baby_love
canım çok üzüldüm senin adına ama arkadaşların dediği gibi bir uzmana daha danış sen istersen gerçekten zor bi karar ama bence olması gerekiyorsada bu kararı siz vermeyin alıcak olan dr kendi alsın birini. en azından birazda olsa suçlulık duygusu diner sen seçemediğin için. kendimi koydum senin yerine düşününce daha az vijdan azabı çekerim gibi geldi bana ben seçsem hep aklımda olurdu ben ayırdım onu onlardan diye ama dr seçse hangisi olduğunu bilmesem daha içim rahat olursu kalanlarla avunurdum.
Rabbim yardımcının olsun.....
kızlar ya bıse sorucam cnm hıc bıse ıstemıyo mıdem bulanıyo gıbı ama ogurme felan yok yemek yemk ıstemıyo cnm bırde doktorun verdıgı vıtamını kullanmasam bı zararı olurmu ben ılac ıcemeyen bı ınsanım azıma ılacı aldıgım anda kusuyorum nolur bı cvp kızlar
baklava seninde ilk bebeginmi canim ?
hiçbirşey söylemeden olur mu yaww??iyi ya da kötü bir şey söylemesi gerekirdi bence.doktorundan memnun musun?değilsen başka tanıdık ve tavsiye edilen bi doktora gidebilirsin.doktor çok önemli kesinlikle :umursamaz:
baby_love
Güzelim senin için çok zor bi süreç ama Rabbim taşıyamayacağımız yükü bize yüklemez bence de başka doktorlara da görün Bak neşe erberk in üçüzleri var demek ki dünyaya gelebiliyorlar Gerçekten sağlığını tehlikeye atacaksa Rabbim birini alır senden O da olmuyorsa seni zorladığı zaman bu kararı doktorun versin Allah yardımcın olsun
beni de silin arkadaşlar çünkü kimyasal gebelikmiş Allah hepinize hayırlı, sağlıklı, sorunsuz bi hamilelik dönemi ve bebekler nasip eylesin...
iyi akşamlar kızlar.Ben bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.3.2 mm boyu sizinki kaçtı bu haftalarda.rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
amin canim .. benimki 5 haftalikken 2 mm idi bizde alttan ultrasonla gorebilmistik kalp atislarini .. insallah ayin sekizindede karnimdan bakilacak hem duyup hemde gorebilicez ..
merhaba bende bebişimin kalp atışını görmeye gitmiştim salı günü ve bir mucize oldu iki minik kalp atıyordu.evet ikiz bebişlerim olacak. çok mtluyum.Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin
Hayırlı olsun canım ya, benimkilerde ikiz ve 6+5 de kontrole gittiğimde ikisininde kalbi atıyordu ve aralarında 2 günlük fark vardı. Acaba benim bebişlerden biride yok olucakmı bu pazartesi kontrolum var çok merak ediyorum.
canım geçmiş olsun çok..ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim gerçekten..süpersin :))slm kızlar ben geçen pazartesi kürtaj oldum...
pskolojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum.hatta bana kalsa hiç korunmuycam
ama bir sorunum var kürtajdan 2-3 gün sonra afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken sancılanıyorum.bağırsaklarım yarılıyor sanki. neden bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?