2010 Ağustos Anneleri

Merhaba kizlar.Nasilsiniz?bu gün kötü bir gün geçirdim.Kanamam oldu.Aynı geçen seferki gibi(ilk hamileliğimde de bçyle oldu 9 haftamda kalp atışları durdu)doktoru aradı.serum taktır dediŞu an kolumda serum.buraya eşim yazıyor.kanamam durdu.az az kahve rengi lekelenmem var.Çok korkuyorum.hala kalp atışlarını duymaya gitmedim.Korkuyorum ya duymazsam diye..

Tamam sen buraya yaz ; Yaşını , hamile kaldığın kilo , son adet tarihin , tahmini doğum tarihi, kese falan görüldü mü ? Ben burdan kopyalayıp gönderirim.

yaş 23 son adet tarih 4 kasım hmile kalınan kilo 57 kese 5 haftalıkengörüldü 6+4 de kalp atışını duyduk çok şükür ellerine sağlık cnm

Test

daha erken ama saklayalım ilerde bakarız, ben öylesine yaptım daha tam değil bilgilerim tabiki de kız çıktı sonu çok güzel. soruların yanını tıklıyorsunuz check atıyor

evet 6+4te duyduk çok şükür seninde o zaman 8+6 bugün dimi seninde benim gbi endişelrin varm peki ona bişi olursa die annelk bu olsa geek

benım ılk hamılelıgım degıl kayıplarım oldu..ama nasıpse ıkıncı cocugum 20 aylık bı kızım var 27 yasındayım ıstanbulda oturuyorum bende..kaygılar hepımızde var bunlar normal..ama boyle endıseylede gecmez gunler kendını rahatlatcak telkın etcek bıseyler soyle kendı kendıne..yoksa cok yıpranırsın..cogu zarar ortasını bulmak lazım

cnm geçmişolsun inşlah herşey yolundadır bebeğin sana sımsıkı sarılmıştır bukez stres yapmamaya çalış geçmiş olsun

kızlaaarrr bugün 6+0 hamileyim vee üçüz hamileymişim 2 sinin kalp atışlarını duyduk 3.sünü duyamadık o daha çok küçükmüş belki kendiliğinden sonlanabilirmiş.zaten kendiliğinden sonlanmasa bile doktor tarafından sonlanacak(
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunn...

evt hklısın dr kanaman olmadığı sürece herşey yolunda gidiyo demektir ayrıca düşük riskinde yok dedi am insan korkuyo işte bide ilk olunca

canım benım hosgeldın her kanama kotu sonuclancak dıye bısey yok..doktorun gereken mudaheleyı yapmıs zaten gerısını allaha bırak,,tedırgınsın normal..emın ol bısey olmucak..

Çok geçmiş olsun canım yaa, inşallah geçen sefer ki gibi olmaz düşünme şimdi, yat dinlen, eşin güzel güzel beslesin seni , ayağına güzel çorap giy bahtaniyeye sarıl güzelce yat dinlen. Dualarımız seninle, inşallah herşey güzel olsun. Öptüm , Allaha emanet olun

Teşekkür ederim kızlar.bilmiyorum ki.Düşünüyorum belkide bebeklerden birine bir şey olmuşçbende 3 kese vardı.1 bir az diğerlerinden küçüktü.Belki ona bir şey olmuş.yarın bir muayene olmam gerek..

amin canım inşallah
ben mesela hiç evde yalnız kalamam eşim geç gelicekse ben işten direk anneme giderim o gelir beni ordan alır belki bebeğim olunca atarım bu korkularımı:)
zaten bu sene annemlere yakın bi yere taşınıcaz çünlü çok zorlanıyorum böyle hemde anneme ihtiyacım olcak bebeğin bakımında:))

slm kızlar bi ağustos annesi daha geldi aranıza kbul varmı opuyorumnanaktan

hoşgeldin nry cım senin açından herşey güzel gibi görünüyor maşallah kalp atışlarını da görmüşsün darısı başımıza inş.

Hepimizde aynı endişeler , aynı korkular heyecanlar var. Beraber bir yola çıktık inşallah hep beraber bebeklerimiz kucağımızda neticelendiririz.

inşallah canımopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun herşey güzel olcak merak etme

seninde hakkında hayırlısı olsun canım
ikiz anneleri çoğalıyor topikte

Teşekkür ederim bir tanem çok iyisiniz.Umarım kötü bir şey yoktur..

cnm çok geçmiş olsun umarım bu durumun bian önce düzelir
hep olumlu düşün cnm sakın onları kaybeticem diye düşünme
üzülmede annesi onlar seni bırakmıycak :1hug:

cnm sen üçününde kalp atışını duydunmu

Amin canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Belki sonra kalbi atar, 3'ünü taşıyamaz mısın dedi doktor ? Bizde Dsmart var orda bir kanal var orda " john and kate + 8 " diye bir program var. Kate önce ikiz doğuyor sonra da 6'z tam 8 çocukları var. Kate'in altızlara hamileliğinde bir karnı var uff acaip uzaylı gibi. İnternetten aratın resimlerini görebilirsiniz. Biraz erken doğdular kuvezde kaldılar ama hepsi toparlandı. Bizim tanıdık da üçüz doğurdu , yarım kilo doğdular ama hepsi yaşadı şimdi okula gidiyorlar.

ne dıyosun super bısey bu tup bebek falanmı allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

öncelikle selam arkadaşlar bulanmayan midem kokulardan çok etkilenir oldu yemek yapamadım 2 gündür bugun annem geldi

salatalık ve domatesin çok mevsimi değil çok fazla tuketmemek iyi olurmuş bilginize baharı bekleyelim derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…