Ben sol tarafa doğru yatamıyorum burnum tıkanıyor ve kalbime baskı oluyor . Oldum olası sağ kolumun üstüne yatmazsam ve burnumdan nefes alamazsam hayatta uyuyamıyorum.
ebrucum bende öyleyim ..burnumda sorun var ve nefes problemi yaşıyorum. Burada BreathRight diye bir burun bandı var..akşamları bunu takıp yatıyorum ve nefes problemini çözüyorum..sana da tavsiye ederim canım..Ben sol tarafa doğru yatamıyorum burnum tıkanıyor ve kalbime baskı oluyor . Oldum olası sağ kolumun üstüne yatmazsam ve burnumdan nefes alamazsam hayatta uyuyamıyorum.
ama ben sola donup yatmanin neden daha saglikli oldugunu anlayamadim...sol tarafta kalbimiz var sola donup yatmanin dr lar zararli oldugunu soylerler hep...bence saga donup de yatabilirsin baklavacim ...hem arkadasta saga donup yatmak zararli dememis.
kızlar selam...
ben dün ilk defa dr gittim. keseyi görebildik sadece kalp atışı yoktu dr haftaya tekrar gelmemi söyledi. çoğunuz 7 haftalıkken gördü diye biliyorum hatta daha önce görenler var. moralim çok bozuldu.gelirken yolda eşimle didişe didişe geldik(sanki bizim suçumuz:))
kızlar bi teselli verin bana aranızda hiç oldumu böyle geç döllenmesi olup 7. haftadan sonra gören?
bol mide bulantılı.. herşey kokuyor uklam.. sabah yine duş aldığım suyun kokusuna kustum:)
onun haricinde kalp sesini duyduğumdan beri bir sonraki kontrol günümü özlemle bekler oldum..:)
ALLAH sağlıklı vakitli doğumlar nasip etsin hepimize inş.....
sen nasılsın canım ve senin mide bulantın oldumu ne kadar devam etti?
sevgili kardelen sakın bozma moralini canım geç döllenmiştir..bildiğim kadarı ile NLPS arkadaşımıza da ilk kızında böyle olmuş...görememişler ama sonra pırt diye göstermiş kendini..emnim seninkide öyledir..biraz sabır gerek sadece...kızlar selam...
ben dün ilk defa dr gittim. keseyi görebildik sadece kalp atışı yoktu dr haftaya tekrar gelmemi söyledi. çoğunuz 7 haftalıkken gördü diye biliyorum hatta daha önce görenler var. moralim çok bozuldu.gelirken yolda eşimle didişe didişe geldik(sanki bizim suçumuz:))
kızlar bi teselli verin bana aranızda hiç oldumu böyle geç döllenmesi olup 7. haftadan sonra gören?
canım daha çokkkk erken..ben biraz daha beklemek istiyorum açıkçası...kıslar bebişlerine ufak tefek birşeyler alanınız var mı?
canım daha çokkkk erken..ben biraz daha beklemek istiyorum açıkçası...
Selam kızlar.Naber nasılsınız?
Ben de şöyle böyle işte..dün kanamam olmuştu yazmıştım buradan.Serum taktık 2 litre kanama durdu.u gün de çokk az kahve rengi lekelenmem oldu hani özür dilerim de peçeteni vajinaya doğru azcık bastırsam çokkk açık rengli parmak ucu kadar akıntı deyiyor.Onu da yatarak ve bol bol su içerek gideriyorum.Bu gün müayeneye gitmedim.Arabaya binmeyeyim yine kanamam olur diye korktum.Yarın doktoru eve çağırdık.Evde muayene olucam.İnşallah bebişlerimim kalpleri atıyodur kızlar.Çok endişe ediyorumm. ((.Geçen gebeliğimde 6+3 de 4 görmüştüm kalp atışını.Acaba yarın görücekmiyim kızlarrr(((?
canım bende henüz kalp atışlarını duymadım 6+4 üz 6+2 ken gittik ama duyamadık kalp atışlarını dr haftaya gelin belki duyarız üstten duyamazsak alttan bakarız dedi sen tam 7 haftalıkmısın yani benim sata göre 7 ama doktora göre 6 ydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?