2010 Ağustos Anneleri

slm kızlar.bende aranıza bugün katıldım.bugün öğrendim hamile olduğumu.kısmetse bende ağustos annesi olacam..hepinize hayırlı hamilelikler diliorum..

slm kızlar.bende aranıza bugün katıldım.bugün öğrendim hamile olduğumu.kısmetse bende ağustos annesi olacam..hepinize hayırlı hamilelikler diliorum..

Hoşgeldin aramıza, allah tamamına erdirsin, kolay hamilelikler diliyorum. 1. sayfadaki listemiz için gerekli bilgileri hallisna arkadaşımıza gönderirsen seni de ekleyecektir. Mesaj gönderemiyorsan , bilgilerini buraya da yazabilirsin . Rize'densin galiba eşimden dolayı bizim kütük de Rize Çamlıhemşinde. Hoşgeldin tekrar

tşk ederim canım.msj sayımdan dolayı özel msj atamıorum şuan birazdan buraya yazarım.

yaş:24 sat:29 kasım 2009 tahmini doğum:30 ağustos,hamile kaldığım kilo:50 kg,isim henüz düşünmedik cinsiyet belli olmadığından.durumuda belli deil haftaya doktora gidecem inşallah..ilgilenen arkadaş listeye benide eklerse sevinirim.

cnm tebrikler. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebeğini ve seni de korusun canm

kızlar ben geldimm bütün yazıları okuyamadım inşallahh herkesss iyidirr...

iyiyiz canım çok şükür sen nasılsınturkbayragi

sakın olmaya calıs kendını sureklı telkın et bısey olmaz allahın ıznıyle

ya kıslar ben iş yerinde iken sürekli ayaklarımı titretmek zorunda kalıyorum yaaa neden böyle fazla mı hareketliyim çok enerjim var ne anlamadım. ayağımı sabit tutamıyorum yaa heyecandan mı ne anlamadım offffff ayaklarım acıdı artık

iyim bende midem bulanıyo ara ara.. birde kızlar kasık ağrısı var bende sizde de varmı??

cnm bende de ara ara oluyor özellikle ayakta çok dikilince hemen oturasım geliyor çok oturunca da kalkasım geliyor. endişelenme cnm.boshayallersmile

biz yeni ev almıştık taşındık yerleştik tam alıştık bebişimizi öğrendik tam süper oldu allah sizlerede nasip eder inşallah bebişlerinizle güzel evlerde oturmayı.

En güzel haberler arka arkaya gelmiş yani.Çok güzel canım çok sevindim.İnşallah bebişiniz sağ salim gelirde eviniz daha da şenlenir...a.s.

bacaklarımda damarlar daha da belirginlenmiş.. sonra netten baktım gebelikte varis oluşumu artarmış..

Amin canım.Rabbim her kese kendi evinde oturmayı nasib etsin.İnşallah rabbimiz bir mucize daha da yaratır da bebişler gelmeden ane babaları evlerini alır da onları bekler mutlu yuvalarında..

yanı sımdı dıceksınkı bundada yok yok bendede nefes alma problemı var ıkı burnumda etler var var sureklı kapalı otrıvın ve ılıadın kullandım hep kızıma hamıleyken dogumdan sonra gectı sımdı yıne basladı damla kullanmadan yapamıyorum

Amin canım.Rabbim her kese kendi evinde oturmayı nasib etsin.İnşallah rabbimiz bir mucize daha da yaratır da bebişler gelmeden ane babaları evlerini alır da onları bekler mutlu yuvalarında..

amin amin amin canım.. inşallahhh. ne kadar güzel bir dua ettin. allahım gümle isteyenlerin gönlüne göre versin inşallh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:h

bacaklarımda damarlar daha da belirginlenmiş.. sonra netten baktım gebelikte varis oluşumu artarmış..

Evet evacım anne olmak böyle işte.Bebek gelene kadar damarlarımız çıkar kilolarımız artar iyice çirkinleşiriz.Sonra da her şeyi eskisine geri getirmeye bakarız.bebişlerimiz sağ salim gelsin de ben kendi adıma her şeye razıyım.Canım benim de kasık ağrılarım var çokkk hafif.Ama bilmiyorum sürekli yatıyorum ondanmıdr nedier.ayaga kalkar kalkmaz geçiyo ama..

Kızlar işten çıkıyorum bugün yine yoğundum akşam eşim geç gelecek ben yazarım öptük sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…