Tamam sen buraya yaz ; Yaşını , hamile kaldığın kilo , son adet tarihin , tahmini doğum tarihi, kese falan görüldü mü ? Ben burdan kopyalayıp gönderirim.
evet 6+4te duyduk çok şükür seninde o zaman 8+6 bugün dimi seninde benim gbi endişelrin varm peki ona bişi olursa die annelk bu olsa geek
Merhaba kizlar.Nasilsiniz?bu gün kötü bir gün geçirdim.Kanamam oldu.Aynı geçen seferki gibi(ilk hamileliğimde de bçyle oldu 9 haftamda kalp atışları durdu)doktoru aradı.serum taktır dediŞu an kolumda serum.buraya eşim yazıyor.kanamam durdu.az az kahve rengi lekelenmem var.Çok korkuyorum.hala kalp atışlarını duymaya gitmedim.Korkuyorum ya duymazsam diye..
benım ılk hamılelıgım degıl kayıplarım oldu..ama nasıpse ıkıncı cocugum 20 aylık bı kızım var 27 yasındayım ıstanbulda oturuyorum bende..kaygılar hepımızde var bunlar normal..ama boyle endıseylede gecmez gunler kendını rahatlatcak telkın etcek bıseyler soyle kendı kendıne..yoksa cok yıpranırsın..cogu zarar ortasını bulmak lazım
Merhaba kizlar.Nasilsiniz?bu gün kötü bir gün geçirdim.Kanamam oldu.Aynı geçen seferki gibi(ilk hamileliğimde de bçyle oldu 9 haftamda kalp atışları durdu)doktoru aradı.serum taktır dediŞu an kolumda serum.buraya eşim yazıyor.kanamam durdu.az az kahve rengi lekelenmem var.Çok korkuyorum.hala kalp atışlarını duymaya gitmedim.Korkuyorum ya duymazsam diye..
Benim eşimde zaman zaman toplantıları için gidiyor bütün düzenim bozuluyor. Bütün evin ışıklarını yakıyorum, uyuyamıyorum evham basıyor, ezana kadar tv seyrediyorum sonra biraz dalıyorum v.s. Uykusuz kalınca da hasta oluyorum kabus gibi geçiyor 1 hafta. Allah eşlerimizi hiç yanımızdan ayırmasın inşallah. Sağsalim gitsin gelsinler inşallah evlerine. Sevgiler
slm kızlar bi ağustos annesi daha geldi aranıza kbul varmı opuyorumnanaktan
Hepimizde aynı endişeler , aynı korkular heyecanlar var. Beraber bir yola çıktık inşallah hep beraber bebeklerimiz kucağımızda neticelendiririz.
kızlaaarrr bugün 6+0 hamileyim vee üçüz hamileymişim 2 sinin kalp atışlarını duyduk 3.sünü duyamadık o daha çok küçükmüş belki kendiliğinden sonlanabilirmiş.zaten kendiliğinden sonlanmasa bile doktor tarafından sonlanacak(
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunn...
Çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah geçen sefer ki gibi olmaz düşünme şimdi, yat dinlen, eşin güzel güzel beslesin seni , ayağına güzel çorap giy bahtaniyeye sarıl güzelce yat dinlen. Dualarımız seninle, inşallah herşey güzel olsun. Öptüm , Allaha emanet olun
Teşekkür ederim kızlar.bilmiyorum ki.Düşünüyorum belkide bebeklerden birine bir şey olmuşçbende 3 kese vardı.1 bir az diğerlerinden küçüktü.Belki ona bir şey olmuş.yarın bir muayene olmam gerek..
kızlaaarrr bugün 6+0 hamileyim vee üçüz hamileymişim 2 sinin kalp atışlarını duyduk 3.sünü duyamadık o daha çok küçükmüş belki kendiliğinden sonlanabilirmiş.zaten kendiliğinden sonlanmasa bile doktor tarafından sonlanacak(
afiyet olsun tatlım kaydirigubbakcemile3
inş. sağlıklıdır bebişin hiç bişiler olmaz canım :Saruboceq:
ayyy kızlar salatalık mı dedi biri zaten az önce yoğurt yerken olsaydı böyle tuzlasaydım yanında felan diyodum.........salatalık istiyorum beeeeeeeeeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?