Yok yok benim bebişim de sapasağlamdır Allahımın izniyle, öyle iki gıdım sıcağı görünce hemen sukoy vercekse olmazki bu iş dimi amaaaa, hem zaten çok durmadım sıksık çıktım sudan kenarlarda dolaştım,azıcık tansiyonum düşer gibi olmuştu iyiki de çıkmışım, bidaha da gitmemmmm
doğumda eminim babalar annelerden daha heyecanlı olurlar o an değil fotoğraf çekmek konuşmakta bile güçlük çekerler bence :roflol: bende eşimin doğumda yanımda olmasını istiyorum ama o cesaret edebilir mi bilmiyorum
mim takma öyle şeyleri kafana üzme bebişi sakın iyi şeyler düşün.. ya gerçekten wcye çok gitmiyormusunuz ben nerdeyse orda yatıp kalkıcam gerçi çokta su içiyorum ama tutamıyorum :))
kendi adım akonuşuyorum canım, çomk aşırı gitmiyorum.mesela sabahtan beri iki kere gittim bu saate kadar. 3 bardak su içtim. (bğyğk kola bardaklarından)
slm anneler ve tatlı bebişleri..
paylaştımmı bilmiyorum ama yine tekrar olsun paylaştıysamda..
yatma pozisyonumuza çok dikkat etmemiz gerekiyormuş..
yüzüstü zaten yatamıyoruz.. sırtüstüde özellikle 12.haftadan sonra yatmamak gerekiyormuş.. tabi öncesinde de yatmazsak iyi olur.. bebeğin gelişimi ve (ALLAH korusun) kordon dolanmasına karşı önlemmiş bu..
sağ ve özellikle sol tarafa yatmak en ideali en sağlıklısı imiş..
yüzüstü zaten yatamıyoruz.. sırtüstüde özellikle 12.haftadan sonra yatmamak gerekiyormuş.. tabi öncesinde de yatmazsak iyi olur.. bebeğin gelişimi ve (ALLAH korusun) kordon dolanmasına karşı önlemmiş bu..
canım benim nasıl geçiyor hamilelik :1rolleyes:slm anneler ve tatlı bebişleri..
canım 3 aydan sonra genelde sol tarafa yatın deniliyor anne ve bebek için en sağlıklısıilk 3 ay istediğiniz gibi yatabilirsiniz yazıyor druna bu konuda soran oldu mu?
canim ben malesef sol tarafima yatamiyorum..cok tuhaf ama ne sirt üstü yatabiliyorum nede sol tarafima...kabus görüyorum cünkü..sadece sag tarafima yattigim zaman kabus görmüyorum rahat uyorum...ne yapacagimi bende sasirdim.....
canim ben malesef sol tarafima yatamiyorum..cok tuhaf ama ne sirt üstü yatabiliyorum nede sol tarafima...kabus görüyorum cünkü..sadece sag tarafima yattigim zaman kabus görmüyorum rahat uyorum...ne yapacagimi bende sasirdim.....
bol mide bulantılı.. herşey kokuyor uklam.. sabah yine duş aldığım suyun kokusuna kustum:)canım benim nasıl geçiyor hamilelik :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?