slm arkadaşlar
yine yazılanları okumaktan gün bitti:)
kokulardan nefret etmem devam ediyor annem yemeklerimizi yapıp şimdi gitti ,ama bi taraftan da ev arıyoruz biraz daha geniş artık bu ev yetmez çünkü
ya bende yatma kısmında çok sorun yaşıyorum nefes alamıyorum aslında bunun için tedavi başlamıştı ama süpriz hamilelik araya girince ilaçşları kullanamadım yeniden gidicem doktora .
acıbademde ki doktorlar para almak için bugun git yarın bidaha gel diyerek kesin bir tedavi yurutemedikleri için yarım kalmıştı;(
sadece sırt üstü nefes alabiliyorum.
doğum seçeneğine gelince çok korksamda normal doğum istiyorum ama epidural konusunda doktor karar vericek çünkü bi ritim bozukluğu problemim var ama sorunlu yada bugune kadar sorun yaşatan bişey olmadı doğustan varmış ama yinede doğumda heyacandan etkilenirmi diye önce kardiyolojiye sorucam sonra karar vereceğim.
bu arada kalp atışı duyan arkadaşlar tebrik ederm allah hayırlısı ile hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
dr.günay çok geçmiş olsun allahım korusun melekleri insallah...
ya bana da bi cinsiyet merakı düştü :)
daha önce yoktu ama artık sabırsızlanıyorum ben erkek hissediyorum ama senin kızın olur diye kızdıranda çok:)
her ikiside fark etmez tabiki sağlıklı sihhatli olması tek dileğim
ınsallah ardıgın evı bı an once bulursun baharda ev tasımak kolay olur sınlara bırakma sımdıden baslasan aramaya ıstedıgın gıbı bı ev bulursun nerde oturuyosunuz ,,
benımde rıtm bozuklugu var sebebı kalp kapagında gevseme ve sarkma tesısı konuldu 1 sene rıtm duzenleyıcı kullandım hamıle kaldıgımda sorun yasamadım..ınsallah senınde bı sorun olmaz
nefes alamıyorum demıssın neden alamıyosun
ınsallah ardıgın evı bı an once bulursun baharda ev tasımak kolay olur sınlara bırakma sımdıden baslasan aramaya ıstedıgın gıbı bı ev bulursun nerde oturuyosunuz ,,
benımde rıtm bozuklugu var sebebı kalp kapagında gevseme ve sarkma tesısı konuldu 1 sene rıtm duzenleyıcı kullandım hamıle kaldıgımda sorun yasamadım..ınsallah senınde bı sorun olmaz
nefes alamıyorum demıssın neden alamıyosun
off yarım saat kaldı çok şükür bitiyor mesai akşama misafirim var dün zar zor bir şeyler hazırladım ayy mutfağa girmek istemiyorum eşim akşam üzeri işe gitmedi evi süpürücek sağolsun gerçi kendi dağıttıklarını topluyıcak ben 1 haftadır sürekli uyuyorum evle bi bağlantım yok:)))
Sevgili Aylinda çok teşekkür ederim. Gerçekten ben de memnunum burada yaşamaktan..Eşim italyan benim o yüzden buradayım. Gerçi yabancı ülkede Türk olmak aslında biraz zor..hele benim gibi aşırı Türkçü ve Atatürkçü bir insan olunca çok masayı terk etmişliğim vardır :)) sende en güzel şehirleri gezmişsin..hele venedik..çokkkkk seviyorum orayı..Bir süre Padova'da yaşadık ve venedik bize sadece yarım saat mesafede idi...haftanın 3 günü gidiyordum nerdeyse :)))
biz yeni ev almıştık taşındık yerleştik tam alıştık bebişimizi öğrendik tam süper oldu allah sizlerede nasip eder inşallah bebişlerinizle güzel evlerde oturmayı.
ınsallah hersey yolunda gıder kesenızıde gorursunuz kalp atıslarını da duyarsın saglıkla kucagına da alırsın allah yardımcın olsun,,
tebrikler canım sağlıkla kucağına alırsın inşallahhh
çoook teşekkür ederim. inşallah o günleri de görürüz hayırlısıyla.....
ayy çok saol süper olur vallahi
bi iyi kardiyolog bide kulak burun boğaz doktoru önerirse çok memnun olurum:)
ben prof iyi olur diye iki prof seçtim hamile kalmadan önce biri iç hastalıkları biri kulak burun boğaz doktoru idi ikiside ordan nefret ettirdi.
hatta hamile oldugumu öğrenince hiç oraya gitmedim yeni bir özel hastane buldum fulyada oraya gidiyorum şansıma çok iyi bir doktor çıktı doktorum:)
ebru sende benim gibi ev arayanlardansın yani:)
Metrocity'nin arkasında havuzlu falan bir ev vardı kiralık görmüştüm gönderirim. Annen mecidiyeköydeyse eşine de sana da uzak olur.
Benim aslında şuanki evim çok güzel 250m2 falan herhalde dubleks 50 m2 'de kendime ait salonla mutfağın önü bahçe ağaçlarım v.s. Ama arabayla gidip gelmem lazım. Annemler falan zor gelirler, ben kardeşime yakın olayım yürüme mesafesinde, çarşı pazar eczane doktor yakın olsun diye şehiriçine bakıyorum. 8 senelik evliyiz hiç çocuk düşünmemiştik yoksa buraya taşınırken onu da düşünürdük. Neyse benim kaderim devamlı taşınmak galiba 6. taşınmam olacak:)) Nakliyeci alıştı bize ailemizden oldu :))
kızlar çıktım ben,iyiakşamlarr
bende gidiyorum kendinize iyi bakın iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?