2010 Ağustos Anneleri

Bugün 6+5 olduk ..hem hafif karıncalanma gibi hem de hafif hafif kramp gibi..evet rahim büyüyor bu sancıları hisetmek moralimi düzeltiyor. hani midem bulansa kussam falan diyecemki ohh ne güzel bir belirti var..midesi bulanan arkadaşlar valla şikayet etmeyin bebişin sizinle olduğunun en güzel kanıtı...haftaya perşembe kalp atışı görmeye gideceğiz bakalım hayırlısı olsun..allahtan tek dileğim bebeğimi bize bağışlaması..

Merhaba italyadan arkadasim..hic uzme canini bende oyleyim bugun..
Her gun ayni olamaz bitanem,takma kafana..
Sarildim.
Doğru diyorsun hergün aynı hızla büyüse zaten 1 ay içinde herhalde bir canavar falan doğurmamız gerek diye düşünüyorum :)) ama işte kaybetme korkusu insanı ne hallere sokuyor (

beni de silin arkadaşlar çünkü kimyasal gebelikmiş Allah hepinize hayırlı, sağlıklı, sorunsuz bi hamilelik dönemi ve bebekler nasip eylesin...

canım vıtamınle bı sorunum yok sadece ılac ıcemıyorum bu vıtamın agrıkesıcı her ne olursa olsun kusuyorum yada acayıp sekılde mıdem bulanıyo ılacı elıme almam yatıyo yanı
geçmiş olsun canım sürekli mide bulantısı kusmada çok yıpratır.yemek olayında bi sorun oluyomu?

sağol canım teşekürederim.. inşallah sende bebeişinin kalbni duyarsın sağ sağlim..HAYIRLISI İLE..
çok zor çoooook nasıl kıyarım ben nasıl seçerim içinden bu olsun diyee.herzaman aklıma gelicek üçüncüsüü herzamaaan o suçluluk duygusunu yaşayacam..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

benimde 6+6 aynıyız :) benimde dün yatarken kramp girdi 2-3 dakika kendime gelemedim.yalnız bende de mide bulantısı kusma yok,ama okuduğum kadarıyla hiç mide bulantısı kusma olmadanda sağlıklı bebek doğuranlarda varmış,bir kıstas değil yani. benimde kafamı kurcalıyordu niye bulanmıyo acaba diye de takma kafana canım.dün zaten benimde tansiyonum düştü 8-5 tansiyonla sokaktaydım hayalet gibi gezdim. :kedi:

geçmiş olsun canım sürekli mide bulantısı kusmada çok yıpratır.yemek olayında bi sorun oluyomu?

yemek olayında bıraz ıstahsısızm bu ara ama ılac olayı yılalrdır var ılk bebegımdede kulalnamamıstım bı sorun olmadı ama yınede korkyorum

kıslar merhaba nasılsınız? geçmişi okuyamadıım ne var ne yok.inşallah herşey yolundadır. biz buün kan ve idrar verdik testlermize için. pazartesi alacağız inşallah. allahım bebeklerimize saplık versin inşallah kısçeler...

canım kendini bu kadar üzersen bebişlerini de üzersin ama bu kadar yıpratma kendini.Allaha şükret ki sen sağlıklısın bebeklerin sağlıklı bebeğin oldu karnında seninleler.kısmet böyleymiş sen 3ünü de isterdin biliyorum ama Allah ne yazdıysa kaderimize onu yaşıyoruz değil mi? :CüvCüv:

sağol desteğin için allah kimseye yaşatmasın bu acıyı:gitme:..bende allaha havale ediyorum rabbim en iyisini o bilir ne yapılıcağını o bilir bana sabır versin önceliklee..HAKKIMDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN RABBİM BEBEİŞLERİMİ KORUSUUN..

Canım Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir karar ama inan birinden vazgeçmemek uğruna diğer ikisininde hayatını tehlikeye atabilirsin böyle düşün. Üçüz bebeklerin sağlıkla dünyaya gelme ihtimalleri ikizlere göre çok daha düşük oluyor. Canım için rahat etsin diye bence başka bir doktora daha görün hatta profösere falan git iyice aydınlan bu konuda sonrada kararını ver canım.

:teselli: hiç üzülme bitanem,Allah 3ünüze de sağlık verir inşallahzemuszemus

baby_love,
cnm çok üzüldüm. allahım sana sağlık versin bebişlerine de.üzülme bencde iyi bir prıfösöfe görüün cnm

canım bu konu hakkındaki görüşlerimi başka bir linkte de paylaşmıştım.. insanın başına gelmeden bu zor durumun psikolojsini bilemez anlayamaz..

