2010 Ağustos Anneleri

kocişime verdim sipariş akşama geliyo inş. teşekkürler teyzesi kaydirigubbakcemile3

bu arada bende inş. normal doğurmak istiyorum doğumdan değilde oraya gelemeden bebği kaybetmekten korkuyorum galiba.

angel canım benım cok sagol ıyı dıleklerın ıcın ınsallah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın allahım,,

npsl cnm geçmiş olsun
ne güzel bebeişin kalbi hızlı hızlı atıyo
bişey olmamasına çok sevindim umarım mart ayında da güzel haberler verirsin

cidden korkmuyormusunuz ben neden böyleyim peki sanırım kalp atışlarını duyunca normale dönücem henüz anlayamadım salak gibiyim ki ben 2 senedir bekliyorum mucizemi

canım bende sen gibiyim:))
bende 6 aydır bekliyordum ama kist ameliyatından ötürü korkuyordum olmaz diye dr bi sene süre vermişti ama çok şükür 6.ayda geldi bebişim:))
o yüzden bende ilk duyduğumda sersem oldum yani adet günüm gecikti inanamadım 3 gün geçti bişey yapmadım 1.haftada test yaptım :)) sonra gittik doktora 5 haftalık dedi kese oluşmuş dedi 15 gün sonra kontrol dedi ama ben inanamıyordum yani halada inanamıyorum o yüzden seni anlıyorum
ve işte mide bulantısı falanda olmayınca iyice rahatlıyorum hani hissetmiyorum bişey:)

ama kilo alcam şişmanlıcam diye hiç korkum yok:)
şimdilik sadece bebeğimin sağlığı hakkında düşünüyorum

kocişime verdim sipariş akşama geliyo inş. teşekkürler teyzesi kaydirigubbakcemile3

bu arada bende inş. normal doğurmak istiyorum doğumdan değilde oraya gelemeden bebği kaybetmekten korkuyorum galiba.

korkma canım ben hayırlısı neyse o olsun diyorum her zaman allahım korusun. ama ne gelirse allahtan üzülme canım

ben de canım ben deee... normal doğum en sağlıklısı... ben de hiç korkmuyorum...

korkma canım bişey olmaz:))
doğurursun aslanlar gibi
ama ben normal doğuramıcam sezeryan olucam hayırlısı artık:))

angel canım benım cok sagol ıyı dıleklerın ıcın ınsallah saglıkla kucaklarımıza almayı nasıp etsın allahım,,

amin canımcımopuyorumnanaktan

evet ben de şuan salatalık soymak üzere mutfağa doğru uzanıyorumm mıımmm

eve giderken alayım bende yafff burnuma koktu sanki heee

kıslar bence artık topikte yemek muhabbeti yapmayalım. sadece tuzlu desek yeterli hepimiz hamileyiz canımız çeker alamayız birey olur. allah korusun.

evet kızlar bence de artık yemek konuşmayalım topikte
nolur nolmaz yinede

kızıma hamıleyken 7 aydan 9. aya kadar canım soğus le ızmırlıler bılır..doner ıstemıstım ve yıyememıstım ıspanyadaydık o zaman cok korkmustum daha da bırsuru sey cekmıstı canım..esım bızım cocugumuz un bı yerı eksık olmazsa hıckımsenın cocugunu eksık dogmaz demıstı..sapasaglam dogdu cok sukur..fakır ınsanlar naapsın butun gun tv de yıyecek reklamları kımbılır neler cekıyodur canları..en azından cok pahallı seylerden bahsetmıyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…