Haydi gözünaydın arkadaşım, artık bu gece deliksiz bir uyku çekersin. Allah tamamına erdirsin inşallah.
slm
ben de ağustos annesiyim inşallah 3 ağustos gibi bebeğimi kucağıma alıcam inanılmaz heyecenlıyım. ama en çokta cinsiyetiçin.en erken cinsiyeti ne zamn öğrenirğiz? benim şuan 11 haftalık.
Hanımlar (elifbektas; angel; dmtumt84; Allegra; yasemeen; EBRU2205verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Buraya yazdıktan bir saat sonra çıkardım, eşimde bende çok sevindik. Demek ki tahmin ettiğim gibi belirtilerim geçmemiş. Yani midem bulandı, çıkardım diye bu kadar sevinemezdik herhalde. Eşim sağolsun, birlikte gezmeye gittik, sinemaya gittik, yemek yedik. Baya iyi geldi moralim düzeldi, inşallah dediğiniz gibi birşey yoktur. Ben beklemeyi düşünüyorum, şimdi birde başka doktorda göremezse iyice moralim bozulur, bakalım Allah tan herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
Hanımlar (elifbektas; angel; dmtumt84; Allegra; yasemeen; EBRU2205verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Buraya yazdıktan bir saat sonra çıkardım, eşimde bende çok sevindik. Demek ki tahmin ettiğim gibi belirtilerim geçmemiş. Yani midem bulandı, çıkardım diye bu kadar sevinemezdik herhalde. Eşim sağolsun, birlikte gezmeye gittik, sinemaya gittik, yemek yedik. Baya iyi geldi moralim düzeldi, inşallah dediğiniz gibi birşey yoktur. Ben beklemeyi düşünüyorum, şimdi birde başka doktorda göremezse iyice moralim bozulur, bakalım Allah tan herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
cok sukur gozun aydın ..benımde esım ısı geregı yurt ıcı yurt dısı cok fazla ucaga bınıyo gece bınse sabaha kadar uyuyamıyorum varana kadar ıcım rahat etmıyo..uzaktamıydı esın
Teşekkür ederim kızlar.bilmiyorum ki.Düşünüyorum belkide bebeklerden birine bir şey olmuşçbende 3 kese vardı.1 bir az diğerlerinden küçüktü.Belki ona bir şey olmuş.yarın bir muayene olmam gerek..
PIT PIT atıyor kalbiiiii :CüvCüv: bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum ayyy çok heyecan yaptım kızlar :kedi: doktor sabah kahvaltısı ogle yemegı ara ogun ıcecekler meyve ve omega 3 ıle ılgılı bır suru bılgı verdı.bır suru tahlıl ıstedı.12.hafta tekrar gıdıcem ense kalınlıgı ıcın.kendıne dıkkat et yogurt sut peynırı asla abartma bazı hamıleler bol sut ıcmem lazım dıo yanlıs dedılmaz: oole bır suru sey ısteopuyorumnanaktan
yalnız kedım hasta ona cok uzuldum amelıyat oldu bugun,yenı dogmus kedı gıbı surunuo narkozu atamadı daha kanepeye atlaması ınmesı yasak babasıyla bı taraftan onu kontrol edıyorum off off:gitme:
inşallah cumartesi güzel haberlerini verirsin canım:) çok garip bi duygu,doktor bak kalbi deyince sevindirik oldum ama toplu iğne ucu kadar kalbi :)))maşallah maşallah tatlım... Daha nice güzel haberler alırsın inş. şu cumartesi bir gelsede ben de gitsem doktora yaa bıktım beklemekten valla.... oofff
kedin için de geçmiş olsun cnm.. en yakın zaman da toparlanır umarım ... ama sen üzülme...
Maşallah maşallahhhhhh çok güzel haberler.
canım hiç üzülme aynı şeyleri geçen hafta bende yaşadım 7+2 de kalp atışlarını görememiştik çok endişelenmiştim ama şükürler olsun bu gün gördüm dr gayet güzel bi bebek dedi.Herkesde farklı oluyor sende içini ferah tut canını sıkma.Haftaya görürsün inşallah.
bu sabahada kadar yanımdaydı cnm.. bu sabah Ingiltere'ye gitt.. Allah izin verirse Cuma günü dönecek inş. gerçekten çok zor.. iyiyim haberini alana kadar içim pır pır
Bugün pıt pıtları ben de duydum sonunda...çok değişik bi duygu ama yaa..resmen ikinci bi kalp var bedenimde. İnanmak zor geliyor. Ayrıca overimin bi tanesinde bi kist varmış. Normalde yoktu ama hamilelikte hızla oluşup büyüyebiliyormuş. Şimdi 10. haftaya geldiğimde büyük ihtimal çatlayacakmış o kist ve kendi kendine yok olacakmış. Onun oluşması bi açıdan iyimiş çünkü çatladığında bebiş ondan faydalı besinler alacakmış. Tek kötü yanı çatladığında ağrılarım biraz fazla olabilirmiş. Bakalım hayırlısı. Hafifcecik atlatıveririm inşallah. :Saruboceq:
PIT PIT atıyor kalbiiiii :CüvCüv: bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum ayyy çok heyecan yaptım kızlar :kedi: doktor sabah kahvaltısı ogle yemegı ara ogun ıcecekler meyve ve omega 3 ıle ılgılı bır suru bılgı verdı.bır suru tahlıl ıstedı.12.hafta tekrar gıdıcem ense kalınlıgı ıcın.kendıne dıkkat et yogurt sut peynırı asla abartma bazı hamıleler bol sut ıcmem lazım dıo yanlıs dedılmaz: oole bır suru sey ısteopuyorumnanaktan
yalnız kedım hasta ona cok uzuldum amelıyat oldu bugun,yenı dogmus kedı gıbı surunuo narkozu atamadı daha kanepeye atlaması ınmesı yasak babasıyla bı taraftan onu kontrol edıyorum off off:gitme:
ebrucum senin yeni güzel haberlerin ne zaman gelecek inş. tarihi belli mi? :)))
çok geçmiş olsun canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah:Saruboceq:5 haftalarında gitmiştik muayeneye canım o zaman keseleri görmüştük bir tek
Maşallah maşallahDarısıda bizlere olur inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?