dmtumt84 Dr sana vitamin, kan hapı vermedimi.
günaydın arkadaşlar geçen hafta gelmiştim ilk yanınıza ama sonra hiç açamadım kk yı problem vardı şimdi sabah açar açmaz geldim yanınıza:))
salı günü doktora gittim 5 haftalıkmış bebeğim ama yalnızca kese göründü 15 gün sonra kontrol dedi yani önümüzdeki hafta salı gidicem tekrar inş o zaman görürmüşüz kalp atışlarını doktor şu an için normal çünkü çok erken bir gebelik haftası dedi
size de böylemi olmuştu yani herşey yolundadır değilmi?
canım günaydın. tekrar hoşgeldin. bende ilk gittiğimde 5 haftalıktı sadcee kesemizi gördük. bu cuma gideceğiz tam 7 haftalıkken kalp atışını duyacağız inşallah. yani gayet normal canım merak etme. endişe edecek bişrey yok. tahlil istedi mi doktorun?
canım sadece testlerimi bu sabah aldım. cuma günü doktoruma göstereceğim. bunun için hap veriyor mu? ay benim annemde de kansızlık vardı küçük kardeşmde çok hasta olmuştu. 3 ay hep yattı doğuma kadar yaa korktum şimdii....:çok üzgünüm::sinifsinif:
Kansızlık olduğunda dr veriyor bide 3 ay folic asit vitamini veriyor.Benim kanım düşük olmadığından vermedi.İlk gebeliğimde kan hapı içmiştim.
kızlar son bı haftadır nerdeyse tansıyonum hep dusuk cıkıo normal mı? mafoldumben
Günaydınnnnnnnn, akşam 2'ye kadar kar yağışını seyrettim çok güzel heryer bembeyaz uludağ oldu buralar. Benim de kan demir eksikliğim vardı, her sabah 3 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yutup üstüne de 1 bardak su içiyorum. Demirim harika çıktı şaşırdım, dr hatta sana demir takviyesine bile gerek gözükmüyor dedi. Üstelik k.boynuzu pekmezi bağırsakları da düzene sokuyor. Şimdi bahçemdeki kar manzarasına karşı kahve içeceğim. Sevgiler
Kızlar merhaba bende kabızlık sorunu var buyuk tuvaletime duzenli cıkamıyorum 2 gunde bir falan ve zorlanıyorum. sabahları zeytinyagı yemeye başladım umarım faydalı olur..
Bide hafif basdonmelerim oluyor ama mide bulantım yok, aclıga dayanamıyorum elim ayagım kesiliyor, istahım muthis onume ne gelse yiyorum :)
Ama kendimi hic hamile gibi hissetmiyorum ve panik oluyorum bazen
QUOTE=_angel;10818701]sağol canım hoşbuldum
tahlil falan da istemedi ultrasonda gördüğündenmi acaba gerek görmedi anlamadım
2 hafat sonra gelince herşeyine bakarız dedi
sen verdinmi kan falan ?
cnm inşallah kötü bişrey yoktur. folic kullanıyorum günde 3 tane. bakalım cum agideceğiz bebeğimin kalp atışını da duyacağız inşallah...:Saruboceq:
Günaydınnnnnnnn, akşam 2'ye kadar kar yağışını seyrettim çok güzel heryer bembeyaz uludağ oldu buralar. Benim de kan demir eksikliğim vardı, her sabah 3 tatlı kaşığı keçiboynuzu pekmezi yutup üstüne de 1 bardak su içiyorum. Demirim harika çıktı şaşırdım, dr hatta sana demir takviyesine bile gerek gözükmüyor dedi. Üstelik k.boynuzu pekmezi bağırsakları da düzene sokuyor. Şimdi bahçemdeki kar manzarasına karşı kahve içeceğim. Sevgiler
demetcim bende cok korkuyorum cok kilo alcam diye cunku bogazım durmuyor
halam dusuk tansıyon kotu demıs annem telas yaptı sımdı de kendı olcecek bı daha :))) makıne tekrar tekrar olctu demın 3-4 kere sıktı kolumu kopuo sandım :bbo:cnm benim normalde 12-7 çıkardı. şimdi hep 9-5 en yüksek 10-6 normaldir merak etme. bol bol ayran iç canım tuzlu.
halam dusuk tansıyon kotu demıs annem telas yaptı sımdı de kendı olcecek bı daha :))) makıne tekrar tekrar olctu demın 3-4 kere sıktı kolumu kopuo sandım :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?