Bugün 6+5 olduk ..hem hafif karıncalanma gibi hem de hafif hafif kramp gibi..evet rahim büyüyor bu sancıları hisetmek moralimi düzeltiyor. hani midem bulansa kussam falan diyecemki ohh ne güzel bir belirti var..midesi bulanan arkadaşlar valla şikayet etmeyin bebişin sizinle olduğunun en güzel kanıtı...haftaya perşembe kalp atışı görmeye gideceğiz bakalım hayırlısı olsun..allahtan tek dileğim bebeğimi bize bağışlaması..hafif karıncalanmalar kaşıntı gibi mi oluyor?o bende de var annem hamilelikten dedi.seninki kaç haftalık canım?bende şimdilik birşey hissetmiyorum çünkü,söyle bi karnım çıkınca anlıcam daha çok minik olduğu için hareketlerini hissedemiyoruz malesef kaydirigubbakcemile2 takma kafana zemuszemus
Doğru diyorsun hergün aynı hızla büyüse zaten 1 ay içinde herhalde bir canavar falan doğurmamız gerek diye düşünüyorum :)) ama işte kaybetme korkusu insanı ne hallere sokuyorMerhaba italyadan arkadasim..hic uzme canini bende oyleyim bugun..
Her gun ayni olamaz bitanem,takma kafana..
Sarildim.
geçmiş olsun canım sürekli mide bulantısı kusmada çok yıpratır.yemek olayında bi sorun oluyomu?canım vıtamınle bı sorunum yok sadece ılac ıcemıyorum bu vıtamın agrıkesıcı her ne olursa olsun kusuyorum yada acayıp sekılde mıdem bulanıyo ılacı elıme almam yatıyo yanı
canım hayırlı olsun, kısmetse bende pazartesi doktora gidicem.inşallah bende kuzuşumu görürüm kalp atışıyla birlikte.3 tane olmasına çok sevindim ama okudukça üzüldüm, sen ve eşin için çok zor bir karar.kendim olsam ne yapardım bilemiyorum açıkcası,yine de en doğru kararı sen vereceksin canım.Allah öbür ikisine bol sağlık verir inşallah. :Saruboceq:
Bugün 6+5 olduk ..hem hafif karıncalanma gibi hem de hafif hafif kramp gibi..evet rahim büyüyor bu sancıları hisetmek moralimi düzeltiyor. hani midem bulansa kussam falan diyecemki ohh ne güzel bir belirti var..midesi bulanan arkadaşlar valla şikayet etmeyin bebişin sizinle olduğunun en güzel kanıtı...haftaya perşembe kalp atışı görmeye gideceğiz bakalım hayırlısı olsun..allahtan tek dileğim bebeğimi bize bağışlaması..
geçmiş olsun canım sürekli mide bulantısı kusmada çok yıpratır.yemek olayında bi sorun oluyomu?
canım kendini bu kadar üzersen bebişlerini de üzersin ama bu kadar yıpratma kendini.Allaha şükret ki sen sağlıklısın bebeklerin sağlıklı bebeğin oldu karnında seninleler.kısmet böyleymiş sen 3ünü de isterdin biliyorum ama Allah ne yazdıysa kaderimize onu yaşıyoruz değil mi? :CüvCüv:sağol canım teşekürederim.. inşallah sende bebeişinin kalbni duyarsın sağ sağlim..HAYIRLISI İLE..
çok zor çoooook nasıl kıyarım ben nasıl seçerim içinden bu olsun diyee.herzaman aklıma gelicek üçüncüsüü herzamaaan o suçluluk duygusunu yaşayacam..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
canım kendini bu kadar üzersen bebişlerini de üzersin ama bu kadar yıpratma kendini.Allaha şükret ki sen sağlıklısın bebeklerin sağlıklı bebeğin oldu karnında seninleler.kısmet böyleymiş sen 3ünü de isterdin biliyorum ama Allah ne yazdıysa kaderimize onu yaşıyoruz değil mi? :CüvCüv:
sağol canım teşekürederim.. inşallah sende bebeişinin kalbni duyarsın sağ sağlim..HAYIRLISI İLE..
