2010 Ağustos Anneleri

slm

ben de ağustos annesiyim inşallah 3 ağustos gibi bebeğimi kucağıma alıcam inanılmaz heyecenlıyım. ama en çokta cinsiyetiçin.en erken cinsiyeti ne zamn öğrenirğiz? benim şuan 11 haftalık.

Hanımlar (elifbektas; angel; dmtumt84; Allegra; yasemeen; EBRU2205 verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Buraya yazdıktan bir saat sonra çıkardım, eşimde bende çok sevindik. Demek ki tahmin ettiğim gibi belirtilerim geçmemiş. Yani midem bulandı, çıkardım diye bu kadar sevinemezdik herhalde. Eşim sağolsun, birlikte gezmeye gittik, sinemaya gittik, yemek yedik. Baya iyi geldi moralim düzeldi, inşallah dediğiniz gibi birşey yoktur. Ben beklemeyi düşünüyorum, şimdi birde başka doktorda göremezse iyice moralim bozulur, bakalım Allah tan herşeyin hayırlısı:Saruboceq:

slm

ben de ağustos annesiyim inşallah 3 ağustos gibi bebeğimi kucağıma alıcam inanılmaz heyecenlıyım. ama en çokta cinsiyetiçin.en erken cinsiyeti ne zamn öğrenirğiz? benim şuan 11 haftalık.

Hoşgeldin canım aramıza , 85. anne adayısın. Allah tamamına erdirsin, kolay hamilelikler diliyorum. Sen de 1. sayfadaki bilgileri hallisna arkadaşımıza gönderirsen seni de listemize ekleyecektir. Senin de SAT'ın benim gibi ekim galiba ben de kısmetse 2 ağustosta doğum yapacam. Mesaj gönderemiyorsan buraya gerekli şeyleri yazarsın. Sevgiler

Moralinin düzeldiğine çok sevindim canım, bence de en güzelini , hayırlısını dile ve bekle. Yemene içmene dikkat et, Allah hepimizin yardımcısı olsun. Sevgiler

canım hiç üzülme aynı şeyleri geçen hafta bende yaşadım 7+2 de kalp atışlarını görememiştik çok endişelenmiştim ama şükürler olsun bu gün gördüm dr gayet güzel bi bebek dedi.Herkesde farklı oluyor sende içini ferah tut canını sıkma.Haftaya görürsün inşallah.

cok sukur gozun aydın ..benımde esım ısı geregı yurt ıcı yurt dısı cok fazla ucaga bınıyo gece bınse sabaha kadar uyuyamıyorum varana kadar ıcım rahat etmıyo..uzaktamıydı esın

bu sabahada kadar yanımdaydı cnm.. bu sabah Ingiltere'ye gitt.. Allah izin verirse Cuma günü dönecek inş. gerçekten çok zor.. iyiyim haberini alana kadar içim pır pır

Bugün pıt pıtları ben de duydum sonunda...çok değişik bi duygu ama yaa..resmen ikinci bi kalp var bedenimde. ınanmak zor geliyor. Ayrıca overimin bi tanesinde bi kist varmış. Normalde yoktu ama hamilelikte hızla oluşup büyüyebiliyormuş. Şimdi 10. haftaya geldiğimde büyük ihtimal çatlayacakmış o kist ve kendi kendine yok olacakmış. Onun oluşması bi açıdan iyimiş çünkü çatladığında bebiş ondan faydalı besinler alacakmış. Tek kötü yanı çatladığında ağrılarım biraz fazla olabilirmiş. Bakalım hayırlısı. Hafifcecik atlatıveririm inşallah. :Saruboceq:

PIT PIT atıyor kalbiiiii :CüvCüv: bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum ayyy çok heyecan yaptım kızlar :kedi: doktor sabah kahvaltısı ogle yemegı ara ogun ıcecekler meyve ve omega 3 ıle ılgılı bır suru bılgı verdı.bır suru tahlıl ıstedı.12.hafta tekrar gıdıcem ense kalınlıgı ıcın.kendıne dıkkat et yogurt sut peynırı asla abartma bazı hamıleler bol sut ıcmem lazım dıo yanlıs dedılmaz: oole bır suru sey ısteopuyorumnanaktan
yalnız kedım hasta ona cok uzuldum amelıyat oldu bugun,yenı dogmus kedı gıbı surunuo narkozu atamadı daha kanepeye atlaması ınmesı yasak babasıyla bı taraftan onu kontrol edıyorum off off:gitme:

cnmm çok geçmiş olsuun.. üzme kendini.. Allah yardım eder.. sabrını verir..3. ye bişey olmuşsada ki inş. olmamıştır. Allah geri kalan ikisini sana bağışlasın.. onları al inş. sağ salim kucağına ...

maşallah maşallah tatlım... Daha nice güzel haberler alırsın inş. şu cumartesi bir gelsede ben de gitsem doktora yaa bıktım beklemekten valla.... oofff

kedin için de geçmiş olsun cnm.. en yakın zaman da toparlanır umarım ... ama sen üzülme...

inşallah cumartesi güzel haberlerini verirsin canım:) çok garip bi duygu,doktor bak kalbi deyince sevindirik oldum ama toplu iğne ucu kadar kalbi :)))

evet kedişimiz hasta bu akşam nasıl uyuyucam bilmiyorum kanepeye atlıım iniim diyo sürekli kaleci gibi oturuyoruz oturma odasında aman düşmesin aman çarpmasın die...yasakkelime

Teşekkür ederim Sebilay, sen 7+2 de gittin duyamadın ama takviminde şimdi 7+4 yazıyor. Başka doktora mı gittin? 2 gün sonra hemen gözüktü mü? Maşallah çok sevindim adına
İnşallahh dediğin gibi olur canım, burada ki tüm arkadaşların içinde bende bebeğime sağlıkla kavuşurum inşallaaaahh:Saruboceq:

bu sabahada kadar yanımdaydı cnm.. bu sabah Ingiltere'ye gitt.. Allah izin verirse Cuma günü dönecek inş. gerçekten çok zor.. iyiyim haberini alana kadar içim pır pır

Allah kavuştursun, benim eşimde yurtdışında, izin için geldi.

Maşallah arkadaşım, darısı da bizim gibi bekleyenlere olsun:Saruboceq: Umarım kistinde çok ağrımadan kaybolup gider.

Maşallah maşallah Darısıda bizlere olur inşallah:Saruboceq:

ebrucum senin yeni güzel haberlerin ne zaman gelecek inş. tarihi belli mi? :)))

6 şubat cumartesi günü kısmetse 2'li teste gidiyorum bakalım bizim mercimek büyümüş kolları bacakları da çıkmış olacakmış. Ensesini ölçecekler inşallah normal çıkar. Resmen bir mucize taşıyoruz, super nano hücreler ne yapacaklarını , hangi organı oluşturacaklarını nasıl biliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…