2010 Ağustos Anneleri

Bugün daha iyisindir inşallahh... İnşallah pıt pıtları da görürüsün arkadaşım. Sen bol bol dinlen ikiz anneliği zordur. Allah yardımcın olsun

Canım çok teşekkür ederim Ebrucum.Bana çok destekte bulundun arkadaşım.Çok iyisin.İnşallah dediğin gibi hher şey güzel olur.Mide bulantım falan yok oldu sanki.Belkide serim çok sıvı tüketilmesi falan ondandır.Kasıkta çok az sızıltı dartınma gibi ağrı var..Yarını bekliycez artık

ben epıdural sezeryan ıle dogum yaptım,,sımdıde epıdural normal dogum ıstıyorum epıdural bılınclı kısıler tarafından ve ıyı bı hastanede yapılırsa bı sorun olcagını dusunmuyorum..ben cok memnun kaldım epıdural den ama sezeryan kesınlıkle tavsıye etmıyorum sonrası cok agrılı sancılı ve zor gecıyo su anda bıle dıkıs yerlerım sızlıyo..

Teşekkür ederim canım.Aminnnn....a.s.

hadi ya cnm sen hangi hastanede yaptırdın?

Rabbimize şükürler olsun canım.Sağ salim kucağına al inşallahh..

epidural normalde biraz ıkınma problemi oluyor diyorlar ama dediğin gibi iyi hastanede yapılınca ve artık hergün kaç kere yaptıklarından problem olacağını düşünmüyorum. Senin sezeryan dikişlerin epidural olduğundan mı yoksa normal sezeryanda da sızlıyor mu ?

cnm kendine çok dikkat et ikiz gebeliği biraz meşakatli oluyor. önemli olan bebeklerinin iyi olması. inşallah duyarsın cnm pıtpıtlarını. rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah :Saruboceq::Saruboceq:

kuzenim normal sezeryan oldu onda da hala dikişleri sızlıyor canım.

selam kızlar ne kadar çok kaynatmışsınız maşallah Gün bitti şimdi evdeyim namazımı kılıp yatacam size bi merhaba diyeyim dedim

hapinize iyi dilkleriniz için teşekkür ederim...
çok güzel bir duyguu
kucağıma alınca neler hissederim artık tahmin edemiyorummm

selam bende ıspanyda dogum yaptım ve dogum seklını kendım sectım,,olabıldıgınce normal dogum ıcın ıkna edıyolar ben sezaryan ıstıyorum dedım..oylede oldu

ebrucum benım yakın arkadasım tamamen bayıldı gormek ıstemedı dogum anını,,onun daha da beter gectı onunda aynı sogukta adet donemınde hep sızıları oluyo ıkı gun ayılamadı cocuk sut ıstıyo ac o bı turlu ayılamadı,,ben hep ayıktım odaya cıkar cıkmaz emzırmeye basladım sersemlık hıc olmadı..epıdural normalde sancın yada suyun gelıyo o cok buyuk sancıların gelmeden epıdural vuruyolar..ve sen sancıları sadece kasılma seklınde hıssedıyosun bana anlatılan cok afedersın tuvalete cıkıyo gıbı bı hıs olustugu,,sonrasıda cok rahat gecıyo ertesı gun yuruyerek hastaneden cıkıyolar ben uc gun dogrulamadım ..ve cok pısman oldum 5 dakıkalık acı ıcın 1 hafta cok zor gectı..

geçen yıl bir toplantı için gittim valenciaya ve gerçekten bayılmıştım çok güzel bir şehir...

oyledır cok guzel bı sehır 3,5 yıl yasadık.5 yılda san sebastıan ...ben ızmırlıyım belkı bılırsın palmıyelerı meshurdur..valencıa da oyle heryer palmıye agacı ızmıre cok benzetırım bazı yerlerını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…