gebelıgın basınndayken 4,5 haftalıkken grıbal enfeksıyon gecırdım ama agır,, hastanede yatcak kadar,, bogazıma kadar ındı enfeksıyon hamılelıkte kullanılabılen antıbıyotık kullandım ve kortızon mecburen,,verılen doz dusuk ama yınede zararlı olma ıhtımalı vardı doktor zarar gorduyse yasamaz zaten demıstı ..bugun serum almam gerektı bulantıdan beslenemedıgım ıcın haftada ıkı kes serum verıyolar,,ultrasonda doktor bu kadar seye ragmen yasıyosa korkma dedı,,ama ıcım rahat etmedı bı doktor varmıs sakatlıkları belırlıyomus,,ondan gun aldık o zaman bellı olcak
kıslaaarrr.. kocamın uçağı inş yapmış çok şükür artık onun aramasını bekleyeceğim... çok şükür yarebbimm kaydirigubbakcemile3
Ben de çıkıyorum kızlar, eve varalım da karnımızı doyuralım teyzeleri. Sabah görüşürüz artık. kendinize ve dünyalardan kıymetli bebişlere iyi bakın havalar sakat üşütmeyin hadi biz öpüyoruz sizi
Ben de çıkıyorum kızlar, eve varalım da karnımızı doyuralım teyzeleri. Sabah görüşürüz artık. kendinize ve dünyalardan kıymetli bebişlere iyi bakın havalar sakat üşütmeyin hadi biz öpüyoruz sizi
cok sukur gozun aydın ..benımde esım ısı geregı yurt ıcı yurt dısı cok fazla ucaga bınıyo gece bınse sabaha kadar uyuyamıyorum varana kadar ıcım rahat etmıyo..uzaktamıydı esın
enfeksiyonun geçti değil mi ? Dediği gibi şimdiye kadar dayandı ama yine de iyice tetkik etmek lazım iyi yapmışsınız uzmanından randevu almakla. Ne zaman randevun ? İnşallah iyi haberlerle gelirsin. Sevgiler
gebelıgın basınndayken 4,5 haftalıkken grıbal enfeksıyon gecırdım ama agır,, hastanede yatcak kadar,, bogazıma kadar ındı enfeksıyon hamılelıkte kullanılabılen antıbıyotık kullandım ve kortızon mecburen,,verılen doz dusuk ama yınede zararlı olma ıhtımalı vardı doktor zarar gorduyse yasamaz zaten demıstı ..bugun serum almam gerektı bulantıdan beslenemedıgım ıcın haftada ıkı kes serum verıyolar,,ultrasonda doktor bu kadar seye ragmen yasıyosa korkma dedı,,ama ıcım rahat etmedı bı doktor varmıs sakatlıkları belırlıyomus,,ondan gun aldık o zaman bellı olcak
Benim eşimde zaman zaman toplantıları için gidiyor bütün düzenim bozuluyor. Bütün evin ışıklarını yakıyorum, uyuyamıyorum evham basıyor, ezana kadar tv seyrediyorum sonra biraz dalıyorum v.s. Uykusuz kalınca da hasta oluyorum kabus gibi geçiyor 1 hafta. Allah eşlerimizi hiç yanımızdan ayırmasın inşallah. Sağsalim gitsin gelsinler inşallah evlerine. Sevgiler
slm kızlar bi ağustos annesi daha geldi aranıza kbul varmı opuyorumnanaktan
hosgeldın nry allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın kac haftalıksın nerde yasıyosun bahset bıraz kendınden
kızlar slm yokmu bana...size bişey sorcam benim bebek son adet tarihine göre usg de 1hafta önde gidiyo acaba ters bişimi var dr ada sormadım bu konda bilgii olan varsa bi yardım etsin çok stresli bi dönemmiş yaaaa acaba iyimi acaba kalbi atıyomu yaşıyomu hep bu düşünceler bende sizde böylemisiniz?
cnm istanbuldayı son adet tarihim 4 ksımyani 8+6 olmam lazım ama 9+5 görünüyo usg de kafam çok karışık
Hoşgeldin canım aramıza, Benim ki de SAT'a göre 1 hafta geriden geliyor. Seninki ileride anladığım kadarıyla, demek ki güzel beslemişsin bebişi :)) Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. 1. Sayfada listemiz var incelemişsindir belki,, hallisna arkadaşımıza gerekli bilgileri gönderirsen seni de listemize ekleyecektir. Galiba 80. anne adayımız oldun, hayırlı olsun Sevgiler
cnm bi zahmet ekletinbeni özel msj sayım yeteli lmadığı için hallisnaya yollaymdım sen yollarmısın zahmet olmazsa
benımde 4 kasım aynıyız belkı erken yumurtladın olabılır zannetmıyorum bı terslık olcagını kalp atısını duydunmu,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?