2010 Ağustos Anneleri

Ben de çıkıyorum kızlar, eve varalım da karnımızı doyuralım teyzeleri. Sabah görüşürüz artık. kendinize ve dünyalardan kıymetli bebişlere iyi bakın havalar sakat üşütmeyin hadi biz öpüyoruz sizi

enfeksiyonun geçti değil mi ? Dediği gibi şimdiye kadar dayandı ama yine de iyice tetkik etmek lazım iyi yapmışsınız uzmanından randevu almakla. Ne zaman randevun ? İnşallah iyi haberlerle gelirsin. Sevgiler

kıslaaarrr.. kocamın uçağı inş yapmış çok şükür artık onun aramasını bekleyeceğim... çok şükür yarebbimm kaydirigubbakcemile3

cok sukur gozun aydın ..benımde esım ısı geregı yurt ıcı yurt dısı cok fazla ucaga bınıyo gece bınse sabaha kadar uyuyamıyorum varana kadar ıcım rahat etmıyo..uzaktamıydı esın

Sen de bebişe iyi bak canım, iyi geceler yarın görüşürüz. İnşallah işleri biraz kolaylamışsındır. Daha çok uğrayabilirsin. Sevgiler

iyi akşamlar serdemcim
sende kendine iyi bak öpüyorum siziopuyorumnanaktan

cok sukur gozun aydın ..benımde esım ısı geregı yurt ıcı yurt dısı cok fazla ucaga bınıyo gece bınse sabaha kadar uyuyamıyorum varana kadar ıcım rahat etmıyo..uzaktamıydı esın

Benim eşimde zaman zaman toplantıları için gidiyor bütün düzenim bozuluyor. Bütün evin ışıklarını yakıyorum, uyuyamıyorum evham basıyor, ezana kadar tv seyrediyorum sonra biraz dalıyorum v.s. Uykusuz kalınca da hasta oluyorum kabus gibi geçiyor 1 hafta. Allah eşlerimizi hiç yanımızdan ayırmasın inşallah. Sağsalim gitsin gelsinler inşallah evlerine. Sevgiler

enfeksiyonun geçti değil mi ? Dediği gibi şimdiye kadar dayandı ama yine de iyice tetkik etmek lazım iyi yapmışsınız uzmanından randevu almakla. Ne zaman randevun ? İnşallah iyi haberlerle gelirsin. Sevgiler

gectı ebrucum cok sukur..randevumuz 17 martta her turlu var olan anomalıler bu haftada bellı olcakmıs..ınsallah ıyı haberler verırım burda

canımm çok geçmiş olsun.. inşallah hayırlı haberleri alırız.. benim ablamda senin gb serum aldı ilk başlarda.. bazılarımızın gerçekten 3 ayı daha ağır geçiyo.. hayırlasıyla sağlıkla bebişini al kucağına

bız 11 senedır beraberız alıstım artık 7 senelık evlıyız ılk zamanlar bende sabaha kadar uyumuyodum korkudan..dogum yaptım ıkı gun sonra gıttı 54 gun yoktu,,napalın saglık olsun allah basımızdan eksık etmesınde

kızlar slm yokmu bana...size bişey sorcam benim bebek son adet tarihine göre usg de 1hafta önde gidiyo acaba ters bişimi var dr ada sormadım bu konda bilgii olan varsa bi yardım etsin çok stresli bi dönemmiş yaaaa acaba iyimi acaba kalbi atıyomu yaşıyomu hep bu düşünceler bende sizde böylemisiniz?

Hoşgeldin canım aramıza, Benim ki de SAT'a göre 1 hafta geriden geliyor. Seninki ileride anladığım kadarıyla, demek ki güzel beslemişsin bebişi :)) Hayırlı olsun allah tamamına erdirsin inşallah. 1. Sayfada listemiz var incelemişsindir belki,, hallisna arkadaşımıza gerekli bilgileri gönderirsen seni de listemize ekleyecektir. Galiba 80. anne adayımız oldun, hayırlı olsun Sevgiler

cnm bi zahmet ekletinbeni özel msj sayım yeteli lmadığı için hallisnaya yollaymdım sen yollarmısın zahmet olmazsa

Hepimizde aynı endişeler , aynı korkular heyecanlar var. Beraber bir yola çıktık inşallah hep beraber bebeklerimiz kucağımızda neticelendiririz.

cnm bi zahmet ekletinbeni özel msj sayım yeteli lmadığı için hallisnaya yollaymdım sen yollarmısın zahmet olmazsa

Tamam sen buraya yaz ; Yaşını , hamile kaldığın kilo , son adet tarihin , tahmini doğum tarihi, kese falan görüldü mü ? Ben burdan kopyalayıp gönderirim.

benımde 4 kasım aynıyız belkı erken yumurtladın olabılır zannetmıyorum bı terslık olcagını kalp atısını duydunmu,,

evet 6+4te duyduk çok şükür seninde o zaman 8+6 bugün dimi seninde benim gbi endişelrin varm peki ona bişi olursa die annelk bu olsa geek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…