2010 Ağustos Anneleri

tabi ki canım haklısın da mesela biz işyerindeyiz ben nerden bulayım şimdi salatalık normalde olur ama yok şu anda eve gidene kadar burnumdan gitmez kokusumafoldumben

Kızlar ya benim de canımı salatalık istettiniz. Zaten sabahtan beri peynirli makarna istiyorum eve gidiyim hemen yapacağım, tavsiye ederim bulantı vs olmuyor:)

yaaaaaaaaaaa
bende istiyorummmmmmmmmm bende yapacağım giderkene ekşimik alayım barii

Bak canım ya ekşimek al ya da tuzlu beyaz yumuşak peynir var ya ondan da alsan olur. Sıcacık sade makarnanın üstünde hafif de eriyor zaten yumuşak peynir süper oluyor yanına da taze portakal suyu sıık afiyetle iç(makarna tercihen fiyonk halka vs yani küçük yemesi kolay makarna) erişte de olur...

tabi ki canım haklısın da mesela biz işyerindeyiz ben nerden bulayım şimdi salatalık normalde olur ama yok şu anda eve gidene kadar burnumdan gitmez kokusumafoldumben

sende haklısın dıkkat etcez o zaman ben salatalık duyunca ılk defa canım bısey cektı sevındım evde yoktu marketı aradım yarım saat sonra getırceklermıs..ben bıle sabırsızlandım senı dusunemıyorum,,bu arada kolay gelsın az kaldı cıkmana sanırım

Benim yarım saat kaldı çıkışıma ama eve gitmek trafiğe göre 7-7:30 olur

evet cnm 6 da çıkıyorum. az kaldı.:1rolleyes:

ıstanbulda klorak dıyorum yuzume bakıyolar,,cıgdem dıyorum cekırdek mı dıyolar domat dıyorum domatesmı dıyolar,,vs vs anca ogrencem daha cok yenıyım ben ıstanbulda

kısçeler ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum. sabah yine mide bulantısı ile günaydın demem inşallah sizlere... kendinize ve teyzesinin bitanelerine iyi bakın zemuszemus

kıslaaarrr.. kocamın uçağı inş yapmış çok şükür artık onun aramasını bekleyeceğim... çok şükür yarebbimm kaydirigubbakcemile3

kısçeler ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum. sabah yine mide bulantısı ile günaydın demem inşallah sizlere... kendinize ve teyzesinin bitanelerine iyi bakın zemuszemus

iyi akşamlar canımcım inşallah güzel bi rgece geçirirsin
öpüyorum kocamannopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…