2010 Ağustos Anneleri

Burdayım da kafam kalkmıyor biraz , canım birşey yemek de istemedi süt içiyorum yarın kiloyu bitirdim. Şimdi birşeyler hazırlayacam . Sizin keyifler nasıl ? Canım sen de üzme kendini yemene içmene dikkat et o gerekli besini alır , inşallah hepsi iyi olsunlar. Görüşürüz

Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz

Bence telaşlanma benimde oyle cıktı sat a gore 3 gun eksık cıkıyor. bence keseye göre olan dogru galıba belkı gec dollenme fılan olmus olabılır.. sorun olsaydı dktr soylerdı herhalde.bende merak edıyorum ama cokta ustunde durmuyorum. ıns bı sorun teskıl etmezz:çok üzgünüm:

afiyet olsun cnm. ben hıc süt içemiyorum kızlar yaa eskıden yıne arada sırada ıcerdım sımdı hıc mıdem almıyor cnm ıstemıyor . resmen tıksınıyorum nolucak ( ıns. boyle dewam etmezz (

ben de doktora gittiğimde SAT'a göre 6+2sanıyordum, 4+6 dedi doktor

nasılsın cnm iyi misin bebiş nasılbayanssulusmile

iyiyim cnm sen nasılsınnn? bebıste ıyıdır ınsallah teyzesı bıraz basım agrıyor sersem gıbıyım (( we ıstyım cok zor gelıyor calısmak ama dayanabıldıgım kadar dayanıcam( senın bebısss nasssılll yaramazlık yapıyormu :)))

ben de doktora gittiğimde SAT'a göre 6+2sanıyordum, 4+6 dedi doktor

hımmm ewet işte farklı cıkabılıyor bence zamanla bu fark kapanır gıbıme gelıyor sebebını bılmyorum ama ben 13 ocakta tekrar gıdıcem bakalım ozmn kac cııkcak? bana gore 8+5 oluyor 13 ocakta ona gore kac cıkar acaba bılmyorum. ınş aynısı cıkar. dedıgım gıbı fazla durmayalım ustunde bencee

kızlar bugün kendimi süper hissediyorum dün berbattım yeni anladım bebişim olucak hamileyim 2 günde atlatabildim şoku:))) süper bi şeymiş ya rabbim hepimizin bebeklerini korusun.

mesela kızlar ben döllenmenin ne zaman olduğunu biliyorum döllenmeye göre 5 hfta sata göre 7 hafta dra göre 6+4 kafam karıştı valla.

maşallah cnm aman iyi olsunlar da başka şey istemiyoruz.
benim mercimek de iyi maşallah bugün midemi çok bulandırmadı. bende ona hediye klasik müzik dinletiyorum şimdi biraz rahatlar =)opuyorumnanaktanbilmiyorumkismile

mesela kızlar ben döllenmenin ne zaman olduğunu biliyorum döllenmeye göre 5 hfta sata göre 7 hafta dra göre 6+4 kafam karıştı valla.

O degısebılıyor cnm dollenmenın nemzn oldugunu tam bılemeyızkı bız sadece hangı gun ılskı oldu onu bılırız ama spermler 72 saat canlı kalablıyor we dollenme 2-3 once vaya sonrada olabılıyor onun ıcın kafanızı yormayın zamanla bu farklar kaapanıcak :)) bence keseye ve doktaora kulak werelımm.

Merhaba, bebek döllenmeden itibaren değil, yumurta daha ilk oluşmaya başladığından itibaren büyümeye başlıyor. O yüzden son regl inden itibaren başlıyor.

Mim paylaşımın için teşekkürler,

Yalnız çok ilginç ilk defa 3 aylıkken ultrasona girdi kadın!!

zaten doğururken de hiç sesi çıkmıyor anestezi bile olsa insan acık bağırmaz mı yahu:))) ama bebeğin gelişimini görmek güzel...

Ya herkesde deĞıŞık oluyor bazen geÇ yumurtluyorsun bazen erken ona gÖre deĞıŞıyor. Mesela ben ne zaman yumurtladıĞımı bılmıyorum. Doktora gıttıĞımız zaman bÜyÜk ıhtımal daha mınnacıktır dedım. 35 gÜnde bır adet oluyordum ama 28 gÜne gÖre 5 haftalık oluyor dedı doktor baktık kı 5 haftalık-8 mm hatta maŞallah ırı bıle dedı. O gelıŞımı ıle alakalı. Erkekler hemen gelıyormuŞ. Kızlar ıse daha aĞır gelıŞıyormuŞ dıye duydum ama bılemıyorum tabııı.. ıyı olsunlarda saĞlıklı olsunlarda bÜyÜrler allahın ıznı ıle ınŞallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…