cnm korkam valla ben hiç korkmuyorum. ne kilo almaktan ne çirkinleşmektenç yeter ki bebeğim iyi olsunallahım nasip ederse inşallah çatır çatır normal doğurmak istiyorum.
hemen gönderim cnm sana 1 kg yeter mi kaydirigubbakcemile3
üzülme canım Allah bi yoluna koymuştur sen dua et sadece yeter:Saruboceq:
:1hug:ediyorum canım ediyorum allahıma emanet..ne diyim artık:gitme:
ayyy canım kıyamam ben üzülme nolur allahın dediği olur hakkında hayırlısı olsun inşallahhhhhh.
hakkımızıda hayırlısı ne ise o olsun teyzoş..elden ne gelir dua etmekten başkaaa..
canım sakın sakın kestirme bak gerçekten iyi değil lütfenn
tamam tamam yok gözüm korktu vallaaa..ama saçım çok uzuun çooooook bilseydim önceden kestirirdiiiimakannehir
kıslar bu arada benim adım demet hani nickimi yazmak zor oluyor diye söylemek istedim.
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Sevgiler.
:1hug:iyi yaptın varya hep içimden demet yazasım geliyodu ama nebilim yanlış olmasın diyee söylemiyodum..tamamdır teyzoş memnun oldum..bende arnavutvereliniortak
cidden korkmuyormusunuz ben neden böyleyim peki sanırım kalp atışlarını duyunca normale dönücem henüz anlayamadım salak gibiyim ki ben 2 senedir bekliyorum mucizemi
kocişime verdim sipariş akşama geliyo inş. teşekkürler teyzesi kaydirigubbakcemile3
bu arada bende inş. normal doğurmak istiyorum doğumdan değilde oraya gelemeden bebği kaybetmekten korkuyorum galiba.
npsl çok geçmiş olsun iyi olmanıza sevindim
:1hug:iyi yaptın varya hep içimden demet yazasım geliyodu ama nebilim yanlış olmasın diyee söylemiyodum..tamamdır teyzoş memnun oldum..bende arnavutvereliniortak
tesadüf olmuş desene cnm kaydirigubbakcemile5
npsl cnm geçmiş olsun
ne güzel bebeişin kalbi hızlı hızlı atıyo
bişey olmamasına çok sevindim umarım mart ayında da güzel haberler verirsin
cnm korkam valla ben hiç korkmuyorum. ne kilo almaktan ne çirkinleşmektenç yeter ki bebeğim iyi olsunallahım nasip ederse inşallah çatır çatır normal doğurmak istiyorum.
hemen gönderim cnm sana 1 kg yeter mi kaydirigubbakcemile3
kocişime verdim sipariş akşama geliyo inş. teşekkürler teyzesi kaydirigubbakcemile3
bu arada bende inş. normal doğurmak istiyorum doğumdan değilde oraya gelemeden bebği kaybetmekten korkuyorum galiba.
angel canım benım cok sagol ıyı dıleklerın ıcın ınsallah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın allahım,,
Şeniz
antalyalımısın sen ordamı adet:)
değişik bi adetmiş :asigim:
Yok canım ARNAVUTUM benyerimseniben
Benim anne tarafım da Arnavut ama Makedonya'dan hiç duymadım çok ilginç... Güzel olur ama yakışır yanii.
Ben de bir uyumuşum koltukta içim geçti şimdi uyandım okuyorum yazılanları.
evet kızlar bence de artık yemek konuşmayalım topikte
nolur nolmaz yinede
Benim anne tarafım da Arnavut ama Makedonya'dan hiç duymadım çok ilginç... Güzel olur ama yakışır yanii.
Ben de bir uyumuşum koltukta içim geçti şimdi uyandım okuyorum yazılanları.
ohh ne güzel yaa bende şimdi uyumaya aşerdim bak:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?