ya kıslar içinizde epidural düşünen var mı?
iş yerinden arkadaşım epiduralle normal yaptı ama hiç hissetmiyorsun çok rahat oluyor dedi. bende bir ara düşündüm ama eşim riski yüzünden istemiyor
ya söylemem doğru olur mu bilmiyorum canım. şimdi bu şekilde doğum yapacak olan arkadaşlar varsa onları da korkutmak istemiyorum.omuriliğe yapıyorlar bu iğneyi biliyorsunuz çok riskli bir yere yapıyorlar eğer ki yanlış yapılırsa allah korusun belden aşağısı tutmayabilir. bunu arkadaşım da söyledi bana o şekilde doğum yapan arkadaşım. ama korkma iyi bir yer olursa birşey olmaz dedi. o da avcılar hospıtalda yaptı doğumu. ay bilmiyorum kafam karıştı yafff
biraz araştırımboshayallersmileolumunekankayizsmile
Kızlar biraz canım sıkkın dun dr a gtitim bebisim 24 mm ve 9+0 olarak cıktı
oysa ben 9+4 idim. Ne olur dua edin insallah bebegimin gelisiminde bir sorun olmaz
Günaydıııııın kızlaaaarŞeniz nasılsınız bu sabaaah..mercimek taneleriniz nasıllaaaar bakeeem???
Demet canım bende çok isiyorum epidural doğumu ama nebilim çok korkuyorum..sonuçta sırtından iğne verirken hiç tepki vermemen gerek.allah korusun bir sinire denk gelirse belden aşağısı felç olma ihtimali oluyomuş..birde doğumdan sonra 4 saat bacaklarını hissetmiyosun..AMA BENDE NORMAL DOĞUMU CESARET EDEMEM YANİ PANİK YAPARIM ÇIKTI ÇIKMADI YOK YIRTILDIM DİKİŞTİİİ FALAN ABOOOOOWakannehir..ilerde normal doğum yapan bayanların idrar kaçırma muhabbeti oluyo be korkutmayayım sonuçta sezeryeninde arıza tarafları var bakma o allahtan bayılıyosun da bişey hisetmiyosun diye tercih ediliyo...kaydirigubbakcemile3
ama epiduralde bebeişlerinin çıkışını senin hemen kollarına verişi görmek heralde bir mucize olur ve o anı yaşamaya değer diyorum heraldee..bakalım kısmet doktor beni güzelce ikna edersee fikrim değişebilir.yoksa araştırmakla olmuyo herkezin bünyesi farklı.benimde belimde hafif sakatlık var biraz yamukumdaaklinialirimsmile
HALİSNA ablası bizim bebişimizinde pıt pıtları görüldü çok şükür bizide eklermisin..
[[/url]
çook tatlı nasıl da poz vermiş bıcırık
günaydın canımm... vallabende mercimekte çok iyi mışıl mışıl uyuyodur herhalde ben bile uyuma moduna geçtim valla mozart amca uyutacak bizi şimdi. ben normal doğum yapmak istiyorum inşallah sağlığım ve bebeğimin sağlığı buna müsade eder ama eşim girebilirmi bilmiyorum bunu hiç konuşmadık ama ben girmesini çok isterim. şimdiden deli oluyor zaten kıpırdamaya başlarsa onu hayatta zaptedemem ben
yaa....CADIARZU :sm_cool: allahım sabır versin bana da bebişime de aklinialirimsmile
hepinize çok tşk ederim kalp atışlarını duymak gerçekten de mucize gibi bişey allah herkese yaşatsın inş:))
HALİSNA ablası bizim bebişimizinde pıt pıtları görüldü çok şükür bizide eklermisin..
Kızlar herkese günaydın,
Dün akşam size dediğim gibi yaptım makarnayı yedim ve muradıma erdimHerzamanki gibi bulantı vs hiç bir şeyim yok umarım sizler de iyisinizdir. Benim omurgamda kırık var o yüzden epidural de normal doğum da yasak bana yani mecbur genel sezeryan
bebeiş çok tatlı maşallaaaah
ooo maşallah minik kuşumaa sıca sıcak uyusun bakalım annesindee..boshayallersmile
valla büyük cesaret normal doğum bilmiyorum hayatttaaa cesaret edemem heralde rahim filmini bile anestezili çektirmiştimeyvahedigeldismile
eşinin girmesi fikri gerçekten benimde hoşumaa gidiyor.ne yapıp edip eşimde girmesini sağlıycam içeriye..hem antalyada doğum fotorafçıları çok para istiyolar beeealsanaalsanasmile benim en çok hayal ettiğim fotoraf karesi BEN BEBİŞLERİM VE EŞİM YAN YANA BİTANE OLSUN YETER ASLINA.doktorun eline tutuşturuveririiim makineyi bir poz için dünya para mı vercem:lepi:hihoyyyt..kısmet işleri yaa allah hayırlı doğumlar nasib etsin hepimize sağ sağlim bebişlerimizi dünyaya getirelim:Saruboceq: :Saruboceq:
bütün babalar öyle heralde bu aralaaaarŞeniz:icecream:
Günaydın makarnacılar sizi, en sonunda bana da pişirteceksiniz :))
dün bizde kalp atışlarını duyduk ama doktorum fazla dinletmedi zaten ekranda görüyoruz dedi :ecrin_bebek: ilk başta ultrasonu karnıma koydugunda ekrana hiçbişey gelmedi birden çok korktum bişe oldu diye akşam eşime anlattım o an ki düşüncemi aynen bende çok korktum o an dedi ama sonra gördük bıcırımızı 2.5 cm olmuş hareket edebiliyor artık gördük
Kızlar herkese günaydın,
Dün akşam size dediğim gibi yaptım makarnayı yedim ve muradıma erdimHerzamanki gibi bulantı vs hiç bir şeyim yok umarım sizler de iyisinizdir. Benim omurgamda kırık var o yüzden epidural de normal doğum da yasak bana yani mecbur genel sezeryan
dün bizde kalp atışlarını duyduk ama doktorum fazla dinletmedi zaten ekranda görüyoruz dedi :ecrin_bebek: ilk başta ultrasonu karnıma koydugunda ekrana hiçbişey gelmedi birden çok korktum bişe oldu diye akşam eşime anlattım o an ki düşüncemi aynen bende çok korktum o an dedi ama sonra gördük bıcırımızı 2.5 cm olmuş hareket edebiliyor artık gördük
aslında doğuma eşlerimiz girerse onlar da çekebilirler resimç. zaten özel hastanede yapacağımız için her türlü olanak sağlanıyor. bence en güzeli evet en sonra sen bebiş ve eşin onu da doktor çeksin süperrrrrbayanssulusmile:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?