ohh ne güzel yaa bende şimdi uyumaya aşerdim bak:CüvCüv:
bendeeekaydirigubbakcemile3
kızıma hamıleyken 7 aydan 9. aya kadar canım soğus le ızmırlıler bılır..doner ıstemıstım ve yıyememıstım ıspanyadaydık o zaman cok korkmustum daha da bırsuru sey cekmıstı canım..esım bızım cocugumuz un bı yerı eksık olmazsa hıckımsenın cocugunu eksık dogmaz demıstı..sapasaglam dogdu cok sukur..fakır ınsanlar naapsın butun gun tv de yıyecek reklamları kımbılır neler cekıyodur canları..en azından cok pahallı seylerden bahsetmıyoruz..
cokacimcoookAyy çok acıktım ya yanımda da birşey yok saat 7 olsa da makarnamı yapsam
yaaaaaaaaaaa
bende istiyorummmmmmmmmm bende yapacağım giderkene ekşimik alayım barii
tabi ki canım haklısın da mesela biz işyerindeyiz ben nerden bulayım şimdi salatalık normalde olur ama yok şu anda eve gidene kadar burnumdan gitmez kokusumafoldumben
sende haklısın dıkkat etcez o zaman ben salatalık duyunca ılk defa canım bısey cektı sevındım evde yoktu marketı aradım yarım saat sonra getırceklermıs..ben bıle sabırsızlandım senı dusunemıyorum,,bu arada kolay gelsın az kaldı cıkmana sanırım
Peknir cinsi canım hafif ekşimsi(adından da anlaşılacağı gibi) biz böreklere de bazen koyarız
sende haklısın dıkkat etcez o zaman ben salatalık duyunca ılk defa canım bısey cektı sevındım evde yoktu marketı aradım yarım saat sonra getırceklermıs..ben bıle sabırsızlandım senı dusunemıyorum,,bu arada kolay gelsın az kaldı cıkmana sanırım
kısçeler ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum. sabah yine mide bulantısı ile günaydın demem inşallah sizlere... kendinize ve teyzesinin bitanelerine iyi bakın zemuszemus
kıslaaarrr.. kocamın uçağı inş yapmış çok şükür artık onun aramasını bekleyeceğim... çok şükür yarebbimm kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?