2010 Ağustos Anneleri

herkese merhaba ben geldim:)

hava soğuk olunca insanın hepten bu karanlık havada yataktan çıkmayası geliyor

slm kizlar benim bebisim de buyuyor bende mide bulantisi felan yok en son doktora gittigimde 5 haftalik olmamistii 14 ocakta tekrar doktora gidicez en son gittigimizde kalp atislari daha yoktu cok merak ediyorumm bebisimii yaaa insan buradakileri okuyunca moreli bozuluyorrr....mide bulantim felan olmamasi beni endiseye soktuuu...sizde kalp atsini gorupte mide bulantisi olmayan varmi?

canım benimde mide bulantım yok ama kalp atışını duydum.
anneminde hiç bulanmazmış benimde oyle oldu çok şükür.
doktorumda bulanmaması kötu bişey demedi aksine çocugun tum vitaminleri alır vitamin kullanmana gerek kalmaz dedi.

merak etme allaha emanet et yeter

Canım merak etme benim de yok..hatta bende öyle meme ağrısı , aşerme, tiksinme hiiiçççç birşey yok..ama dert etmiyorum çünkü annemde ablamda hamileliklerini bu şekilde geçirmişler..doktoruma sordum illa olacak diye birşey yok dedi..bende 7 ocakta pıtpıt görmeye gideceğim..çok ama çok heycanlıyım...

tsk ederim canim yaaa icimi rahatlattinn .benimde annemin hic olmamis banada demisti aslinda ben 3 cocugumda hic birinde olmadim seninde olmaz diyee sevindim arada kramplar oluyor karnimda sendede varmiii doktorada daha 2 hafta var sabirsizlikla bebisimin kap atisini duymayi bekliyorummm...

sevgili Hacebabe bu senin gerçek resmin mi ? şayet öyleyse maşallah sana ne kadar güzel ne kadar zarifsin ....:)

sanada cok tsk ederimm cokk rahatladimm gercekten yaaben sadece kendimde oyle oldugunu saniyorsummm allahima sukurki bi ben degilmisimmm...pit pitlara daha var bizimm 14 ocakta gidicez burada 4 haftaya bir kontrole gidiyoruz

italyadan seninle ayni hamileyizz canimm 23 agustosmu
Allah izin verirse evet canım şimdilik 23 ağustos gözüküyor..benimde karnımın altında rahim bölgemde bazen hafif kasılma veya iğne batması gibi şeyler oluyor..bebek büyüyor diye düşünüyorum ve çokkkkkkkkkkkk mutlu oluyorum..hatta dün hiçbir kımıldama kasılma olmadı acaip moralim bozuldu neden yok diye..ama çok şükür bugün hafif hafif hissediyorum..senin de olmadığı gün oluyor mu ?

evet benimde oyle sol tarafim ozellikle kasilmalar oluyor bazen olmadigi oluyor bende biseymi oldu diye meraklaniyorummm insallah sagliklilardirrr...allahim olari bize sag salim versin...kalp atislarinida gorsem cok rahatliycam.vitaminde kullaniyormusun ben kullaniyorum ama yinede yememe dikkat ediyorumm bol bol meyve yiyorumm bende ayva yeme cok var bide elmayi cok canim istiyor

Ben hergün folic asit alıyorum bir de haftada 3 defa B vitamini..bol meyva ve sebze tüketiyorum..hergün 2 bardak üzüm pekmezli süt içiyorum...yoğurt yiyorum..daha ne olsun ama değil mi :))

o zaman şarkıcı pek güzelmiş diyelim :))) sen nasılsın ?

benım aynı bulantı ve ıstahsızlık devam edıyo..mıgde yanmasıda var,,doktor bı kac hafta sabret dedı,,bı kac gundur sezaryan yerım agrıyo ve sızlıyo bu hafta ıcınde doktor kontrolum var..sen neler yapıyosun nasıl gıdıyo,,

Benim bulantılarım geçen hafta çok fazlaydı ama bu hafta azaldı epey..yiyip içmemde de bi sorun yok..benim annem ve ablalarım hep çok kötü geçirmişler bu dönemleri ama ben öyle değilim..şimdi sorun mu var aceba bende..aklıma takıldı. Kalp atışını duymaya daha gitmedim..tam doktorumu değiştirme aşamasındayım çünkü. Kimseden pat diye randevu da alamıyorsun..napsam ki. ıçime bi sıkıntı düştü.

Ağrıların olmasına üzüldüm gerçekten..çok zor olmalı..ben iyiyim dediğim gibi fazla bir rahatsızlığım olmadığı için şimdilik doktor kontrolümü bekliyorum..ah şu kalp atışlarını bir görsem şimdilik başka birşey istmiyorum..

slm arkadaşlar.ya size bişey sorcam brnim resmen karnım çıktı.benim altım kiloludur üstüm ince.yani bariz karnım büyüdü resmen.içinizde karnı büyüyen varmıCADIARZU

evet tatlım ara ara kramplarım oluyor ama haftadan dolayı artık azaldı bende biraz sende normal suan ...
bide benim gögüslerim hep çok şiş ve hassas acıyor

kafana takmadığın surece herşey yolunda gider kalbide duyarsın kucagınada alırsın canım...

sakin ol ,duanı et gerisi kolay

slm arkadaşlar.ya size bişey sorcam brnim resmen karnım çıktı.benim altım kiloludur üstüm ince.yani bariz karnım büyüdü resmen.içinizde karnı büyüyen varmıCADIARZU
ah ahhhhh inşallah biz de senin haftana bir gelelim o zaman söyleyebilirim ancak :))) canım ne güzel işte karnın çıkmış..ohhhh keyfini sür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…