selam canım iyiyz şükür Sen nasıl oldun bulantılar devam ediyo mu
bende normal doğum istiyorum herkes dayanıyor acayı zaten dayanılmayacak bir acı olsa kimse 2. 3. bebeği olsun istemezdi tabiki büyüktür ama ne kadar sürebilir en fazla en fazla 10 saat abarttım tabi ama değer bence
bende normal doğum istiyorum herkes dayanıyor acayı zaten dayanılmayacak bir acı olsa kimse 2. 3. bebeği olsun istemezdi tabiki büyüktür ama ne kadar sürebilir en fazla en fazla 10 saat abarttım tabi ama değer bence
saol cnm bizde iyiyiz çok şükür. devam ediyor ama çok şiddetli değil. sabahları kalkmadan tuzlu yiyiyorum biraz bastırıyor ama olacak o kadar artık ne yapalım onlar iyi olsunlar da. allah kabul etsin bu aarada canım benim.:enbuyukkk:
bende hala tık yok, hiçbir belirti yok, ne kokuya hassasiyet,ne kabızlık, ne agızda tatsızlık, ne ıstahsızlık, ne de baska birşeygamyoncuiremsu hani keseyi de görmesem hamile değilim dicem:) annem bile şüphelenmeye başladı sen en son nezman regl olmuştun diye soruyoraklinialirimsmile ama sanırım benımkı de gec dollendı, doktora gore 10gün küçük çıktı SATtan, yani şuanda doktor hesabında 5+3'üm, ama doktor 4+6dediğinde kese boyutumuzda 10.4 çıkmıştı,.. falan filan işte:lepi:
cnm herkesde olacak diye birşey yok ki bizim iş yerinde arkadaş geçenlerde doğurdu inan ne mde bulantısı ne istifra ne tiksinti ne aşetme hiçbirşey yok. bende aşerme de çok. tatlıyı ağzıma koyamıyorum mesela. illa ki ekşi olacak...
öyle valla, olmaz hiçbişe işallah bendelmaz: kocam diyor zten sende sıkıntı olmicak gibi böyle de devam ederse 4tane filan yapalım diyorlaelaelaelaelae benim de yapasım var hanisırnaşık şey
Sevgili Aylinda ve Günay inşallah ikinizde bu günleri tez zamanda atlatırsınız..her tuvalete gittiğinde iç çamaşırına bakıp sinirlerin bozulması ne demek o kadar iyi biliyorumki((( allah bebeklerinizi size bağışlasın..hepimizinkini...
merhaba arkadaşlar ben pozitif sonucu alalı 1 hafta oldu. doktor keseyi görmek için pazartesi çağırdı. zaman bir türlü geçmek bilmiyor................
merhaba arkadaşlar ben pozitif sonucu alalı 1 hafta oldu. doktor keseyi görmek için pazartesi çağırdı. zaman bir türlü geçmek bilmiyor................
slm arkadaşlar
yine yazılanları okumaktan gün bitti:)
kokulardan nefret etmem devam ediyor annem yemeklerimizi yapıp şimdi gitti ,ama bi taraftan da ev arıyoruz biraz daha geniş artık bu ev yetmez çünkü
ya bende yatma kısmında çok sorun yaşıyorum nefes alamıyorum aslında bunun için tedavi başlamıştı ama süpriz hamilelik araya girince ilaçşları kullanamadım yeniden gidicem doktora .
acıbademde ki doktorlar para almak için bugun git yarın bidaha gel diyerek kesin bir tedavi yurutemedikleri için yarım kalmıştı;(
sadece sırt üstü nefes alabiliyorum.
doğum seçeneğine gelince çok korksamda normal doğum istiyorum ama epidural konusunda doktor karar vericek çünkü bi ritim bozukluğu problemim var ama sorunlu yada bugune kadar sorun yaşatan bişey olmadı doğustan varmış ama yinede doğumda heyacandan etkilenirmi diye önce kardiyolojiye sorucam sonra karar vereceğim.
bu arada kalp atışı duyan arkadaşlar tebrik ederm allah hayırlısı ile hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
dr.günay çok geçmiş olsun allahım korusun melekleri insallah...
ya bana da bi cinsiyet merakı düştü :)
daha önce yoktu ama artık sabırsızlanıyorum ben erkek hissediyorum ama senin kızın olur diye kızdıranda çok:)
her ikiside fark etmez tabiki sağlıklı sihhatli olması tek dileğim
Sevgili Aylinda çok teşekkür ederim. Gerçekten ben de memnunum burada yaşamaktan..Eşim italyan benim o yüzden buradayım. Gerçi yabancı ülkede Türk olmak aslında biraz zor..hele benim gibi aşırı Türkçü ve Atatürkçü bir insan olunca çok masayı terk etmişliğim vardır :)) sende en güzel şehirleri gezmişsin..hele venedik..çokkkkk seviyorum orayı..Bir süre Padova'da yaşadık ve venedik bize sadece yarım saat mesafede idi...haftanın 3 günü gidiyordum nerdeyse :)))Çok sağol canım, Allah hepimizin bebeişlerini bize bağışlasın inşallah. İlerleyen zamanlarda burdan resimlerinide paylaşalım inşallah :))
Bu arada hiç söylemek fırsat olmadı İtalyada yaşıyormuşsun. Bende eşimle balayımı orda geçirdim. Turla gitmedik, uçak biletini, tren biletlerini ve otelleri ben internetten ayarladım. 3 gün roma da 1 gün floransada ve 2 günde venedikte kaldık çok güzel bir maceraydı deli gibi gezdik elimizde haritalarla. Çok beğendik İtalyayı ikimizinde ilk gidişiydi. Çok şanslısın gerçekten güzel bir ülkede yaşıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?