6 şubat cumartesi günü kısmetse 2'li teste gidiyorum bakalım bizim mercimek büyümüş kolları bacakları da çıkmış olacakmış. Ensesini ölçecekler inşallah normal çıkar. Resmen bir mucize taşıyoruz, super nano hücreler ne yapacaklarını , hangi organı oluşturacaklarını nasıl biliyorlar.
kızlar ben saçımı kurutup yatıcam bi türlü dinlenemedim bari gidip uyuyayım.herkese tatlı rüyalar.bayanssulusmile
bana da sanırım cumartesi gittiğimde 2li test için tarih verecekler, ben de çok merak ediyorum gittiğimde ne göreceğimi.. sağlıklı olduğunu bir görsem ahh bir görseemmm... kız ben daha o doğmadan canımı verecek kadar seviyorum onu nasıl bir duyguymuş Allahım bu böyle
aman aman uslu dursunlar... biz de artık yatmaya hazırlanalım yavaştan babamızda evde yok ama uyumaya çalışacağız artık.. herkese bebekleriyle beraber iyi geceler.. yarın sabah sağlıklı sağlıklı görüşmek üzere... yerimseniben
Merhaba kizlar.Nasilsiniz?bu gün kötü bir gün geçirdim.Kanamam oldu.Aynı geçen seferki gibi(ilk hamileliğimde de bçyle oldu 9 haftamda kalp atışları durdu)doktoru aradı.serum taktır dediŞu an kolumda serum.buraya eşim yazıyor.kanamam durdu.az az kahve rengi lekelenmem var.Çok korkuyorum.hala kalp atışlarını duymaya gitmedim.Korkuyorum ya duymazsam diye..
kızlaaarrr bugün 6+0 hamileyim vee üçüz hamileymişim 2 sinin kalp atışlarını duyduk 3.sünü duyamadık o daha çok küçükmüş belki kendiliğinden sonlanabilirmiş.zaten kendiliğinden sonlanmasa bile doktor tarafından sonlanacak(
hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsunn...
evt tüp bebekti canım antalyada yaptırdım şlk denememdi allah kimseye aratmasın gerçekten süper bi duygu
3 tanesini rahmim taşıyamazmış bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun
slm kızlar bugün dr gittim allaha şükür minik kuşumun kalp atışlarını gördüm çok mutlu oldum opuyorumnanaktan sat a göre 7 haftalığım ama ultrasonda 8 çıktı.Bu arada geçen hafta ki kontrolümde kalp atışını göremedim diye kafama takmıştım çünkü erken gören hamişler vardı eğer aynı durumda olan arkadaşlar olursa üzülmesinler normal bi durummuş.
slm
ben de ağustos annesiyim inşallah 3 ağustos gibi bebeğimi kucağıma alıcam inanılmaz heyecenlıyım. ama en çokta cinsiyetiçin.en erken cinsiyeti ne zamn öğrenirğiz? benim şuan 11 haftalık.
Hanımlar (elifbektas; angel; dmtumt84; Allegra; yasemeen; EBRU2205verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Buraya yazdıktan bir saat sonra çıkardım, eşimde bende çok sevindik. Demek ki tahmin ettiğim gibi belirtilerim geçmemiş. Yani midem bulandı, çıkardım diye bu kadar sevinemezdik herhalde. Eşim sağolsun, birlikte gezmeye gittik, sinemaya gittik, yemek yedik. Baya iyi geldi moralim düzeldi, inşallah dediğiniz gibi birşey yoktur. Ben beklemeyi düşünüyorum, şimdi birde başka doktorda göremezse iyice moralim bozulur, bakalım Allah tan herşeyin hayırlısı:Saruboceq:
Bugün pıt pıtları ben de duydum sonunda...çok değişik bi duygu ama yaa..resmen ikinci bi kalp var bedenimde. İnanmak zor geliyor. Ayrıca overimin bi tanesinde bi kist varmış. Normalde yoktu ama hamilelikte hızla oluşup büyüyebiliyormuş. Şimdi 10. haftaya geldiğimde büyük ihtimal çatlayacakmış o kist ve kendi kendine yok olacakmış. Onun oluşması bi açıdan iyimiş çünkü çatladığında bebiş ondan faydalı besinler alacakmış. Tek kötü yanı çatladığında ağrılarım biraz fazla olabilirmiş. Bakalım hayırlısı. Hafifcecik atlatıveririm inşallah. :Saruboceq:
PIT PIT atıyor kalbiiiii :CüvCüv: bugün doktora gittim kalp atışlarını duydum ayyy çok heyecan yaptım kızlar :kedi: doktor sabah kahvaltısı ogle yemegı ara ogun ıcecekler meyve ve omega 3 ıle ılgılı bır suru bılgı verdı.bır suru tahlıl ıstedı.12.hafta tekrar gıdıcem ense kalınlıgı ıcın.kendıne dıkkat et yogurt sut peynırı asla abartma bazı hamıleler bol sut ıcmem lazım dıo yanlıs dedılmaz: oole bır suru sey ısteopuyorumnanaktan
yalnız kedım hasta ona cok uzuldum amelıyat oldu bugun,yenı dogmus kedı gıbı surunuo narkozu atamadı daha kanepeye atlaması ınmesı yasak babasıyla bı taraftan onu kontrol edıyorum off off:gitme:
merhaba benimde sat:14 kasım ve 1 hafta önce kan testi ile değeri 1000.00 gördük.2 hafta sonra tekrar gel dedi.Çok hafif kahverengi lekelenmem oluyor dedim progestan bir de folik asit verdi.lekelenmelerim bitti. Sabahları biraz mide bulantım olo bir de bazen sağ kasığımda bişi hissediom kasılıo sanki top gibi bişi var.Çok korkuom bişi olcak die.Hiç belirti yokmuş bebek yokmuş gibi gelio.Sizin nasıl ?
merhaba benimde sat:14 kasım ve 1 hafta önce kan testi ile değeri 1000.00 gördük.2 hafta sonra tekrar gel dedi.Çok hafif kahverengi lekelenmem oluyor dedim progestan bir de folik asit verdi.lekelenmelerim bitti. Sabahları biraz mide bulantım olo bir de bazen sağ kasığımda bişi hissediom kasılıo sanki top gibi bişi var.Çok korkuom bişi olcak die.Hiç belirti yokmuş bebek yokmuş gibi gelio.Sizin nasıl ?
günaydınnnn herkesee.. ya siz nasıl oturuyorsunuz akşamları pc başına ben eve gidiyorum yemek yemeye bile halim olmuyor küt uyuyorum bütün gecem uyumakla geçiyor:)) hatta elimde olsa iş yerinde de uyuyıcam ama malasef .. bu arada benim çizelgem yanlış sata göre yazmıştım 7 hafta diyor ama pztesi dr 6+2 demişti şimdide 6+4 üm
onlinebelgesel.blogcu.com/anne-karninda-yasamin-oykusu/3791561
Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz
Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?