2010 Ağustos Anneleri

yaa 6 haftalıkken duyuluyormu kalp atışları ben neden duymadım inşallah haftaya duyarım çok merak ediyorum

ya bu hamilelik direk denge bozuyor bi süperim bi manyak noldumu bende anlamadım bazen çok neşeliyim sonra birden aklıma aptal saptal şeyler geliyor

Canım çok geçmiş olsun. Burdan yazmadım ama benimde geçen cumartesi kanamam oldu 2 kere, apar topar doktora gittim. Bebişlere baktı karından ultrasonla ikisininde kalbi atıyordu ve bebeklerin etrafında kan görünmüyordu. Belki rahim ağzından kan gelmiştir korkacak birşey yok ama kanaman oldukça mutlaka kontrole gel dedi bana doktorum. Bu benim 3. kanama geçirmem, kahverengi akıntı ile başlıyor ve sonunda kan geliyor. 2 gündür yine kahverengi akıntılarım var. Ya heralde ikizlerde kanama daha çok oluyormuş ve hamilelerin %30 u kanamalı hamilelik geçiriyormuş o yüzden rahat ol ben artık alıştım. Hem biz şanslıyız bebeklerimiz ikiz olduğu için biri düşse bile diğerine zarar vermezmiş ( Tabi bu ayrı yumurta ikizleri için geçerli.)

canım çok geçmiş olsun umarım herşey yoluna girer sağ salim alırsın bebişlerini kucağına....

ah canım ya ne güzel duygular dimi bunlar. hayırlı olsun pıt pıtların. Allah herkeze nasip etsin bu güzel duyguları inş. darısı pıtpıtları bekleyenlerin başınaolumunekankayizsmile

yaa 6 haftalıkken duyuluyormu kalp atışları ben neden duymadım inşallah haftaya duyarım çok merak ediyorum
canım 6+4 de biz de vajinal ultrason ile bebeğin kalp atışlarını gördük..doktor normal dedi..12 sinde duymaya gideceğim :))) acaba diyorumki doktorların ultrason cihazlarına görede bu değişiyor mu ??

sata göre seninle armızda 1 gün var demekki ikimizdede geç döllenme olmuş sen nazaman gidiceksin dr ? bakarsın ikimizinkide aynı zamanda gözükür pıt pıtları:lepi:

ne şanslıyım aynı benim yatışım, sola yatıp dizlerimi kendime çekip uyumaya bayılırım

canım 6+4 de biz de vajinal ultrason ile bebeğin kalp atışlarını gördük..doktor normal dedi..12 sinde duymaya gideceğim :))) acaba diyorumki doktorların ultrason cihazlarına görede bu değişiyor mu ??

peki senin normal ultrasoda görülmediği içinmi alttan bakıldı:uhm:

sata göre seninle armızda 1 gün var demekki ikimizdede geç döllenme olmuş sen nazaman gidiceksin dr ? bakarsın ikimizinkide aynı zamanda gözükür pıt pıtları:lepi:

benim kesin geç döllenme yani en azından ne zaman beraber olduğumuzu biliyorum :kedi:

iki senedir deli gibi uğraşıyoruz olmuyor bu ay 1 kere beraber olduk oldu iyimipuyorumnanaktan:lepi:

Gözünaydınnnnnnnnnnn, darısı henüz pıt pıtları duyamamış arkadaşların başına. İnşallah bütün aşamaları hep beraber güzelce geçeriz.

Ay bi tanem çok geçmiş olsunn..Ama bir az rahatlattın beni canım.geçen gebeliğimde rahimde kanayan bir hemotom tesbit edilmişti.Ama bebeğin kalp atışı vardı.10 haftalıkken durdu.O yüzden çok endişeliyim hayatım..Rabbim bebişlerimizi koruusun onları sağ salim bizlere bağışlasın canım..

kilon süper maşallah...
verdiğin bilgiler için saol canım.. sağlıkla büyüyün bebişinle bizde arkanızdan takip ediyoruz sizi..

Sevgili Aylinda ve Günay inşallah ikinizde bu günleri tez zamanda atlatırsınız..her tuvalete gittiğinde iç çamaşırına bakıp sinirlerin bozulması ne demek o kadar iyi biliyorumki ((( allah bebeklerinizi size bağışlasın..hepimizinkini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…