2010 Ağustos Anneleri

ınsallah ardıgın evı bı an once bulursun baharda ev tasımak kolay olur sınlara bırakma sımdıden baslasan aramaya ıstedıgın gıbı bı ev bulursun nerde oturuyosunuz ,,

benımde rıtm bozuklugu var sebebı kalp kapagında gevseme ve sarkma tesısı konuldu 1 sene rıtm duzenleyıcı kullandım hamıle kaldıgımda sorun yasamadım..ınsallah senınde bı sorun olmaz
nefes alamıyorum demıssın neden alamıyosun

off yarım saat kaldı çok şükür bitiyor mesai akşama misafirim var dün zar zor bir şeyler hazırladım ayy mutfağa girmek istemiyorum eşim akşam üzeri işe gitmedi evi süpürücek sağolsun gerçi kendi dağıttıklarını topluyıcak ben 1 haftadır sürekli uyuyorum evle bi bağlantım yok:)))

ritim bozukluğu bende de var, bazen bi tutar nabız filan alınamaz çarpıntının hızı ve şiddeti öyle yüksek olurki oturduğum yerde sallanırım, hatta buyüzden ambulansla tıp fakültesine kaldırılmışlığım da var, ilaç filan da verdiler ama hiç kullanmadım, kardiyoloğa gittim bütün tetkiklerim yapıldı önemli bişe çıkmadı sadece ritim bozukluğu çıktı, şimdide arada kalbim çarpıyormuş gibi oluyor hızlı değil ama şiddetli, böyle küt küt vuruyor gibi,hayırlısı artık, doğumda heyecandan başlamaz işallahaklinialirimsmile

canım saol

valla evi benim 2 0 ocakta 3 ayım dolcak hemen ondan sonra taşımayı düşünüyoruz ama bakalım...

tarabyada oturuyoruz canım ama 2 oda bi salon ev ve banyosu çok küçük evlendimiz de aman çatı katı çok şirin diye iki acemi bizimkileri dinlemeden tuttuk ama şimdi yetmiyor

bide ben işten ayrılıp evde daha çok vakit geçirince anladım gerçekleri sanırım:)

ya ben her yıl kontrol olmak durumundayım ilaç vermiyorlar öyle bi sorun yok diyor kalp doktorum yalnızca ritim sorunlu oda doğuştan diyor.holter takılıp dinleniyor her yıl ilerkeme varmı diye ama olmadı şükür..

nefes alamama nedenim burnum doktor içinde bazı damar gibi yapıların büyük olmasından dolayı kapanıp nefes alamadımı söylemişti damla vermişti ama işte benim hamilelik birden olunca hemen ilacı bıraktım .

şimdi yeniden gitmem gerekiyor

acıbadem maslakta bi iyi doktora düşemedim bide o sorun oldu aslında

AYNEN CNM YA NE OLACAK BU HALİMİZ NE ZAMAN GEÇECEK ACABA YAAAdelikafadulden

Ben de yemeğimi ocağa koydum geldim... Bir yandan ev ilanlarına bakmaya devam... Bir kaç tane beğendim gibi cumartesi günü gidip bakmayı planlıyoruz. Bebek gelince şehir içinde oturmak daha iyi olur diye düşündük. Bağdat'a ve kardeşime yakın temiz ve geniş inşallah bir ev bulabiliriz.

[QUOTE=hecababe;

eşim ilaç şirketinde yönetici, maslak onun bölgesinde gelince iyi bir doktor hangisi diye sorarım.

Gerçekten Venedik süper bir şehirdi rüya gibi bir yer. Eşim içinde benim içinde İtalyanın ayrı bir yeri var. Bende 6 ay ingilterede kaldım dil eğitimi almak için, gerçekten başka bir ülkede yaşamak ve özellikle türk olmak çok zor. Çoğu insan bizi ve ülkemizi az gelişmiş hiç medeniyet görmemiş bir yer sanıyordu aynı İran gibi.

İnsanın eşinin başka bir milliyetten olması çok değişik birşey olmalı. Ben italyanları sevdim yardımsever insanlar.

biz yeni ev almıştık taşındık yerleştik tam alıştık bebişimizi öğrendik tam süper oldu allah sizlerede nasip eder inşallah bebişlerinizle güzel evlerde oturmayı.

biz yeni ev almıştık taşındık yerleştik tam alıştık bebişimizi öğrendik tam süper oldu allah sizlerede nasip eder inşallah bebişlerinizle güzel evlerde oturmayı.

Bbizde evlenmeden önce almıştık evimizi çok şükür. hem geniş hem de herşeyişm rahat sığıyor. ben çok kalaba eşyayı sevmiyorum. öyle ıvır zıvırı da sevmiyorum eşim de sevmyor o yüzden çok şanslıyım. inşallah allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin arkadaşlar.kiracı hiç olmadım ama eminim çok zordur.

ebru sende benim gibi ev arayanlardansın yani:)

işimiz zor bende sürekli bakıyorum ama bizde semt sorunu da var

önce anneme yakın olsun tarabyadan yeniden m.köye geçelim dedik ama

orda hem evler çok iç içe hemde iyice bi karışık olmuş burda oturulmaz dedik .

kağıthanede güzel siteler vardı ama burdan sonra oralar çok kötü geliyo yeşil hiç yok

eşimin iş yeri beşiktaş o çevrede baktık hep eski evler

mecburen bahçeköy ,tarabya ,sarıyerden bakmaya devam ediyoruz.

en azından bahçeköyde evler sana ait hep bahçeli rahat çocuk için evet merkeze uzak ama diğer yerlerede ,annemede araba ile gidcez napalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…