2010 Ağustos Anneleri

iş yerinden arkadaşım epiduralle normal yaptı ama hiç hissetmiyorsun çok rahat oluyor dedi. bende bir ara düşündüm ama eşim riski yüzünden istemiyor

iş yerinden arkadaşım epiduralle normal yaptı ama hiç hissetmiyorsun çok rahat oluyor dedi. bende bir ara düşündüm ama eşim riski yüzünden istemiyor

Bencede en mantıklı yöntem epiduralli normal doğum, benim arkadaşımda bu şekilde doğum yaptı ve çok memnundu.

afiyet olsun cnm. ben hıc süt içemiyorum kızlar yaa eskıden yıne arada sırada ıcerdım sımdı hıc mıdem almıyor cnm ıstemıyor . resmen tıksınıyorum nolucak ( ıns. boyle dewam etmezz (

Laktozsuz light süt iç, inan klasik sütler gibi değil yağsız olduğu için kokusu v.s. yok su gibi içiyorsun , şekere de gerek yok kendinden çok hafif tatlı zaten. Tavsiye ederim. Hergün en az 2 bardak içmemiz gerekiyor bebeğin kemikleri için hatta ileri de bu da yetmiyecek kalsiyum da almamız gerekecek sanırım. Sevgiler

tatlım bu 5 hafta 8mm çıktı -tatlicadiarzu-dediğin kese boyutu değil mi? doktor beni 4+6 dediğinde bizim kesemiz 10. bişeydi, ozaman keseye göre ölçüyorsa haftayı daha ileri bi hafta çıkması gerekmezmiydi benimki ben anlamadım bu işi(((((((

ne riski varmış?

ya söylemem doğru olur mu bilmiyorum canım. şimdi bu şekilde doğum yapacak olan arkadaşlar varsa onları da korkutmak istemiyorum.omuriliğe yapıyorlar bu iğneyi biliyorsunuz çok riskli bir yere yapıyorlar eğer ki yanlış yapılırsa allah korusun belden aşağısı tutmayabilir. bunu arkadaşım da söyledi bana o şekilde doğum yapan arkadaşım. ama korkma iyi bir yer olursa birşey olmaz dedi. o da avcılar hospıtalda yaptı doğumu. ay bilmiyorum kafam karıştı yafff

biraz araştırımboshayallersmileolumunekankayizsmile

Ben de prenses doğumu düşünüyorum :)) Normal ya da Sezeryan . Ben 35 yaşındayım daha ne bayıldım ne kustum. Narkoz ile kontrolümü kaybetmek istemiyorum hem de ilk doğduğu anı görmek çok güzel birşey. Ben bir de fotoğrafçı tutmayı düşünüyorum çok güzel albüm yapıyorlar doğum anındaki resimler v.s. Acaba çok pahalı mıdır ?

ılk zamanlar tehlikeliydi hatta baş ağrılarından, kafasını duvarlara vuran en sonunda dayanamayıp kendini camdan atan birini anlatmıştı arkadaşım. Ama artık hergün kaç tane yapıyorlar, herkes de çok memnun zaten iyi bir yerde iyi bir anestezist yapacak.

riskinden değil de, tabi o da önemli etken ama ebrunun dediği gibi o anı yaşamaya değer, o an ne düşünürüm bilmiyorum ama epidural olmasa daha iyi gibi, bağ:icecream:ıra bağıra doğurcam:))))

cnm bizim bir fotocu var 300 tl ye yapıyorlar ama tanıdık her resmimizi orda çektiriyoruz. fotoşamdan. ama normal de çok pahalı değildir diye düşünüyorum

riskinden değil de, tabi o da önemli etken ama ebrunun dediği gibi o anı yaşamaya değer, o an ne düşünürüm bilmiyorum ama epidural olmasa daha iyi gibi, bağ:icecream:ıra bağıra doğurcam:))))

aynen cnm ama doğumda doktorlar bağırmayın bol bol ıkının hem fazla enerji harcamamış olursunuz diyor..ben bağırmadan sadece ıkınacağım ki bebeğim hemen gelsin. peki doğumda eşi ile girmek isteyen var mı?bayanssulusmile

Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz

sen enden moralini bozuyorsunki sadece 4 gün geride o da belki geç döllenme olmuştur nerden biliyorsun. bir sorun olsa doktor sorunlu derdi. birşey dedi mi ki doktor. iyi düşün iyi olsun.

Eğer sokarlarsa ben eşimle doğuma girmek istiyorum, o anı beraber yaşamak çok güzel olur. Çünkü erkekler genellikle 6 aylık olup ona tepki vermeye başlayınca iyice sahipleniyorlarmış. Çevremdekiler eşime hep böyle söylüyorlar.

yok yahu ne beraber gırmesı, bızımkı ben dıssarlarda dıolasırım dogunca haber verırler gelırım o strese dayanamam dıyor, bıde doguma gırcek pehhhdelikafadulden

gırsın ısterdım ama.

sen enden moralini bozuyorsunki sadece 4 gün geride o da belki geç döllenme olmuştur nerden biliyorsun. bir sorun olsa doktor sorunlu derdi. birşey dedi mi ki doktor. iyi düşün iyi olsun.

Benim de son adet tarihime göre hesaplayıp, mevcut ölçüleri ile 1 hafta fark var. Geç döllenme falan olmuştur takma kafana. Bir problem olsa dr söylerdi. Arkadaşımın dediği gibi iyi düşün iyi olsun. Şimdi bunun için üzülmeninn ne faydası var bebek kilomu alacak. Bizim komşumuz vardı oğlu yarım kilo doğmuştu ayakkabı kutusunda büyüttüm bunu diyordu. Adam 2 metreydi.

Benim kardeşim sezeryan oldu hem de rahim kendini toparlayamadı çok kan kaybetmiş serumlar falan bağlandı ilaçlı ki rahim toparlansın diye. Kocası oda da bunda ne var dercesine oturmuş millete kendi ameliyatını anlatıyordu ki doğumun yanında solda sıfır kıl dönmesi inanabiliyor musunuz ? Doğuma beraber girselerdi o zaman anlardı annenin neler çektiğini ....

kıl dönmesi ameliyatı ve doğumşakkıdı:1ninca::dilcikar::sm_cool:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…