2010 Ağustos Anneleri

Ben sol tarafa doğru yatamıyorum burnum tıkanıyor ve kalbime baskı oluyor . Oldum olası sağ kolumun üstüne yatmazsam ve burnumdan nefes alamazsam hayatta uyuyamıyorum.

Aynen canım ben de hep sağa yatarım ya dün denedim sola yatınca uyuyamıyorum

bence hepimiz alışkanlıklarımızdan vazgeçicez 3 ay sonra herkes ben sola yatıyorum diyicek buna eminim:))

Ben sol tarafa doğru yatamıyorum burnum tıkanıyor ve kalbime baskı oluyor . Oldum olası sağ kolumun üstüne yatmazsam ve burnumdan nefes alamazsam hayatta uyuyamıyorum.
ebrucum bende öyleyim ..burnumda sorun var ve nefes problemi yaşıyorum. Burada BreathRight diye bir burun bandı var..akşamları bunu takıp yatıyorum ve nefes problemini çözüyorum..sana da tavsiye ederim canım..

sagol canim bu ayin 13 de dr.da randevum var....ona sorayim bu sag sol yatma pozisyonunu..bakalim ne dicek

kızlar çok fecisiniz makarnadan bahsetmişsiniz canım çekti :)) korkarım gidip yiyeceğim.. zaten bizim burada belki duymuşsunuzdur makarnasız gün geçmez ..şimdi bi de ektradan yiyeceğim ..:))

kızlar selam...

ben dün ilk defa dr gittim. keseyi görebildik sadece kalp atışı yoktu dr haftaya tekrar gelmemi söyledi. çoğunuz 7 haftalıkken gördü diye biliyorum hatta daha önce görenler var. moralim çok bozuldu.gelirken yolda eşimle didişe didişe geldik(sanki bizim suçumuz:))

kızlar bi teselli verin bana aranızda hiç oldumu böyle geç döllenmesi olup 7. haftadan sonra gören?

Bebeğiniz de size aldığı pozisyonla yardımcı olmaya çalışır: Bebeklerin %90'ı anne karnında vücutlarını sola döndürerek yatarlar. Amaç vücudunuzun sağ yanında yer alan büyük toplardamarlara baskı olmasını engellemektir. Siz de uykunuzda otomatikman sola yatış pozisyonu alarak bu duruma katkıda bulunursunuz.

canım bende henüz kalp atışlarını duymadım 6+4 üz 6+2 ken gittik ama duyamadık kalp atışlarını dr haftaya gelin belki duyarız üstten duyamazsak alttan bakarız dedi sen tam 7 haftalıkmısın yani benim sata göre 7 ama doktora göre 6 ydı

oyyy oyy yerim ben onun pıtpıtlarınııı zaman geçinceee nasıl bir mucizeye tanıklık edeceksin bir görsennn.... Allah sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlat olmasını nasip etsin meleklerimizin...
Canım benim 12. haftama kadar full mide bulantılı geçti yani çıkarmadığım öğün yoktu desem yeridir, mutfağa felan giremedim annem ve k.validem gelip yemek yaptılar hatta eşimin kokusundan bile (o bayıldığım parfüm kokusu) midem bulanır olmuştu
şimdi 3 haftadır çok şükür rahatım sadece sabah öğürme oluyor 5 sn okadar sonra geçiyor zamanla rahatlarsın canım..
58,600 kilo ile hamile kalmıştım halen 60,200 üm canım bulantılarda yemek olayını etkilediği için alamadım pek ama zaten ilk üç ay illa süt içeyim şunu yiyeyim diye zorlamayın kendinizi siz ne yerseniz yiyin bebek zaten direk vitamini alıyor sizden ben 3 ay süt içtim şimdi içemiyorum dr sakın zorlama ben zaten tavsiye etmiyorum gaz yapar onun yerine kaşar peyniri,yoğurt,beyaz peynir felan tüket diyor bunlardan alacağın protein süttekinden kat kat fazladır demişti..
mide ekşimelerin ve bulantıların için gaviscon şurup içebilirsin canım
birde bolca meyve tüket daha çok bastırıyor mideyi portakal mandalina özellikle...

sevgili kardelen sakın bozma moralini canım geç döllenmiştir..bildiğim kadarı ile NLPS arkadaşımıza da ilk kızında böyle olmuş...görememişler ama sonra pırt diye göstermiş kendini..emnim seninkide öyledir..biraz sabır gerek sadece...

bende almadım zaten annem sıkı sıkı tembihledi 3 ay olmadan bi şey alma diye. ama kayınvalidemle kayıpeder dayanamayıp almışlar bkıp bakıp ağlıyorlar çok heycanlılar

yatış pozisyonlarından bahsetmişsiniz. şuan için değilde bebek biraz büyüdükten sonra zaten sizde rahatsız olucaksınız uygun olmayan pozisyonlarda. bende karnım büyüdüğü zaman soluma yattığımda rahat ederdim sırt üstü yatmanın imkanı yoktu çünki bebek baskı yapardı nefes bile zor alırdım. zamanı gelince vucudunuz herşeye yönlendiricek sizi kızlaaar:)))

Selam kızlar.Naber nasılsınız?
Ben de şöyle böyle işte..dün kanamam olmuştu yazmıştım buradan.Serum taktık 2 litre kanama durdu.u gün de çokk az kahve rengi lekelenmem oldu hani özür dilerim de peçeteni vajinaya doğru azcık bastırsam çokkk açık rengli parmak ucu kadar akıntı deyiyor.Onu da yatarak ve bol bol su içerek gideriyorum.Bu gün müayeneye gitmedim.Arabaya binmeyeyim yine kanamam olur diye korktum.Yarın doktoru eve çağırdık.Evde muayene olucam.ınşallah bebişlerimim kalpleri atıyodur kızlar.Çok endişe ediyorumm. ((.Geçen gebeliğimde 6+3 de 4 görmüştüm kalp atışını.Acaba yarın görücekmiyim kızlarrr(((?

ben gelkdiiiiimmm.
rabbime şükürler olsun bu kez zorda olsa bebeğimi görebildim .
kalbide nası hızlı atıyordu yarabbiimmmm.....

çok mutluyum..
şimdi anne olacağımı hişissediyorum.içimde bir kalp atıyor minicik....

rabbim bebeklerini sana bağışlasın geçmişi bilmiyorum ama ikiz sanırım yarında inşallah kalp atışlarını duyarsın

Ay kızlar bende biran evvel alışverişe başlamak istiyorum yaaa Ama mide bulantısından ve uyku halinden kurtulamadım ki çıkıp geziyim mağaza mağaza. Bu cuma tekrar randevum var ve 10.haftama giriyorum sonrasında indirimden birşeyler almayı planlıyorum önümüzdeki kış için.

canım dr haftayla ilgili bişey demedi. bugün 7+1 oldum sat a göre. sadece bebeği göremedim haftaya tekrar gel kesin belli olur gözükür dedi.

iitalyadancanım inş dediğin gibi geç döllenme olmuştur. merak ettim acaba benimgibi olan oldumu yoksa banamı denk geldi böyle:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…