2010 Ağustos Anneleri

bana da sanırım cumartesi gittiğimde 2li test için tarih verecekler, ben de çok merak ediyorum gittiğimde ne göreceğimi.. sağlıklı olduğunu bir görsem ahh bir görseemmm... kız ben daha o doğmadan canımı verecek kadar seviyorum onu nasıl bir duyguymuş Allahım bu böyle

İnşallah inşallah hepimizin dileği bu... Bende daha o kadar büyük bir sevgi daha oluşmadı halen şoktayım nedense. Herhalde yüzünü görmeden daha inanamıyacam. Uslu da duruyor maşallah hamilemiyim değilmiyim belli değil. Aman maşallah maşallahh hep böyle olsun inşallah. Sevgiler

aman aman uslu dursunlar... biz de artık yatmaya hazırlanalım yavaştan babamızda evde yok ama uyumaya çalışacağız artık.. herkese bebekleriyle beraber iyi geceler.. yarın sabah sağlıklı sağlıklı görüşmek üzere... yerimseniben

Benimki de 24'nde galiba 1 hafta gidiyor , ben o olmadan uyuyamıyorum anlatmıştım. Uykusuz geceler beni bekliyor. İnşallah sen uyursun, tatlı rüyalar, allah rahatlık versin canım

Canım beniiiiiiim çok geçmiş olsuun.Kendine çok iyi bak mümkün olduğunca yat sakın kalkma tuvalet hariç..Dualarım seninle rabbim senide meleğinide korusun canım:teselli:

canım hayırlı olsuuun bi taraftan sevindim bir taraftanda üzüldüm inan aynı durumdayız.moralim çok bozuk..allah yardımcımız olsun :gitme:malesef bu tip durumlarda 3 bebek istemiyolar doktorlar riskli diyee..

evt tüp bebekti canım antalyada yaptırdım şlk denememdi allah kimseye aratmasın gerçekten süper bi duygu
3 tanesini rahmim taşıyamazmış bakalım artık hakkımızda hayırlısı olsun

:teselli: :1hug:

merhaba benimde sat:14 kasım ve 1 hafta önce kan testi ile değeri 1000.00 gördük.2 hafta sonra tekrar gel dedi.Çok hafif kahverengi lekelenmem oluyor dedim progestan bir de folik asit verdi.lekelenmelerim bitti. Sabahları biraz mide bulantım olo bir de bazen sağ kasığımda bişi hissediom kasılıo sanki top gibi bişi var.Çok korkuom bişi olcak die.Hiç belirti yokmuş bebek yokmuş gibi gelio.Sizin nasıl ?

Bugün çok erken kalktım galiba kimse yoook :))

Günaydın cici anne adaylarıııı ... Çok güzel bir gün ve işlerinizde kolaylıklar diliyorum.

günaydınnnn herkesee.. ya siz nasıl oturuyorsunuz akşamları pc başına ben eve gidiyorum yemek yemeye bile halim olmuyor küt uyuyorum bütün gecem uyumakla geçiyor:)) hatta elimde olsa iş yerinde de uyuyıcam ama malasef .. bu arada benim çizelgem yanlış sata göre yazmıştım 7 hafta diyor ama pztesi dr 6+2 demişti şimdide 6+4 üm

Son düzenleme:

cnm tebrikler çok sevindim. inşallah sağlıkla kucağına alırsın tatlım.:içelim:

slm

ben de ağustos annesiyim inşallah 3 ağustos gibi bebeğimi kucağıma alıcam inanılmaz heyecenlıyım. ama en çokta cinsiyetiçin.en erken cinsiyeti ne zamn öğrenirğiz? benim şuan 11 haftalık.

cnm bildiğim kadarı ile 3-3,5 haftalıkken öğrenebiliyorsun. aramıza hoşgeldin bu arada. çok kalabalıklaştık kızlarr

cnm allahım seni de meleğini de korusun onu sana bağışlasın inşallah. üzülme canım allahım onu sana bağışlayacak ben inanıyorum.

çok sevindim cnm. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah

cnm kendini çok fazla üzme emi. bu arada gözünaydın cnm allahım sağ sağlim kucağina almayı nasip eder inşallah...

cnm tebrikler. allahım sağsağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah..:dance:

Günaydın canım, geçmiş olsun ve aramıza hoşgeldin. 1. sayfada listemiz var gerekli bilgileri gönderebiliyorsan hallisna arkadaşımıza göndermelisin. Eğer mesaj atamıyorsan buraya yazabilirsin. Ben de hemen hemen hiç belirti yok merak etme orda bıcırık :)) Sevgiler

Günaydın minik yüreklerin güzel anneleri. nasılsınız?
bizim bugün mide bulantımız hafifti çok sevindim maşallahhhhh...

cnm günaydın. valla al benden de o kadar. eve gidince çamaşır bile yıkayamıyorum bırak yemek yemeye bile halim olmuyor.bayanssulusmile

kıslar benim takvim ilerlemiyor yaaaa
neden acaba yaaaa
hergün baştan yapıyorum ama yaaaaa

onlinebelgesel.blogcu.com/anne-karninda-yasamin-oykusu/3791561

Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz

oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz

tatlım bir problem yoktur, sen beslenmene dikkat et, bir problem görseydi doktorun uyarırdı zaten:içelim:

cnm benim üzülme bebeğin iyi olacak inşallahh moralini yüksek tut. iyi olacak canm.bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…