2010 Ağustos Anneleri

sevgili Hacebabe bu senin gerçek resmin mi ? şayet öyleyse maşallah sana ne kadar güzel ne kadar zarifsin ....:)

ayy canımm çok teşekür ederim ama ben değilim

thalia namı diyar marimar çok begenirim ben kendisini o nedenle onun resmini kullanıyorum.

benim fotom sayfamda var istersen bide bana bakarsın:))

bı sorun yoktur bence hersey yolundadır,,zaten ters bı durum olsa sen bunu hıssedersın ben kaybettıgım uc gebelıktede bı terslık oldugunu hıssedıp esıme ters bı durum var dıye butun gun soylenıp durmustum,,gercektende oyle oldu allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Aminnnn hepimizin öyle...ve dediğin gibi bende öyle diğer üçünde hep anladım bir terslik olduğunu ve açıkçası bekledim kötü birşey olacak diye..yine de ne kadar beklersen bekle çok üzülüyor insan ama herşey bizler için..34 yaşıma kadar hep erteledim çalışma hayatı gez toz derken hemen olur sanıyor insan..neyse inşallah şimdiki annesine sıkı sıkı tutunur....

doruk karnın çıktımı senin?benim karnım çıktı ve karnımda böle sertlik var dokununca.senin ikiz gerçi ama nasıl DURUMUN?

kotu dusunmeyelım ,,sende haklısın ama korkuylada gecmez gunler,,allah ınsallah bu sefer yuzune guler de melegıne kavusursun,,gec olsun guc olmasın,,en azından hamıle kalabılmıssın

doruk karnın çıktımı senin?benim karnım çıktı ve karnımda böle sertlik var dokununca.senin ikiz gerçi ama nasıl DURUMUN?

valla canım ben pek karın felan hissetmiyorum çünküben kilo verdim kustuğum için.. yani şimdilik bişi yok bende bebklerimin biri 9+3 biri 9 haftalık tam.benimkuzenimde ikizlere hamileydi onun 8. haftada çıkmıştı karnı ama benimki geri tepdi. iç karnım geniş galiba benimkaydirigubbakcemile3

slm arkadaşlar.ya size bişey sorcam brnim resmen karnım çıktı.benim altım kiloludur üstüm ince.yani bariz karnım büyüdü resmen.içinizde karnı büyüyen varmıCADIARZU

Evet var..tuhaf geliyor bana şimdiden çıkması ama nasıl şişti..normalde belim ince..göze çarpan bi göbeğim de yoktu ama artık var. Ne giysem göbeğim çıkıyor. Erkenden böyle olması canımı sıkıyor aslında. Hamile olduğumu bilmeyenler şunun göbeğine bak diyecekler.

ayy canımm çok teşekür ederim ama ben değilim

thalia namı diyar marimar çok begenirim ben kendisini o nedenle onun resmini kullanıyorum.

benim fotom sayfamda var istersen bide bana bakarsın:))

Ben baktım daa doğrusu marimar'dan eksik bi yanın yok canım..çok güzel görünüyorsun. Maşallah tabi. yerimseniben

oy oyyyy bulantili bir gunun ardindan herkese selam ..

merhaba bende bebişimin kalp atışını görmeye gitmiştim salı günü ve bir mucize oldu iki minik kalp atıyordu.evet ikiz bebişlerim olacak. çok mtluyum.Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin

masallah canim ne guzel ne kadar buyuk surpriz olmustur .. allah hem bebislerine hemde sana saglik ve omur versin hayatim .. sen kendine iki kez dikkat et :)

gecmis olsun canim uzuntulu olmamana cok sevindim inan .. yinede kurtaj kolay bir olay degil sen yinede bi sure korun vucudun dinlensin kendine gelsin .... seni insallah tekrar aramizda gorucez ...

slm arkadaşlar.ya size bişey sorcam brnim resmen karnım çıktı.benim altım kiloludur üstüm ince.yani bariz karnım büyüdü resmen.içinizde karnı büyüyen varmıCADIARZU

ayni dert demiyim ama ayni durumdan muzdarip hic kilo almadigim halde bi kac pantolonum haric butun eteklerim ve pantolonlarin karnimi acitiyo .. iki uc gun once bir anda cikti bilmeyenler kiz ne zaman hamile kaldin diyo .. bilenlerde cok erken belli olmus diyorlar .. kisacasi alisveris yapmam lazim ...

Ben baktım daa doğrusu marimar'dan eksik bi yanın yok canım..çok güzel görünüyorsun. Maşallah tabi. yerimseniben

:)

çok teşekkür ederim arkadaşım o senin güzel görmen

ya bende yalnızca tayt ve ust bol bişey giyebilir oldum pantolon filan olmuyor.

tek tesellim 3.aya girmeme az kaldı ve 1,5 bazene 2 kilo almış oldugum gözüküyor tartıda

4 ayı bu kilo ile tamamlasam yetecek

Bayanlar iyi akşamlar,
Kaç gündür yazamıyrodum yılbaşını geeçirmeye eşimin dayısına gitmiştik yeni döndük. Görüşmeyeli umarım herşey yolundaıdr. Biz bebşimle gayet iyiyiz Allah bozmasın. Sizden ne haberler

merhaba arkadaşlar,

önünüzde uzun ve zorlu bir yol var.Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularına...opuyorumnanaktan

kızlar benim iki gündür başım dönüyor ve sürekli uyku modundayım.bugün akrabamızda uyudum dayanamayıp,bir de normal adet tarihim çok yakın olduğu için adet olacakmışım gibi karnımda ağrı ve rahimde kasılmalar var.bir de ara ara midem bulanıo ama Allaha binlerce şükür kusma olayı yok.bir de 5.haftada kot pantalon ve kemer takınca karnımı acıtmıştı o zamandan beri eşofman altı giyiyorum ama bugün giydiğim biraz sıkı sanırım karnımı acıtıyo o yüzden aşağı indiriyorum hafif. bir de normalde adet olacağımda karnım şişerdi şimdi de öyleyim karnıma fazla baskı olmasına dayanamıyorum ama hafif ayva göbekli olduğum için göbeğim şimdiden çıktı mı yoksa acaba çok mu yedim diye ikilemde kalıyorum neyse yarın doktora gidicem.her şeyi soracağım.bir de inşallah kısmetse kalp atışlarını duyacağım opuyorumnanaktan

kıslar günaydın naıslısnız?

ya benim 2 gündür midem felaket ağrıyor yaaa... bir yandan bulanıyor bir yandan batıyor. bişrey yiyemiyorum yaa ağlamaktan gözlerim kan çanağpı oldu. yediğimi de çıkartıyorum. bebeğime vitamin veremiyrum yaaaa.... testlerimiz de yaptırdık demirim ve kanım eksik. ne yapacağım şaşırdım yaaaa:gitme::sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…