİ ZATEN AĞLAMAYA BAŞLADIM BUNLAR BENİMMİ DİYEEEmafoldumben ALLAHIM harika bir duyguu tarifi çok zor ancak yaşayan anlayabiliyomuş..sonra yanında bitane daha ondan küçüük ve işte en arkada sinirli kalbi hepisinden atan üçüncü afacanım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Maşallaaaaaaahçok güzellerdiiiii allahım korusuuun harikaydıııı hiç bitemiz istedim o göüntüü..dünya durmuştu sankiii..sonra üzüldüm çünkü doktorum rahmin sadece 2 sini alır dedi üçüncü için karar vermeniz gerek dediimafoldumbenmafoldumben ben nasıl kıyarım onaa nasıl ayırırım diyerlerinden Bu olsun diye nasıl derim hangisini seçeriiiim ooooooooooooooof tatlı ve acı aynı andaa çok kötü oldum hala aklıma geliyo düşünmek dahi istemiyorum duymasın beni üzülmesin onlardaa.allahım bana yardımcı olsuuun allahım hayırlısı ne ise ona yönlendirsin beniii...neyapıcam beeen bitaraftan sağlığımız diğer ikisinide düşünmem lazım bitaraftan tekini nasıl yoke ederiiiiiimmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
vitamin bebek için gerekli,doktorunla görüş başka vitamin verir bence yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?