- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz
nerdesiniz kıslarr yaaaaaaaaaaaaaaaaaeyvahedigeldismile
Burdayım da kafam kalkmıyor biraz , canım birşey yemek de istemedi süt içiyorum yarın kiloyu bitirdim. Şimdi birşeyler hazırlayacam . Sizin keyifler nasıl ? Canım sen de üzme kendini yemene içmene dikkat et o gerekli besini alır , inşallah hepsi iyi olsunlar. Görüşürüz
ben burdayımmm dmtumt84 ama diğerlerı nerde bılmiyorumm ??
Bence telaşlanma benimde oyle cıktı sat a gore 3 gun eksık cıkıyor. bence keseye göre olan dogru galıba belkı gec dollenme fılan olmus olabılır.. sorun olsaydı dktr soylerdı herhalde.bende merak edıyorum ama cokta ustunde durmuyorum. ıns bı sorun teskıl etmezz:çok üzgünüm:
nasılsın cnm iyi misin bebiş nasılbayanssulusmile
onlinebelgesel.blogcu.com/anne-karninda-yasamin-oykusu/3791561
ben de doktora gittiğimde SAT'a göre 6+2sanıyordum, 4+6 dedi doktor
maşallah cnm aman iyi olsunlar da başka şey istemiyoruz.iyiyim cnm sen nasılsınnn? bebıste ıyıdır ınsallah teyzesıbıraz basım agrıyor sersem gıbıyım (( we ıstyım cok zor gelıyor calısmak ama dayanabıldıgım kadar dayanıcam ( senın bebısss nasssılll yaramazlık yapıyormu :)))
mesela kızlar ben döllenmenin ne zaman olduğunu biliyorum döllenmeye göre 5 hfta sata göre 7 hafta dra göre 6+4 kafam karıştı valla.
mesela kızlar ben döllenmenin ne zaman olduğunu biliyorum döllenmeye göre 5 hfta sata göre 7 hafta dra göre 6+4 kafam karıştı valla.
Mim paylaşımın için teşekkürler,
Yalnız çok ilginç ilk defa 3 aylıkken ultrasona girdi kadın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?