öncelikle genelde belli haftaya ulaşana kadar kendiliğinden kaybolan var.. eğer sağlıkları-sağlığın tehlikeye girecekse bu zor karar sana kalmadan veren mevlam en sağlıksız olanını kendi alır..

RABBİM hepsine ömür verdiyse(inş hayırlı-sağlıklısıyla) sana sabrını taşıyabilme gücünüde beraberinde verecektir.. taşıyamayacağımız yükleri yüklemez 'O' bize..

herşeyi geçtim eğer bu zor kararı vermek durumunda kalırsan;
sonuç itibarıyle sen rızkından korktuğundan,bakamam edemen gibi bir durumdan ötürü bu kararı vermeyeceksin..
sağlık koşullarından ötürü.. birinin canı diğerlerine eklenecekse ve doktor bunu zaruri kılmışsa iş senin isteğinden çıkıp tıbbi tahliye boyutuna geçecektir.. ki RABBİM bu zor kıskaçta bırakmasın seni-kimseyi.. çok zordur...

ve en başta en sonda yapılması gereken herzaman olduğu gibi dua...
en büyük silahımız.. tek çıkış kapımız.. RABBİM seni ve tüm bu durumda olanları feraha çıkarsın inş..

“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.” aminnn

eVET ÇOK HAKLISIIIN AMA İŞTE ÖTEKİ YANIM DAHA AĞIR BASIYOO..haksızlık yapacağımı düşünüyorum ..çünkü içimde hayat mücadelesi devam ediyo üçününde hele bir küçük vaaaar o en sinirli en hızlı kalbi atan ooo..allahım yardımcım olsun:Saruboceq::Saruboceq:
Doktor konusunda hiç şüphem yok zaten o ne derse onu dinlerim zaten o konuda çok şanslıyım yılın doktoru seçilip ödül aldı kendisi..mantıklı dediği aslında benim rahmim ikisi için el verişli diğerlerni ve kendini riske sokma dedi haklıı ama işte geldee sen o kararı ver gelde sen aralarından seç BU OLSUN DİYEEEEEEE..mafoldumbenoooff neyse sizide üzüdüm nolur kusuruma bakmayın..ama ancak siz anlarsınız diye size yazıyorum..
şimdide sonlandırma işlemlerini aşartırıyorum sonuçta ya kendiliğinden düşebiliyomuş yadaa karnından işlem yapılıyomuşş:gitme:

:teselli: hiç üzülme bitanem,Allah 3ünüze de sağlık verir inşallahzemuszemus

Canım beniiiiiiiim sağol allah razı olsun demen bile yeter.teşekürederim amiiin:Saruboceq::Saruboceq:

baby_love,
cnm çok üzüldüm. allahım sana sağlık versin bebişlerine de.üzülme bencde iyi bir prıfösöfe görüün cnm

ayın 4 'de tekrar bir randevü aldım antalya tüp bebek merkezine gidicem orda çok başarılı bir doktor var birde ona danışıcam randevü aldım şimdi..en azından sonlanacaksa onlar bu işi daha iyi yapar tecrübeliler diye:gitme:..
Çok sağol desteğin için..:1hug:

Canıııııııııııım çok güzel yazmışsın evet çok haklısııın rabbim onlara can verdi evet ama ya ilerde bir sorunda olursa busefer her 3ünüde kaybedersem allah korusuuuun.. eminim rabbim sabır gömleğini giydiricektir ve bu kararı vermek zorunda kalıcam çünkü dediğin gibi beni maddi olarak hiç bir sıkıntım yok ayrıca hepisi kendi nasibiyle gelirmiş..benim korkum sağlıkları ve benim ilerde çekeceğim vijdan azabımdır..
Genede desteğin için çok çok teşekürederim elimden geldiğince zaten dua ediyorum edicemde.bu durumda olanlara allahım sabır versin hayırlı sını versiin..kimseye yaşatmasın..senden allah razı olsun bukadar uzun yazmışsn benim için Teşekürederim iyiki varsınıııız hepiniz a.s. :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

cnm inşallah 3ü birden sağlıkla gelir inşallahhhhh:1hug:

baby_love

canım çok üzüldüm senin adına ama arkadaşların dediği gibi bir uzmana daha danış sen istersen gerçekten zor bi karar ama bence olması gerekiyorsada bu kararı siz vermeyin alıcak olan dr kendi alsın birini. en azından birazda olsa suçlulık duygusu diner sen seçemediğin için. kendimi koydum senin yerine düşününce daha az vijdan azabı çekerim gibi geldi bana ben seçsem hep aklımda olurdu ben ayırdım onu onlardan diye ama dr seçse hangisi olduğunu bilmesem daha içim rahat olursu kalanlarla avunurdum.
Rabbim yardımcının olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…