2010 Ağustos Anneleri

Canım çok sağol teşekürederim seninde desteğinee..Bende öyle yapmaya karar vericem artık.allah yardımcım olsun hangisi benimle devam edecekse rabbim bilir...herşeyi ona havale ediyorum..:gitme:

canım yiyemiyorsan ilacını içmelisin ki bebek için kritik olan gelişim tamamlansın ilaç da içemiyorsan serum bağlarlar sana yoksa yemeden içmeden olmaz

baby_love
Güzelim senin için çok zor bi süreç ama Rabbim taşıyamayacağımız yükü bize yüklemez bence de başka doktorlara da görün Bak neşe erberk in üçüzleri var demek ki dünyaya gelebiliyorlar Gerçekten sağlığını tehlikeye atacaksa Rabbim birini alır senden O da olmuyorsa seni zorladığı zaman bu kararı doktorun versin Allah yardımcın olsun

az önce sag tarafimda birden birsey saplanmis gibi iki kere sizladi...ben biraz yatip dinleniyim ..6 ay önce düsük yapmistim..insan korkuyo.sizlerdede oluyormu kizlar...diyer hamileliklerimde pek hatirlamiyorum..

canım doktorum prof. ilk hamileliğimdede ona gitmiştim memnunum yani ama o gün kalp atışlarıyla ilgili ben bişey sormadım oda bişey söylemedi.Burdan benimle aynı haftada olan hamişlerin bebişlerinin kalp atışlarını duyduklarını okuyunca endişelendim salı tekrar gideceğim inşallah ozaman duyarız.

sağol canım öyle mutlaka çok kişi var doğuran dördüz beşiz hata sekiz bilee ama benim rahmim iki tanesini alabiliyomuş ölçümü yaptı doktorum..bakıcaz artık diğer doktorunda fikrini alayım kısmetimizde neise o olsun...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

iyi akşamlar kızlar.Ben bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.3.2 mm boyu sizinki kaçtı bu haftalarda.rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

beni de silin arkadaşlar çünkü kimyasal gebelikmiş Allah hepinize hayırlı, sağlıklı, sorunsuz bi hamilelik dönemi ve bebekler nasip eylesin...

herseyin hayirlisi canim .. uzulme .. bol bol dinelen kendine cok dikkat et ve zamani gelince seni ilerleyen aylarda yeniden aramizda gorucez insallah ..:1hug:

iyi akşamlar kızlar.Ben bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm.3.2 mm boyu sizinki kaçtı bu haftalarda.rabbim hepimizin bebeğini korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

amin canim .. benimki 5 haftalikken 2 mm idi bizde alttan ultrasonla gorebilmistik kalp atislarini .. insallah ayin sekizindede karnimdan bakilacak hem duyup hemde gorebilicez ..

amin canim .. benimki 5 haftalikken 2 mm idi bizde alttan ultrasonla gorebilmistik kalp atislarini .. insallah ayin sekizindede karnimdan bakilacak hem duyup hemde gorebilicez ..

merhaba bende bebişimin kalp atışını görmeye gitmiştim salı günü ve bir mucize oldu iki minik kalp atıyordu.evet ikiz bebişlerim olacak. çok mtluyum.Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin

merhaba bende bebişimin kalp atışını görmeye gitmiştim salı günü ve bir mucize oldu iki minik kalp atıyordu.evet ikiz bebişlerim olacak. çok mtluyum.Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin

Ne güzel..ikisi de hayırlı uğurlu olsun. Evet allah ikisine de sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin inşallah. Bi ben de gidebilseydim kalp atışını duymaya..neden bu kadar rahat ve gevşeğim anlamadım valla..var bende bi tuhaflık.

kızlar ne kadar güzel ikilerimiz çoğalıyor
ıkiz anneleri ilk doktor kontrolünde öğrendiniz dimi ikizlerinizi Allah hepinize sağlık sıhat versin

Canım senin ikisinin de kalp atışları duyulmuş kaybolma riski çok daha azdır. Bir de benim ikisi arasındaki fark çok fazlaydı bence seninkiler kaybolmayacak :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Merhaba arkadaşlar, Dün akşam nihayet evimize gelebildik hem çok eğlendik hem de yorulduk biraz :)) Yılbaşı akşamı aile yemeği v.s. saat 2 gibi evdeydik, sabah kahvaltıdan sonra arkadaşlarla polenezköye gittik hava kararana kadar mangal, ardından kalacak yer bulma, 2'ye kadar konken v.s., sabah kahvaltı şömine keyfi, ardından sapancaya yemeğe gidiş v.s. doya doya bir tatildi akşam pilimiz bitmiş şekilde eve döndük ama çok keyifliydi.... Bebiş maşallah bizi hiç üzmüyor bize ayak uyduruyor, inşallah hep böyle olur. Bugün evdeyiz dinleneceğiz, kar bekleniyor haberlere göre hava soğudu gerçekten. Kar yağsa da biraz da evde kar keyfi yapsak. Herkese sevgiler & Mutlu Seneler

Baby Love, yazdıklarını okudum, hem güzel hem de üzücü almışsın allah yardımcın olsun. Birbaşka dr'a gitmen isabetli bir karar, iyice araştır. Allah yardımcın olsun arkadaşım. Sevgiler

slm kızlar ben geçen pazartesi kürtaj oldum...
pskolojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum.hatta bana kalsa hiç korunmuycam
ama bir sorunum var kürtajdan 2-3 gün sonra afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken sancılanıyorum.bağırsaklarım yarılıyor sanki. neden bilen var mı?

canım geçmiş olsun çok..ama moralinin yüksek olmasına çok sevindim gerçekten..süpersin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…