- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
zaten doğururken de hiç sesi çıkmıyor anestezi bile olsa insan acık bağırmaz mı yahu:))) ama bebeğin gelişimini görmek güzel...
iş yerinden arkadaşım epiduralle normal yaptı ama hiç hissetmiyorsun çok rahat oluyor dedi. bende bir ara düşündüm ama eşim riski yüzünden istemiyor
Bencede en mantıklı yöntem epiduralli normal doğum, benim arkadaşımda bu şekilde doğum yaptı ve çok memnundu.
iş yerinden arkadaşım epiduralle normal yaptı ama hiç hissetmiyorsun çok rahat oluyor dedi. bende bir ara düşündüm ama eşim riski yüzünden istemiyor
afiyet olsun cnm. ben hıc süt içemiyorum kızlar yaa eskıden yıne arada sırada ıcerdım sımdı hıc mıdem almıyor cnm ıstemıyor . resmen tıksınıyorum nolucak( ıns. boyle dewam etmezz (
Ya herkesde deĞİŞİk oluyor bazen geÇ yumurtluyorsun bazen erken ona gÖre deĞİŞİyor. Mesela ben ne zaman yumurtladıĞımı bİlmİyorum. Doktora gİttİĞİmİz zaman bÜyÜk İhtİmal daha mİnnacıktır dedİm. 35 gÜnde bİr adet oluyordum ama 28 gÜne gÖre 5 haftalık oluyor dedİ doktor baktık kİ 5 haftalık-8 mm hatta maŞallah İrİ bİle dedİ. O gelİŞİmİ İle alakalı. Erkekler hemen gelİyormuŞ. Kızlar İse daha aĞır gelİŞİyormuŞ dİye duydum ama bİlemİyorum tabİİİ.. İyİ olsunlarda saĞlıklı olsunlarda bÜyÜrler allahın İznİ İle İnŞallah
ne riski varmış?
ya söylemem doğru olur mu bilmiyorum canım. şimdi bu şekilde doğum yapacak olan arkadaşlar varsa onları da korkutmak istemiyorum.omuriliğe yapıyorlar bu iğneyi biliyorsunuz çok riskli bir yere yapıyorlar eğer ki yanlış yapılırsa allah korusun belden aşağısı tutmayabilir. bunu arkadaşım da söyledi bana o şekilde doğum yapan arkadaşım. ama korkma iyi bir yer olursa birşey olmaz dedi. o da avcılar hospıtalda yaptı doğumu. ay bilmiyorum kafam karıştı yafff
biraz araştırımboshayallersmileolumunekankayizsmile
Ben de prenses doğumu düşünüyorum :)) Normal ya da Sezeryan . Ben 35 yaşındayım daha ne bayıldım ne kustum. Narkoz ile kontrolümü kaybetmek istemiyorum hem de ilk doğduğu anı görmek çok güzel birşey. Ben bir de fotoğrafçı tutmayı düşünüyorum çok güzel albüm yapıyorlar doğum anındaki resimler v.s. Acaba çok pahalı mıdır ?
riskinden değil de, tabi o da önemli etken ama ebrunun dediği gibi o anı yaşamaya değer, o an ne düşünürüm bilmiyorum ama epidural olmasa daha iyi gibi, bağ:icecream:ıra bağıra doğurcam:))))
Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz
aynen cnm ama doğumda doktorlar bağırmayın bol bol ıkının hem fazla enerji harcamamış olursunuz diyor..ben bağırmadan sadece ıkınacağım ki bebeğim hemen gelsin. peki doğumda eşi ile girmek isteyen var mı?bayanssulusmile
sen enden moralini bozuyorsunki sadece 4 gün geride o da belki geç döllenme olmuştur nerden biliyorsun. bir sorun olsa doktor sorunlu derdi. birşey dedi mi ki doktor. iyi düşün iyi olsun.
Benim kardeşim sezeryan oldu hem de rahim kendini toparlayamadı çok kan kaybetmiş serumlar falan bağlandı ilaçlı ki rahim toparlansın diye. Kocası oda da bunda ne var dercesine oturmuş millete kendi ameliyatını anlatıyordu ki doğumun yanında solda sıfır kıl dönmesi inanabiliyor musunuz ? Doğuma beraber girselerdi o zaman anlardı annenin neler çektiğini ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?