çok zor çoooook nasıl kıyarım ben nasıl seçerim içinden bu olsun diyee.herzaman aklıma gelicek üçüncüsüü herzamaaan o suçluluk duygusunu yaşayacam..mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
sağol desteğin için allah kimseye yaşatmasın bu acıyı:gitme:..bende allaha havale ediyorum rabbim en iyisini o bilir ne yapılıcağını o bilir bana sabır versin önceliklee..HAKKIMDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN RABBİM BEBEİŞLERİMİ KORUSUUN..
canım bu konu hakkındaki görüşlerimi başka bir linkte de paylaşmıştım.. insanın başına gelmeden bu zor durumun psikolojsini bilemez anlayamaz..sağol desteğin için allah kimseye yaşatmasın bu acıyı:gitme:..bende allaha havale ediyorum rabbim en iyisini o bilir ne yapılıcağını o bilir bana sabır versin önceliklee..HAKKIMDA HAYIRLISI NE İSE O OLSUN RABBİM BEBEİŞLERİMİ KORUSUUN..
Canım Allah yardımcın olsun gerçekten zor bir karar ama inan birinden vazgeçmemek uğruna diğer ikisininde hayatını tehlikeye atabilirsin böyle düşün. Üçüz bebeklerin sağlıkla dünyaya gelme ihtimalleri ikizlere göre çok daha düşük oluyor. Canım için rahat etsin diye bence başka bir doktora daha görün hatta profösere falan git iyice aydınlan bu konuda sonrada kararını ver canım.
:teselli: hiç üzülme bitanem,Allah 3ünüze de sağlık verir inşallahzemuszemus
baby_love,
cnm çok üzüldüm. allahım sana sağlık versin bebişlerine de.üzülme bencde iyi bir prıfösöfe görüün cnm
canım bu konu hakkındaki görüşlerimi başka bir linkte de paylaşmıştım.. insanın başına gelmeden bu zor durumun psikolojsini bilemez anlayamaz..
öncelikle genelde belli haftaya ulaşana kadar kendiliğinden kaybolan var.. eğer sağlıkları-sağlığın tehlikeye girecekse bu zor karar sana kalmadan veren mevlam en sağlıksız olanını kendi alır..
RABBİM hepsine ömür verdiyse(inş hayırlı-sağlıklısıyla) sana sabrını taşıyabilme gücünüde beraberinde verecektir.. taşıyamayacağımız yükleri yüklemez 'O' bize..
herşeyi geçtim eğer bu zor kararı vermek durumunda kalırsan;
sonuç itibarıyle sen rızkından korktuğundan,bakamam edemen gibi bir durumdan ötürü bu kararı vermeyeceksin..
sağlık koşullarından ötürü.. birinin canı diğerlerine eklenecekse ve doktor bunu zaruri kılmışsa iş senin isteğinden çıkıp tıbbi tahliye boyutuna geçecektir.. ki RABBİM bu zor kıskaçta bırakmasın seni-kimseyi.. çok zordur...
ve en başta en sonda yapılması gereken herzaman olduğu gibi dua...
en büyük silahımız.. tek çıkış kapımız.. RABBİM seni ve tüm bu durumda olanları feraha çıkarsın inş..
“Ey RABBİM işimizi kolaylaştır, zorlaştırma ve hayırlı bir sonuca erdir.” aminnn
ayın 4 'de tekrar bir randevü aldım antalya tüp bebek merkezine gidicem orda çok başarılı bir doktor var birde ona danışıcam randevü aldım şimdi..en azından sonlanacaksa onlar bu işi daha iyi yapar tecrübeliler diye:gitme:..
Çok sağol desteğin için..:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?