ebru sende benim gibi ev arayanlardansın yani:)
Metrocity'nin arkasında havuzlu falan bir ev vardı kiralık görmüştüm gönderirim. Annen mecidiyeköydeyse eşine de sana da uzak olur.
Benim aslında şuanki evim çok güzel 250m2 falan herhalde dubleks 50 m2 'de kendime ait salonla mutfağın önü bahçe ağaçlarım v.s. Ama arabayla gidip gelmem lazım. Annemler falan zor gelirler, ben kardeşime yakın olayım yürüme mesafesinde, çarşı pazar eczane doktor yakın olsun diye şehiriçine bakıyorum. 8 senelik evliyiz hiç çocuk düşünmemiştik yoksa buraya taşınırken onu da düşünürdük. Neyse benim kaderim devamlı taşınmak galiba 6. taşınmam olacak:)) Nakliyeci alıştı bize ailemizden oldu :))
giden arkadaşlara iyi akşamlar diliyorum.
ya evet benimde annem biz almadan buraya bile rahat gidip gelemiyor ama m.köy cidden bozulmus ben gidersem uzaga babam inadından vazgecer peşimden gelir diye düşünüyorum ordaki evi kiraya verip kiraya çıkabilirler aslında:)
evet senin ev tam bizim istedimiz gibiymiş bizde öle çok yaşlanmadık 1,5 yıllık evliyiz ama böyle bi sakin semtler bahçeli evler hoşumuza gider oldu.
bende işten ayrılınca organik ürün sevdalısı oldum şimdi terasım var bişeyler saksıda yetiştirmeye çalıştım bu yaz ama yetmiyor:)
bide bebişi bırakalım bahcede oynasın apartman çocugu olmasın diyoruz ama annemlerde bize kızıyor önce ev alın kiraya böyle para verirseniz ev alamıycaksınız diye:)
bakalım biz ilk kez taşıncaz daha:)
sana zahmet bi gonderirsen bakarım bahsettiğin eve...
slm kızlar.bende aranıza bugün katıldım.bugün öğrendim hamile olduğumu.kısmetse bende ağustos annesi olacam..hepinize hayırlı hamilelikler diliorum..
Hoşgeldin aramıza, allah tamamına erdirsin, kolay hamilelikler diliyorum. 1. sayfadaki listemiz için gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönderirsen seni de ekleyecektir. Mesaj gönderemiyorsan , bilgilerini buraya da yazabilirsin . Rize'densin galiba eşimden dolayı bizim kütük de Rize Çamlıhemşinde. Hoşgeldin tekrar
slm kızlar.bende aranıza bugün katıldım.bugün öğrendim hamile olduğumu.kısmetse bende ağustos annesi olacam..hepinize hayırlı hamilelikler diliorum..
kızlar ben geldimm bütün yazıları okuyamadım inşallahh herkesss iyidirr...
ritim bozukluğu bende de var, bazen bi tutar nabız filan alınamaz çarpıntının hızı ve şiddeti öyle yüksek olurki oturduğum yerde sallanırım, hatta buyüzden ambulansla tıp fakültesine kaldırılmışlığım da var, ilaç filan da verdiler ama hiç kullanmadım, kardiyoloğa gittim bütün tetkiklerim yapıldı önemli bişe çıkmadı sadece ritim bozukluğu çıktı, şimdide arada kalbim çarpıyormuş gibi oluyor hızlı değil ama şiddetli, böyle küt küt vuruyor gibi,hayırlısı artık, doğumda heyecandan başlamaz işallahaklinialirimsmile
iyim bende midem bulanıyo ara ara.. birde kızlar kasık ağrısı var bende sizde de varmı??
biz yeni ev almıştık taşındık yerleştik tam alıştık bebişimizi öğrendik tam süper oldu allah sizlerede nasip eder inşallah bebişlerinizle güzel evlerde oturmayı.
Bbizde evlenmeden önce almıştık evimizi çok şükür. hem geniş hem de herşeyişm rahat sığıyor. ben çok kalaba eşyayı sevmiyorum. öyle ıvır zıvırı da sevmiyorum eşim de sevmyor o yüzden çok şanslıyım. inşallah allahım herkese kendi evinde oturmayı nasip etsin arkadaşlar.kiracı hiç olmadım ama eminim çok zordur.
canım saol
valla evi benim 2 0 ocakta 3 ayım dolcak hemen ondan sonra taşımayı düşünüyoruz ama bakalım...
tarabyada oturuyoruz canım ama 2 oda bi salon ev ve banyosu çok küçük evlendimiz de aman çatı katı çok şirin diye iki acemi bizimkileri dinlemeden tuttuk ama şimdi yetmiyor
bide ben işten ayrılıp evde daha çok vakit geçirince anladım gerçekleri sanırım:)
ya ben her yıl kontrol olmak durumundayım ilaç vermiyorlar öyle bi sorun yok diyor kalp doktorum yalnızca ritim sorunlu oda doğuştan diyor.holter takılıp dinleniyor her yıl ilerkeme varmı diye ama olmadı şükür..
nefes alamama nedenim burnum doktor içinde bazı damar gibi yapıların büyük olmasından dolayı kapanıp nefes alamadımı söylemişti damla vermişti ama işte benim hamilelik birden olunca hemen ilacı bıraktım .
şimdi yeniden gitmem gerekiyor
acıbadem maslakta bi iyi doktora düşemedim bide o sorun oldu aslında
Amin canım.Rabbim her kese kendi evinde oturmayı nasib etsin.İnşallah rabbimiz bir mucize daha da yaratır da bebişler gelmeden ane babaları evlerini alır da onları bekler mutlu yuvalarında..
bacaklarımda damarlar daha da belirginlenmiş.. sonra netten baktım gebelikte varis oluşumu artarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?