2010 Ağustos Anneleri

evt tüp bebekti canım antalyada yaptırdım şlk denememdi allah kimseye aratmasın gerçekten süper bi duygu
3 tanesini rahmim taşıyamazmış bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun

evt tüp bebekti canım antalyada yaptırdım şlk denememdi allah kimseye aratmasın gerçekten süper bi duygu
3 tanesini rahmim taşıyamazmış bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun

oyle dusunme doktor kontrolunde belkıde uc tanesıde saglıkla dunyaya gelır..allah yardımcın olsun

oo maşaallh bi gidip geliyorum neler oluyo yaaaaaaa....

winston hadi hayırlısı canım,tebrikler :CüvCüv:

günay sanada geçmiş olsun umarım herşey yolundadır canım yarın dr dan sonra bize de haber ver merakta bırakma yerimseniben

haklısın da canım duyunca kendimden geçiyorum zaten bi iştahlıyım ki almış başını gidiyo ne duysam görsem yemek istiyorum diicem şimdi gülceksiniz okurken bi makrna muhabbeti gördüm şimdide gidip makarnanın suyunu koyuyorum kaydirigubbakcemile3

kendime inanamıyorum normalde hiç böyle değilimdir yani doğal hali iştahsız bi insanım annem bi gün seni böyle görecekmiydim diyip gülüyor

cnmmm çok üzüldüm sen ve bebişler bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah
dualarımız seninle muayne sonrası ii haberlerini bekliyoruz,
sen ii düşün ki iyi şeyler olsun olsun cnm :Saruboceq:

hayırlı olsun sağlıllı sıhatli sorunsuz bir hamilelik geçirmen dileğiyle cnm
aramıza hoşgeldin opuyorumnanaktan

ıstanbulda klorak dıyorum yuzume bakıyolar,,cıgdem dıyorum cekırdek mı dıyolar domat dıyorum domatesmı dıyolar,,vs vs anca ogrencem daha cok yenıyım ben ıstanbulda
canım bende aydınlıyım.. ilk ist.la geldiğimizde bende çiğdem dedim marketteki çalışana.. durdu durdu deterjanmı dedi!!! sonra bi gzel anlattım çiğdemi böyle ağıza konuluyor çitliyorsun içini yiyorsun diye kaydirigubbakcemile3
heeee çekirdek diyorsun seeeen dedi ve ogün öğrendim çiğdemin çekirdek olduğunu...
deterjan demesinin sebebide çiğdem matik diye bir deterjan varmış kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayrıca simit simit değil GEVREK.. ama gelde anlat:)

günaycım bende aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın bile.. öncelikle çok çok geçmiş olsun.. sende bahsetmişsin 3.kesenin varlığından benimde aklıma hemen o geldi.. hani o kendiliğnden kaybolma gibi duruma geçtiyse eğer onun kanaması olabilir.. inş kanama önemsizdir ve istirahat+serumla düzelir 3ünede sağlık ömür versin MEVLA.. eğer 3.bebişten kaynaklanıyor ise RABBİM diğer ikisini korusun..

selamlar herkese ben de ağustos hamişiyim inşallah, 6+2 yim , yarın keseyi görmeye gidecez inşallah gitmişken pıt pıt atan kalbini de duyarız yerimseniben

kıslarr biz büyümüşüz yahuu.. :CüvCüv:
2010 eylül anneleri topiklerini kurmuşlar bhcg değerlerinden konuşuluyor... ne güzel ya....
ALLAH hepimize sağlıklı hamilelik-doğumlar nasip etsin.. :Saruboceq:

selamlar herkese ben de ağustos hamişiyim inşallah, 6+2 yim , yarın keseyi görmeye gidecez inşallah gitmişken pıt pıt atan kalbini de duyarız yerimseniben

Hoşgeldin canım aramıza, allah tamamına erdirsin inşallah. Kolay hamilelikler dilerim.

Benim çok yakın bir arkadaşım da Aydınlı, bayılıyorum şivesine kızınca kalayı basmasına

hallısnacım aydını cok sevıyorum egede guneye gıden her yol aydından gecer ,,ve babam 8 sene aydınsporda oynamıs tabı 1970 senelerınde,,o da anlata anlata bıtıremez..cok sevındım

Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin
aramıza hoşgeldin

kızlar size bişiy sorucaam birassss özell
benim dr randevum yaklaştı bende ağda yapıım dedim ama hiç bu kadar uzyn ve acılı olmamıştıı içinizde deneyim sahibi olan varsa paylaşsın lütfen
mağlum yer en farla 15 dkk sürerdi ve tamamını alıyorduum ama bu kez hiç de öle olmadıı :kedi:

[ı]selam 2010 anne adayları benide listeye eklermisiniz[/ı]

[ı]14 ağustos kese görüldü[/ı]

[ı]selam 2010 anne adayları benide listeye eklermisiniz[/ı]

[ı]14 ağustos kese görüldü[/ı]

Hoşgeldin canım aramıza, resimdeki küçük beyler senin mi ? Allah tamamına erdirsin, kolay hamilelik diliyorum. 1. sayfadaki bilgileri Hallisna arkadaşımıza göndermen lazım. Eğer gönderemiyorsan buraya yaz ben yollarım arkadaşım. Yaş, Son adet, ilk kilo, doğum tarihi , Sevgiler

slm kızlar bugün dr gittim allaha şükür minik kuşumun kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum opuyorumnanaktan sat a göre 7 haftalığım ama ultrasonda 8 çıktı.Bu arada geçen hafta ki kontrolümde kalp atışını göremedim diye kafama takmıştım çünkü erken gören hamişler vardı eğer aynı durumda olan arkadaşlar olursa üzülmesinler normal bi durummuş.

Haydi gözünaydın arkadaşım, artık bu gece deliksiz bir uyku çekersin. Allah tamamına erdirsin inşallah.

sen ve bebişin adına çok sevindim canım ikinizde birbirinize iyi bakın emi olumunekankayizsmile
bende cuma günü gidicem kalp atışları için dr uma 7+2 olucam o gün darısı başıma inşallah :CüvCüv:

canım inşallah sende görürsün çok harika bi duygu kelimelerle tarifi yok hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…