- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
burdayım demetçim, diğer sayfadan ev bakıyorum :))
Bugün daha iyisindir inşallahh... İnşallah pıt pıtları da görürüsün arkadaşım. Sen bol bol dinlen ikiz anneliği zordur. Allah yardımcın olsun
hmm bende sabahtan beri yoksun merak ettim canım. iyi olduğuna sevindim canım.
pıtpıtları duyan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum.
ya söylemem doğru olur mu bilmiyorum canım. şimdi bu şekilde doğum yapacak olan arkadaşlar varsa onları da korkutmak istemiyorum.omuriliğe yapıyorlar bu iğneyi biliyorsunuz çok riskli bir yere yapıyorlar eğer ki yanlış yapılırsa allah korusun belden aşağısı tutmayabilir. bunu arkadaşım da söyledi bana o şekilde doğum yapan arkadaşım. ama korkma iyi bir yer olursa birşey olmaz dedi. o da avcılar hospıtalda yaptı doğumu. ay bilmiyorum kafam karıştı yafff
biraz araştırımboshayallersmileolumunekankayizsmile
Sevgili Aylinda ve Günay inşallah ikinizde bu günleri tez zamanda atlatırsınız..her tuvalete gittiğinde iç çamaşırına bakıp sinirlerin bozulması ne demek o kadar iyi biliyorumki((( allah bebeklerinizi size bağışlasın..hepimizinkini...
ben epıdural sezeryan ıle dogum yaptım,,sımdıde epıdural normal dogum ıstıyorum epıdural bılınclı kısıler tarafından ve ıyı bı hastanede yapılırsa bı sorun olcagını dusunmuyorum..ben cok memnun kaldım epıdural den ama sezeryan kesınlıkle tavsıye etmıyorum sonrası cok agrılı sancılı ve zor gecıyo su anda bıle dıkıs yerlerım sızlıyo..
ben gelkdiiiiimmm.
rabbime şükürler olsun bu kez zorda olsa bebeğimi görebildim .
kalbide nası hızlı atıyordu yarabbiimmmm.....
çok mutluyum..
şimdi anne olacağımı hişissediyorum.içimde bir kalp atıyor minicik....
ben epıdural sezeryan ıle dogum yaptım,,sımdıde epıdural normal dogum ıstıyorum epıdural bılınclı kısıler tarafından ve ıyı bı hastanede yapılırsa bı sorun olcagını dusunmuyorum..ben cok memnun kaldım epıdural den ama sezeryan kesınlıkle tavsıye etmıyorum sonrası cok agrılı sancılı ve zor gecıyo su anda bıle dıkıs yerlerım sızlıyo..
Selam kızlar.Naber nasılsınız?
Ben de şöyle böyle işte..dün kanamam olmuştu yazmıştım buradan.Serum taktık 2 litre kanama durdu.u gün de çokk az kahve rengi lekelenmem oldu hani özür dilerim de peçeteni vajinaya doğru azcık bastırsam çokkk açık rengli parmak ucu kadar akıntı deyiyor.Onu da yatarak ve bol bol su içerek gideriyorum.Bu gün müayeneye gitmedim.Arabaya binmeyeyim yine kanamam olur diye korktum.Yarın doktoru eve çağırdık.Evde muayene olucam.İnşallah bebişlerimim kalpleri atıyodur kızlar.Çok endişe ediyorumm. ((.Geçen gebeliğimde 6+3 de 4 görmüştüm kalp atışını.Acaba yarın görücekmiyim kızlarrr(((?
epidural normalde biraz ıkınma problemi oluyor diyorlar ama dediğin gibi iyi hastanede yapılınca ve artık hergün kaç kere yaptıklarından problem olacağını düşünmüyorum. Senin sezeryan dikişlerin epidural olduğundan mı yoksa normal sezeryanda da sızlıyor mu ?
selam kızlar ne kadar çok kaynatmışsınız maşallah Gün bitti şimdi evdeyim namazımı kılıp yatacam size bi merhaba diyeyim dedim
Kızlar valla 1 saattir geçmiş okuyorum ne kadar şey kaynatmışsınız :))) doğum şeklini seçme şansı olanları çok kıskandım. Bizim burada yok öyle keyfi şunu istiyorum demek..çatır çatırrrr adama normal doğum yaptırıyorlar . Tabii ters bir durum veya aciliyet yoksa...aramıza yeni katılan arkadaşlara da merhaba demek istiyorum..Çokkk güzel bir gün diliyorum..
hadi ya cnm sen hangi hastanede yaptırdın?
geçen yıl bir toplantı için gittim valenciaya ve gerçekten bayılmıştım çok güzel bir şehir...ben valencıa da rey don jaıme dıye bı hastanede dogum yaptım..sımdı maslak acıbadem de dusunuyoruz ınsallah
epidural normalde biraz ıkınma problemi oluyor diyorlar ama dediğin gibi iyi hastanede yapılınca ve artık hergün kaç kere yaptıklarından problem olacağını düşünmüyorum. Senin sezeryan dikişlerin epidural olduğundan mı yoksa normal sezeryanda da sızlıyor mu ?
ALLAH kabul etsin inş canım..selam kızlar ne kadar çok kaynatmışsınız maşallah Gün bitti şimdi evdeyim namazımı kılıp yatacam size bi merhaba diyeyim dedim
geçen yıl bir toplantı için gittim valenciaya ve gerçekten bayılmıştım çok güzel bir şehir...
merhaba cnm nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?