sevgili Hacebabe bu senin gerçek resmin mi ? şayet öyleyse maşallah sana ne kadar güzel ne kadar zarifsin ....:)
Ağrıların olmasına üzüldüm gerçekten..çok zor olmalı..ben iyiyim dediğim gibi fazla bir rahatsızlığım olmadığı için şimdilik doktor kontrolümü bekliyorum..ah şu kalp atışlarını bir görsem şimdilik başka birşey istmiyorum..
Aminnnn hepimizin öyle...ve dediğin gibi bende öyle diğer üçünde hep anladım bir terslik olduğunu ve açıkçası bekledim kötü birşey olacak diye..yine de ne kadar beklersen bekle çok üzülüyor insan ama herşey bizler için..34 yaşıma kadar hep erteledim çalışma hayatı gez toz derken hemen olur sanıyor insan..neyse inşallah şimdiki annesine sıkı sıkı tutunur....bı sorun yoktur bence hersey yolundadır,,zaten ters bı durum olsa sen bunu hıssedersın ben kaybettıgım uc gebelıktede bı terslık oldugunu hıssedıp esıme ters bı durum var dıye butun gun soylenıp durmustum,,gercektende oyle oldu allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Aminnnn hepimizin öyle...ve dediğin gibi bende öyle diğer üçünde hep anladım bir terslik olduğunu ve açıkçası bekledim kötü birşey olacak diye..yine de ne kadar beklersen bekle çok üzülüyor insan ama herşey bizler için..34 yaşıma kadar hep erteledim çalışma hayatı gez toz derken hemen olur sanıyor insan..neyse inşallah şimdiki annesine sıkı sıkı tutunur....
doruk karnın çıktımı senin?benim karnım çıktı ve karnımda böle sertlik var dokununca.senin ikiz gerçi ama nasıl DURUMUN?
slm arkadaşlar.ya size bişey sorcam brnim resmen karnım çıktı.benim altım kiloludur üstüm ince.yani bariz karnım büyüdü resmen.içinizde karnı büyüyen varmıCADIARZU
ayy canımm çok teşekür ederim ama ben değilim
thalia namı diyar marimar çok begenirim ben kendisini o nedenle onun resmini kullanıyorum.
benim fotom sayfamda var istersen bide bana bakarsın:))
merhaba bende bebişimin kalp atışını görmeye gitmiştim salı günü ve bir mucize oldu iki minik kalp atıyordu.evet ikiz bebişlerim olacak. çok mtluyum.Allahım ikisinede sağlık ve ömür versin
slm kızlar ben geçen pazartesi kürtaj oldum...
pskolojik olarak kendimi çok iyi hissediyorum.hatta bana kalsa hiç korunmuycam
ama bir sorunum var kürtajdan 2-3 gün sonra afedersiniz büyük tuvaletimi yaparken sancılanıyorum.bağırsaklarım yarılıyor sanki. neden bilen var mı?
slm arkadaşlar.ya size bişey sorcam brnim resmen karnım çıktı.benim altım kiloludur üstüm ince.yani bariz karnım büyüdü resmen.içinizde karnı büyüyen varmıCADIARZU
Ben baktım daa doğrusu marimar'dan eksik bi yanın yok canım..çok güzel görünüyorsun. Maşallah tabi. yerimseniben
merhaba arkadaşlar,
önünüzde uzun ve zorlu bir yol var.Allah hepinizi sağlıkla kavuştursun yavrularına...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?