evt tüp bebekti canım antalyada yaptırdım şlk denememdi allah kimseye aratmasın gerçekten süper bi duygu
3 tanesini rahmim taşıyamazmış bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun
öncelikle selam arkadaşlar bulanmayan midem kokulardan çok etkilenir oldu yemek yapamadım 2 gündür bugun annem geldi
salatalık ve domatesin çok mevsimi değil çok fazla tuketmemek iyi olurmuş bilginize baharı bekleyelim derim..
cnmmm çok üzüldüm sen ve bebişler bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallahMerhaba kizlar.Nasilsiniz?bu gün kötü bir gün geçirdim.Kanamam oldu.Aynı geçen seferki gibi(ilk hamileliğimde de bçyle oldu 9 haftamda kalp atışları durdu)doktoru aradı.serum taktır dediŞu an kolumda serum.buraya eşim yazıyor.kanamam durdu.az az kahve rengi lekelenmem var.Çok korkuyorum.hala kalp atışlarını duymaya gitmedim.Korkuyorum ya duymazsam diye..
kızlaaarrr bugün 6+0 hamileyim vee üçüz hamileymişim 2 sinin kalp atışlarını duyduk 3.sünü duyamadık o daha çok küçükmüş belki kendiliğinden sonlanabilirmiş.zaten kendiliğinden sonlanmasa bile doktor tarafından sonlanacak(
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunn...
canım bende aydınlıyım.. ilk ist.la geldiğimizde bende çiğdem dedim marketteki çalışana.. durdu durdu deterjanmı dedi!!! sonra bi gzel anlattım çiğdemi böyle ağıza konuluyor çitliyorsun içini yiyorsun diye kaydirigubbakcemile3ıstanbulda klorak dıyorum yuzume bakıyolar,,cıgdem dıyorum cekırdek mı dıyolar domat dıyorum domatesmı dıyolar,,vs vs anca ogrencem daha cok yenıyım ben ıstanbulda
günaycım bende aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın bile.. öncelikle çok çok geçmiş olsun.. sende bahsetmişsin 3.kesenin varlığından benimde aklıma hemen o geldi.. hani o kendiliğnden kaybolma gibi duruma geçtiyse eğer onun kanaması olabilir.. inş kanama önemsizdir ve istirahat+serumla düzelir 3ünede sağlık ömür versin MEVLA.. eğer 3.bebişten kaynaklanıyor ise RABBİM diğer ikisini korusun..Merhaba kizlar.Nasilsiniz?bu gün kötü bir gün geçirdim.Kanamam oldu.Aynı geçen seferki gibi(ilk hamileliğimde de bçyle oldu 9 haftamda kalp atışları durdu)doktoru aradı.serum taktır dediŞu an kolumda serum.buraya eşim yazıyor.kanamam durdu.az az kahve rengi lekelenmem var.Çok korkuyorum.hala kalp atışlarını duymaya gitmedim.Korkuyorum ya duymazsam diye..
selamlar herkese ben de ağustos hamişiyim inşallah, 6+2 yim , yarın keseyi görmeye gidecez inşallah gitmişken pıt pıt atan kalbini de duyarız yerimseniben
canım bende aydınlıyım.. ilk ist.la geldiğimizde bende çiğdem dedim marketteki çalışana.. durdu durdu deterjanmı dedi!!! sonra bi gzel anlattım çiğdemi böyle ağıza konuluyor çitliyorsun içini yiyorsun diye kaydirigubbakcemile3
heeee çekirdek diyorsun seeeen dedi ve ogün öğrendim çiğdemin çekirdek olduğunu...
deterjan demesinin sebebide çiğdem matik diye bir deterjan varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca simit simit değil GEVREK.. ama gelde anlat:)
canım bende aydınlıyım.. ilk ist.la geldiğimizde bende çiğdem dedim marketteki çalışana.. durdu durdu deterjanmı dedi!!! sonra bi gzel anlattım çiğdemi böyle ağıza konuluyor çitliyorsun içini yiyorsun diye kaydirigubbakcemile3
heeee çekirdek diyorsun seeeen dedi ve ogün öğrendim çiğdemin çekirdek olduğunu...
deterjan demesinin sebebide çiğdem matik diye bir deterjan varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca simit simit değil GEVREK.. ama gelde anlat:)
Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsinselamlar herkese ben de ağustos hamişiyim inşallah, 6+2 yim , yarın keseyi görmeye gidecez inşallah gitmişken pıt pıt atan kalbini de duyarız yerimseniben
[ı]selam 2010 anne adayları benide listeye eklermisiniz[/ı]
[ı]14 ağustos kese görüldü[/ı]
slm kızlar bugün dr gittim allaha şükür minik kuşumun kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum opuyorumnanaktan sat a göre 7 haftalığım ama ultrasonda 8 çıktı.Bu arada geçen hafta ki kontrolümde kalp atışını göremedim diye kafama takmıştım çünkü erken gören hamişler vardı eğer aynı durumda olan arkadaşlar olursa üzülmesinler normal bi durummuş.
slm kızlar bugün dr gittim allaha şükür minik kuşumun kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum opuyorumnanaktan sat a göre 7 haftalığım ama ultrasonda 8 çıktı.Bu arada geçen hafta ki kontrolümde kalp atışını göremedim diye kafama takmıştım çünkü erken gören hamişler vardı eğer aynı durumda olan arkadaşlar olursa üzülmesinler normal bi durummuş.
sen ve bebişin adına çok sevindim canım ikinizde birbirinize iyi bakın emi olumunekankayizsmile
bende cuma günü gidicem kalp atışları için dr uma 7+2 olucam o gün darısı başıma inşallah :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?